PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post Reply

Šta su za vas najbitniji ciljevi protesta poput ovog u Tuzli?

Smanjenje troškova administracije na sve moguće načine a posebno kroz smanjenje plata političarima, te ukidanje svih povlastica (paušala, naknada, itd)
204
26%
Postavljanje stručnih i odgovornih, a ne podobnih kadrova na odgovorne funkcije (ukidanje stranačke raspodjele)
124
16%
Oduzimanje nelegalno stečene imovine i revizija privatizacije, te prodaja oduzete imovine radi namirivanja radničkih potraživanja
159
21%
Sudski progon i kažnjavanje odgovornih za privatizacijski kriminal, te procesuiranje i kažnjavanje svih slučajeva nepotizma i korupcije
89
11%
Efikasnije sudstvo u službi građana (a ne političara i tajkuna)
36
5%
Ukidanje kantona i jačanje države, uz puno uvažavanje etničkih prava
49
6%
Ravnomjerno a ne proporcionalno povećanje penzija i socijalnih davanja
19
2%
Ostavke onih prema kojima su protesti usmjereni (kantonalne vlade, ministri)
18
2%
Uvođenje prijevremenih izbora kao opcije za promjenu vlasti, te objedinjavanje općih i općinskih izbora
22
3%
Nasilne smjene vlasti s ciljem dokazivanja vlastodršcima da su oni u službi građana, a ne obrnuto
54
7%

Total votes: 774

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#9051 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by JoseMujica »

Veliki Manitu se oglasio i sada možete temu pod ključ....što se protestvovalo protestvovalo se......politički komesari su podijelili jasne smjernice budućeg djelovanja...Neonko, Kifla, Prolaznik mogu mirno da spavaju.....Poljine niko ne sme da pali...Trenerkovog bracu niko ne sme da dira :D

Reis Kavazović: Ovo su dani naše bosanske kušnje

Reisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini mr. Husein ef. Kavazović održao je danas hutbu u Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu gdje je govorio o aktuelnoj situaciji u Bosni i Hercegovini, a vezano za val protesta koji su kulminirali nasiljem i spaljivanjem Predsjedništva BiH i više drugih institucija u Federaciji BiH.

"U našoj domovini Bosni i Hercegovini naša braća i sestre, komšije i prijatelji, zbog prilika u kojima žive, već nekoliko dana ukazuju na teško stanje i siromaštvo do kojeg smo dovedeni. Veliki broj naših ljudi je nezaposleno. Siromaštvo se stalno povećava, a veliki je broj i onih koji su na ivici gladi. Apatija i besperspektivnost ušli su duboko u naše živote. Mladi ljudi, koji su u svim društvima najjača snaga, teško ili nikako dolaze do prilika. Zavladala je gluhoća i izgrađen visoki bodljikavi zid prema tom našem običnom bosanskom čovjeku ispred institucija čiji je posao da reagiraju na socijalnu zapuštenost, kriminal i korupciju. Naši ljudi, svi građani ove zemlje, bilo da su muslimani, kršćani ili Jevreji, u tome su, nažalost, jednaki'', poručio je reis Kavazović.

Narušeno povjerenje prema vladi

Reis Kavazović je pozvao na solidarnost, istakavši da su "ovo dani naše bosanske kušnje".

"Ne smijemo dozvoliti da ova kušnja preraste u smutnju, da se među nas posije sjeme fitneluka za nečije tuđe interese. Čuvajmo i pazimo jedni druge! Muhammed, a.s., ostavio je muslimanima vasijjet za teška vremena, a kojeg treba i mi danas da se držimo: 'O ljudi, vaš život, vaš imetak i vaša čast nepovredivi su sve dok se ne sastanete s vašim Gospodarom, baš kao što je nepovrediv ovaj vaš dan, u ovom vašem mjesecu, u ovom vašem gradu'.

Zabrinuti smo zbog narušenog povjerenja naroda prema vlasti. To stanje previše dugo traje i mora se hitno mijenjati. Vlast mora služiti narodu koji ju je izabrao i mora odmah početi dijalog", poručio je reis Kavazović.

