Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

Fudo387

#9051 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

raoul duke wrote:
Fudo387 wrote:
raoul duke wrote:Upravo su oni pokazali odvratno lice Amerike.. .

Sta je sa postivanjem izbornog zakona, elektora, demokratije, pobjede predsjednika?

Njima Colbert daje instrukcije kako da misle.. Tuga prijatelju, tuga..
Pa postuje se izborni zakon, najveci kreten je predsjednik, niko mu ne osporava rezultate izbora.
Neka sad objasni cime se sve sluzio da dodje do te pozicije. Ako nije nista petljao sa Rusima, bujrum, pokazi izvjestaj o porezu, pusti bezbjedonosne agencije da naprave istragu, a ne da kmeci k'o deriste, aajjjjjj ne vole me.
On je gotov, pitanje je dana kad ce dobiti nogu, a mozda i dugogodisnju robiju.
On je odnio pobjedu, nema on vise potrebe za dokazivanjem pametnice nasa, a gotov je tek za 4 godine kad mu istekne mandat. Dotad mozes plakati i moliti svog boga u nebesima da te ne deportira Trumpek ;)
Ma gotov, mada me licno boli qrac ko je firer. Na mene to nema nikakvog uticaja, finansijskog, ljudskih prava, slobode...nicega.
Samo, nisam glup da ne primjetim kako se radi o narcisoidnom kretenu. Sto se tice deportacije, moze me samo za qrac povuc, toliko o mom statusu.
Malo je bizarno da ste jos sretni njegovim izborom, on ne zna na karti naci te vase prcije, a kamo li da nesta brine o njima. Bolje vam je da se ne zainteresuje za vas, bezveze cete fasovat.
raoul duke

#9052 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

Fudo387 wrote: Ma gotov, mada me licno boli qrac ko je firer. Na mene to nema nikakvog uticaja, finansijskog, ljudskih prava, slobode...nicega.
Samo, nisam glup da ne primjetim kako se radi o narcisoidnom kretenu. Sto se tice deportacije, moze me samo za qrac povuc, toliko o mom statusu.
Malo je bizarno da ste jos sretni njegovim izborom, on ne zna na karti naci te vase prcije, a kamo li da nesta brine o njima. Bolje vam je da se ne zainteresuje za vas, bezveze cete fasovat.
Po tvom postu da se naslutiti da zivis tamo, logicno da ti ne odgovara Trump, prpa da ne bude "vracam se majci u Bosnu".

Imigrantska posla...
NajdraziVodjaa

#9053 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by NajdraziVodjaa »

Nase prcije koje Trump ne zna naci na karti (fala bogu, nadam se da nas nece nikad ni pronaci) su prcije iz kojih si ti pobjegao i docepao se zapada sa kojeg sad filozofiras ono mene boli ku?ac za Trumpa ali eto slucajno visim ovde i stalno pricam protiv njega :mrgreen: Prpa te ufatila ne bi se vracao u nasu prciju...

raoul duke

Sace insomniao za koju stranicu da postavi sliku vazdusna opasnost :lol:
Last edited by NajdraziVodjaa on 18/05/2017 18:43, edited 1 time in total.
Fudo387

#9054 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

raoul duke wrote:
Fudo387 wrote: Ma gotov, mada me licno boli qrac ko je firer. Na mene to nema nikakvog uticaja, finansijskog, ljudskih prava, slobode...nicega.
Po tvom postu da se naslutiti da zivis tamo, logicno da ti ne odgovara Trump, prpa da ne bude "vracam se majci u Bosnu".

Imigrantska posla...
Trump ne odgovara nikom ko nije posvadjan sa zdravim razumom.
Al' jbg, to je kod vas tradicija.
Nema za kifle a uzda se da ce mu Trump vratiti Kosovo, i haj' reci da je taj normalan?
raoul duke

#9056 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

NajdraziVodjaa wrote:Nase prcije koje Trump ne zna naci na karti (fala bogu, nadam se da nas nece nikad ni pronaci) su prcije iz kojih si ti pobjegao i docepao se zapada sa kojeg sad filozofiras ono mene boli ku?ac za Trumpa ali eto slucajno visim ovde i stalno pricam protiv njega :mrgreen: Prpa te ufatila ne bi se vracao u nasu prciju...
:lol:
Jack Be Nimble

#9057 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Jack Be Nimble »

Dobar je Trump :bih: Nadao sam se da ce biti toliko dobar predsjednik da bi mu ja licno otisao i noge mu poljubio ili da sve oko njega bude tipicni shit show. I pocevsi od prvog dana koliko je raje doslo da ga vidi i alternative facts pa sve do sada :D pravi tipicni shit show...ni nadrealisti ne bi mogli ovo izmisliti.

