FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- SmokingMan
#9051 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja sam zadovoljan,momci su dali sve od sebe,bilo je tu grešaka,ali...
Čestitke mojih hordašima na sjajnoj atmosferi,koreo predobar,samo takav,to što sam bio na istoku,nije ništa utjecalo na moje maksimalno zalaganje...
Sutra,akobogda na posao,malo umoran,ali je moje srce veliko,i veće od mene samoga.
Šta da kažem nakon toliko vremena odsustva sa moga najomliljenijemg mjesta,večeras nismo bili miljenici sreće,ali sve će se ovo uskoro isplatiti,samo strpljenje.
Još jednom.
Hvala igračima na trudu,hvala mojim hordama na divnoj večeri.
Čestitke mojih hordašima na sjajnoj atmosferi,koreo predobar,samo takav,to što sam bio na istoku,nije ništa utjecalo na moje maksimalno zalaganje...
Sutra,akobogda na posao,malo umoran,ali je moje srce veliko,i veće od mene samoga.
Šta da kažem nakon toliko vremena odsustva sa moga najomliljenijemg mjesta,večeras nismo bili miljenici sreće,ali sve će se ovo uskoro isplatiti,samo strpljenje.
Još jednom.
Hvala igračima na trudu,hvala mojim hordama na divnoj večeri.
-
__Phoenix__
#9052 Re: FK Sarajevo - Europa League
Večeras noć bez sna, svaki detalj u glavi će proći.
Samo sam jedno siguran, ovo je najjači bh tim u zadnjih dvadeset godina. Igrati ravnopravno u najmanju ruku s bundesligašem, svaka čast Uščupliću na mentalitetu koji je ugradio u ekipu, staloženosti, inspiraciji.
Dejo jeste pogriješio, dešava se, dešava se često, ali takav je sport, da nam je golman najslabija karika, s tim mogu živjeti.
Samo sam jedno siguran, ovo je najjači bh tim u zadnjih dvadeset godina. Igrati ravnopravno u najmanju ruku s bundesligašem, svaka čast Uščupliću na mentalitetu koji je ugradio u ekipu, staloženosti, inspiraciji.
Dejo jeste pogriješio, dešava se, dešava se često, ali takav je sport, da nam je golman najslabija karika, s tim mogu živjeti.
- Arteta
#9053 Re: FK Sarajevo - Europa League
CImirot malo da se marketinski prikaze u Repci pa onda visemilionski transfer.wannabe_ultra wrote:Gojkara i Radovac.
Pa jesmo li svjesni kakva dva dragulja imamo, dva pjetlica onako da izdominiraju jednog od najboljih bundesligasa na sredini terena.
Pape nadam se da si uzivao u igri Cimirota, momak je svemirac
- JOSEF K
#9054 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mi smo divovi. Svi, navijači, igrači, uprava...
Vidim Dejo se okrivljuje. Istina da nije bilo njega ova dva gola bi nam bila dovoljna za pobjedu. Mada mislim da je Dejo strašno pao u formi otkako ga trenira Ibro. Ostali, nemam zamjerke.
Vidim Dejo se okrivljuje. Istina da nije bilo njega ova dva gola bi nam bila dovoljna za pobjedu. Mada mislim da je Dejo strašno pao u formi otkako ga trenira Ibro. Ostali, nemam zamjerke.
-
iceman2010
#9055 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bravo momci. Sjajna partija. Meni je Dupovac odigrao jednu od boljih partija. 70 minuta smo bili bolji protivnik. Dejo, Dejo. Ponovo nas pokopa.
- Arteta
#9056 Re: FK Sarajevo - Europa League
Dupovac takodje zasluzuje poziv u Repku, odlicno igra.
-
sole2mio
#9057 Re: FK Sarajevo - Europa League
Samo jedan rijec, HVALA im!
Dejo, dejo zajeba ti nas opet.
Dejo, dejo zajeba ti nas opet.
- BegA_
#9058 Re: FK Sarajevo - Europa League
Moram pohvaliti i Tatka. Majstore kapa dole. Koja smirenost, koja borbenost. BRAVO IVANE!
- strong69
#9059 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ambicije kluba i Bandovic se ne poklapaju nikako. On posjeduje kvalitet za Napredak. Frajer nas je o jadu zabavio i mi ga jos molimo da ostane u klubu. Jos protiv Kuksija je morao da leti. Da ne spominjem Zetu i opet golove u ovoj sezoni... Ocajan golman kada su prekidi u pitanju, nijednu loptu nije uhvatio... U petercu nevidljiv.
-
iceman2010
#9060 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hoce li biti repriza veceras?
- KPNCTNJAH
#9061 Re: FK Sarajevo - Europa League
Divovi
Mi jos nismo svjesni kakvu su utakmicu odigrali nasi igraci, biti dobar dio tekme bolji tim na terenu, a imas takvog protivnika... Dejo primi drugi u svom stilu, a treci se postize jednom u 100 utakmica, ali to smo mi... uvijek je sreca na strani protivnika
Sad vidim statistiku...

