Ma gotov, mada me licno boli qrac ko je firer. Na mene to nema nikakvog uticaja, finansijskog, ljudskih prava, slobode...nicega.raoul duke wrote:On je odnio pobjedu, nema on vise potrebe za dokazivanjem pametnice nasa, a gotov je tek za 4 godine kad mu istekne mandat. Dotad mozes plakati i moliti svog boga u nebesima da te ne deportira TrumpekFudo387 wrote:Pa postuje se izborni zakon, najveci kreten je predsjednik, niko mu ne osporava rezultate izbora.raoul duke wrote:Upravo su oni pokazali odvratno lice Amerike.. .
Sta je sa postivanjem izbornog zakona, elektora, demokratije, pobjede predsjednika?
Njima Colbert daje instrukcije kako da misle.. Tuga prijatelju, tuga..
Neka sad objasni cime se sve sluzio da dodje do te pozicije. Ako nije nista petljao sa Rusima, bujrum, pokazi izvjestaj o porezu, pusti bezbjedonosne agencije da naprave istragu, a ne da kmeci k'o deriste, aajjjjjj ne vole me.
On je gotov, pitanje je dana kad ce dobiti nogu, a mozda i dugogodisnju robiju.
Samo, nisam glup da ne primjetim kako se radi o narcisoidnom kretenu. Sto se tice deportacije, moze me samo za qrac povuc, toliko o mom statusu.
Malo je bizarno da ste jos sretni njegovim izborom, on ne zna na karti naci te vase prcije, a kamo li da nesta brine o njima. Bolje vam je da se ne zainteresuje za vas, bezveze cete fasovat.