"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- drug_profi
#9051 Re: "Majstori" parkiranja
Koja smo mi banana. Na spomenik nam se parkiraju dripci iz ambasada.
-
goran16v
#9052 Re: "Majstori" parkiranja
Ne vidim dobro, ali vjerujem da tablica na ovoj KIA-i pocinje sa 24-A. Nazalost diplomate arapskih zemalja i osnove saobbracajne (samim time i opce) kulture ne idu u istu recenicu i kad god sam vido dipl. parking papka po pravilu je bio iz kakve arapske ambasade. Trotoar iza BBI-a u Mis Irbinoj su pretvorili u svoj parking.
-
respo s onog svijeta
#9053 Re: "Majstori" parkiranja
ja koliko vidim vozaci su uglavnom nasi domaci ljudi
sto ne opravdava te diplomate(ma ko bili arapi azijati zapadnjaci...) koji mogu da kazu vozacu da postuje zakon
sto ne opravdava te diplomate(ma ko bili arapi azijati zapadnjaci...) koji mogu da kazu vozacu da postuje zakon
- Logovan
#9054 Re: "Majstori" parkiranja
Fakat tuga.drugi profil wrote:Koja smo mi banana. Na spomenik nam se parkiraju dripci iz ambasada.
- relax11
#9055 Re: "Majstori" parkiranja
Ovog sam ja vidio oko pola 2 isto parkiran ovde, Bog sami zna koliko je bio parkiransmak wrote:ovog sam ja nasao negdje na fb, pa reko da ga ja ovdje postavimBlack swan wrote:eh ovog sam i ja usliko al mi mrsko bilo postavljatismak wrote:
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#9056 Re: "Majstori" parkiranja
Jbg, daleko mu parking 
-
kakavdanakneiskustvu
#9057 Re: "Majstori" parkiranja
I am Happy wrote:Jbg, daleko mu parking
i skup
-
goran16v
#9058 Re: "Majstori" parkiranja
Auta arapskih ambasada koje ja vidjam parkirana po trotoarima itd voze iskljucivo arapi, nerijetko i zene.respo s onog svijeta wrote:ja koliko vidim vozaci su uglavnom nasi domaci ljudi
-
direstraits0078
#9059 Re: "Majstori" parkiranja
Ta auta nerijetko imaju zatamnjenu i prednju sajbu.
Ja nisam vjerovao dok nisam vidio. 
-
respo s onog svijeta
#9060 Re: "Majstori" parkiranja
Ja govorim sta sam ja vidjao a ne zagledam toliko jer me ne zanimagoran16v wrote:Auta arapskih ambasada koje ja vidjam parkirana po trotoarima itd voze iskljucivo arapi, nerijetko i zene.respo s onog svijeta wrote:ja koliko vidim vozaci su uglavnom nasi domaci ljudi
A jednom vozacu sam rekao da je zabranjeno parkiranje na mjestu gdje je stao jer je stao tacno pored znaka i dobio sam odgovor boli me briga
-
goran16v
#9061 Re:
Pa kako si vidio da su vozaci uglavnom nasi ljudi ako ne zagledas, a ja zagledam pa vidim da su stranci i to djuture s familijama?respo s onog svijeta wrote:Ja govorim sta sam ja vidjao a ne zagledam toliko jer me ne zanimagoran16v wrote:Auta arapskih ambasada koje ja vidjam parkirana po trotoarima itd voze iskljucivo arapi, nerijetko i zene.respo s onog svijeta wrote:ja koliko vidim vozaci su uglavnom nasi domaci ljudi
A jednom vozacu sam rekao da je zabranjeno parkiranje na mjestu gdje je stao jer je stao tacno pored znaka i dobio sam odgovor boli me briga
-
respo s onog svijeta
#9062 Re: "Majstori" parkiranja
Kad bi procitao i razmislio o recenici bilo bi ti jasno kako vidim
-
goran16v
#9063 Re: "Majstori" parkiranja
Na to nisam obracao paznju ali sam vidio da vecinom voze korejske autmobile i to SUV i miniSUV.direstraits0078 wrote:Ta auta nerijetko imaju zatamnjenu i prednju sajbu.Ja nisam vjerovao dok nisam vidio.