Ponosan na igrace, a i nas navijace
drugo poluvrijeme puno slabije navijanje (za nase standarde) ali ja ne mogu da pricam, a jos sam na istoku bio
Slavlje kod golova, neopisiv osjecaj... hvala momcima, idemo u Njemacku po prolaz dalje! 
Sad vidim statistiku...

Ponosan na igrace, a i nas navijace
-
north
#9062 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bravo Sarajevo za ovakvu igru sa mudima i na hrabrosti
.....niko me ne može više ubijediti da ova igra, a to nije samo večeras nego sve utakmice koje smo do sada odigrali počevši od prve sa Haugesundom prevazilazi našu kukuruz ligu i mnogo odskače i da je ovo večeras jedno 60 minuta izgledalo nestvarno kad znaš sa kakvim protivnikom si igrao....sad je sve do nas, novi golman, malo jača i uigranija odbrana, i ova ekipa može još više
Sa ovim večeras je po ko zna koji put nas Dejo jebao strašno
....pa haj, desi se ponekad, ali taj lik je desetine puta pravio ovakve kikseve...da ne nabrajamo....Što prije ga se riješiti i naći pravog golmana koji će tu biti par godina...ako treba platiti za njega suho zlato, ali večeras se vidjelo šta znači imati pouzdanog i sigurnog golmana jer to još više daje sigurnost i odbrani i diže samopouzdanje cijeloj ekipi...
Sa ovim večeras je po ko zna koji put nas Dejo jebao strašno
-
ibizza
#9063 Re: FK Sarajevo - Europa League
PONOSAN! Svaka vam cast momci, bili ste bolji, jeste Allaha mi! Ovo se moze proci, vjerujem u vas.
HORDE ZLA- milion godina ispred drugih.

