amar1994 wrote:
Ne mogu seljackih teza , tipa da on zna sta i kako ja radim , u zivotu me nije sreo a kamoli neato vise , i spominjenje porodice , alergija me evo uhvatila , ok se zezat al treba znat gdje i kako .
To smo mi , trpaj nos u tudje , mislio sam da bitanga grijesi , e pa ne grijesi , sve je u pravu

Amare po pitanju porodice imas pravo, ali te ponekad presene, praksu, koje ti imas relativno malo, nista ne moze zamijeniti, pa ni interes za materiju, stivo sa interneta, linkovi, slike...
NHF ali ako je zakljuciti po nicku, ja imam vozackog staza koliko ti godina zivota, pri cemu mi je prakticno od pocetka voznja bila osnovni dio posla, od tad do sad se na tockovima prezivjelo sve sto se moze prezivjeti, vozilo se jako puno toga, od auta bez ikakvih pomagala, gdje snijeg i led osjetis iz 1. ruke, do ovih hi-tech, gdje mozes naprdjivati o ABS-u, ESP-u i ASR-u do zore, i iz te perspektive cu ti reci... Jucer sam oko 12 krenuo prema Ilidzi autom koji ima skoro nove zimske gume male sirine, na cesti je bila bljuzga i ugazeni snijeg, islo se bez problema. Kad sam se vracao nakon 1,5 sat cesta je od uklizanog snijega i plus temperature bila kao ogledano, nije bilo gume s kojom bi krenuo bez problema. Tako da je ono tvoje, sta ima veze kakve su gume, samo polako i nema proklizavanja, cisto teoretsko naprdjivanje koje ne drzi vodu i koje je neko prokomentarisao.