Irak
- Rampage
#9051 Re: ISIS zauzeo Mosul
Neki Bošnjak poginuo u ratu u Afghtanistanu i Iraku ratujući za američke interese?
Ostavi sada demagogiju po strani i reci mi kako može tvoj Bosnić i sl. pogledati u oči sutra majkama koje zaviše u crno?
Ostavi sada demagogiju po strani i reci mi kako može tvoj Bosnić i sl. pogledati u oči sutra majkama koje zaviše u crno?
- hape
#9052 Re: ISIS zauzeo Mosul
A što ne napisaše ništa o regrutovanju od strane domaćih vehabija? Više je Bošnjaka poginulo boreći se za zlo zvano IS nego za neke strane kompanije.svjedok_007 wrote: UPOZNAJTE: Ko regrutuje omladinu sa balkana da ide na svetska ratišta
http://vijestiummeta.com/upoznajte-ko-r ... a-ratista/
- svjedok_007
#9053 Re: ISIS zauzeo Mosul
Nedim Nuhanović je samo jedan od mnogih koji su poginuli a koje mediji nisu ispratili, Nedim je "izvikan" kroz medije jer se saznalo o njemu preko drustvenih mreza pa su mediji morali da izvjeste o njegovoj smrti. Koliko je Bošnjaka izginulo po Afganistanu i Iraku nema u medijima jer ovi što ih vode poput kompanija KBR i "zaštitarskih agencija" kažu da je to "vojna tajna". Svakako mediji su u suradnji sa ovim agencijamaRampage wrote:Neki Bošnjak poginuo u ratu u Afghtanistanu i Iraku ratujući za američke interese?

https://www.facebook.com/notes/10150211068451301/

Bilal Bosnic nije moj i prestanite više sa etiketama
Last edited by svjedok_007 on 09/04/2015 12:59, edited 1 time in total.
- Fantassin
#9054 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ne sekiraj se nije poginuo ubijajuci Muslimane nego popravljajuci agregate nakon sto je potpisao ugovor da iste popravlja i u tom ugovoru mu je jasnu napisano u kakvim uslovima ce raditi a prije nego je otisao tamo sigurno je imao i brifing.... cuj cijeli slucaj vojna tajna... pa to samo BH novinari mogu da lupe.svjedok_007 wrote:Nedim Nuhanović je samo jedan od mnogih koji su poginuli a koje mediji nisu ispratili, Nedim je "izvikan" kroz medije jer se saznalo o njemu preko drustvenih mreza pa su mediji morali da izvjeste o njegovoj smrtiRampage wrote:Neki Bošnjak poginuo u ratu u Afghtanistanu i Iraku ratujući za američke interese?
- Rampage
#9055 Re: ISIS zauzeo Mosul
@Svjedok- Tvoja priča je klasična šuplja i demagogija i nesretni Nedim se ni na koji način ne može stavljati u isti koš sa onim jadnicima koje Bosnić & CO poslaše u Irak i Siriju.
Nedim, neka mu je rahmet duši, je jedan od mnogih koji su bili prisiljeni iskoristiti priliku koju su mu pružili Amerikanci i otići zaraditi hljeba svojoj porodici, zbog stanja u našoj državi. Tu sva priča počinje i završava...
Nedim, neka mu je rahmet duši, je jedan od mnogih koji su bili prisiljeni iskoristiti priliku koju su mu pružili Amerikanci i otići zaraditi hljeba svojoj porodici, zbog stanja u našoj državi. Tu sva priča počinje i završava...
- svjedok_007
#9056 Re: ISIS zauzeo Mosul
Tako se to kaže navodno "popravljao agregate" u "mirovnoj misiji". Eno sad svi BH novinari nevaljaju, e svasta ...Fantassin wrote:Ne sekiraj se nije poginuo ubijajuci Muslimane nego popravljajuci agregate nakon sto je potpisao ugovor da iste popravlja i u tom ugovoru mu je jasnu napisano u kakvim uslovima ce raditi a prije nego je otisao tamo sigurno je imao i brifing.... cuj cijeli slucaj vojna tajna... pa to samo BH novinari mogu da lupe.svjedok_007 wrote:Nedim Nuhanović je samo jedan od mnogih koji su poginuli a koje mediji nisu ispratili, Nedim je "izvikan" kroz medije jer se saznalo o njemu preko drustvenih mreza pa su mediji morali da izvjeste o njegovoj smrtiRampage wrote:Neki Bošnjak poginuo u ratu u Afghtanistanu i Iraku ratujući za američke interese?
