shalla wrote:P.s. Sema, nadji tekmu protiv mexica i pogledaj, odusevices se Besicevom igrom, sigurnoscu, nacinom na koji iznese loptu na protivnicku polovinu... Extra igrac a tek mu 19, al pojedinci na forumu ga vec sahranili kao ne treba nam on...Baudelaire wrote:Dobro, ali Rangers ima puno više nastupa u eurokupovima, čak jedno finale Kupa Uefa. Nebitno, nećemo se niko složiti oko ovog
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
chsk
#9051 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
-
Baudelaire
#9052 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Stoji to za Bešića, ali eto, u Zenici je protiv Albanije čini mi se bio pod utiskom, i napravio je jednu grešku koja nas je zamalo koštala u završnici.
- Obuca9
#9053 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma gledao sam tekmu, sjecam se i da je dobro odigrao, par puta sjajno prenio loptu, ali ne mogu da se sjetim njegove igre u defanzivi, a to je ono sto me zanima i što je najvažnije za jednog zadnjeg veznog.shalla wrote:Da, bas je rangersu problem svake godine izboriti evropu pored superjakih aberdeena, kilmarnocka ili dunfermlinea (kakogod se zovu)...Baudelaire wrote:Dobro, ali Rangers ima puno više nastupa u eurokupovima, čak jedno finale Kupa Uefa. Nebitno, nećemo se niko složiti oko ovog
P.s. Sema, nadji tekmu protiv mexica i pogledaj, odusevices se Besicevom igrom, sigurnoscu, nacinom na koji iznese loptu na protivnicku polovinu... Extra igrac a tek mu 19, al pojedinci na forumu ga vec sahranili kao ne treba nam on...
- jeza u ledja
#9054 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neko je bio upratio bas jednu situaciju kad je Besic istrcao nazad njihovu kontru prateci jednog igraca s kraja na kraj (bez lopte).hz__semir wrote:Ma gledao sam tekmu, sjecam se i da je dobro odigrao, par puta sjajno prenio loptu, ali ne mogu da se sjetim njegove igre u defanzivi, a to je ono sto me zanima i što je najvažnije za jednog zadnjeg veznog.shalla wrote:Da, bas je rangersu problem svake godine izboriti evropu pored superjakih aberdeena, kilmarnocka ili dunfermlinea (kakogod se zovu)...Baudelaire wrote:Dobro, ali Rangers ima puno više nastupa u eurokupovima, čak jedno finale Kupa Uefa. Nebitno, nećemo se niko složiti oko ovog
P.s. Sema, nadji tekmu protiv mexica i pogledaj, odusevices se Besicevom igrom, sigurnoscu, nacinom na koji iznese loptu na protivnicku polovinu... Extra igrac a tek mu 19, al pojedinci na forumu ga vec sahranili kao ne treba nam on...
- ganjeta
#9055 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Evo video Besic vs Mexico strasno odigraoshalla wrote:Da, bas je rangersu problem svake godine izboriti evropu pored superjakih aberdeena, kilmarnocka ili dunfermlinea (kakogod se zovu)...Baudelaire wrote:Dobro, ali Rangers ima puno više nastupa u eurokupovima, čak jedno finale Kupa Uefa. Nebitno, nećemo se niko složiti oko ovog
http://www.youtube.com/watch?v=jdVpUd75 ... r_embedded
- smoki_choko
#9056 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ti si odavno na ignore, ne zbog cire, jebe se nekom za ciruluckylaka wrote:Ni ja ih se nesto ne sjecam.Al bili smo u barazu(ko da i nismo) a i to je uspjeh(za nekoga)meni ne znaci ama bas nista.P.S.Sad cu i ja na ignore-ne valja mi prica kontra cirilaratata wrote:navedi mi bar jedan trofejsmoki_choko wrote:zar nismo sa cirom najveci uspijeh napravili
- luckylaka
#9057 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Imal kod tebe neko da nije na ignore.Ustvari tako ti je i najbolje.Sam sa sobom raspravljas.Odoh ja sad sam na ignore.Poz.
- smoki_choko
#9058 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nema vise, samo ti i ratataluckylaka wrote:Imal kod tebe neko da nije na ignore.Ustvari tako ti je i najbolje.Sam sa sobom raspravljas.Odoh ja sad sam na ignore.Poz.
- Edin H.
