Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ado-šampion wrote:Da i ja pohvalim Euromotorio, usluzni, tacni, dobre cijene, nema muljanja. Kao sto @basicm rece, svi oni nabavljaju od istih tako da je sansa da ces u Euromotorio naci neki fusljak a drugdje pravi dio vrlo mala.
do sad mi samo oni nisu srali za mazdu , htio sam mann filtere , ljudi narucili i za dan doslo , kod ovih ostalih kao ne moze
ja isto uzimo remenicu radilice za proslo auto kod njih, continental originalno pakovanje hologrami pizde materine a vako 70 KM jeftinija nego u drugim prodavnicama dobio i fizikalni račun
ado-šampion wrote:Da i ja pohvalim Euromotorio, usluzni, tacni, dobre cijene, nema muljanja. Kao sto @basicm rece, svi oni nabavljaju od istih tako da je sansa da ces u Euromotorio naci neki fusljak a drugdje pravi dio vrlo mala.
do sad mi samo oni nisu srali za mazdu , htio sam mann filtere , ljudi narucili i za dan doslo , kod ovih ostalih kao ne moze
Kod njih iz iskustva moze sve sto ima kod ovlastenog dobavljaca. Za mene sto nije moglo rekli su mi nema u katalogu ovlastenog. Dio po proizvodjacu dijela i broju, ima, nema. Ti "drugi" vole prodati ono za sta imaju bolju marzu i sto imaju na stanju. Specijalnost su naoko jeftini dijelovi koji zapravo ne vrijede ni pola para za koje ih prodaju. Kod takvih, koji se ponekad jave i na ovom forumu, musterija zanovijeta kad za dobru cijenu hoce kvalitetan dio a ne prosjecan kojem je nabijena cijena.
svi oni nabavljaju dijelove iz ljubuskog... samo je pitanje jesu li raspolozeni raditi il nisu... ja sam nasao covjeka u hadzicima, od njega sve kupujem sto mi treba po odlicnoj cijeni...
r_faruk wrote:mozda sam vec pitao, ali da pitam opet.
gdje kupiti celicne felge za hyundai tucson-a, godiste 2006. kakve oznake treba da ima felga? fabricke gume su
235 60 R16
215 65 R16
i njih i koristim, uzu zimi, siru ljeti. pise i raspored sarafa (nemam knjizicu kod sebe pa ne mogu sada provjeriti)
dakle sta je dovoljno od podataka da bi se kupile felge za utomobil?
Kod njih iz iskustva moze sve sto ima kod ovlastenog dobavljaca. Za mene sto nije moglo rekli su mi nema u katalogu ovlastenog. Dio po proizvodjacu dijela i broju, ima, nema. Ti "drugi" vole prodati ono za sta imaju bolju marzu i sto imaju na stanju. Specijalnost su naoko jeftini dijelovi koji zapravo ne vrijede ni pola para za koje ih prodaju. Kod takvih, koji se ponekad jave i na ovom forumu, musterija zanovijeta kad za dobru cijenu hoce kvalitetan dio a ne prosjecan kojem je nabijena cijena.
Prica je uvijek ista , ne traze nam te "skupe" filtere ima ovaj jeftiniji , al ako ja hocu omoguci mi , jebo te taj jeftiniji a ti njega
r_faruk wrote:mozda sam vec pitao, ali da pitam opet.
gdje kupiti celicne felge za hyundai tucson-a, godiste 2006. kakve oznake treba da ima felga? fabricke gume su
235 60 R16
215 65 R16
i njih i koristim, uzu zimi, siru ljeti. pise i raspored sarafa (nemam knjizicu kod sebe pa ne mogu sada provjeriti)
dakle sta je dovoljno od podataka da bi se kupile felge za utomobil?
Prica je uvijek ista , ne traze nam te "skupe" filtere ima ovaj jeftiniji , al ako ja hocu omoguci mi , jebo te taj jeftiniji a ti njega
Valjda daju neku garanciju
1000km ipak nije malo...najvjerovatnije cu otici preko vikenda da kupim
1000km ipak nije malo...najvjerovatnije cu otici preko vikenda da kupim
eh to vec ne znam , nisam uzimao tako skupe dijelove , trebalo bi da daju farbicku garanciju
Bar godinu ili kilometrazu... ipak ti dijelovi treba da traju bar 100 000 ... vidjet cu kad odem. Nadam se da daju bar nesto.
trebalo bi ali sto se tice zamajca , ono sto ga unisti su niski obrtaji , ne prirodno opterecenje citaj "pun gas na niskim obrtajima" i ne pravilan rad motora
e sad u zavisnosti od ovoga svega ce trajati 50-100 ili 200 hiljada
Pa eto meni je trajao oko 130 do 150 hiljada hahaha. Traje jos, auto mogu vozati normalno... ali kucka kad saltam...i teze je pustit kvacilo , a da ne trzne...a o paljenju kad je hladno da ne pricam
Uglavnom, kupicu to za vikend...odmah i dijelove za veliki servis.. kad vec radim haha
skafiskafsnjak wrote:Pa eto meni je trajao oko 130 do 150 hiljada hahaha. Traje jos, auto mogu vozati normalno... ali kucka kad saltam...i teze je pustit kvacilo , a da ne trzne...a o paljenju kad je hladno da ne pricam
Uglavnom, kupicu to za vikend...odmah i dijelove za veliki servis.. kad vec radim haha
skafiskafsnjak wrote:Pa eto meni je trajao oko 130 do 150 hiljada hahaha. Traje jos, auto mogu vozati normalno... ali kucka kad saltam...i teze je pustit kvacilo , a da ne trzne...a o paljenju kad je hladno da ne pricam
odma i lamelu promijeni usput
Naravno , mislim da sve ide u ono 1000 ...Lamela, korpa, hidraulicni druk lezaj(cilindar), plutajuci zamajac . Kad na to servis dodam . Osjetit cu u voznji
odma i lamelu promijeni usput
Naravno , mislim da sve ide u ono 1000 ...Lamela, korpa, hidraulicni druk lezaj(cilindar), plutajuci zamajac . Kad na to servis dodam . Osjetit cu u voznji
skafiskafsnjak wrote:
skafiskafsnjak wrote:
a najvise ces na dzepu osjetiti
Plati karticom, manje ce da boli
ne spominjite al sto se mora mora se... sta da se radi . Hoces voziti , plati
Leon16v wrote:Sto se tice filtera, meni neki dan u reno shopu, dao Purflux, uzeo goriva i zraka, 38 KM.
Reno shop je sad i skoda, citroen, peugeot shop, jesam li u pravu????
Jeste, imaju 2 radnje, zgrada jedna iza druge.
Edit : Dobro je to što onoga cega nemaju na stanju, odma naruce, i karoserijske dijelove nabavljaju, a ovih sitnica, filtera, ulja, dijelova trapa, uvijek ima
Zadnji desni disk mi se zagrije da nemozes dodirnut prstom Ostali su uredu,mozes drzat prst koliko hoces,međutim na ovom,bas bi se opekao kad bi drzao vise od 2 sec,sta bi moglo bit ?