Zabrinuti smo, dodao je reis Kavazović, zbog posezanja za nasiljem, prema ljudima i prema imovini. Slika spaljenih državnih institucija i ustanova, kao simbola ove države, za koju su pali mnogi životi, užasnula nas je, poruka je reisa Kavazovića.

"Taj čin se ne može ničim opravdati. Nadam se da nas je ta slika i opametila. Stalnim blokadama onih koji rade protiv narodnog interesa ova država je bačena na noge u mnogim područjima svoga djelovanja. Ipak, nadam se da ćemo i iz ovog belaja izaći jači i da ćemo hrabrije nastupiti u rješavanju nagomilanih problema", rekao je reis Kavazović, te naglasio:

Poruka vjernicima

"U našem društvu se danas teško živi, i nije neko opravdanje govoriti da je i kod drugih teško. Pravi odgovor je pokazati odgovornost i uključiti sve ljude i pružiti im priliku da osjete da postoji osjetljivost vlasti prema teškim prilikama. U svim državama svijeta duh naroda se brusi da poštuju simbole svoje države. Kod nas u toj vrsti odgoja nešto debelo ne valja. Nad ovom činjenicom treba da se svi zamislimo: imami, učitelji, nastavnici i, posebno, univerzitetski profesori".

Prema njegovim riječima, država je garancija opstanka naroda, ona je dom. Predsjedništvo Bosne i Hercegovine nije zgrada; ono je simbol, bilo da je smješteno u zgradi ili u šatoru.

"To je naša kuća u koju se ne dira, i koja se brani i životima, ako je potrebno. Pravo je građana da vlastima ispolje svoje nezadovoljstvo na miran način. Tražimo i zahtijevamo da se naše dostojanstvo i pravo na život dostojan čovjeka poštuju. Ne tražimo da živimo od tuđeg rada, već priliku da svi jednako raspolažemo životnim resursima koje ova zemlja ima. U ovoj prilici podsjećam na riječi Allahovog Poslanika, koji je govorio da svi ljudi imaju jednako pravo na životne resurse: 'vodu, vatru i pašnjake'. Tražio je od odgovornih da uspostave pravdu i pravednost među ljudima. Ne može vlast uzurpirati prava ljudi, a očekivati da je narod poštuje'', istakao je Kavazović.

Nadalje, rekao je Kavazović, zahtijevamo da se uspostavi pravda, a da se uzurpatori državnih resursa, na koje svi polažemo pravo, spriječe u nezakonitom bogaćenju.

"Tražimo da se mladim ljudima pruži prilika da pokažu svoju kreativnost i ispolje pozitivnu energiju! Prema ljudima koji ovih dana mirno protestiraju tražimo da se pokaže poštovanje i razumijevanje. Suzdržavamo se od neodgovornog uplitanja u tešku političku svakodnevnicu u našoj zemlji, ali želim s ovog mjesta jasno poručiti: 'Ko god na nasilju, rušenju i paljevini dođe na vlast, huda će mu biti ta vlast!'. Sjetimo se h. Alije, koji je rekao da je: „Gori jedan dan anarhije od godina nepravedne vlasti". Možda ova vlast nije ispunila naša očekivanja, ali gora bi nam bila uzurpatorska. Zato smo je dužni respektirati i opominjati, dok je ne promijenimo na predviđen način, redovnim ili prijevremenim ali demokratskim izborima'', poručio je Kavazović.

Na kraju je vjernicima prenio poruku.

"Jedini ispravan i prihvatljiv put za rješavanje socijalnih i političkih pitanja jeste zakonom predviđena procedura u institucijama ustavno-pravnog poretka. Sve izvan toga je nasilje. Zbog toga apeliram na mir i suzdržanost! Neka naši zahtjevi budu jasni i glasni, ali nemojmo rušiti vlastitu kuću, jer nam valja u tuđoj podstanarima biti!", zaključio je Kavazović, moleći Boga "da se nikada više ne nađe među nama onaj koji će dignuti ruku na: ljude, imovinu i našu domovinu Bosnu i Hercegovinu".