Neki dan vidim interesantnu stvar, apsolutno nov bijeli Hyundai (ili Santa Fe ili Ix 35 - nisam siguran), sa njega ni zasitita sa steka, niti one spuzvoce sa vrata nisu skinuta, vozi arapin nase dipl. table. Poslijepodne vidim isti lik vozi identican auto (ganjc nov, bijeli, zastite, spuzvice) ali sad sa arapskim tablama. Ko zna kakva je to mucka, mozda je isti auto u medjuvremenu ko zna zbog cega "dobio" arapske table, mozda su to dva razlicita auta, al ga ja *ebem ako je ovaj sa arapskim tablama mak'o dalje od Sarajeva.
-
goran16v
#9064 Re: "Majstori" parkiranja
Jasno mi je, pises napamet o sasvim drugim stvarima...respo s onog svijeta wrote:Kad bi procitao i razmislio o recenici bilo bi ti jasno kako vidim
-
respo s onog svijeta
#9065 Re: "Majstori" parkiranja
Procitaj rekoh ti vec u citiranom postu kad procitas shvatit ces do tad donosi neke svoje fix zakljucke gdje si ti najpametnijigoran16v wrote:Jasno mi je, pises napamet o sasvim drugim stvarima...respo s onog svijeta wrote:Kad bi procitao i razmislio o recenici bilo bi ti jasno kako vidim
-
l33t
#9066 Re: "Majstori" parkiranja
ne kontam je li iko zvao policiju za ovakve slucajeve ili pauka, sta oni kazu ? da nemaju vremena ????
-
goran16v
#9067 Re:
Sta treba da procitam i sta tu ima da shvatim?!?!?!?!!?respo s onog svijeta wrote:Procitaj rekoh ti vec u citiranom postu kad procitas shvatit ces do tad donosi neke svoje fix zakljucke gdje si ti najpametnijigoran16v wrote:Jasno mi je, pises napamet o sasvim drugim stvarima...respo s onog svijeta wrote:Kad bi procitao i razmislio o recenici bilo bi ti jasno kako vidim
Na moj komentar da sam primjetio da su najcesci dipl. parking papci diplomate iz araspskih zemalja odgovaras da vidis, iako ne zagledas, da su vozaci uglavnom nasi ljudi. E pa da zagledas vidio bi da nisu nasi ljudi...
-
respo s onog svijeta
#9068 Re: "Majstori" parkiranja
Vecina ih kaze ne mozemo im nista a mislim da mogu
-
goran16v
#9069 Re: "Majstori" parkiranja
Kad smo vec kod diplomata danas vidim americkog diplomati kako auto parkira na onoj nizbrdici izmedju parkinga kod ulaza i OBI i garaze i ne kontam kakav mu je rezon, a i ostalim koji tu parkiraju. Puna garaza ne moze biti razlig jer ne dodju do nje i ne znaju ima li mjesta. Kad parkiraju vise im vremena treba do ulaza u OBI i nazad nego iz garaze, jos idu cestom uzbrdo tako da nema ustede u hodanju. Kad odlaze, buduci da su vec u jednosmjernoj, moraju proci kroz garazu tako da nema ustede ni u voznji. Na kraju isto voze, vise pjesace sto znaci da im za sve treba vise vremena... 