- svjedok_007
#9057 Re: ISIS zauzeo Mosul
Prelaziš s teme na temu u nemogučnosti da odgovoriš na pitanja koja sam ti postavio...Rampage wrote:@Svjedok- Tvoja priča je klasična šuplja i demagogija i nesretni Nedim se ni na koji način ne može stavljati u isti koš sa onim jadnicima koje Bosnić & CO poslaše u Irak i Siriju.
- Fantassin
#9058 Re: ISIS zauzeo Mosul
Jes pored par miliona vojnika Americi i NATOu trebaju krsni momci iz BiH jer oni najbolje rade posaosvjedok_007 wrote:
Tako se to kaže navodno "popravljao agregate" u "mirovnoj misiji". Eno sad svi BH novinari nevaljaju, e svasta ...![]()
- svjedok_007
#9059 Re: ISIS zauzeo Mosul
Zašto li su agencije tražili izričito ljude koji su imali ratni iskustvo iz ratova u bivštoj Jugoslaviji, sigurno radi popravaka agregataFantassin wrote:Jes pored par miliona vojnika Americi i NATOu trebaju krsni momci iz BiH jer oni najbolje rade posaosvjedok_007 wrote:
Tako se to kaže navodno "popravljao agregate" u "mirovnoj misiji". Eno sad svi BH novinari nevaljaju, e svasta ...![]()
- Rampage
#9060 Re: ISIS zauzeo Mosul
svjedok_007 wrote:Prelaziš s teme na temu u nemogučnosti da odgovoriš na pitanja koja sam ti postavio...Rampage wrote:@Svjedok- Tvoja priča je klasična šuplja i demagogija i nesretni Nedim se ni na koji način ne može stavljati u isti koš sa onim jadnicima koje Bosnić & CO poslaše u Irak i Siriju.
Kakvu temu, o čemu pričaš? U kojoj firmi je Nedim radio, u Black Water?
Na osnovu onoga što si ti napisao moja prva pomisao je da je radio kao deminer. Ili je možda radio u KBR?
-
HipHop
#9061 Re: ISIS zauzeo Mosul
.
.
.
IS executes Sheikh Ibrahim Abdul Aziz an Imam of a Mosque in Mosul

-
sumirprimus
#9062 Re: ISIS zauzeo Mosul
par hiljada,mozda i desetia hiljada ljudi iz bih narocito iz tk radilo za amerre,od afganistana,iraka,dzibutija,dol onih samijskih zaljevskih zemalja,i sad ovom ko fol tu nesto cudno,ne vjeruje.ne vje ro va tno.Fantassin wrote:Jes pored par miliona vojnika Americi i NATOu trebaju krsni momci iz BiH jer oni najbolje rade posaosvjedok_007 wrote:
- Opetja033
#9063 Re: ISIS zauzeo Mosul
Eto neka ti sjedis na tacnim informacijama i "sigurnim" i "pouzdanim" izvorima:ioannes wrote:nije ovo tocna informacija...Opetja033 wrote:Pripadnici Barzanijevog KDP-a su jucer uhapsili Haydara Sheshoa, komandanta jezidskih odbrambenih jedinica (HPS) u Dohouku. PUK i Talabani su njegovo hapsenje ocjenili kao neprihvatljivo i zatrazili njegovu hitno oslobadjanje.
Trouble in paradise, a @Kiki?
Shesho nije uhapsen nego je samo na ispitivanju bio...u vezi cega i kako neznamo
Frajer jos uvijek u pritvoru a i prije 4 dana tvrdis da je "samo bio priveden na ispitivanje", sto podrazumijeva da je pusten.
http://ezidipress.com/en/masud-barzani- ... cation=ufi
Tenzije izmedju Baraznijevog KDP-a na jednoj strani i Talabanijevog PUK-a i Jezida na drugoj rastu.
Barzani: No independent Ezidi unit, no Ezidi flag will be accepted.
Sultanov vazal je rekao svoje, ostali ga mogu samo pusiti.
