snaga_znanja wrote:I jos da dodam. Definitivno nisam gledao ovako bezvoljnu Barcu. Nesto tu nije ok...
Nije da nesto ne stima buraz, davno sam ja to reko, zasicenost!

Pa sta mislis sto npr Ferguson malo malo pa napravi rokadu u timu, prodo je npr Ronalda Realu iako ga nijedan trener ne bi pustio, a sto? Znao je da od drzanja jednog igraca duze vremena u klubu nema nista, rijetki su tipovi ala Totti, Del Piero itd, to je vec drugi kalibar, ali mogo si dosad primjerir kod Alexa da svako malo mijenja skoro kompletan tim, pogledaj recimo sastavm iz 2005. i danasnji.
Ja mislim da Barca jedino sama sebe moze "unisiti" i to ce na kraju i biti, velika vecina u ovom timu je osvojila bukvalno sve, kako onda da ti takve igrace motivises da igraju protiv jednog Getafea ili eto recimo Villarreala?? A plus sto su i pojedini igraci iz Barc vec zagazili u 30.te ili ce tek zagazit tipa Puyol, Abidal, pa i Xavi je tu blizu, itd...Neko ce opet reci da ima tu mladih narastaja koji vec cekaju da ulete, tacno je to, ali ipak treba biti realan pa reci da su Xavi, Iniesta, Messi kalibri koji se jednom radjaju, njima se mogu pojaviti nove nade tipa Fabregasa, sto ja mislim nije dovoljan kvalitet za ovakvu apsolutnu dominaciju kakvu su imali 3-4 godine.