#9059 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dobro lucky, ja mislim da je on i sam sebe stavio na ignore, ali zasto ratatasmoki_choko wrote:nema vise, samo ti i ratataluckylaka wrote:Imal kod tebe neko da nije na ignore.Ustvari tako ti je i najbolje.Sam sa sobom raspravljas.Odoh ja sad sam na ignore.Poz.
- smoki_choko
#9060 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
teska srca sam to ucinio, al moralo se. ne ide mi se opet u banovice. dzaba ti buducnost
- puharska
#9061 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safet Susic je jedna od rijetkih jos zivucih bosanskih legendi.Igrac nad igracima , veliki ali skroman
covjek koji je uzeo ogroman rizik kad je preuzeo reprezentaciju Bosne jer ukoliko
neuspije itekako ce se "potrositi" kao javna licnost kod nas...i bas zbog tog njegovog rizika
trebali bi mu dati punu podrsku ....a svi ovi koji govore da Pape nema pojma o trenerskom poslu ,
neznam sta reci , doduse nije mozda inspirator poput Cire ali je sigurno veci patriota
od proslog selektora i nije dosao radi novca...
A te tvrdje svih ovih tzv. strucnjaka da onakav fudbalski carobnjak nema
fudbalskog znanja zaista kod mene nepije vode....
covjek koji je uzeo ogroman rizik kad je preuzeo reprezentaciju Bosne jer ukoliko
neuspije itekako ce se "potrositi" kao javna licnost kod nas...i bas zbog tog njegovog rizika
trebali bi mu dati punu podrsku ....a svi ovi koji govore da Pape nema pojma o trenerskom poslu ,
neznam sta reci , doduse nije mozda inspirator poput Cire ali je sigurno veci patriota
- Edin H.
#9062 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zasto bi se potrosio?puharska wrote:Safet Susic je jedna od rijetkih jos zivucih bosanskih legendi.Igrac nad igracima , veliki ali skroman
Nije on trenerska, nego fudbalska legenda.
Je li to sada Maradona fudbalski kloc?
- puharska
#9063 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma znas nas mentalitet , vecina jedva ceka da nekog spusti na zemlju tako daEdin H. wrote:Zasto bi se potrosio?puharska wrote:Safet Susic je jedna od rijetkih jos zivucih bosanskih legendi.Igrac nad igracima , veliki ali skroman
Nije on trenerska, nego fudbalska legenda.
Je li to sada Maradona fudbalski kloc?
je moje misljenje da bi se itekako potrosio ....cak je i Osim jednom indirektno
priznao da radi istog razloga nikad nije ni pomisljao da postane BIH selektor...
mi trazimo iz nemogucih uslova velike rezultate ...
- luckylaka
#9064 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma ne cijene se kod nas ni legende ni strucnjaci.Ovdje ljudi svrsavaju na tipove,,jebat cemo im mater,,,,zabit cemo im pet komada,,Sta ce Pape,Osim i ostali.Cjenjeni su oni koji su Bosni radili o glavi gdje god su mogli nego ovi sto toboze namaju satelitsku antenu u francuskoj pa ne mogu pratiti Bht.Kakav god da je PAPE je za mene ljudina za onu pogan koji bi Bosnu sutra prodao za dzaba.P.S.Ja se pravo nasekirah sto sam nekom tipu na ignore za kojeg nikad u zivotu ni cuo ni vidio.Poz.
- Cabadahija
#9065 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne mogu da vjerujem da su ljudi opsjednuti rejtingom KLUBOVA u kojima igraju (ili sjede na klupi) naši reprezentativci.
Pa ljudi moji- svjedoci smo živi da već toliko spominjana SLOVENIJA i u pjesmama opjevane Crna Gora i Švicarska kontinuirano postižu odlične međunarodne rezultate, i apsolutno je NEBITNO to što Zlatan Dedič igra (sjedi na klupi) DRUGOLIGAŠA Bundess lige - Bochuma, jer taj je dečko dao sve od sebe i "srušio" veliku Rusiju, pa sa "malom" Slovenijom uživao u čarima Južne Afrike i Svjetskog prvenstva, dok su naši Džeko i društvo putem tv-a parili oči zajedno s nama.
Znači, apsolutni RAD, RED i DISCIPLINA i posvećenost dresu BiH može dati dobar rezultat, a da li neki igrač igra u Real Madridu ili FK Kakmužu, skoro pa je sasvim NEBITNO!