Don Neonko :thumbup: smajlistandingovations

nemre ti niko opepeliti
uglavnomja

#9052 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by uglavnomja »

animus wrote:
last mohicans wrote:
L u c i f e r wrote:
Do mene je, malo mijesam ove clanove klana Izetbegovic.Znam da ima I jedan u Telecomu, to im je zet. A I sestra se negdje spominjala, samo ne znam sad sta je ona. :evil:
menscini da je seka direktorica bosnjacke gimnazije, logicno :D
Alfons Kauders

#9053 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Alfons Kauders »

animus wrote:
Alfons Kauders wrote:sax anketa:
Ostavke nakon protesta trebaju podnijeti?
Fahrudin Radončić (4711)
32%

Bakir Izetbegović (4008)
27%
Nermin Nikšić (3297)
22%
Svi nabrojani (1559)
11%
Željko Komšić (947)
6%
ustamuuuujicuuuuu... ceeeevrooooo.... diletantiiiiiii

DZABA STE PALILI
Znaci sve trojica trebaju podnijeti ostavke po ovoj anketi jer su blizu po broju glasova I kad oduzmes Komsu onda je to 94 %. Tako otprilike narod I misli.
kakva je to matematika ziv bio? saberes rezultate ankete i rezultat je uvijek 100%... :D

kako znas da je onaj koji je za smjenu npr komsica i izetbegovica u isto vrijeme za smjenu niskica i radoncica? nidje veze
LEDA

#9054 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by LEDA »

[quote="

menscini da je seka direktorica bosnjacke gimnazije, logicno :D[/quote]
A šta ona druga seka radi??
Corto Maltese

#9055 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Corto Maltese »

ne mogu da vjerujem. totalno ste mi pali u ocima. kad ste krenuli dali ste nade svima. Evo i meni u Aziji a jos nisam ni iz Bosne nego sve mislim ne mogu vjerovati kako ste se pokrenuli, slozno, bez nacionalizma. Protesti, plenumi, slozni. Fakat sam bila ponosna na vas. I onda ovako. Jedino je Tuzla nesto napravila. Us..ali ste revoluciju, stvarno ste pi..e. Necu vas vise branit nikad, pred nikim. Pametni ste i fini ali ste lijeni i pi..e najvece. Sramota.
Jasmila Žbanić wrote:hajde sta Tebe briga za nama mrs!
McMoy

#9056 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by McMoy »

sumirprimus wrote:
McMoy wrote:Ljudi zapalili i porazbijali 3-4 zgrade i misle da su/će promijenili/ti nešto što je 20 (čak i 25) godina razrađivano od strane bivših udbaša i kriminalaca. Narod je uvijek i svuda ovca za šišanje. Neki se ubiše objašnjavajući da su postigli ovo ili ono, ništa nije postignuto. Amateri protiv profesionalaca...
zabluda..dje ti tu vidis profesionalca...
pa najvise i boli sto nas handre takvi nesposobnjakovici..da su bogdom profesionalci,gola je to rinaka,cantara drobina,litavac od elite...
Bilo bi dobro da si pročitao sa razumijevanjem cijeli post (bez uvrede, zaista nije mi namjera).
Profesionalni udbaši i kriminalci; profesionalni za namaći sebi, a ne za stvarati državu. To su nekad davno radili mrzski komunisti...
nedim73m

#9057 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by nedim73m »

Svojevremeno je Rambo Amadeus predlagao da glasački listić bude tako koncipiran da ga ne može lako popuniti glupa ili polupismena osoba, pa bi prema toj ideji bili priznati samo oni listići koji su ispravno popunjeni. Danas uviđam da takva ideja ima svoj smisao. Ona omogućuje da svako zadrži pravo glasa, ali ako želi da taj glas nešto vrijedi, odnosno da ima neki uticaj, onda treba da radi na sebi.

Sve dok vrijedi pravilo jedan čovjek, jedan glas budemo imali ovakvu Vlast.

Uvesti test IQ na glasačkim lističima i samo lističi glasača sa određenim IQ se priznaju je jedino rješenje.

Protestanti treba Vam samo jedan zahtjev izmjena izbornog zakona u smislu gore navedenog.

