Sve ce ostati isto, samo par tekmi uzmu ovi sa nove.brazzo19 wrote:A sta ce biti sa sport klubovima ? Nemoguce da jedan kanal Nova sport pokrije sve utakmice iz ovih liga jer dosta se derbija igra u isto vrijeme ....
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- diablobih
#90526 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
sencobih
#90527 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
mislim da ce onda opet neke tužbe da lete, ne možeš prodati nekom nešto, potpisati ugovor pa naknadno odvaditi malo robe. Opet kad je telemah u pitanju može se i to očekivatidiablobih wrote:Sve ce ostati isto, samo par tekmi uzmu ovi sa nove.brazzo19 wrote:A sta ce biti sa sport klubovima ? Nemoguce da jedan kanal Nova sport pokrije sve utakmice iz ovih liga jer dosta se derbija igra u isto vrijeme ....
- fusion_ba
#90528 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U sustini za korisnike Telemacha i Total TV se nece nista promijeniti osim logotipa na ekranu. Sve sto smo mogli pratiti do sad, moci cemo i dalje.
- MTV
#90529 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tako je. A ove ostale su, mora se priznat, nadmudrili.fusion_ba wrote:U sustini za korisnike Telemacha i Total TV se nece nista promijeniti osim logotipa na ekranu. Sve sto smo mogli pratiti do sad, moci cemo i dalje.
- Kockasti
#90530 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jel moguće da na jedan obican kanal toliko svr.avanje. Eto drugi ce propasti sto nece imati jednu jacu tekmu.

- fusion_ba
#90531 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jedna po jedna.... Mora se priznati, stvarno su zeznuli ove kojima su uvalili SK za velike pareKockasti wrote:Jel moguće da na jedan obican kanal toliko svr.avanje. Eto drugi ce propasti sto nece imati jednu jacu tekmu.![]()
![]()
znao sam da su imali neki kec u rukavu kad su pustili telekomu SK kanale
-
kakavdanakneiskustvu
#90532 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
je li se moze otkazati usluga,opcija e račun?
- crnivrag
#90533 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Može, samo klikneš na portalu da se isključi.kakavdanakneiskustvu wrote:je li se moze otkazati usluga,opcija e račun?
I sljedeći račun opet će doći normalnom poštom.
- MTV
#90534 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako Telekom Srbija napravi isti potez, a oni kopiraju sve sto UMG radi, izvisit ce i Eronet i BHTelekom.fusion_ba wrote:Jedna po jedna.... Mora se priznati, stvarno su zeznuli ove kojima su uvalili SK za velike pareKockasti wrote:Jel moguće da na jedan obican kanal toliko svr.avanje. Eto drugi ce propasti sto nece imati jednu jacu tekmu.![]()
![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#90535 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ajd bogati pomozi mi,gdje je to na portalu?crnivrag wrote:Može, samo klikneš na portalu da se isključi.kakavdanakneiskustvu wrote:je li se moze otkazati usluga,opcija e račun?
I sljedeći račun opet će doći normalnom poštom.
- crnivrag
#90536 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo na ovom linku, samo zeleni slider klikneš na dnu stranice, i ugasiš ovu opciju: https://mojtelemach.ba/racuni/pregled-racunakakavdanakneiskustvu wrote: ajd bogati pomozi mi,gdje je to na portalu?
-
kakavdanakneiskustvu
#90537 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hvala ti
-
smucek
#90538 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ljudi dragi, pa dokle vise?
U subotu sam prijavio kvar, pregorio modem, nemam ni internet ni telefon.
Svaki dan me evo lazu na telefon, da ce neko doci, i na kraju kad nazovem u pola 8 kazu doci ce sutra neko, i opet ne dodje. Zvali su me samo u ponedjeljak ujutro u 9h ali sam bio na poslu i zamolio sa dodju poslijepodne, sto uvijek naglasim. 6 dana evo bez usluge uz svakodnevne lazi, sramota.
Uz to sam 31.08. prijavio da mi internet ne radi kako treba, i rekli su da je slab signsl ds ce nekoga poslati, ali nisu.
Ovo je prevrsilo sve mjere, i sta da covjek radi vise?
Svaki dan me evo lazu na telefon, da ce neko doci, i na kraju kad nazovem u pola 8 kazu doci ce sutra neko, i opet ne dodje. Zvali su me samo u ponedjeljak ujutro u 9h ali sam bio na poslu i zamolio sa dodju poslijepodne, sto uvijek naglasim. 6 dana evo bez usluge uz svakodnevne lazi, sramota.
Uz to sam 31.08. prijavio da mi internet ne radi kako treba, i rekli su da je slab signsl ds ce nekoga poslati, ali nisu.
- dembele
#90539 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znači za očekivati je s druge strane recimo Arena Sport Premium, gdje će igrati Juventus-Inter, PSG-Lyon i polufinala i finala LŠ i NBA.MTV wrote:Ako Telekom Srbija napravi isti potez, a oni kopiraju sve sto UMG radi, izvisit ce i Eronet i BHTelekom.fusion_ba wrote:Jedna po jedna.... Mora se priznati, stvarno su zeznuli ove kojima su uvalili SK za velike pareKockasti wrote:Jel moguće da na jedan obican kanal toliko svr.avanje. Eto drugi ce propasti sto nece imati jednu jacu tekmu.![]()
![]()
- MTV
#90540 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa da.
Ovo su iz UMG sigurno napravili radi Supernove i Telekoma kojima su prodali svoje kanale. Da nebi izgubili korisnike radi jeftinijih usluga konkurencije uradili su sta su uradili.
I kad za 10 godina opet "dobiju", citaj plate masno, Novu Sport onda ce biti Doma Sport. Na kraju ako opet bude isto ostane Mini Sport.
Tako i Telekom Srbija moze napraviti Arenu Sport Premium, Superstar Sport, Star Sport, Prva Sport, O2.TV Sport, K::CN Sport