- B6Redhell
#9064 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ja sigurno ne ubijam svoj narod, naprotiv vi wehabijce koji ste stvoreni (ti si jedan od onih "wanna be" jer ti zao neceg ovodunjaluckog a mozda brada "nemore" da nikne pa nisi pravi a takvi su najgori) stvoreni da pravite smutnju. Muslimani mozda nisu bili na pravom putu, ali broj je govorio suprotno I sve je islo svojim tekom, dok vas ne stvorise, Pravi puppets.. Vi se brinete da populacija ne raste vise... zato I jeste ko sto jeste.....svjedok_007 wrote:Sigurno si i ti jedan od onih koji je isao da ubija muslimane ili si ntio da ides pa te nisu primili, naso si se u tekstu pa te muci. Proci ce nebrini vrijeme lijeci sve rane.B6Redhell wrote:Tipicna wehabijska propaganda, nista bolji ni vi niste. Haram sve zapadno sto vam ne odgovara, a sto odgovara halal nemoze biti veci. Jaca je bila wehabijska regrutacija do skora u BIH 50X nego ova neka zapadnjacka, a sto se tice Balkana i evrope wehabijce vrebaju na sve moguce nacine borce za daesh. 100X vecem broju.svjedok_007 wrote:
UPOZNAJTE: Ko regrutuje omladinu sa balkana da ide na svetska ratišta
http://vijestiummeta.com/upoznajte-ko-r ... a-ratista/
- Rampage
#9065 Re: ISIS zauzeo Mosul
ZaHebana je ta trofrtaljna politika - treba sada ljude koji su otišli bukvalno trbuhom za kruhom, krvavo zrađujući svaku marku, predstaviti istim kao i one koji su otišli u Irak i Siriju ratovati na strani ISIL-a.sumirprimus wrote:par hiljada,mozda i desetia hiljada ljudi iz bih narocito iz tk radilo za amerre,od afganistana,iraka,dzibutija,dol onih samijskih zaljevskih zemalja,i sad ovom ko fol tu nesto cudno,ne vjeruje.ne vje ro va tno.Fantassin wrote:Jes pored par miliona vojnika Americi i NATOu trebaju krsni momci iz BiH jer oni najbolje rade posaosvjedok_007 wrote:
Jeftina podvala, jadno
-
sumirprimus
#9066 Re: ISIS zauzeo Mosul
ma nije to ni podvala, valjda im to malo digne moral,.
ionako kako ih ja razumijem i dozivljavam isilovci su ko nakav kult smrti..trebaju svi izginut da bi pobijedili?da bi se ispunilo nekakvo prorocanstvo?jel tako nekako?
ionako kako ih ja razumijem i dozivljavam isilovci su ko nakav kult smrti..trebaju svi izginut da bi pobijedili?da bi se ispunilo nekakvo prorocanstvo?jel tako nekako?
- Fantassin
#9067 Re: ISIS zauzeo Mosul
Da radili civilne poslove a ne neke ultratajne spec ops operacije "ako ti kazem sta morati cu te ubiti 007" kao sto ovaj lupa... odes u Lukavac i pitas covjeka sta je radio i on ce ti objasnitisumirprimus wrote:par hiljada,mozda i desetia hiljada ljudi iz bih narocito iz tk radilo za amerre,od afganistana,iraka,dzibutija,dol onih samijskih zaljevskih zemalja,i sad ovom ko fol tu nesto cudno,ne vjeruje.ne vje ro va tno.Fantassin wrote:Jes pored par miliona vojnika Americi i NATOu trebaju krsni momci iz BiH jer oni najbolje rade posaosvjedok_007 wrote:
-
zrakomlat
#9068 Re: ISIS zauzeo Mosul
Jel ko medicinsku završio?
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/najtr ... /150408140
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/najtr ... /150408140
- Chisum
#9069 Re: ISIS zauzeo Mosul
Sta je sad? Ne pomaze saljevanje strave i istjerivanje djavola preko Youtube-a?
Nego, nevezano za ovu vijest - ima li jedna jedina slika ovih ISIS-ovih prljavih babuna i njihovih pristalica, a da ne izgledaju kao da su ih na deponiji nahvatali. Nebitno da li se radi o prvoj liniji, ili debelom zaledju - kjafirskom zapadu po kojem su se nakotili - nesto prljavije i musavije nisam vidio.
Nego, nevezano za ovu vijest - ima li jedna jedina slika ovih ISIS-ovih prljavih babuna i njihovih pristalica, a da ne izgledaju kao da su ih na deponiji nahvatali. Nebitno da li se radi o prvoj liniji, ili debelom zaledju - kjafirskom zapadu po kojem su se nakotili - nesto prljavije i musavije nisam vidio.
- skupljac_zeljeza
#9070 Re: ISIS zauzeo Mosul
De bolan. Osim zastave i tekbira oni ništa više od islama nisu uzeli.Chisum wrote:Sta je sad? Ne pomaze saljevanje strave i istjerivanje djavola preko Youtube-a?