Davno su znastvenici otkrili zašto krivo biramo - LJUDI SU PREGLUPI ZA DEMOKRATIJU
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#9058 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Chmoljo »

Hugo Boss wrote:

zar ovaj nije banovan zbog pisanja uvredljivog termina BALIJA
išćeš ban. :)
kingofsnake

#9059 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by kingofsnake »

Chmoljo wrote:
Hugo Boss wrote:

Osevapićeš se
LEDA

#9060 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by LEDA »

kingofsnake wrote:
Chmoljo wrote:
Hugo Boss wrote:

Osevapićeš se
Vi ste ludi :lol: :lol: :lol: :lol:
last mohicans

#9061 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by last mohicans »

Chmoljo wrote:
Alfons Kauders wrote:sinoc prozivaju zenu sto vozi auto od 15 milja i psuju je jer ima para da ostavi dijete u obdaniste, mislim fakat.... :-)
realno, grupa balavaca okružila auto... da je neko izašao pošamarao ih, imao bi puno pravo. ne može ona u obdanište, ona je guzonja, a izvadili se telefoni ko tepsije :D i snima se vlastita bruka. je li iko ondje punoljetan?

ovakve stvari trebaju spriječiti prvi demonstranti, a ne policija.
Kud mene nisu zaustavili koji sam takodjer zakasnio po dijete u vrtic, jer sam kruzio sat vremena.Eto sad treba pobiti sve sto mogu imalo dobro auto priustiti sebi,jos ima se za luksuza,molim te lijepo za vrtica se ima 140KM mjesecno.Pa da zena moze vjerovatno bi zenu palatila od 300-400 mjesecno i ne bi se morala skrletoti sa autom.Treba se njima pravdati kako i gdje je zaradila,te u koji vrtic je dijete upisala.Trebalo ih je posteno nalupati.
sumirprimus

#9062 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by sumirprimus »

mante se teorija zavjera...
nema tog radoncica cie bie,koja bi masu pokrenula,da nije bilo neartikulirane bahate i nicim izazvane specijalne policije,koja je pocela mlatit ljude i ispred i iza zgrade kantona bez prijeke potrebe...
ovo sve sto rade poslije sukoba je obicno politikanstvo,lesinarenje,pokusavanje ubiranja politickih poena, i jednih i drugih i trecih,cetvrtih..ntih...
sumirprimus

#9063 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by sumirprimus »

McMoy wrote:
sumirprimus wrote:
McMoy wrote:Ljudi zapalili i porazbijali 3-4 zgrade i misle da su/će promijenili/ti nešto što je 20 (čak i 25) godina razrađivano od strane bivših udbaša i kriminalaca. Narod je uvijek i svuda ovca za šišanje. Neki se ubiše objašnjavajući da su postigli ovo ili ono, ništa nije postignuto. Amateri protiv profesionalaca...
zabluda..dje ti tu vidis profesionalca...
pa najvise i boli sto nas handre takvi nesposobnjakovici..da su bogdom profesionalci,gola je to rinaka,cantara drobina,litavac od elite...
Bilo bi dobro da si pročitao sa razumijevanjem cijeli post (bez uvrede, zaista nije mi namjera).
Profesionalni udbaši i kriminalci; profesionalni za namaći sebi, a ne za stvarati državu. To su nekad davno radili mrzski komunisti...
mislio sam u smislu,profesionalnog odradjivanja posla.. :D
Challenger__

#9064 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Challenger__ »

Iako su se u javnosti pojavile dileme da li je ova odluka Skupštine, po zahtjevu Plenuma građana Tuzle zakonska, jer se radi o federalnoj zakonskoj uredbi, ispostavlja se da je sve urađeno po propisima.

„Bijeli hljeb“ na nivou TK bio je uređen odlukom, koja je od danas i zvanično ukinuta. Ovu informaciju za naš portal potvrdio je Slađan Ilić, predjednik Skupštine
III ‐ NADLEŽNOSTI KANTONALNE VLASTI

Član 11.

Kanton je nadležan u svim oblastima koje nisu Ustavom Federacije izričito povjerene federalnoj vlasti, a posebno za:

l) finansiranje djelatnosti kantonalne vlasti...

