Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pretjeruje se i sa branjenjem, ali i sa ovom pricom supacki, sta bi da nije nas i tako to.
Sad jos da potvrdimo da isao sa namjerom da povrijedi Messija, pa da mu presudimo.
Tomahawk11 wrote:Pretjeruje se i sa branjenjem, ali i sa ovom pricom supacki, sta bi da nije nas i tako to.
Sad jos da potvrdimo da isao sa namjerom da povrijedi Messija, pa da mu presudimo.
A nije sigurno išao s namjerom da ga povrijedi, ali jeste da uradi upravo ovo što je uradio. To što je Messi onako nezgodno pao je druga stvar, ali kad ideš na to znaš da se onako zajeban pad MOŽE desiti.
Tomahawk11 wrote:Pretjeruje se i sa branjenjem, ali i sa ovom pricom supacki, sta bi da nije nas i tako to.
De nek mu neko javne da se bar malo zacrveni .... kako je mog'o bit takav šupak jbo ga šišmiš
Pa fudbal je pobogu, nije balet ..... niko ne komentariše start Neymara na Pjanketu odmah nakon ovog starta .... to sve 5 jelda .... nemojte molim vas .... puni mi je qrac više čuvanja ovih baletana tipa Gaynaldo, Messi, Neymar .... k'o da su oni bogom da ti .... igraj fudbal k'o muško, ako ti se ne igra bujrum Labudovo jezero i kapak ..... ha ya
A nije sigurno išao s namjerom da ga povrijedi, ali jeste da uradi upravo ovo što je uradio. To što je Messi onako nezgodno pao je druga stvar, ali kad ideš na to znaš da se onako zajeban pad MOŽE desiti.
Onakvih duela na utakmici bude koliko hoces.
Koliko puta se desi duel gdje neko vise skoci, ovaj drugi se izmakne i bum.
Samo sto je ovaj put ovo Messijevo bas nezgodno ispalo, bas je skocio i onda izgubio kontrolu, pa na glavu.
Sve se dobro zavrsilo, ne treba pretjerivati.
Ili je opravdano ono da mu poplavi Drina Zvornik?
Onakvih duela na utakmici bude koliko hoces.
Koliko puta se desi duel gdje neko vise skoci, ovaj drugi se izmakne i bum.
Samo sto je ovaj put ovo Messijevo bas nezgodno ispalo, bas je skocio i onda izgubio kontrolu, pa na glavu.
A to onaj tufahija izjavio ... Boze sacuvaj .
E tufahija mu u grlu stala
Ko i ovaj profesor sto me uci sta je ofsajd....a da je upratio, vidio bi sta je i sluzbeno objasnjenje kod one situacije.
Al dobro, 'ta cu ja, komentarisem, a nemam pojma
Onakvih duela na utakmici bude koliko hoces. Koliko puta se desi duel gdje neko vise skoci, ovaj drugi se izmakne i bum.
To su dvije različite stvari, ovo nije bilo izmicanje ali hajde, da ne širimo priču bezveze.
A ovo za Zvornik ne bih komentarisao, pitaj kolegu tufahiju.
Sta ga imam pitati, pitali su ga ljudi na temi Barse, izignorisao i nastavio po svom.
Komentar tipa ko da je otvoreno isao đonom, pa mu polomio nogu na dva mjesta
I bezobrazluk teski, ali eto, takav vakat dosao.
Ovdje je pjanić treba žuti dobiti bez problema. On ovdje nije išao na loptu već na messija. Vidi se po skoku njegovom i po skoku messijevom ko ide na loptu a ko na igrača.
Pjanić ovu loptu ne bi sa lotrama dofatio a ne skačući.
Sid the sloth wrote:Mislim da su svi na ovoj temi prof. dr. fudbala za tebe, s obzirom da svi znaju bar sta je offside :lol
Tako je.
Imas li sta na temu ili cemo i dalje o meni?
Sto se tice teme sve je receno, samo bi mozda ti trebao malo manje da pametujes s obzirom da ne znas osnove
Pametujem?! Sta pametujem, komentarisem kao i ostali forumasi
Ocito tebi iz nekog razloga idu na zivce moji komentari. Vidim da sve pomno pratis.
Trebao si i upratiti objasnjenje vezano za taj gol...sudije nisu svirale ofsajd iz razloga sto se Ronaldo aktivirao iz pasivnog ofsajda...e sad, ako su sudije neznalice (ili su pogrijesili), onda ok....al pravis dramu bezze...
Stvar je u tome da je bilo pitanje iz istog razloga iz kojeg nisu svirali ofsajd...tako da, ako imas sta konstruktivno, bujrum, ako namjeravas s tom blentavom pricom, onda me zaobidji, svega ti.