Jedini koji imaju problema sa Trumpom su oni koji snimaju serije House of Cards i Veep...cova ih prekucao. Ne mogu vise nista tako bombasticno izmisliti, a da ovaj to dan ranije ne uradi. Dobar je Underwood, ali Trump je bog :izet:
jeza u ledja

#9058 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

NajdraziVodjaa wrote: Ali pazi lika hladno pita sta su to rusi namjestili i ko govori da su rusi namjestili i onda ispod napise rusi jesu hakirali :lol: pa ako su hakirali izbore kao sto kazete znaci da su utjecali na rezultat sto opet znaci da su namjestili ishod onako kako im odgovara dakle ko govori da su rusi nesto namjestili? Pa ti to govoris, evo sad si u ovom citatu to rekao.

To da nisu teorije i da su fakti Trump ne bi bio u bijeloj kuci, da to jesu teorije ti si teoreticar zavjera!
Tri posta za redom konstatujes nesto drugo od onog sto ti se kaze. Ne razumijes bosanski? U cemu je problem? Pojmovi "Rusija", "hakiranje", "izbori", "zavjere", ti se svi stapaju u jedno?
Gdje sam ja napisao ili evo da ti pomognem, insinuirao, da su "Rusi hakirali izbore"? Rusi nisu "hakirali izbore", sta god da to za tebe znacilo, vec izborni stab Demokratske stranke, i s ciljem da pomognu Trumpu da postane predsjednik plasirali neke od tih informacija u javnost. To je vec dokazano. Dakle to nije teorija, to je fakat. Slicno su uradili i u Francuskoj. Slicno rade i u drugim zemljama.
Isto tako nije teorija, vec je fakat, da FBI radi istragu u vezi povezanosti Trumpove kampanje i ruskih obavjestajnih sluzbi. Fakat je isto tako da Trump njima odaje spijunske tajne. I na kraju fakat je da je Trump dao otkaz direktoru FBI koji tvrdi da je ovaj od njega trazio da zaustavi doticnu istragu. Znaci sve fakti.

Ne ide ti ovo. Bolje se vrati na pisanje o blagodetima zivota u Sjevernoj Koreji.
jeza u ledja

#9059 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

raoul duke wrote:Upravo to.

To je taj domen licemjerstva..

Bili su najglasniji u kampanji Clinton vs Trump, nije se moglo doci do rijeci od svakojakih prognoza kako ce Clinton pobjediti..

Isti taj jez koji je trollao sa opaskama "teoreticari zavjera" "Srbi" itd sad prica kako su Rusi krivi za sve, "u sjeni", tragikomicno..
Isto vazi kao i za prethodnika. Ne razumijes bosanski. Kakvi Srbi, kakvi Rusi krivi za sve? Znaci fino se vrati, pa polako citaj. Slovo po slovo.
Drzi se tema u kojima ne moras razumijevati prosto prosirene recenice.
Last edited by jeza u ledja on 18/05/2017 19:47, edited 1 time in total.
Challenger__

#9060 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Na zahtjev zastupnika pokrenuta nezavisna istraga o Trumpovom odnosu s Rusijom - vodi je bivši šef FBI-a Robert Mueller,

Trump: "Ne bojim se istrage jer se nema što otkriti"

Američko ministarstvo pravosuđa, suočeno sa sve većim pritiskom demokratskih, ali i sve više republikanskih, zastupnika, imenovalo je tijekom jučerašnjeg dana Roberta Muellera, bivšeg šefa FBI-a, za specijalnog istražitelja navodnog ruskog uplitanja u američke izbore prošle godine, ali i moguću direktnu povezanost predsjednika Donalda Trumpa s Moskvom.

Potez je donijet neposredno nakon što je Trump otpustio šefa FBI-a Jamesa Comeya. Odmah nakon toga zastupnici u Kongresu zatražili su provođenje nezavisne istrage po pitanju Trumpovog odnosa s Rusijom. Naime, za mnoge je otpuštanje Comeya izgledalo kao da Trump nešto želi sakriti.

Image

Trump je vijest o pokretanju nezavisne istrage dočekao mirno ističući kako ne brine jer će rezultat istrage "pokazati ono što već znamo, a to je da nije bilo nikakve veze između moje kampanje s bilo kakvim stranim entitetom".
Last edited by Challenger__ on 18/05/2017 19:48, edited 1 time in total.
raoul duke

#9061 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

Ono kad ti imigrant kaze da ne razumijes jezik zemlje u kojoj zivis..

Ma Rusi su krivi za sve... :thumbup:
jeza u ledja

#9062 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

raoul duke wrote:Ono kad ti imigrant kaze da ne razumijes jezik zemlje u kojoj zivis..

Ma Rusi su krivi za sve... :thumbup:
Glupost, neobrazovanost, zatucanost i nepismenost, to su ipak najveci krivci. :wink:
raoul duke

#9063 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

Dodaj jos na to licemjerstvo, poltronstvo.. :wink:

Blame the Russians
jeza u ledja

#9064 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

raoul duke wrote:Dodaj jos na to licemjerstvo, poltronstvo.. :wink:

Blame the Russians
Moze i to. Plus sebicnost. :oops:
Fudo387

#9065 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Challenger__ wrote:Trump: "Ne bojim se istrage jer se nema što otkriti"
Da, da...
"Advisers Urge Trump to Hire an Outside Lawyer"

http://www.msn.com/en-us/news/politics/ ... spartanntp
jeza u ledja

#9066 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Ma frajer je navikao da se vucara po sudovima. To je njegov modus operandi.
Fudo387

