Izgubio da budem dio tala? Tako im i glasači razmišljaju,da se ubace u "organizaciju" i da glodju ono što je još preostalo.kamen spoticanja wrote:I odmah si izgubiochannel10 wrote:Zato zeleni znaju gdje je, pa su im rijesili problem. Jbt dok covjek cita ovo sve, pomislio bi da su u najmanju ruku po organizaciji i disciplini (cuj disciplini)na nivou demokrata i republikanaca u USA ili recimo njemackog SPD-a.
![]()
Zeleni su po organizaciji i disciplini, a skoro i po djelovanju najblizi sicilijanskoj Koza nostri i nicemu vise.
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
channel10
#9051 Re: Zeničani
- kamen spoticanja
#9052 Re: Zeničani
izgubio si zato sto si ih potcijenio...20 godina metu na izborima...a ljudi i dalje tvrde da je to slucajnochannel10 wrote:Izgubio da budem dio tala? Tako im i glasači razmišljaju,da se ubace u "organizaciju" i da glodju ono što je još preostalo.kamen spoticanja wrote:I odmah si izgubiochannel10 wrote:Zato zeleni znaju gdje je, pa su im rijesili problem. Jbt dok covjek cita ovo sve, pomislio bi da su u najmanju ruku po organizaciji i disciplini (cuj disciplini)na nivou demokrata i republikanaca u USA ili recimo njemackog SPD-a.
![]()
Zeleni su po organizaciji i disciplini, a skoro i po djelovanju najblizi sicilijanskoj Koza nostri i nicemu vise.
- Ja_Ja
#9053 Re: Zeničani
Zujan je karcinom naseg drustva kao i jaran mu Satorovic. Nista dobro od njih dvojice nije doslo niti ce doci.Warashii wrote:Ma kakav bijeli hljeb, ne smije on uraditi nista ukoliko stranka to ne aminuje a ovo je aminovala jer nema mu boljeg marketinga od ovoga._BataZiv_0809 wrote:
Sto se Zujana tice, cisto sumnjam da je bijeli hljeb razlog. Taj profil covjeka je zajeban, ide na prvu, ne razmislja puno, mudrovan je, jedno misli, drugo prica. Pitaj boga kome se zamjerio. Ocigledno nije previse, jer ga ne bi bilo.
.
- jasko_ba
#9054 Re: Zeničani
Zujan je Duvnjak jel? Ublehas klase 999. Jos dok sam studirao gore pa se pojavi sa pajdasima iz stranke i glumi nesto po predavanjima kao on bitan nesto. Ne znam kakav mu je status "studenta" sada, vjerovatno su Pivici, Meskici, Bikici, Brkici i slicni nesto sredili sa strane. 
- kamen spoticanja
#9055 Re: Zeničani
Ni oni mu nisu mogli pomocijasko_ba wrote:Zujan je Duvnjak jel? Ublehas klase 999. Jos dok sam studirao gore pa se pojavi sa pajdasima iz stranke i glumi nesto po predavanjima kao on bitan nesto. Ne znam kakav mu je status "studenta" sada, vjerovatno su Pivici, Meskici, Bikici, Brkici i slicni nesto sredili sa strane.
- N.N.
#9056 Re: Zeničani
Jos nije Jalimama polozio... 
-
channel10
#9057 Re: Zeničani
@kamen, niko njih nije potcijenio. Jako dobro se zna da su oni vrlo sposobni u kradji i da su vrlo dobri u potkupljivanju ovog priglupog svijeta. Mislim cak da su im se toliko pod kozu uvukli da ih vise ni ne treba potkupljivati jer se sami stele za naguz. Ne znaju za bolje pa nam je zbog takvih svima mrka kapa.
Zelenim i odgovara da narod ide iz drzave jer idu obrazovani, oni koje nisu uspjeli nasamariti i ostaju ovi drugi koji veze nemaju ni o cemu. Opozicije u gradu ni nema, tako da bi im najbolje odgovaralo da se svi udruze protiv zelenih i tako da preuzmu grad. Drugacije ne moze.
Sta je sa onim Hasanom Krehom? Ima li njega zivog? Sta je sa Samirom Lemesom?
Problem kod ovih nestranackih je taj sto bi ih SDA bagra obarala u bilo cemo sto bi vodilo naprijed! Jedino rjesenje je da se sva opozicija udruzi i posalje zelene tamo odakle su i dosli, na zelene livade i pasnjake.
Zelenim i odgovara da narod ide iz drzave jer idu obrazovani, oni koje nisu uspjeli nasamariti i ostaju ovi drugi koji veze nemaju ni o cemu. Opozicije u gradu ni nema, tako da bi im najbolje odgovaralo da se svi udruze protiv zelenih i tako da preuzmu grad. Drugacije ne moze.
Sta je sa onim Hasanom Krehom? Ima li njega zivog? Sta je sa Samirom Lemesom?
