Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#9051 Re: Premijer liga BiH
Ma vama ce bodovi trebat ko sunce poslje kisnw godine...predzadnje kolo... 
- Bianconeri1988
#9052 Re: Premijer liga BiH
Aaa pitara sto se brukaju odgovorima... 
-
vryzas
#9053 Re: Premijer liga BiH
lajk wrote:Šta mislis da li sad Selimovic pjeva u Princevima i obara mikrofonvryzas wrote:Tri boda u Vitezu, a Vitezu garancija za opstanak.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
MensurM
#9054 Re: Premijer liga BiH
Znači završili tri utakmice. Vitez, Vitezu Mladost i sebi Sloboduvryzas wrote:Sliver wrote:djecace, da ti ja procitam kad vec sam ne umijes. Nigdje ne pise da je FKS platilo nekome nesta da bi osvojilo titulu. jedino smo mogli platiti NK Celiku da vas nagoozi u posljednjem kolu, tako da i u slucaju poraza Sarajeva u Tuzli, opet bi FKS bio sampion.Bianconeri1988 wrote:Bas ja htio da postavim ovo sa N1.![]()
Sarajevo je dotaklo dno zivota, platili kome treba i ne treba da bi dosli do titule.
Jos na kraju izgubili ugled kod svih, nakon ovog ce zauvijek ostati provincijski klub.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Sarajevo je tražilo od Viteza da 'završe' utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2) i Mladost je naredno kolo ispala, a Sarajevo je slavilo protiv Viteza (0:3) koji je ostao u Premijer ligi BiH", rekao je Husić za N1.
- BlueBlood
#9055 Re: Premijer liga BiH
Nastimali titulu, ko ce ostati u ligi i ko ce ispasti !
Na potezu su NSBiH, UEFA i SIPA
Na potezu su NSBiH, UEFA i SIPA
-
vryzas
#9056 Re: Premijer liga BiH
Tvrdi ovaj da je tako dogovoreno u Parku princeva.MensurM wrote:
Znači završili tri utakmice. Vitez, Vitezu Mladost i sebi Slobodu
-
MensurM
#9057 Re: Premijer liga BiH
E nije u Parku princeva nego ranije.vryzas wrote:Tvrdi ovaj da je tako dogovoreno u Parku princeva.MensurM wrote:
U Praku princeva, kao sto se na datumu poruke vidi (27. maj) mogao je biti dogovarano samo zadnje kolo sa Slobodom.
Utakmice Vitez - Sarajevo i Sloboda - Mladost odigrane su četiri dana prije Parka princeva.
- Logovan
#9058 Re: Premijer liga BiH
Tako je, završili smo sve tri.MensurM wrote:
Jesmo jaki jebo te. Pozavidile nam kone, ni oni nisu uspjeli da ovako namještaju.
- BlueBlood
#9059 Re: Premijer liga BiH
Znaci covjek dosao da naplati usluge, Ibrakovic ga izlevatio poslao u Park princeva i rekao da ce punac doci sa keshom ovaj cekao tri dana ko levatMensurM wrote: E nije u Parku princeva nego ranije.
U Praku princeva, kao sto se na datumu poruke vidi (27. maj) mogao je biti dogovarano samo zadnje kolo sa Slobodom.
Utakmice Vitez - Sarajevo i Sloboda - Mladost odigrane su četiri dana prije Parka princeva.
-
vryzas
#9060 Re: Premijer liga BiH
Kako god...ne dajem ja plate, ja citam vijesti.MensurM wrote:E nije u Parku princeva nego ranije.vryzas wrote:Tvrdi ovaj da je tako dogovoreno u Parku princeva.MensurM wrote:
- Bianconeri1988
#9061 Re: Premijer liga BiH
Razumijem donekle reakcije navijaca Sarajeva, njima je to sad za sad smijesno, ali cim celni ljudi sute na ove optuzbe i ne zele da komentarisu znaci da tu ima nesto.
Cudi me sto i Dino Selimovic suti koji je svojevremeno najavio borbu protiv korupcije u bh. fudbalu.
Ovo je cini mi se prvi put da neko javno istupi i predoci bilo kakav-takav dokaz o namjestanju utakmica.
Cudi me sto i Dino Selimovic suti koji je svojevremeno najavio borbu protiv korupcije u bh. fudbalu.
Ovo je cini mi se prvi put da neko javno istupi i predoci bilo kakav-takav dokaz o namjestanju utakmica.
- Logovan
#9062 Re: Premijer liga BiH
Ovo boldirano...Bianconeri1988 wrote:Razumijem donekle reakcije navijaca Sarajeva, njima je to sad za sad smijesno, ali cim celni ljudi sute na ove optuzbe i ne zele da komentarisu znaci da tu ima nesto.
-
vryzas
#9063 Re: Premijer liga BiH
Bilo je i ranije nekih prica po brijacnicama,Bianconeri1988 wrote:Razumijem donekle reakcije navijaca Sarajeva, njima je to sad za sad smijesno, ali cim celni ljudi sute na ove optuzbe i ne zele da komentarisu znaci da tu ima nesto.