HORDE ZLA- milion godina ispred drugih.
- fosil
#9064 Re: FK Sarajevo - Europa League
Imam jednu radosnu. Na tekmu u Gladbachu idem sa jaranom koji je peh Gladbachu. Kad god je bio na tekmi samnom, Gladbach je zijanio.
Nadam se da nece prekinuti tradiciju pehiranja.
- strong69
#9065 Re: FK Sarajevo - Europa League
Svaka cast na disciplini! Bez ijedne baklje.wannabe_ultra wrote:Horde su pokazale jos jednom da su broj 1 u drzavi.
- JOSEF K
#9066 Re: FK Sarajevo - Europa League
Objektivno, sa ovako malo uloženih para napravili smo mrak ekipu. Šta je to uradio Cardif u koji je uloženo sto puta više? Prema tome, ako želiš beton Sarajevo, moraš odriješiti kesu Amidža. Vidjelo se da nam treba ta injekcija kako bi ušli u višu ligu.
-
lider
#9067 Re: FK Sarajevo - Europa League
Da smo večeras imali recimo Delača na golu.. ko zna
Svaka čast našim momcima, ja iskreno nisam očekivao da možemo ovako odigrati. Čitam negdje kao švabe igrale koliko im je trebalo.. Da, inače su poznati kao nacija koju boli kurac za sve
Dogodine s novim golmanom u pretkola lige prvaka i lagano
Svaka čast našim momcima, ja iskreno nisam očekivao da možemo ovako odigrati. Čitam negdje kao švabe igrale koliko im je trebalo.. Da, inače su poznati kao nacija koju boli kurac za sve
Dogodine s novim golmanom u pretkola lige prvaka i lagano
-
north
#9068 Re: FK Sarajevo - Europa League
Predobro navijanje HZ čitavo prvo poluvrijeme..malo je na početku drugog bilo krize, ali naš drugi je gol opet sve digao...i onda opet zadnjih 15 minuta mali pad....ali opet je to jako dobro bilo, odlična brojnost, tj, konačno krcat i vrhunska koreografija....
Napokon pravi sjever
http://sportsport.ba/tifo/velicanstvena ... zla/138516

Napokon pravi sjever
http://sportsport.ba/tifo/velicanstvena ... zla/138516
-
Merengues
#9069 Re: FK Sarajevo - Europa League
Opet puca bošnjačka politika. Nikad mi nećemo imati u vrhu ekipu ili reprezentaciju dokle god budemo prezadovoljni PORAZOM ! Isto protic Argentine kad je BiH igrala. Mi svršavamo zadovoljni porazom. Poraz je poraz i mora se truditi za bolje a ne uzdizati u nebesa igrače kao nea veze pružili su sjajnu partiju. Sve ja razumijem velika je razlika u kvaliteti ali zadovoljavati se porazom i uzdizati igrače u nebesa je za mene apsurd. I kad kritikuješ kod nas nekog ko da si mu j*** mater a ne uputio jednu običnu kritiku.
Last edited by Merengues on 22/08/2014 00:13, edited 1 time in total.
- Koshpa
#9070 Re: FK Sarajevo - Europa League
Svaka cast, presretan i ponosan
Cimi
Ide za 5ml E

Cimi
Ide za 5ml E
- Koshpa
#9071 Re: FK Sarajevo - Europa League
Halo ba igrali smo s Borusijom a ne sa TravnikomMerengues wrote:Opet puca bošnjačka politika. Nikad mi nećemo imati u vrhu ekipu ili reprezentaciju dokle god budemo prezadovoljni PORAZOM ! Isto protic Argentine kad je BiH igrala. Mi svršavamo zadovoljni porazom. Poraz je poraz i mora se truditi za bolje a ne uzdizati u nebesa igrače kao nea veze pružili su sjajnu partiju. Sve ja razumijem velika je razlika u kvaliteti ali zadovoljavati se porazom i uzdizati igrače u nebesa je za mene apsurd.
-
Labirint
#9072 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pao mi je na pamet onaj lik odavde sto je prognozirao rezultat od 3:2 tj sanjao ga samo nije znao za koga
drug, u pp mi podatke posalji da se za bingo dogovorimo
zar je moguce da je samo 8 prekrsaja bilo na tekmi?
-
ibizza
#9073 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ima li snimak? Moram pregledati prije spavanja, znaci MORAM 
- strong69
#9074 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nuken cini mi se. Momak ima nestoLabirint wrote:Pao mi je na pamet onaj lik odavde sto je prognozirao rezultat od 3:2 tj sanjao ga samo nije znao za kogadrug, u pp mi podatke posalji da se za bingo dogovorimo
zar je moguce da je samo 8 prekrsaja bilo na tekmi?
- Koshpa
#9075 Re: FK Sarajevo - Europa League
Snimak tek u 03:15ibizza wrote:Ima li snimak? Moram pregledati prije spavanja, znaci MORAM