- Chisum
#9071 Re: ISIS zauzeo Mosul
Taj me dio price ne zanima.
Moj konstatacija se odnosila na cinjenicu, da, gdje god da su se nakotili ovi ISIS majmuni i njihva ideologija, a s njima i njihove pristalice, u kadar prvo upada prljavstina, fukaraluk, nepismenost, a onda i odsustvo svakog dodira sa stvarnoscu... pocevsi od arapskih vukojebina, pakistanskih deponija, pa do raznih Maoca.
Uzmi onaj imbecilni portal Vijesti Ummeta... Tesko je naci toliko nepismenog i neobrazovanog jada na jednom mjestu. Dovoljno je procitati komentare i obratiti paznju na labrnje koje vise na tom portalu, pa da covjeku bude jasno o kakvom se dnu i talogu radi. Od petnaest komentara, jedan ubode smislenu recenicu... Samo mogu zamisliti arapsku verziju ovog jada, i kolicinu primitivizma i zaostalosti koja bi se tu dala naci. Ustvari, to je tesko i zamisliti.
Moj konstatacija se odnosila na cinjenicu, da, gdje god da su se nakotili ovi ISIS majmuni i njihva ideologija, a s njima i njihove pristalice, u kadar prvo upada prljavstina, fukaraluk, nepismenost, a onda i odsustvo svakog dodira sa stvarnoscu... pocevsi od arapskih vukojebina, pakistanskih deponija, pa do raznih Maoca.
Uzmi onaj imbecilni portal Vijesti Ummeta... Tesko je naci toliko nepismenog i neobrazovanog jada na jednom mjestu. Dovoljno je procitati komentare i obratiti paznju na labrnje koje vise na tom portalu, pa da covjeku bude jasno o kakvom se dnu i talogu radi. Od petnaest komentara, jedan ubode smislenu recenicu... Samo mogu zamisliti arapsku verziju ovog jada, i kolicinu primitivizma i zaostalosti koja bi se tu dala naci. Ustvari, to je tesko i zamisliti.
- svjedok_007
#9072 Re: ISIS zauzeo Mosul
crknut ces od muke sto postoji Vijesti Ummeta, ohladi maloChisum wrote:Taj me dio price ne zanima.
-
BenDover
#9073 Re: ISIS zauzeo Mosul
po kojoj logici?skupljac_zeljeza wrote:De bolan. Osim zastave i tekbira oni ništa više od islama nisu uzeli.Chisum wrote:Sta je sad? Ne pomaze saljevanje strave i istjerivanje djavola preko Youtube-a?
- Kikibombona
#9074 Re: ISIS zauzeo Mosul
Gdje je i kad ovo rekao?Opetja033 wrote:Barzani: No independent Ezidi unit, no Ezidi flag will be accepted.
Sultanov vazal je rekao svoje, ostali ga mogu samo pusiti.
Jedino ako je rekao nekoj tetki pa ona prenijela medijima.....
- Chisum
#9075 Re: ISIS zauzeo Mosul
Prije od smijeha...svjedok_007 wrote:crknut ces od muke sto postoji Vijesti Ummeta, ohladi maloChisum wrote:Taj me dio price ne zanima.
Uzmi onaj imbecilni portal Vijesti Ummeta... Tesko je naci toliko nepismenog i neobrazovanog jada na jednom mjestu. Dovoljno je procitati komentare i obratiti paznju na labrnje koje vise na tom portalu, pa da covjeku bude jasno o kakvom se dnu i talogu radi. Od petnaest komentara, jedan ubode smislenu recenicu... Samo mogu zamisliti arapsku verziju ovog jada, i kolicinu primitivizma i zaostalosti koja bi se tu dala naci. Ustvari, to je tesko i zamisliti.![]()
"Esselamu alejkum ,pa sta vam je BOSNIC,prico osim ono sto pise u *KURÀNU*DRUGO NE BI NI SMIJO DA PRICA,ako je reko borite se protiv mnogobozaca,to ne znaci UBIJAJTE HI,mi znamo da je *KURÀN*precizan,i to znaci,vodite dijalog sa njima ali na strani *ALLAHA.S.W.T*jer vi sami od sebe ne znate to ti to znaci,a mi znamo da MUSLIMANI ,NE SMIJU NI JEDNOJ ZIVOTINJICI,nista lose da urade od straha od *ALLAHAS.W.T*a kamoli covjeku.."