Nista nije iskljuceno.
Ovo su iz UMG sigurno napravili radi Supernove i Telekoma kojima su prodali svoje kanale. Da nebi izgubili korisnike radi jeftinijih usluga konkurencije uradili su sta su uradili.
I kad za 10 godina opet "dobiju", citaj plate masno, Novu Sport onda ce biti Doma Sport. Na kraju ako opet bude isto ostane Mini Sport.
Tako i Telekom Srbija moze napraviti Arenu Sport Premium, Superstar Sport, Star Sport, Prva Sport, O2.TV Sport, K::CN Sport
Nista nije iskljuceno.
-
Boban0726
#90541 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Arena Sport će pokrenuti NBA kanal,lako moguće da ne bude u ponudi Telemacha.
-
sencobih
#90542 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
telemah i srbijanski telekom ne rade u BiH na istim teritorijama tako da ovdje nisu jedni drugima konkurencija, daće oni jedni drugima kanale ko i do sadBoban0726 wrote:Arena Sport će pokrenuti NBA kanal,lako moguće da ne bude u ponudi Telemacha.
- crnivrag
#90543 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ništa od kanala Imperia TV, evo upravo promovišu IDJ TV na FB-u:

- Telemach
#90544 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@kakavdanakneiskustvu,kakavdanakneiskustvu wrote:je li se moze otkazati usluga,opcija e račun?
Deaktivacija se vrši na portalu Moj Telemach.
- Telemach
#90545 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@smucek,smucek wrote:Ljudi dragi, pa dokle vise?
Dostavite nam broj Ugovora u pp.
-
smucek
#90546 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dostavio sam, hvala.Telemach wrote:@smucek,smucek wrote:Ljudi dragi, pa dokle vise?
- MTV
#90547 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imperia TV ne pusta nista od IDJ TV-a. Ide to na mts...crnivrag wrote:Ništa od kanala Imperia TV, evo upravo promovišu IDJ TV na FB-u:
https://i.imgur.com/H42ZlWi.jpg
- Telemach
#90548 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@smucek,smucek wrote:Dostavio sam, hvala.Telemach wrote:@smucek,smucek wrote:Ljudi dragi, pa dokle vise?
Hvala. Izvinjavamo se zbog čekanja.
- MTV
#90549 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Navodno od 15.09. Prva TV i O2.TV pocinju emitovanje u HD-u.
Happy na svom youtube kanalu emisije "Jutarnji program, Posle rucka i Upoznajte parove" postavlja u 1080p. Izgleda se i oni spremaju za HD.
Happy na svom youtube kanalu emisije "Jutarnji program, Posle rucka i Upoznajte parove" postavlja u 1080p. Izgleda se i oni spremaju za HD.
-
kakavdanakneiskustvu
#90550 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:@kakavdanakneiskustvu,kakavdanakneiskustvu wrote:je li se moze otkazati usluga,opcija e račun?
Deaktivacija se vrši na portalu Moj Telemach.
hvala