cuveni adil KGandalfSivi wrote: ↑31/03/2023 12:07Ako bude milja, proglasiti uspjeh. SDA-u ne pada na pamet da izvuku uhljebe na ulice, ostalima je petak i vrijeme da se trci kuci. Mislim, tolika je drama da je Krug 99 se nasao da organizuje proteste. Dovoljno ti je da vidis da je na Klixu vijest bila gore pola sata i odmah je spustise dole…
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
velikonja
#90476 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- tramvajtrojka
#90477 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
necemo se praviti ludi pa da ne znamo sta su sve sdaovci pisali od zemlja da kosti izbaci svim njihovim protivnicima pa do pozivanja na ubojstva, fizicke obracune , pozivanja na ciscenje oruzja da se obracuna sa babinim itd itd. stvorili su narativ gdje sekunda fali da padne mrtva glava a kad se to desi onda ode sve u 3pmvelikonja wrote: ↑31/03/2023 12:10 e ovaj je fakat odlijepio od realnosti....
https://avaz.ba/vijesti/bih/819469/kona ... djindjicem
jbt prijetnje su strasne...tu je sigurnosni aparat da to rijesi
on se fakat ufurao da je bitan i da se nesto kao pita![]()
- Student_u_Ostavci
#90478 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Isti narativ koji Bake o sebi čita zadnjih 10 godina. Šta su mu sve pisali o kćerki, bolje da ne citiram tutramvajtrojka wrote: ↑31/03/2023 12:13necemo se praviti ludi pa da ne znamo sta su sve sdaovci pisali od zemlja da kosti izbaci svim njihovim protivnicima pa do pozivanja na ubojstva, fizicke obracune , pozivanja na ciscenje oruzja da se obracuna sa babinim itd itd. stvorili su narativ gdje sekunda fali da padne mrtva glava a kad se to desi onda ode sve u 3pmvelikonja wrote: ↑31/03/2023 12:10 e ovaj je fakat odlijepio od realnosti....
![]()
![]()
Šta, Konaković je prvi političar koji dobija prijetnje? Jest jest ali u vašem svijetu u kojem je poštivanje ustava=blokada.
-
velikonja
#90479 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ma de bolan ohladitramvajtrojka wrote: ↑31/03/2023 12:13necemo se praviti ludi pa da ne znamo sta su sve sdaovci pisali od zemlja da kosti izbaci svim njihovim protivnicima pa do pozivanja na ubojstva, fizicke obracune , pozivanja na ciscenje oruzja da se obracuna sa babinim itd itd. stvorili su narativ gdje sekunda fali da padne mrtva glava a kad se to desi onda ode sve u 3pmvelikonja wrote: ↑31/03/2023 12:10 e ovaj je fakat odlijepio od realnosti....
![]()
![]()
pisali, narativ....
sta su sve meni pisali i pisale, eeeh
edit: molbica, ako moze da promijenis avatar
Last edited by velikonja on 31/03/2023 12:19, edited 2 times in total.
-
Vaya
#90480 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vidi ovo je SDA-ov i DF-ov centralni izborni skup post-izborne kampanje, a bili svjedoci da zeleni termiti u prosloj kampanji napunise i Mejdan i Zetru bez ikakvih problmema...mislis da to ne mogu ponoviti sada ovdje? I onda kada se jos pri doda na to, da je petak, dzuma, da dosta ljudi koji idu na dzumu i ne vracaju se vise na posao, onda nista nije nemoguće...jos ako hodza na dzumi patriotski suflira da ljudi izadju - onda nista nije neostvarivo.. Vrijeme je kako vidim lijepo, suncano... Naravno da ce se to upakovati u celofan građanskog i Kruga 99, jer će onda se pridružiti jos dodatno ljudi, a ne samo i iskljucivo stranačka vojska...GandalfSivi wrote: ↑31/03/2023 12:07Ako bude milja, proglasiti uspjeh. SDA-u ne pada na pamet da izvuku uhljebe na ulice, ostalima je petak i vrijeme da se trci kuci. Mislim, tolika je drama da je Krug 99 se nasao da organizuje proteste. Dovoljno ti je da vidis da je na Klixu vijest bila gore pola sata i odmah je spustise dole…
Ja ocekujem dosta vise od 1k, do koliko ce dobaciti - to ne znam...valjda koliko svoje pjesadije uspiju izvuci i dovuci...
Vidio sam da je sa TK iz vise gradova krenulo autobusa...na sta ce izaci to sve - vidjet ćemo...