Problem kod ovih nestranackih je taj sto bi ih SDA bagra obarala u bilo cemo sto bi vodilo naprijed! Jedino rjesenje je da se sva opozicija udruzi i posalje zelene tamo odakle su i dosli, na zelene livade i pasnjake.
- cenecimoveocino
#9058 Re: Zeničani
Imate ove A-SDA,onaj mali Isak leta i nesto ganja oko tog 
- nacho_
#9059 Re: Zeničani
@channel10
2. oktobar 2012.
http://www.radiosarajevo.ba/novost/9123 ... asan-kreho
Lokalni izbori su se održali 7. oktobra 2012.
2. oktobar 2012.
http://www.radiosarajevo.ba/novost/9123 ... asan-kreho
Lokalni izbori su se održali 7. oktobra 2012.
- Casual's
#9060 Re: Zeničani
Krehu i Lemesa za gradonacelnika ?
Samo je dzonlic veca ubleha od njih 
-
kakavdanakneiskustvu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#9062 Re: Zeničani
Dobro izgleda. Gdje dodje ovo otprilike?kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.zenit.ba/video-bajra-u-zenic ... kompleksa/
- N.N.
#9063 Re: Zeničani
Preko puta Tena, na mjestu bivse rudarske bolnice i nastavlja se prema vatrogasnom domu...
I da, odlicno je ovo ako bas ovako bude
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#9064 Re: Zeničani
Eh dobro si, i ja sam pretpostavljao da je tu. Ima ondje bas solidno prostora, a i poprilicno ruglo je sad, pogotovu naspram nove ceste.N.N. wrote:Preko puta Tena, na mjestu bivse rudarske bolnice i nastavlja se prema vatrogasnom domu...
- kamen spoticanja
#9065 Re: Zeničani
Mislim.da je zemlju platio dva miliona...kazu leglo u budzet ko budali samar...odmah su shorvali osminu u fontanu 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#9066 Re: Zeničani
Inace kakva je potraznja za stanovima u Zenici?kamen spoticanja wrote:Mislim.da je zemlju platio dva miliona...kazu leglo u budzet ko budali samar...odmah su shorvali osminu u fontanu
Raspitivao sam se za Makove, vele skoro sve rasprodato od ove lamele sto je u izgradnji.
Ona Hass-ova zgrada je jos dobrim dijelom neprodata.
Ili je hrabar sto ulaze u stanogradnju ili je neko pranje para
- avenija
#9067 Re: Zeničani
Mislim da je do marketinga najvise ..Almy rasprodao zgradu nisu je ni napravili a odmah planira i drugu po useljenju ove .._BataZiv_0809 wrote:Inace kakva je potraznja za stanovima u Zenici?kamen spoticanja wrote:Mislim.da je zemlju platio dva miliona...kazu leglo u budzet ko budali samar...odmah su shorvali osminu u fontanu
Raspitivao sam se za Makove, vele skoro sve rasprodato od ove lamele sto je u izgradnji.
Ona Hass-ova zgrada je jos dobrim dijelom neprodata.
Ili je hrabar sto ulaze u stanogradnju ili je neko pranje para
Na bristu je napravljena nova zgrada i bas me zanima kakvo je stanje sa prodajom u njoj ..
Ako bude ovako kao na renderu ne sumnjam u prodaju ..
- Distortion
#9068 Re: Zeničani
Onaj dio je bas bio zapusten skroz i ovo ce znatno uljepati tu dionicu GGM-a i taj dio koji je velika praznina. Samo nek se gradi i ulaze jer lokalna zajednica ima koristi a buduci kupci stanova ce sigurno uz vecu ponudu moci lakse i povoljnije rijesiti stambeno pitanje.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#9069 Re: Zeničani
Fakat je sve rasprodato gore u Makovima. Ja kad sam gledao prije jedno mjesec-dva, dva su stana bila slobodna. Mada mi ona orjentacija nikako nije jasna, zgrada maltene gleda u Zeljezaru. Valjda ce ova Lamela B biti normalnije okrenuta.avenija wrote:
Mislim da je do marketinga najvise ..Almy rasprodao zgradu nisu je ni napravili a odmah planira i drugu po useljenju ove ..
Na bristu je napravljena nova zgrada i bas me zanima kakvo je stanje sa prodajom u njoj ..
Onoj zgradi na Bristu ima 5-6 godina. Ne znam kako ide prodaja, znam samo jednog covjeka da je tu stan uzeo
Ova Bajrina super izgleda, ali ne znam bas da bih se odlucio za stan tu. Prvo jer su ti Rudnik i Zeljezara maltene u dvoristu, drugo pod prozorom ce ti vazda prolaziti kamioni, trece vikendi i roke koke iz Tena i parkiranje auta svuda uokolo
- avenija
#9070 Re: Zeničani
Ti izgleda bas nepoznajes situaciju u Zenici trenutnu .._BataZiv_0809 wrote:Fakat je sve rasprodato gore u Makovima. Ja kad sam gledao prije jedno mjesec-dva, dva su stana bila slobodna. Mada mi ona orjentacija nikako nije jasna, zgrada maltene gleda u Zeljezaru. Valjda ce ova Lamela B biti normalnije okrenuta.avenija wrote:
Mislim da je do marketinga najvise ..Almy rasprodao zgradu nisu je ni napravili a odmah planira i drugu po useljenju ove ..
