Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Reglan wrote:Rekose mi da bi ta 24 mjeseca placao cijenu tri grande paketa, sto je sad oko 60 maraka. Pitao sam da je li citava 24 mjeseca ista cijena gdje su mi rekli da jeste i da ce ugovorom biti definisano tako.
Trebao si odmah reci da hoces tako Ja sam se tako preko telefona sa onom djevojkom sto je zvala dogovorio za resiver dodatni da mi bude ona bolja verzija i onaj kad je dosao da prikljuci eon hoce da nosi resiver taj dodatni resiver, meni ne bi mrsko da nazovem 1360 i trazim djevojku sa kojom sam se dogovorio i rekla mi da dam telefon tom monteru i rekla mu da ostavi
Znaci ako ti ovi sto dodju budu srali samo zovi tamo i reci kako ti je receno na telefonu.
ČičineBrčine wrote:Telemase imam pitanje koliko se ceka nakon prijave kvara...
Djevojke koje se javljaju na pozive i prime prijavu kazu 24 do 48h.
Izgleda da ste postali dosta bahati, pa i bezobrazni sto se tice toga i da veoma lako probijete te svoje kao rokove, da ne spominjem na veoma ceste prekide usluge od sat, dva na koje smo se silom prilika svi navikli.
Cini mi se da ste odlucili rastjerati korisnike vecom brzinom nego ste ih pridobili.
@ČičineBrčine,
Izvinjavamo se ako čekate duže. Dostavite nam broj Ugovora i izvršit ćemo provjere.
Reglan wrote:Posto mi je istekao ugovor, a nedavno su me handrili 4 dana s digitalnom, netom i telefonijom nakon cega sam bio primoran da napisem jedan ostar mail.
Danas zovu, izvinjavaju mi se i nude da mi daju eon full po cijeni paketa koji sma imao(trio grande) naredna 24 mjeseca.
E sad me zanima kakav je eon full i neko vase misljenje.
Nema šanse da bi dobio 24 mjeseca po staroj cijeni, plaćao bi staru cijenu neko vrijeme (6 ili 12 mjeseci) i onda bi plaćao punu cijenu eon full paketa što je 67.50KM plus pozivi.
Mozda mu nude tako, sve zavisi sta pise u ugovoru
Cuj nema sanse Prihvati taj ugovor, mozes uzeti eon, a mozes, kao i ja, ostati na trenutnom D3 boxu
Reglan wrote:Posto mi je istekao ugovor, a nedavno su me handrili 4 dana s digitalnom, netom i telefonijom nakon cega sam bio primoran da napisem jedan ostar mail.
Danas zovu, izvinjavaju mi se i nude da mi daju eon full po cijeni paketa koji sma imao(trio grande) naredna 24 mjeseca.
E sad me zanima kakav je eon full i neko vase misljenje.
Imam taj paket i vise manje sam zadovoljan . Moj ti je savjet da uzmes EON BOX , jer D3 platforma se vise ne razvija i vremenom ce imat sve vise i vise ogranicenja i biti sve veci jaz u kvaliteti usluge između D3 i EON platforme .
ČičineBrčine wrote:Telemase imam pitanje koliko se ceka nakon prijave kvara...
Djevojke koje se javljaju na pozive i prime prijavu kazu 24 do 48h.
Izgleda da ste postali dosta bahati, pa i bezobrazni sto se tice toga i da veoma lako probijete te svoje kao rokove, da ne spominjem na veoma ceste prekide usluge od sat, dva na koje smo se silom prilika svi navikli.
Cini mi se da ste odlucili rastjerati korisnike vecom brzinom nego ste ih pridobili.
@ČičineBrčine,
Izvinjavamo se ako čekate duže. Dostavite nam broj Ugovora i izvršit ćemo provjere.
nema potrebe cekacu da vidim do kad ce to ici sreca pa imam neta, inace bi vjerovatno vec razduzio opremu, 5 dan bez tv signala
MTV wrote:
Sve najbolje utakmice od raznih sportova na tom kanalu u 4 zemlje. A Telekomima (BHTelekom i Eronet) i Supernovoj smo uvalili SK sa manje atraktivnim utakmicama.
Eto im SK kad su toliko navalili na njih
Jesul to sigurne informacije ili nagadjanja?
