Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa dodaje ti drzava porez i pdv.. Ovo je iz Britanije koliko vidim? Mogu ti oporezovati sve preko 50KM. Kada dodje ovdje ovi nasi porez udaraju. Imas temu samo o tome..
Mustang1 wrote:Pa dodaje ti drzava porez i pdv.. Ovo je iz Britanije koliko vidim? Mogu ti oporezovati sve preko 50KM. Kada dodje ovdje ovi nasi porez udaraju. Imas temu samo o tome..
Nisam znao da je u pitanju Britanija. Vidio sam da se spominje neki popust na odredjenu sumu, zato sam gore i pitao da li je iz Britanije ili odavdje. Vidim nasa domena i kontam da je nesto nase, kao musclefreak.ba. Znaci nista od myproteina.
Mustang1 wrote:Kako nista. Ja ti kazem jeftinije ti je na piku svakako. Ja uzimam njihove proizvode i nemam problema. Narucit cu ovih dana protein i kreatin.
Mustang1 wrote:Kako nista. Ja ti kazem jeftinije ti je na piku svakako. Ja uzimam njihove proizvode i nemam problema. Narucit cu ovih dana protein i kreatin.
Od koga na piku uzimaš i koliko su sigurni?
Sigurni? Na koji nacin mislis sigurni?
Mislim na način kolko možeš biti siguran da nije dupljak. Zato i pitam od koga uzimaš?Imaš li neku preporuku? Meni uvijek neka šuha uzimati ove stvari preko pika.
Ako mislis na to da prepakuju i slicno, sta mislis i da rade to sta ti moze ubaciti a da ti ne skontas da je ubaceno naknadno? Razlicito je sve i vidi se..
channel10 wrote:Zar nisu uhvatili nekog u Brckom sa tovarom my proteina, masinom za pakovanje, pucanje datuma itd?
Pa to srede ovi iz musclefreak-a kako bi mogli uzimati narod lopatom. Vani MyProtein ima nenormalna sniženja (ZMA bude 4-5€), a ovdje astronomske cifre (ZMA ~ 40 KM)
Ma neka puca ko sta hoce ja sam uzimao i uzimat cu opet. Kome se ne svidja neka placa 130KM 2kg. Ovdje kod nas sta god da je jeftino odmah sumnjivo. Eto vam enis nek kaze kakve su cijene tamo kod njih i da je cak i ovih 5kg za 130KM skupo u piredjenju sa njihovim cijenama.
cao raja. nekoliko mjeseci sam bez fizicke aktivnosti i vec mi nedostaje pa imam zelju za neke grupne casove. razmisljala sam o BTC, LN, Transformu, Avalonu... iskustva, preporuke?!
Bio sam u Bosni prije 3 sedmice i nije mi padalo na pamet da kupim bilo kakve suplemente, doduse taman mi je dobro doslo da se malo i odmorim obzirom da uzimam sve i svasta
Nisam uzimao cak ni protein, al sam zato pio svaki dan tri ona dukatova proteina...
Sto se tice cijene, bio sam u par prodavnica i pitao sam zasto je ovako skupo, svi kazu da nisu skupi proteini nego dostava..pa eto treba im vjerovati na rijec
Evo danas je cyber Monday, imaju neke lude popuste, nekad se pitam kako im se isplati
Jebaji ga, ispade da se u US prodaje na nacin kupis 1kg za 20 dolara 3kg dobijas gratis.
Nije jeftino kod nas, naprotiv preskupo je, al jbjga snalazi se svako ko zna i umije.
Da li ima laznjaka, vjerujem da ima, ako nista drugo moze se poturiti BioTech pod ON ili slicno.
Da li iko prepakiva MyProtein? Ne vjerujem, cjena mu nije nesto velika da bi se isplatilo prepakivati ga, jedino njeg mogu prepakivati u neke skuplje.
Da ce se osjetiti neka razlika ukoliko kupis laznjak, cisto sumnjam, mislim na okus.
Nasi uvoznici imaju tih nekih raznoraznih problema, vjerujem da transport je najmanji.
Veci problem je nesto veca pohlepa i zelja za zaradom, cijena labaratorisjkih analiza i registrovanje proizvoda.
Warashii wrote:Jebaji ga, ispade da se u US prodaje na nacin kupis 1kg za 20 dolara 3kg dobijas gratis.
U ovom i jeste stvar. Helem što su im stvari u startu jeftinije i još na to UVIJEK imaju neke ponude 1+1 ili 2+ 50% na treći i sl. Ovo black friday, cyber monday je njima svaki dan
Preko iHerba sam uzeo HCL kreatin za 45 KM, koji ovdje košta 85 KM. U to vrijeme je na bb.com bila (i sad je) ponuda 1+1 za 21$. Znači za manje od 40 KM 2 pakovanja za nešto što se ovdje prodaje za 170 KM.