Iz Ustava Tuzlanskog kantona - LINK

Nadoknada kantonalnim funkcionerima nije materija koja je "Ustavom federacije izričito povjerena federalnoj vlasti". Ilić je predsjednik Skupštine i ne vjerujem da je lud da donosi Odluku koja nema uporište u pravnom osnovu.
Last edited by Challenger__ on 14/02/2014 14:06, edited 1 time in total.
L u c i f e r

#9065 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by L u c i f e r »

nedim73m wrote: Uvesti test IQ na glasačkim lističima i samo lističi glasača sa određenim IQ se priznaju je jedino rješenje.
radeljaš bi potplatiJo komisiju
i njemu slični
DaffyDuck

#9066 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by DaffyDuck »

animus wrote:
last mohicans wrote:
L u c i f e r wrote:Dobra stvar ovih protesta je sto ce dosta toga izaci na vidjelo.
Sindikat ne zatupa radnike nego SDP.
Udruzenja boraca ne zastupaju borce nego SDA.
Javni mediji nisu bas javni nego zavisni i kontrolisani mediji.
Kad treba stititi fotelje onda je dobra i bojovnik HVO-a koji obecaje da ce sve rastjerati za 5 minuta.
Halid Ganija brani institucije i naredjuje razbijanje demonstranata tako sto ce ih pobacati u Miljacku ali ustvari covjek brani i svoju poziciju clana Upravnog odbora Vojne bolnice gdje stoluje Bakirova sestra.
Profesori sa fakulteta koji trube o stetnosti korupcije i gradjanskom buntu se ne javljaju i ako se jave onda se prica prije svega o posljedicama a tek malo o uzrocima sto ih otkriva na cijoj su strani.
Prosjecan gradjanin podrzava proteste ali nema bas volje da se pridruzi jos uvijek ocekujuci da ce se sve rijesiti bez njega ali u njegovu korist.

To je nekoliko mojih zapažanja a sigurno ima toga jos sto mi ne pada na pamet sada.
Samo sto u drzavnoj bolnici nije Bakirova sestra,vec supruga Sebija,zvana Seka.A zapazanje je OK.

Do mene je, malo mijesam ove clanove klana Izetbegovic.Znam da ima I jedan u Telecomu, to im je zet. A I sestra se negdje spominjala, samo ne znam sad sta je ona. :evil:
Princ- PreCjednik
Hanuma u princa- Dir. Vojne bolnice
Sestra Aksamija je direktorica Bosnjacke gimnazije
Zet Aksamija je jedan od direktora BH telecoma
Sestra Hanume je udata za Miru Purivatru, Dakle Purivatra zet= SFF
Sta je sa drugom sestrom, Sabinom Berberovic ne znam, google mi izbacuje slike naslikavanja iz Turske :D

a ima toga jos...
sumirprimus

#9067 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by sumirprimus »

naći odsad brez hljeba,ako ako,malo i da smršaju,holesterol treigliceridi folovi golovi... :D
animus

#9068 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by animus »

L u c i f e r wrote:
nedim73m wrote: Uvesti test IQ na glasačkim lističima i samo lističi glasača sa određenim IQ se priznaju je jedino rješenje.
radeljaš bi potplatiJo komisiju
i njemu slični
Nemoze Radeljasu niko nista, jebo im je njihovu inteligenciju pred svima. Covjek pokazao da je najbolja seljacka pamet.
sumirprimus

#9069 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by sumirprimus »

i jos bi dobio super desetku za popunjen listic...
rokan

#9070 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by rokan »

DaffyDuck wrote: Princ- PreCjednik
Sta je sa drugom sestrom, Sabinom Berberovic ne znam, google mi izbacuje slike naslikavanja iz Turske :D

a ima toga jos...
politika, zdravstvo, skolstvo, telekomunikacije, kultura... u prevodu sve je u rukama jedne familije. 8-) to nidje na svijetu nema.
Janjicar

#9071 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Janjicar »

nedim73m wrote:Prijedlog za plenum u TK.

Tražite od skupštine TK da donese Odluku da se Sejdić i Finci mogu kandidirati na izborima.