Pa ljudi moji- svjedoci smo živi da već toliko spominjana SLOVENIJA i u pjesmama opjevane Crna Gora i Švicarska kontinuirano postižu odlične međunarodne rezultate, i apsolutno je NEBITNO to što Zlatan Dedič igra (sjedi na klupi) DRUGOLIGAŠA Bundess lige - Bochuma, jer taj je dečko dao sve od sebe i "srušio" veliku Rusiju, pa sa "malom" Slovenijom uživao u čarima Južne Afrike i Svjetskog prvenstva, dok su naši Džeko i društvo putem tv-a parili oči zajedno s nama.
Znači, apsolutni RAD, RED i DISCIPLINA i posvećenost dresu BiH može dati dobar rezultat, a da li neki igrač igra u Real Madridu ili FK Kakmužu, skoro pa je sasvim NEBITNO!
- nemam_ideje
#9066 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kao primjer da klubovi u kojem igrači igraju nisu toliko bitni možrmo uzeti Novi Zeland. Haj kvalifikacije, slučajno, uticaj vlage, smetalo sunce Bahreinu protiv njih. Onda ljudi dođu na SP i odigraju tri remija
Selekcija igrača, mentalni sklop i trka.
Sad ne kritikujem Sušića nego se nadovezujem na spominjanje Slovenije, Švice, CG i ostalih velikana
Selekcija igrača, mentalni sklop i trka.
Sad ne kritikujem Sušića nego se nadovezujem na spominjanje Slovenije, Švice, CG i ostalih velikana
- Topla voda
#9067 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cabadahija wrote:Ne mogu da vjerujem da su ljudi opsjednuti rejtingom KLUBOVA u kojima igraju (ili sjede na klupi) naši reprezentativci.
-
Tarik19
#9068 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije totalno nebitno ali su disciplina i rad svakako puno bitnije stvari.
- Bosnolog
#9069 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovo se desi kada emotivni i nepromisljeni Susic umjesto da stvari rijesava sa igracima on ih rijesava preko novinara,....
Asmir Begović: Nisam ni želio Sušićev poziv
13. 06. 2011. • 08:11 A. B.
Mnogi će reći da je golman jedna od najvažnijih karika u ekipi. Dovoljno govori činjenica da je jedan Alex Ferguson u polufinalu Lige prvaka izveo drugi tim, ali ostavio prvog golmana Van der Sara na "vratima".
Iako su manje plaćeni od samih igrača u terenu, golmani su ti koji ulijevaju samopouzdanje ostatku ekipe. Asmir Begović, bh. golman i trenutno čuvar mreže engleskog Stokea definitvno je jedan od igrača koji je našoj reprezentaciji dizao cijenu. Međutim, nesporazumi sa selektorom Safetom Sušićem udaljili su ga sa gola bh. tima. Pale su i neke teške riječi i s jedne i druge strane, pa je za sada izvjesno da Begović neće čuvati mrežu BiH dok je Sušić selektor.
Jasno je Begoviću koliko igranje za reprezentaciju diže njegov rejting i cijenu, ali čini se da ni on preko nekih stvari ne može preći. Sada, nakon pobjede protiv Albanije, o samom Begoviću najmanje se govori, obzirom i da našeg selektora više brinu druge pozicije u timu.
"I dalje mislim da sam imao jako dobar razlog zašto nisam putovao u SAD s reprezentacijom BiH. Međutim, selektor to nije želio shvatiti. Sada je to iza mene, ali još uvijek me boli. Nije mi bilo prijatno kada sam čitao neke jako ružne stvari o meni u bh. medijima. Ja ne želim nikoga da vrijeđam, ali jedno je izvjesno. Dok je Sušić selektor, mene neće biti u A timu BiH! I da sam dobio poziv, što se nije desilo, morao bih dobro razmisliti. Ali, opet na kraju mislim da se ne bih odazvao. Teško mi je zbog toga, jer znam šta znači igrati za svoju reprezentaciju. Ipak, vrijeme je ispred mene, ko zna", kaže Begović.
Nakon ovakvih riječi mnogi će pomisliti da je to definitvno kraj Begovićevih nastupa u redovima "zmajeva". Ali, daljnja izjava nas je pomalo razuvjerila. Begović je jasno naglasio da se nimalo nije pokajao što je BiH stavio ispred selekcije Kanade, u kojoj ga još nisu prežalili.
"Mislim da sam odabirom BiH napravio pravu stvar. Nikada se nisam pokajao i vratiti ću se kada dođe novi selektor, naravno, ako bude računao na mene. I jedva čekam taj dan da ponovo obučem dres svoje zemlje", iskren je Begović, koji je kao dijete otišao iz BiH zbog ratnih dešavanja. Put ga je odveo za Njemačku, pa kasnije u Kanadu. Nastupao je na Svjetskom prvenstvu 2007. godine za kanadsku mladu reprezentaciju, a onda je uslijedio poziv i da stane na gol A-tima Kanade.
