Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
brazzo19 wrote:@CooK ... sta je ba drug sa ovim 55PUS8602 isto ko da je neki "tv iluminata" obisao sve radnje niko ne zna ni koja je cijena niti da se moze poruciti niti ga ima kod dobavljaca, googlam na internetu da vidim okvirno koja bi bila cijena ovoga tv.a bar u nekih 100KM da znam ni to ne mogu da nadjem samo pise da nije dostupan sta je rec ....
Cekaj da ti jave ovi iz Technoshop-a, oni(Stanic trade) su ovlasteni Philips distributeri za BiH. Ako ti ga ni oni ne mognu naci onda ces morati traziti nesto drugo jer ce biti da je taj model rasprodan.
Dok ceka mere i u Asbis se obratiti jer i oni zastupaju Philips i imaju ovlasteni servis za isti http://www.asbis.ba/
Zvao nema niko ziv a ovo sto imaju trenutno na ponudi se ne moze vidjeti trazi mi login podatke vjerovatno je ovo ponuda samo za radnje jer su oni veleprodaja pa mi obicni smrtnici ne mozemo pristupiti
brazzo19 wrote:
Zvao nema niko ziv a ovo sto imaju trenutno na ponudi se ne moze vidjeti trazi mi login podatke vjerovatno je ovo ponuda samo za radnje jer su oni veleprodaja pa mi obicni smrtnici ne mozemo pristupiti
udji kao gost, sivo polje desno od login
tacno je da su nekad tvrdi na usima, ali kad krenu brzi su
sutra porani malo i jopet pozovi
shalla wrote:Društvo, može li mala pomoć. Mama i sestra hoće neki Smart TV do 1000 KM, max 43", mogu li neki prijedlozi please, šta je best buy?
Hvala puno
Pozz
A jeste zapeli ovih dana za te televizore od 43". Naci cemo nesto ali prvo moramo vidjeti koji tip panela im godi pa mi reci da li ce se novi TV gledati direktno ili iz ugla i koji sadrzaj ce na njemu biti najvise gledan(filmovi, serije ili sport, zabavne emisije, itd)?
VA panel poželjan jer se neće gledati iz uglova a što se tiče sadržaja mislim da sport preovladava
Hvala ti puno
Lost_Found wrote:Tehnomag jutros gledao TV Samsung QE55Q6FNATXXH cijena bila 1.889.90, sada pogledao 2.089,90 KM, nakon najave akcije 21%. sa akcijom izadje 1.650, sto je ok cijena, ali nista posebno
za post
Meni nisu vjerovali kad sam neki dan napisao da dižu cijene prije najavljenih popusta.
ni meni vala, a fino se to upratilo kad sam bio u potrazi za svojim prozorom u svijet
Dobro je mislio sam da sam pobudalio kad sam vidio cifru od preko 2000 KM.
Inace nesto drugo sam zapikao, samo se nadam da i tome nece dignut cijenu
Lost_Found wrote:Tehnomag jutros gledao TV Samsung QE55Q6FNATXXH cijena bila 1.889.90, sada pogledao 2.089,90 KM, nakon najave akcije 21%. sa akcijom izadje 1.650, sto je ok cijena, ali nista posebno
za post
Meni nisu vjerovali kad sam neki dan napisao da dižu cijene prije najavljenih popusta.
Drug vidim da je ovo bilo na moj racun ali bih te ja zamolio da ne generalizujes stvari jer sam ja tebi pisao iskljucivo da ekupi.ba ne mijenja cijene prije i posle onih akcija od 10% popusta na odredjene kartice i nisam nikad napisao da svi prodavaci ne mijenjaju cijene. Opste poznato je da vecina standardnih radnji mijenja cijene prije velikih akcija i bas sam i ja ranije pisao o tome. Oni te velike akcije imaju 3-4 puta u godini a to je za Novu godinu, fudbalska prvenstva, black friday i godisnjice ili slicne dogadjaje pa njima nije problem mijenjati cijene a ekupi ima akcije na kartice svake dvije sedmice a nekad i cesce i za njih bi to bio problem. Ovo govorim iz licnog iskustva jer sam ekupi.ba ranije pratio duzi period i nikada nisu mijenjali cijene a da li su i oni od skoro poceli ne - ne znam jer ih nisam pratio zadnjij mjesec-dva.
shalla wrote:Društvo, može li mala pomoć. Mama i sestra hoće neki Smart TV do 1000 KM, max 43", mogu li neki prijedlozi please, šta je best buy?
Hvala puno
Pozz
A jeste zapeli ovih dana za te televizore od 43". Naci cemo nesto ali prvo moramo vidjeti koji tip panela im godi pa mi reci da li ce se novi TV gledati direktno ili iz ugla i koji sadrzaj ce na njemu biti najvise gledan(filmovi, serije ili sport, zabavne emisije, itd)?
VA panel poželjan jer se neće gledati iz uglova a što se tiče sadržaja mislim da sport preovladava
Hvala ti puno
za post
Drug vidim da je ovo bilo na moj racun ali bih te ja zamolio da ne generalizujes stvari jer sam ja tebi pisao iskljucivo da ekupi.ba ne mijenja cijene prije i posle onih akcija od 10% popusta na odredjene kartice i nisam nikad napisao da svi prodavaci ne mijenjaju cijene. Opste poznato je da vecina standardnih radnji mijenja cijene prije velikih akcija i bas sam i ja ranije pisao o tome. Oni te velike akcije imaju 3-4 puta u godini a to je za Novu godinu, fudbalska prvenstva, black friday i godisnjice ili slicne dogadjaje pa njima nije problem mijenjati cijene a ekupi ima akcije na kartice svake dvije sedmice a nekad i cesce i za njih bi to bio problem. Ovo govorim iz licnog iskustva jer sam ekupi.ba ranije pratio duzi period i nikada nisu mijenjali cijene a da li su i oni od skoro poceli ne - ne znam jer ih nisam pratio zadnjij mjesec-dva.
