Moderators: _BataZiv_0809, anex
AuuuuuuBakir1 wrote:pokradoh slike sa jednog nam domaceg foruma...
"posebna simbolika" i "razumljive reakcije" - šta drugo nego čestitati ti na ovakvim izrazimatempuser wrote: znao bi da moje tvrdnje da zbog antagonizma Yugo i Zastava u HR imaju posebnu simboliku u HR i da su razumljive reakcije njihovih novinara,
Tamno sivi?Qler wrote:Juce sam vozio BMW X6 M Power..... ono nije normalno!
Ako je za tebe sarkazam i za*ebancija pok. Z. Malnara dok je krstio Yuga primjer HR "ustastva" onda je ovo sto ti pokusavam objasniti za tebe kvantna fizika tako da je tvoj odgovor sad vec ne iznenadjuje!530i wrote:"posebna simbolika" i "razumljive reakcije" - šta drugo nego čestitati ti na ovakvim izrazimatempuser wrote: znao bi da moje tvrdnje da zbog antagonizma Yugo i Zastava u HR imaju posebnu simboliku u HR i da su razumljive reakcije njihovih novinara,

sramota bi bilo da ne ide sa 600 konja jbote.....Qler wrote:Juce sam vozio BMW X6 M Power..... ono nije normalno!
To je toBakir1 wrote:
Vozio sam ja jedno vrijeme 323F 2.0 DITD 100 KS, 2002 god neka Nardi oprema. Auto ko i svaki japanac, pomalo dosadno kako nema vecih problema i kako guta kolometre. Moj utisak je da je malo staromodan za to godiste, kao da je 92. godiste, i da ide relativno slabo za 100 KS. Od problema, prvo su od korozije poslije 6 god stradale obje zadnje obrve, radjene pa opet poslije 2 god izbacilo na povrsinu i na 100k km pocela da curka nafta i iz pumpe visokog pritiska. Taj konkretan auto nije dugo vozen pa su mu nakon ponovnog koristenja propisala oba prednja amortizera i stradala prednja kociona klijesya, ali to je od stajanja. Sve u svemu super autic..Rockefeller wrote:Je l' imao iko iskustva sa Mazdom 323? 2002-3 godište, benzin ili dizel nebitno. Svrha bi bila da se po gradu vozi.
Hvala.

540konjova protiv 1000+konjova,.,Pirija wrote:'ta ce Japanci