- BlueBlood
#9064 Re: Premijer liga BiH
Sto mu skoci ovo na nos
- nosara
#9065 Re: Premijer liga BiH
Prava, autenticna kriminalna organizacija... Sve aktere hitno, najhitnije diskvalificirati iz svih takmicenja fsbih, a proslogodisnju titulu sampiona dodijelit drugoplasiranom, ko god to bio... 
- Bianconeri1988
#9066 Re: Premijer liga BiH
Ako su celnici Sarajeva neduzni kategiricno bi negirali ove optuzbe i to momentalno, nema se tu o cemu razmisljati.
Ma vala niko do sada nije pricao konkretno o ciframa, sastancima i tacno naveo o kojim se utakmicama radi.
Jer ovo vise nije kafansko prepucavanje vec prave optuzbe.
Ma vala niko do sada nije pricao konkretno o ciframa, sastancima i tacno naveo o kojim se utakmicama radi.
Jer ovo vise nije kafansko prepucavanje vec prave optuzbe.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9067 Re: Premijer liga BiH
Sarajevo s Vitezom igralo 23. maja, a on se počeo dogovarati oko te utakmice 27. maja
Inače:
http://sport1.ba/siroki-brijeg-odgovori ... -utakmica/
Inače:
http://sport1.ba/siroki-brijeg-odgovori ... -utakmica/
-
Nuken
#9068 Re: Premijer liga BiH
Azmire,Azmire. Bio si zločesto dijete ove godine.Ne valja lagati.Zato Deda Tan ne da poklone! 

- insaneinthebrain
#9069 Re: Premijer liga BiH
azmir otvorio pandorinu kutiju,

- BlueBlood
#9070 Re: Premijer liga BiH
nosara wrote:Prava, autenticna kriminalna organizacija... Sve aktere hitno, najhitnije diskvalificirati iz svih takmicenja fsbih, a proslogodisnju titulu sampiona dodijelit drugoplasiranom, ko god to bio...
Ako je ovo sve nekoga zacudilo onda je bas budala! Sve ce se ovo zataskati kao i do sada jer su pitari zasticeni u savezu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9071 Re: Premijer liga BiH
Mah....sve i da je datum rega, opet poruka nista ne govori.
Gdje cemo se naci? A sto ce se naci? U vezi cega? Kakav je dokaz ova poruka?
Pa jbt, Ibrak je bio u Slobodi, prije ces s tim povezati nego sa nekih 20 000.
I ono kaze da mu je ova poruka dokazni materijal....za sta
Gdje cemo se naci? A sto ce se naci? U vezi cega? Kakav je dokaz ova poruka?
Pa jbt, Ibrak je bio u Slobodi, prije ces s tim povezati nego sa nekih 20 000.
I ono kaze da mu je ova poruka dokazni materijal....za sta
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9072 Re: Premijer liga BiH
Optuzbe su prave, ozbiljne, ali isto tako neutemeljene, bez dokaza i smijesne.leškarenje wrote:Pa negirali su istu noc sve i najavili tuzbu,eto sad ce ko ovaj papak svaki dan pricati po medijima novu pricu...Bianconeri1988 wrote:Ako su celnici Sarajeva neduzni kategiricno bi negirali ove optuzbe i to momentalno, nema se tu o cemu razmisljati.
Jer ovo vise nije kafansko prepucavanje vec prave optuzbe.![]()
![]()
pa ima sud i neka kamiondzija dokazuje,ako se dokaze da su krivi zatvor...pa makar bio moj babo
ali kako ti vec rekoh,isti ovi su dizali hampu na vas za Trebinje i sta bi ?
-
vryzas
#9073 Re: Premijer liga BiH
Tesko da ce dokazati bilo sta, cak i u varijanti da je sve dogovoreno ovako kako kaze. Jedino da se pojavi treca strana iz Travnika ili Viteza da potvrdi ove navode.
- nosara
#9074 Re: Premijer liga BiH
Vec je aktivna, sto se nas sa 70 dunuma u centru grada tice...leškarenje wrote:Uz to i aktivirati onu iz '46,kad je bal neka hala gorinosara wrote:Prava, autenticna kriminalna organizacija... Sve aktere hitno, najhitnije diskvalificirati iz svih takmicenja fsbih, a proslogodisnju titulu sampiona dodijelit drugoplasiranom, ko god to bio...
- BlueBlood
#9075 Re: Premijer liga BiH
Butmir OK
Selimovic drzi nekom predavanja o ne placanju racuna. Selimovicu obećanje je dug. Je li vam sada jasno zasto ste mali i uvjek ce te biti mali. Sram vas bilo platite ljudima titulu kada su igrali za vas. Ima Boga. Hvala gospodine Husiću sto ste potvrdili sav lopovluk ovog licemjera.
Selimovic drzi nekom predavanja o ne placanju racuna. Selimovicu obećanje je dug. Je li vam sada jasno zasto ste mali i uvjek ce te biti mali. Sram vas bilo platite ljudima titulu kada su igrali za vas. Ima Boga. Hvala gospodine Husiću sto ste potvrdili sav lopovluk ovog licemjera.