#9067 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

jeza u ledja wrote:Ma frajer je navikao da se vucara po sudovima. To je njegov modus operandi.
Ma sta ja znam, mislim da mu nije isto vucaranje po sudovima zbog kvaliteta maltera u njegovim zgradama i zbog ovih zajebancija
sa ruskom drzavom. Za ovo drugo, jbg, streljaju.
jeza u ledja

#9068 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Ma znam da nije, ali eto, cijeli zivot se vucara po sudovima i placa advokate koji ga izvlace. Vjerovatno konta i sad ce tako.
Challenger__

#9069 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Fudo387 wrote:Ma sta ja znam, mislim da mu nije isto vucaranje po sudovima zbog kvaliteta maltera u njegovim zgradama i zbog ovih zajebancija
A ako su odani kmetovi Izraelu, onda su "patrioti"?
Fudo387

#9070 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Challenger__ wrote:
Fudo387 wrote:Ma sta ja znam, mislim da mu nije isto vucaranje po sudovima zbog kvaliteta maltera u njegovim zgradama i zbog ovih zajebancija
A ako su odani kmetovi Izraelu, onda su "patrioti"?
Dragi Mufide, kakve ti paralele povlacis, glava me zaboli. :lol:
Challenger__

#9071 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Fudo387 wrote:Dragi Mufide, kakve ti paralele povlacis, glava me zaboli. :lol:
Fudara moj dragi, samo utvrđujem kriterije "patriotizma".

:wink:
Fudo387

#9072 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Challenger__ wrote:
Fudo387 wrote:Dragi Mufide, kakve ti paralele povlacis, glava me zaboli. :lol:
Fudara moj dragi, samo utvrđujem kriterije "patriotizma".

:wink:
Po cemu su oni izraelski kmetovi?
Challenger__

#9073 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Ne bih sada ulazio u tu materiju. Uglavnom, pokrenuta istraga i taj rad...

_____
raoul duke

#9074 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

Realno ovo je posljednji potez liberala koji se nadaju Trump-ovom impeachment-u.

Ili Trump pada ili sramota za cijeli lobi i demokratsku stranku.. Ovo drugo je vec svakako :D

Blame the Russians...
NajdraziVodjaa

#9075 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by NajdraziVodjaa »

jeza u ledja wrote:
NajdraziVodjaa wrote: Ali pazi lika hladno pita sta su to rusi namjestili i ko govori da su rusi namjestili i onda ispod napise rusi jesu hakirali :lol: pa ako su hakirali izbore kao sto kazete znaci da su utjecali na rezultat sto opet znaci da su namjestili ishod onako kako im odgovara dakle ko govori da su rusi nesto namjestili? Pa ti to govoris, evo sad si u ovom citatu to rekao.

To da nisu teorije i da su fakti Trump ne bi bio u bijeloj kuci, da to jesu teorije ti si teoreticar zavjera!
Tri posta za redom konstatujes nesto drugo od onog sto ti se kaze. Ne razumijes bosanski? U cemu je problem? Pojmovi "Rusija", "hakiranje", "izbori", "zavjere", ti se svi stapaju u jedno?
Gdje sam ja napisao ili evo da ti pomognem, insinuirao, da su "Rusi hakirali izbore"? Rusi nisu "hakirali izbore", sta god da to za tebe znacilo, vec izborni stab Demokratske stranke, i s ciljem da pomognu Trumpu da postane predsjednik plasirali neke od tih informacija u javnost. To je vec dokazano. Dakle to nije teorija, to je fakat. Slicno su uradili i u Francuskoj. Slicno rade i u drugim zemljama.
Isto tako nije teorija, vec je fakat, da FBI radi istragu u vezi povezanosti Trumpove kampanje i ruskih obavjestajnih sluzbi. Fakat je isto tako da Trump njima odaje spijunske tajne. I na kraju fakat je da je Trump dao otkaz direktoru FBI koji tvrdi da je ovaj od njega trazio da zaustavi doticnu istragu. Znaci sve fakti.

Ne ide ti ovo. Bolje se vrati na pisanje o blagodetima zivota u Sjevernoj Koreji.
Nisu hakirali nego su hakirali :-) nije govno nego se pas posrao eto to ti govoris. Gdje je to dokazano? ko je dokazao cnn? To sto neko sprovodi istragu ne znaci da je ista dokazano, kada je isti taj FBI sprovodio istragu o Hillary nisi naokolo isao i pricao da je to sto joj se stavlja na teret dokazano vec je tada bila samo istraga i jos si kmecao na tog istog direktora jer istrazuje Hillary i optuzio ga da pomaze Trumpu, sada kad je on kao krenuo istrazivati Trumpa on ti je neopjevani heroj i vec je dokazano da je Rusija hakirala :lol: Jedino sto je dokazano ovde je da si ti licemjer koji je usput i teoreticar zavjera, drzi se ti fk sarajevo i pitarskog kmecanja na sve moguce urote protiv njih.
Post Reply