-
goran16v
#9071 Re: "Majstori" parkiranja
Ima tu nekih finesa koje ne znam u detalje. Nemaju svi stranci koji voze dipl. tablice dipl. imunitet. Dipl. imunitet tj status nemaju ni nasi ljudi dok voze auto sa dipl. tablicama ukoliko u njemu nije osoba sa dipl. imunitetom. Znam slucaj bahatog vozaca jednog ambasadora koji se oglusio na upozorenje policajca da pomakne auto sa platoa Ciglane jer smera pjesacima i otisao u kladionicu pa na kafu. Zandar je uredno zvao pauka, pauk je ondio auto i kad su iz ambasade slozili frrku iz policije su im lijepo objansili da je auto ugrozavao promet i sigurnost pjesaka i da je zato uklonjen i da ga mogu preuzeti kod tunela bez ikakve kazne. Prc...respo s onog svijeta wrote:Vecina ih kaze ne mozemo im nista a mislim da mogu
-
l33t
#9072 Re: "Majstori" parkiranja
upravo tako, ne mora mu ni kaznu napisati, samo nek ga odvuce pa ces vidjet hoce li drugi put isto uraditi....goran16v wrote:Ima tu nekih finesa koje ne znam u detalje. Nemaju svi stranci koji voze dipl. tablice dipl. imunitet. Dipl. imunitet tj status nemaju ni nasi ljudi dok voze auto sa dipl. tablicama ukoliko u njemu nije osoba sa dipl. imunitetom. Znam slucaj bahatog vozaca jednog ambasadora koji se oglusio na upozorenje policajca da pomakne auto sa platoa Ciglane jer smera pjesacima i otisao u kladionicu pa na kafu. Zandar je uredno zvao pauka, pauk je ondio auto i kad su iz ambasade slozili frrku iz policije su im lijepo objansili da je auto ugrozavao promet i sigurnost pjesaka i da je zato uklonjen i da ga mogu preuzeti kod tunela bez ikakve kazne. Prc...respo s onog svijeta wrote:Vecina ih kaze ne mozemo im nista a mislim da mogu
kriva policija kao i obicno
zakon dobar, sprovodjenje 0
- Seoskivaralica
#9073 Re: "Majstori" parkiranja
Malo sam gledao ove slike i imam samo reci hi hi hi hi......
Hej da mi je bilo na pameti samo da uslikam ...kako sam ja parkirao po 15 cm sa obje strane a sam ja u autu kaze mi lik dobar si a sad se izmakni da ja izadjem...bio lik sa volvom ispred mene i samo me gledao....meni prodje kroz glavu garant sam ga pipkao karambolkom al nista lik samo se nasmija i ode...kad sam se vratio ispred mene neki golf parkiran extra....pa onako kontam kako ovi likovi uspiju ovakve debilizme da ostvare ili kad jednoj zenskoj govore dvije pa to je bas pish...ili kad moja mama starom pokazuje a on je ne ferma ni 2. % ....to kad se gleda to je plafon....
Uglavnom ne znam , i za voznju i parkiranje nije potreban talent samo iskustvo i vjezba....doduse antitalenti postoje....
Hej da mi je bilo na pameti samo da uslikam ...kako sam ja parkirao po 15 cm sa obje strane a sam ja u autu kaze mi lik dobar si a sad se izmakni da ja izadjem...bio lik sa volvom ispred mene i samo me gledao....meni prodje kroz glavu garant sam ga pipkao karambolkom al nista lik samo se nasmija i ode...kad sam se vratio ispred mene neki golf parkiran extra....pa onako kontam kako ovi likovi uspiju ovakve debilizme da ostvare ili kad jednoj zenskoj govore dvije pa to je bas pish...ili kad moja mama starom pokazuje a on je ne ferma ni 2. % ....to kad se gleda to je plafon....
Uglavnom ne znam , i za voznju i parkiranje nije potreban talent samo iskustvo i vjezba....doduse antitalenti postoje....
-
Nazif_Gljiva
#9074 Re: "Majstori" parkiranja

Sent from my LG-D802
- seoBIH
#9075 Re: "Majstori" parkiranja
Jel to zakreno volan da mu pauk ne moze odvest auto ?