Onoj zgradi na Bristu ima 5-6 godina. Ne znam kako ide prodaja, znam samo jednog covjeka da je tu stan uzeo![]()
Ova Bajrina super izgleda, ali ne znam bas da bih se odlucio za stan tu. Prvo jer su ti Rudnik i Zeljezara maltene u dvoristu, drugo pod prozorom ce ti vazda prolaziti kamioni, trece vikendi i roke koke iz Tena i parkiranje auta svuda uokolo
zgrada na bristu ova nova na koju mislim je tek napravljena prije 6 mjeseci i tri puta je veca od one na koju ti mislis ..
Kamioni ni sada ne prolaze GGMom iz Mittala jer idu na petlju a nakon izgradnje Zenica Sjever petlje uopste nece dolaziti do grada ..
Otidji do makova i vidjeces da imaju najbolji pogled u Zenici ..
Izgradnjom GGM dio oko tena i zeni tursa je dobio poveci parking i nisam upratio da ga napune navecer vikendom ..
Situacija se drasticno mjenja na bolje a na nama je da kritikujemo vlast i da non stop prozivamo kako bi to islo jos bolje i brze ..
Lutalice moraju biti prioritet ..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#9071 Re: Zeničani
Okej, ako je tako, ondaavenija wrote: Ti izgleda bas nepoznajes situaciju u Zenici trenutnu ..
zgrada na bristu ova nova na koju mislim je tek napravljena prije 6 mjeseci i tri puta je veca od one na koju ti mislis ..
Kamioni ni sada ne prolaze GGMom iz Mittala jer idu na petlju a nakon izgradnje Zenica Sjever petlje uopste nece dolaziti do grada ..
Izgradnjom GGM dio oko tena i zeni tursa je dobio poveci parking i nisam upratio da ga napune navecer vikendom ..
Situacija se drasticno mjenja na bolje a na nama je da kritikujemo vlast i da non stop prozivamo kako bi to islo jos bolje i brze ..
Lutalice moraju biti prioritet ..
Osim za Makove. Kazem, bio gore, gledao stanove, i postojeca lamela ima dosta losiju orijentaciju no sto bi mogla, ali to je iz razloga sto oni gore misle krhnut jos dvije zgrade.
Sto se tice najboljeg pogleda na grad, i tu imas dobre konkurencije. Od onoga sto sam licno vidio: zgrada sa displejom, soliter na raskrsnici u Crkvicama, prvi soliter na Bojinom viru, Intersped, pa i visoki spratovi u Jabuci
- Casual's
#9072 Re: Zeničani
Zgrade na Bristu su fino popunjena, ali se kasni za useljavanjem finih 6 mjeseci ( još se rade liftovi, instalacije, voda i to). Makovi su rasprodani nakon 2 mjeseca od početka radova ( mislim da je ostao najgori i najbolji stan). Ova lamela je najlošije smještena tako da se dosta raje odlucilo pricekati druge dvije (nešto skuplje, ali drugačiji raspored u stanovima).
Bajrina je na prelijepom mjestu i taj tamo dio se pravo bud (HIFA je kupila dio kod bajre ) i !
Bajrina je na prelijepom mjestu i taj tamo dio se pravo bud (HIFA je kupila dio kod bajre ) i !
Last edited by Casual's on 10/04/2016 14:21, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#9073 Re: Zeničani
Ti izgleda bas nepoznajes situaciju u Zenici trenutnu ..avenija wrote:_BataZiv_0809 wrote:Fakat je sve rasprodato gore u Makovima. Ja kad sam gledao prije jedno mjesec-dva, dva su stana bila slobodna. Mada mi ona orjentacija nikako nije jasna, zgrada maltene gleda u Zeljezaru. Valjda ce ova Lamela B biti normalnije okrenuta.avenija wrote:
Onoj zgradi na Bristu ima 5-6 godina. Ne znam kako ide prodaja, znam samo jednog covjeka da je tu stan uzeo![]()
Lutalice moraju biti prioritet ..[/quote]
-
kakavdanakneiskustvu
#9074 Re: Zeničani
da vidite mog pogleda sa 18. sprata u blatuši
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#9075 Re: Zeničani
Gdje je uzela HIFA i sta ce oni praviti?Casual's wrote:Zgrade na Bristu su fino popunjena, ali se kasni za useljavanjem finih 6 mjeseci ( još se rade liftovi, instalacije, voda i to). Makovi su rasprodani nakon 2 mjeseca od useljenja ( mislim da je ostao najgori i najbolji stan). Ova lamela je najlošije smještena tako da se dosta raje odlucilo pricekati druge dvije (nešto skuplje, ali drugačiji raspored u stanovima).