Bh. internacionalac je prihvatio, ali ipak nije zaigrao u kvalifikacijama za SP 2010. Sveameričko prvenstvo "Gold Cup 2009", Begović je propustio jer je Portsmouth (tadašnji klub) tražio od njega da pripreme provede sa timom iz Premijershipa.
Ali, taj trenutak iskoristio je Ćiro Blažević i pozvao ga da nastupa za rodnu zemlju. Asmir je pristao, ali je nakon toga navodno, za kanadske medije, izrazio želju da i dalje brani za Kanadu. Kasnije je Begović to demantirao tvrdeći da je došlo do nesprazuma.
"Oko mene su uvijek neki nesporazumi. Ponavljam, BiH je moja zemlja i način na koji su me ljudi prihvatili me je oduševio. Ćiro je veliki trener, stručnjak kakvog ćete rijetko sresti. Bh. igrači su me dočekali objeručke i nikad to neću zaboraviti", govori Begović.
I Begović je sjajan golman, a nada zadnja umire, pa se svi nadamo da će ipak zaigrati za reprezentaciju i za vrijeme mandata selektora Sušića. Do tada, čuvar mreže Stokea ima druge želje i planove:
"Najbolji timovi svijeta su Manchester United i Barcelona. Ne znam gdje bih više volio zaigrati", rekao je Begović za "San".
"Sigurno je da se u Engleskoj više priča o BiH otkako smo Džeko i ja u Premier ligi. Mislim da ima još prostora za neke igrače. Mnogi se raspituju za Ibiševića, Salihovića, Spahića, Pjanića, a smatram da oni mogu dosta toga ponuditi u Engleskoj. Nadam se da će nam se na ljeto pridružiti još neko u najjačoj ligi na svijetu", mišljenja je Asmir.
"Mislim da ću i nakon završene karijere ostati u Engleskoj. Otac sam 20-mjesečne kćerke Taylor i ona je ovdje rođena. Roditelji mi žive u Njemačkoj, ali opet kažem da nisam siguran. Ko zna šta nosi vrijeme sa sobom, ali mislim da je za moju djecu ovdje svjetlija budućnost. Ipak, oni će uvijek znati odakle sam i redovno ćemo dolaziti u BiH", podvlači bh. reprezentativac.
- Pitarrr82
#9070 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma nab...m i tog Begovica vise, glumac zesci...Bosnolog wrote:Ovo se desi kada emotivni i nepromisljeni Susic umjesto da stvari rijesava sa igracima on ih rijesava preko novinara,....
Asmir Begović: Nisam ni želio Sušićev poziv
13. 06. 2011. • 08:11 A. B.
Mnogi će reći da je golman jedna od najvažnijih karika u ekipi. Dovoljno govori činjenica da je jedan Alex Ferguson u polufinalu Lige prvaka izveo drugi tim, ali ostavio prvog golmana Van der Sara na "vratima".
Iako su manje plaćeni od samih igrača u terenu, golmani su ti koji ulijevaju samopouzdanje ostatku ekipe. Asmir Begović, bh. golman i trenutno čuvar mreže engleskog Stokea definitvno je jedan od igrača koji je našoj reprezentaciji dizao cijenu. Međutim, nesporazumi sa selektorom Safetom Sušićem udaljili su ga sa gola bh. tima. Pale su i neke teške riječi i s jedne i druge strane, pa je za sada izvjesno da Begović neće čuvati mrežu BiH dok je Sušić selektor.
Jasno je Begoviću koliko igranje za reprezentaciju diže njegov rejting i cijenu, ali čini se da ni on preko nekih stvari ne može preći. Sada, nakon pobjede protiv Albanije, o samom Begoviću najmanje se govori, obzirom i da našeg selektora više brinu druge pozicije u timu.
"I dalje mislim da sam imao jako dobar razlog zašto nisam putovao u SAD s reprezentacijom BiH. Međutim, selektor to nije želio shvatiti. Sada je to iza mene, ali još uvijek me boli. Nije mi bilo prijatno kada sam čitao neke jako ružne stvari o meni u bh. medijima. Ja ne želim nikoga da vrijeđam, ali jedno je izvjesno. Dok je Sušić selektor, mene neće biti u A timu BiH! I da sam dobio poziv, što se nije desilo, morao bih dobro razmisliti. Ali, opet na kraju mislim da se ne bih odazvao. Teško mi je zbog toga, jer znam šta znači igrati za svoju reprezentaciju. Ipak, vrijeme je ispred mene, ko zna", kaže Begović.