Prvo,j ja se ni tada nisam naljutio na tvoj komentar niti se sad ljutim . Tebi svaka čast što.odvajas svoje vrijeme pa pomažeš ovdje ljudima oko kupovine televizora, a i meni si pomogao
Sto se tice dizanja cijene i na ekupi.ba, evo pogledaj sad koju oni cijenu navode za 55q6f,odnosno sa koje cijene snižavaju. Trenutna je 2049, pa sa nje skidaju na 1739. Mislim da je.nekad bila početna i niza, ali nebitno. Bitna je ona koja se placa i ekupi.ba je vjerovatno najbolja radnja tehnike gdje se moze dosta vise uštedite nego da se kupuje i kod prvog uvoznika određene.marke.
channel10 wrote:Meni nisu vjerovali kad sam neki dan napisao da dižu cijene prije najavljenih popusta.
Prvo,j ja se ni tada nisam naljutio na tvoj komentar niti se sad ljutim . Tebi svaka čast što.odvajas svoje vrijeme pa pomažeš ovdje ljudima oko kupovine televizora, a i meni si pomogao
Sto se tice dizanja cijene i na ekupi.ba, evo pogledaj sad koju oni cijenu navode za 55q6f,odnosno sa koje cijene snižavaju. Trenutna je 2049, pa sa nje skidaju na 1739. Mislim da je.nekad bila početna i niza, ali nebitno. Bitna je ona koja se placa i ekupi.ba je vjerovatno najbolja radnja tehnike gdje se moze dosta vise uštedite nego da se kupuje i kod prvog uvoznika određene.marke.
Kazem, nisam ih pratio zadnjih mjesec-dva pa ne mogu nista komentarisati o trenutnim cijenama a kada budem imao vise vremena i pocnem ih opet pratiti napisacu ovdje ukoliko primjetim neke promjene. Ekupi je dio M SAN grupacije ciji je dio i KimTec koji je generalni uvoznik nekoliko brendova pa kupovanje na ekupi i jeste kupovanje iz prve ruke za te brendove.
@Cook, ja sam recimo kupio plocu i rernu od Beka na ekupi.ba preko 200KM jeftinije nego kod prvog uvoznika (Omega). Na to sam mislio kad sam spominjao prvu ruku, gdje uopste nema logike da tako bude...
channel10 wrote:@Cook, ja sam recimo kupio plocu i rernu od Beka na ekupi.ba preko 200KM jeftinije nego kod prvog uvoznika (Omega). Na to sam mislio kad sam spominjao prvu ruku, gdje uopste nema logike da tako bude...
Dzaba Omegi sto je generalni uvoznik Beka kada su im marze u maloprodaji velike. A razumjeli smo se.
BaDa wrote:moze li preporuka za tv max do 1200km odavno nisam pratio situaciju za televoziore.. pa eto ako moze kakva preporuka
Koja velicina TV-a ti najvise odgovara, da li ce se novi TV gledati direktno ili iz ugla i koji sadrzaj ce na njemu biti najvise gledan(filmovi, serije ili sport, zabavne emisije, itd)?
daddy-kool wrote:Šta je bolja opcija QE65Q6FNATXXH ili QE55Q7FNATXXH?
Ili ima nešto bolje u ovom cjenovnom rangu?
55Q7FN je evidentno bolji.
Čak i kada je 10 inča razlike?
Ništa Fata je Fata, al dvaput je dvaput?
Pitao si koja je opcija bolja i ja sam ti odgovorio a ako je tebi toliko velika soba da ti treba 65" TV onda nemas sta ni pitati nego idi na 65Q6FN. Q6FN je veoma dobar TV ali sa Q7FN se polako pocinje ulaziti u premium klasu LED televizora jer ima osvjetljenje sa kojim HDR zaista dolazi do izrazaja kao i One Connect Box, aluminijski One Remote smart daljinski, itd.
BaDa wrote:moze li preporuka za tv max do 1200km odavno nisam pratio situaciju za televoziore.. pa eto ako moze kakva preporuka
Koja velicina TV-a ti najvise odgovara, da li ce se novi TV gledati direktno ili iz ugla i koji sadrzaj ce na njemu biti najvise gledan(filmovi, serije ili sport, zabavne emisije, itd)?
ispod 55 ne bih uzeo gledat ce se dikrektno! pa najvise ce se gledati telemach i vjerovatno neki android box
ispod 55 ne bih uzeo gledat ce se dikrektno! pa najvise ce se gledati telemach i vjerovatno neki android box
Dobro bi bilo ako bi ovaj 55NU7402 uspio ugrabiti za 1229KM jer ga nigdje nisam vidio ispod 1400KM: https://www.olx.ba/r/31513763/106934
Ako ne uspijes njega ugrabiti onda idi na 55NU7172 koji kosta ispod 1000KM ali je i znatno losiji od 55NU7402(napomena na "losiji od 55NU7402" a generalno se ne radi uopste o losem TV-u).