Plenumaši prvo naučite što je čija nadležnost pa onda se folirajte ad predstavljate narod. Za početak dobro bi bilo da netko pismen uđe u pljenem.
:lol: :lol: Hocemo Nazifa Mujica za predsjedavajuceg :D I to iz Njemacke nek diktira :D
nedim73m

#9072 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by nedim73m »

Iako su se u javnosti pojavile dileme da li je ova odluka Skupštine, po zahtjevu Plenuma građana Tuzle zakonska, jer se radi o federalnoj zakonskoj uredbi, ispostavlja se da je sve urađeno po propisima.

„Bijeli hljeb“ na nivou TK bio je uređen odlukom, koja je od danas i zvanično ukinuta. Ovu informaciju za naš portal potvrdio je Slađan Ilić, predjednik Skupštine

Znači oper više verujete medijskim natpisima nego onome što piše u ZAKONU.

Prvo regulisano je ne radi se o federalnoj zakonskoj uredbi, nego o federalnom ZAKONU, kao drugo skupština kantona nemože svojom Odlukom derogirati federalni ZAKON. Kome nije jasno nek se malo raspita koliko se godišnje isplati iz buđeta presuda zbog ovakvih potvrda Slađana Ilića (neznam tko je lik ali po poznavanju propisa mogao bi biti frizer)
Janjicar

#9073 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Janjicar »

nedim73m wrote:Svojevremeno je Rambo Amadeus predlagao da glasački listić bude tako koncipiran da ga ne može lako popuniti glupa ili polupismena osoba, pa bi prema toj ideji bili priznati samo oni listići koji su ispravno popunjeni. Danas uviđam da takva ideja ima svoj smisao. Ona omogućuje da svako zadrži pravo glasa, ali ako želi da taj glas nešto vrijedi, odnosno da ima neki uticaj, onda treba da radi na sebi.

Sve dok vrijedi pravilo jedan čovjek, jedan glas budemo imali ovakvu Vlast.

Uvesti test IQ na glasačkim lističima i samo lističi glasača sa određenim IQ se priznaju je jedino rješenje.

Protestanti treba Vam samo jedan zahtjev izmjena izbornog zakona u smislu gore navedenog.

Davno su znastvenici otkrili zašto krivo biramo - LJUDI SU PREGLUPI ZA DEMOKRATIJU
Strucnjak znas sta je demokratija ?

Demokratija je drzavno uredjenje gdje dvije budale nadglasaju pametnog.
Osim ako ti nije ugrozen vitalni nacionalni interes :D
McMoy

#9074 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by McMoy »

Evo prvih konkretnih rezultata koji pokazuju da će protesti ipak polučiti neki uspjeh
Njegovo veličanstvo odlikovao g. Aldina Širanovića Ordenom Bosanskog Viteza 1. reda, za "iskazanu hrabrost i nesebičnu požrtvovanost u organizovanju opštenarodnog protesta za istinski slobodnu Bosnu". Tom prilikom Njegovo veličanstvo je iskazao svoje lično kao i najviše poštovanje Kraljevske Porodice za fizičku i psihičku bol i mučenje kojima je naš vitez pl. Širanović bio ili i dalje biva podvrgnut od strane kolonijalnog nenarodnog režima. | HM bestows upon Mr. Aldin Siranovic honor of Bosnian #Knight of 1st Order, for "demonstrated bravery in organizing protests for free Bosnia" ...and expresses His Majesty's own and Royal Family's utmost respect for pain and torture our noble knight suffered from the colonial regime (TWITTER)
:thumbup: :D
Last edited by McMoy on 14/02/2014 13:59, edited 1 time in total.
animus

#9075 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by animus »

[/quote]Samo sto u drzavnoj bolnici nije Bakirova sestra,vec supruga Sebija,zvana Seka.A zapazanje je OK.

Do mene je, malo mijesam ove clanove klana Izetbegovic.Znam da ima I jedan u Telecomu, to im je zet. A I sestra se negdje spominjala, samo ne znam sad sta je ona. :evil:[/quote][/quote]
Princ- PreCjednik

a ima toga jos...[/quote]

:thumbup: sad mi je sve jasnije, to smo naceli samo ovu blizu rodbinu, ima toga sigurno jos,
Trebalo bi ovo napraviti I za druge poznete klanove cisto radi korektnosti I staviti u uslove ucestvovanja u forumu da se bude upoznato da nebi promasili kao sto sam ja. :D
Post Reply