Nakon ovakvih riječi mnogi će pomisliti da je to definitvno kraj Begovićevih nastupa u redovima "zmajeva". Ali, daljnja izjava nas je pomalo razuvjerila. Begović je jasno naglasio da se nimalo nije pokajao što je BiH stavio ispred selekcije Kanade, u kojoj ga još nisu prežalili.
"Mislim da sam odabirom BiH napravio pravu stvar. Nikada se nisam pokajao i vratiti ću se kada dođe novi selektor, naravno, ako bude računao na mene. I jedva čekam taj dan da ponovo obučem dres svoje zemlje", iskren je Begović, koji je kao dijete otišao iz BiH zbog ratnih dešavanja. Put ga je odveo za Njemačku, pa kasnije u Kanadu. Nastupao je na Svjetskom prvenstvu 2007. godine za kanadsku mladu reprezentaciju, a onda je uslijedio poziv i da stane na gol A-tima Kanade.
Bh. internacionalac je prihvatio, ali ipak nije zaigrao u kvalifikacijama za SP 2010. Sveameričko prvenstvo "Gold Cup 2009", Begović je propustio jer je Portsmouth (tadašnji klub) tražio od njega da pripreme provede sa timom iz Premijershipa.
Ali, taj trenutak iskoristio je Ćiro Blažević i pozvao ga da nastupa za rodnu zemlju. Asmir je pristao, ali je nakon toga navodno, za kanadske medije, izrazio želju da i dalje brani za Kanadu. Kasnije je Begović to demantirao tvrdeći da je došlo do nesprazuma.
"Oko mene su uvijek neki nesporazumi. Ponavljam, BiH je moja zemlja i način na koji su me ljudi prihvatili me je oduševio. Ćiro je veliki trener, stručnjak kakvog ćete rijetko sresti. Bh. igrači su me dočekali objeručke i nikad to neću zaboraviti", govori Begović.
I Begović je sjajan golman, a nada zadnja umire, pa se svi nadamo da će ipak zaigrati za reprezentaciju i za vrijeme mandata selektora Sušića. Do tada, čuvar mreže Stokea ima druge želje i planove:
"Najbolji timovi svijeta su Manchester United i Barcelona. Ne znam gdje bih više volio zaigrati", rekao je Begović za "San".
"Sigurno je da se u Engleskoj više priča o BiH otkako smo Džeko i ja u Premier ligi. Mislim da ima još prostora za neke igrače. Mnogi se raspituju za Ibiševića, Salihovića, Spahića, Pjanića, a smatram da oni mogu dosta toga ponuditi u Engleskoj. Nadam se da će nam se na ljeto pridružiti još neko u najjačoj ligi na svijetu", mišljenja je Asmir.
"Mislim da ću i nakon završene karijere ostati u Engleskoj. Otac sam 20-mjesečne kćerke Taylor i ona je ovdje rođena. Roditelji mi žive u Njemačkoj, ali opet kažem da nisam siguran. Ko zna šta nosi vrijeme sa sobom, ali mislim da je za moju djecu ovdje svjetlija budućnost. Ipak, oni će uvijek znati odakle sam i redovno ćemo dolaziti u BiH", podvlači bh. reprezentativac.
![]()
- Obuca9
#9071 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I gdje su sad oni silni pametnjakovići, da opet kažu kako je Pape taj koji se ponaša kao "uvrijeđena mlada", a ne ovaj kanađanin?"Dok je Sušić selektor, mene neće biti u A timu BiH! I da sam dobio poziv, što se nije desilo, morao bih dobro razmisliti. Ali, opet na kraju mislim da se ne bih odazvao."
- shalla
#9072 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako na mene ciljaš ja nijednog trenutka nisam rekao da je samo do Papeta već da je odgovornost 50-50 i i dalje to isto tvrdim. Ovo ti je kao ono kad imaš 2 tvrdoglava ovna koji hoće da pređu most i nijedan neće da odstupi...hz__semir wrote:I gdje su sad oni silni pametnjakovići, da opet kažu kako je Pape taj koji se ponaša kao "uvrijeđena mlada", a ne ovaj kanađanin?"Dok je Sušić selektor, mene neće biti u A timu BiH! I da sam dobio poziv, što se nije desilo, morao bih dobro razmisliti. Ali, opet na kraju mislim da se ne bih odazvao."