Ja kad sam vidio naziv kanala, kontam da ce na njemu ici neki lokalni i regionalni sport. Ovo gore sto vi spominjete, nema mi logike. Nije niko budala. Jedino prije prodaje SK kanala, da su se dogorili da im daju za nizu lovu, al da nece imati najudarnije derbije i bla, bla. Ovako kako vi spominjete to nema ni kod djece, takve prevare.
MTV wrote:
Sve najbolje utakmice od raznih sportova na tom kanalu u 4 zemlje. A Telekomima (BHTelekom i Eronet) i Supernovoj smo uvalili SK sa manje atraktivnim utakmicama.
Eto im SK kad su toliko navalili na njih
Jesul to sigurne informacije ili nagadjanja?
Ja kad sam vidio naziv kanala, kontam da ce na njemu ici neki lokalni i regionalni sport. Ovo gore sto vi spominjete, nema mi logike. Nije niko budala. Jedino prije prodaje SK kanala, da su se dogorili da im daju za nizu lovu, al da nece imati najudarnije derbije i bla, bla. Ovako kako vi spominjete to nema ni kod djece, takve prevare.
@Telemach,imam mali problem sa daljinskim upravljacem za d3 dig. resiver,naime koristim ga kao univerzalini daljinski,i za tv i za resiver,ne znam zbog čega ton ne mogu smanjiti,kad to pokusam,pali se gornja lijeva lampica,na kojoj piše tv,može li se to popraviti?
kakavdanakneiskustvu wrote:imam mali problem sa daljinskim upravljacem za d3 dig. resiver,naime koristim ga kao univerzalini daljinski,i za tv i za resiver,ne znam zbog čega ton ne mogu smanjiti,kad to pokusam,pali se gornja lijeva lampica,na kojoj piše tv,može li se to popraviti?
Može, moraš podesiti da se zvuk smanjuje na resiveru programiranjem daljinskog.
Ne znam koji od ova dva daljinska koristiš, ali za oba ima uputstvo koje objašnjava podešavanje audio tipki koje će upravljati tonom na resiveru:
kakavdanakneiskustvu wrote:imam mali problem sa daljinskim upravljacem za d3 dig. resiver,naime koristim ga kao univerzalini daljinski,i za tv i za resiver,ne znam zbog čega ton ne mogu smanjiti,kad to pokusam,pali se gornja lijeva lampica,na kojoj piše tv,može li se to popraviti?
Može, moraš podesiti da se zvuk smanjuje na resiveru programiranjem daljinskog.
Ne znam koji od ova dva daljinska koristiš, ali za oba ima uputstvo koje objašnjava podešavanje audio tipki koje će upravljati tonom na resiveru:
Prvi je baš problem, u komšije ja podešavao i na kraju palio i gasio i TV i receiver u isto vrijeme, jedva ga vratio na fabričke postavke, nije baš zahvalan kada su podešavanja u pitanju.
Drugi je extra(u mene), kada pritisneš TV tipku kontrolišeš glasnoću TV-a, kada pritisneš STB tipku onda kontrolišeš glasnoću receivera(prije toga se prelahko podesi).
kod mene je ovaj prvi radio ok do prije sat,dva,palio tv,palio resiver,pojacavao ton,saltao kanale,sad ton ne mogu pojacati,smanjiti,kad pokusam ,pali se gornja lijeva lampica na kojoj pise tv,cini mi se da se do sad prilikom pojacavanja,smanjivanja tona nije palila,nego desna gornja,na kojoj piše d3
kakavdanakneiskustvu wrote:kod mene je ovaj prvi radio ok do prije sat,dva,palio tv,palio resiver,pojacavao ton,saltao kanale,sad ton ne mogu pojacati,smanjiti,kad pokusam ,pali se gornja lijeva lampica na kojoj pise tv,cini mi se da se do sad prilikom pojacavanja,smanjivanja tona nije palila,nego desna gornja,na kojoj piše d3
Pritisni D3 dugme, a ako ne bude radilo, ponovi ovaj postupak za aktivaciju i deaktivaciju audio dugmadi na daljinskom za upravljanje tonom na resiveru.
I mora proraditi, odnosno sigurno je neko bio pritisnuo dugme TV, pa zeznuo komande.