Jebaji ga, kao što napisah i prije pola godine, jebeš i jednog i drugog, zna se da je reprezentacija i njena dobrobit iznad svakog pojedinca tako da u svom ovom njihovom natezanju gubi samo reprezentacija tj. mi kao navijači
Ma pishaj ga, znaš kako ide ona "sve drugo će proći, Sarajevo će biti", samo umjesto Sarajevo ubaci BiH
- armin071
#9073 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sema posto ti tabiris te sportske clanke ima li igdje u okruzenju da se desava nesto slicno da neki igraci zbog selektora nece da igraju za svoju zemlju. Mislim ovo je kod nas vec postala moda...Papac,Begovic, Ibricic, Nadarevic,Salihamidzic, Rahimic, su samo neki od onih tipa malo hocu malo necu....hz__semir wrote:I gdje su sad oni silni pametnjakovići, da opet kažu kako je Pape taj koji se ponaša kao "uvrijeđena mlada", a ne ovaj kanađanin?"Dok je Sušić selektor, mene neće biti u A timu BiH! I da sam dobio poziv, što se nije desilo, morao bih dobro razmisliti. Ali, opet na kraju mislim da se ne bih odazvao."
-
LSD
#9074 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ali Shalla buraz, selektorova je zadnja - tako je u citavom svijetu fudbala...mora se poštovati odluka selektora, ako ga je kaznio jednu tekmu što ga nije zvao kao primjer da malo dođe pameti - pa ne mora se ova hijena odmah uvrijediti kao seoska mlada i sad ultimativno porucivati preko medija da nece igrati sve dok je ovaj selektorshalla wrote:Ako na mene ciljaš ja nijednog trenutka nisam rekao da je samo do Papeta već da je odgovornost 50-50 i i dalje to isto tvrdim. Ovo ti je kao ono kad imaš 2 tvrdoglava ovna koji hoće da pređu most i nijedan neće da odstupi...hz__semir wrote:I gdje su sad oni silni pametnjakovići, da opet kažu kako je Pape taj koji se ponaša kao "uvrijeđena mlada", a ne ovaj kanađanin?"Dok je Sušić selektor, mene neće biti u A timu BiH! I da sam dobio poziv, što se nije desilo, morao bih dobro razmisliti. Ali, opet na kraju mislim da se ne bih odazvao."
Jebaji ga, kao što napisah i prije pola godine, jebeš i jednog i drugog, zna se da je reprezentacija i njena dobrobit iznad svakog pojedinca tako da u svom ovom njihovom natezanju gubi samo reprezentacija tj. mi kao navijači![]()
Ma pishaj ga, znaš kako ide ona "sve drugo će proći, Sarajevo će biti", samo umjesto Sarajevo ubaci BiH
Sad bi svašta lajao i psovao, ali pokušavam kulirati...kakve mi karakterne pizde i hinje od igraca imamo u i oko selekcije, pa to ni najvecem dušmanu ne bih poželio
E što se bezveze iživcirah kad procitah ovu izjavu
Last edited by LSD on 13/06/2011 11:39, edited 4 times in total.
- Obuca9
#9075 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nisam na tebe aludiraoshalla wrote:Ako na mene ciljaš ja nijednog trenutka nisam rekao da je samo do Papeta već da je odgovornost 50-50 i i dalje to isto tvrdim. Ovo ti je kao ono kad imaš 2 tvrdoglava ovna koji hoće da pređu most i nijedan neće da odstupi...hz__semir wrote:I gdje su sad oni silni pametnjakovići, da opet kažu kako je Pape taj koji se ponaša kao "uvrijeđena mlada", a ne ovaj kanađanin?"Dok je Sušić selektor, mene neće biti u A timu BiH! I da sam dobio poziv, što se nije desilo, morao bih dobro razmisliti. Ali, opet na kraju mislim da se ne bih odazvao."
Jebaji ga, kao što napisah i prije pola godine, jebeš i jednog i drugog, zna se da je reprezentacija i njena dobrobit iznad svakog pojedinca tako da u svom ovom njihovom natezanju gubi samo reprezentacija tj. mi kao navijači![]()
Ali eto vidjecemo, Pape je poslije Albanije najavio da će gledati da u septembru uputi poziv i Begoviću. Ako i tad odbije, onda ja stvarno ne znam ko normalan može stati na njegovu stranu i podržati ga.