- GandalfSivi
#90481 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Hajde vidjet cemo. Volio bih da si u pravu, ali…Vaya wrote: ↑31/03/2023 12:16Vidi ovo je SDA-ov i DF-ov centralni izborni skup post-izborne kampanje, a bili svjedoci da zeleni termiti u prosloj kampanji napunise i Mejdan i Zetru bez ikakvih problmema...mislis da to ne mogu ponoviti sada ovdje? I onda kada se jos pri doda na to, da je petak, dzuma, da dosta ljudi koji idu na dzumu i ne vracaju se vise na posao, onda nista nije nemoguće...jos ako hodza na dzumi patriotski suflira da ljudi izadju - onda nista nije neostvarivo.. Vrijeme je kako vidim lijepo, suncano... Naravno da ce se to upakovati u celofan građanskog i Kruga 99, jer će onda se pridružiti jos dodatno ljudi, a ne samo i iskljucivo stranačka vojska...GandalfSivi wrote: ↑31/03/2023 12:07
Ako bude milja, proglasiti uspjeh. SDA-u ne pada na pamet da izvuku uhljebe na ulice, ostalima je petak i vrijeme da se trci kuci. Mislim, tolika je drama da je Krug 99 se nasao da organizuje proteste. Dovoljno ti je da vidis da je na Klixu vijest bila gore pola sata i odmah je spustise dole…
Ja ocekujem dosta vise od 1k, do koliko ce dobaciti - to ne znam...valjda koliko svoje pjesadije uspiju izvuci i dovuci...
Vidio sam da je sa TK iz vise gradova krenulo autobusa...na sta ce izaci to sve - vidjet ćemo...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#90482 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne valja za ramazan protestovati.
-
doktor78
#90483 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nisi u pravu.GandalfSivi wrote: ↑31/03/2023 12:07Ako bude milja, proglasiti uspjeh. SDA-u ne pada na pamet da izvuku uhljebe na ulice, ostalima je petak i vrijeme da se trci kuci. Mislim, tolika je drama da je Krug 99 se nasao da organizuje proteste. Dovoljno ti je da vidis da je na Klixu vijest bila gore pola sata i odmah je spustise dole…
Ljudi koji su po javnim institucijama dobili posao preko stranke su dobili nalog da se danas ide, a osmica se normalno piše kao da si na poslu.
Last edited by doktor78 on 31/03/2023 12:26, edited 2 times in total.
-
Vaya
#90484 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nebojsa Vukanovic na protestima rudara u Zenici - koja varalica....

- Haris.ba
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#90486 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zasto niste na Dzumi vec naprdjujete, u 14h protesti a ramazan a postis a sejin mali pred pekarom ceka sahmune a dijelili pakete u mjesnoj za postace, ja uzeo paket za komsinicu Mariju, kaju sta ce njoj, reko muz joj bio na spici sve cetri godine a sin sa mnom u diverzantima bio, odjebaus munafiCi.
- Login77777
#90487 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ocekujem najmanje 10 000 ljudi. U prvom safu Zaha, Bake, Osmica, Prle i ostala mnogobrojna ekipa. Za graDZansku 
-
Vaya
#90488 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dzuma je u 13h Pici...pici wrote: ↑31/03/2023 12:26 Zasto niste na Dzumi vec naprdjujete, u 14h protesti a ramazan a postis a sejin mali pred pekarom ceka sahmune a dijelili pakete u mjesnoj za postace, ja uzeo paket za komsinicu Mariju, kaju sta ce njoj, reko muz joj bio na spici sve cetri godine a sin sa mnom u diverzantima bio, odjebaus munafiCi.
Jesi vidio, kako su zeleni strateski odradili, poslije dzamije, slijedeca stanica - OHR...
- Prpa.ba
#90489 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Stojanovicu se uvukla neka prpa pa ne smije da potpise... mirise oluja 
- BHCluster
#90490 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Igre kao i ono u vezi glasanja za budzet za Drzavni nivo, Becir glasa uz amandman a ond se to odbije i usvoji u orginalnoj formi, a Igor ce kao fol otezati nekoliko dana pa ce na kraju "zabu" da pojede. Cisti politicki amaterizam.Student_u_Ostavci wrote: ↑31/03/2023 11:54Vidi ovog što blokira EU i NATO put države. Sramota!Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine, Igor S., danas neće dati saglasnost za imenovanje nove Vlade FBiH, saznaje Klix.ba.
-
Vaya
#90491 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
MUP KS u Srednjem rasporedio policijske patrole i zaustavio autobuse sa protestantima koji dolaze iz TK....
Ovdje ako ne izbije građanski rat, a Dino ne sehidi, kao što kaze k'o Đinđić...onda kao da nista nije ni bilo...
Ovdje ako ne izbije građanski rat, a Dino ne sehidi, kao što kaze k'o Đinđić...onda kao da nista nije ni bilo...
-
laik1981
#90492 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Lendo hladno rece da nece potpisati vladu jer SDA nije u tim procesima..
-
Vaya
#90493 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
A vidis ovo, ja mislim da je Stojanovic ovdje dobro zajebao...
Jer svojim nedavanjem saglasnosti, u sustini rekao, da jedan od potpredsjednika, ima pravo ne da saglasnost za imenovanje Vlade FBiH, ako on ima svoje razloge za to...
Evo i demokratska vecina u oba doma i evo Igor ne da saglasnost jer se ne slaze sa prijedlozima ministara, Lendo ne da - jer nema SDA u vlasti...
SDP je stvarno...
Jer svojim nedavanjem saglasnosti, u sustini rekao, da jedan od potpredsjednika, ima pravo ne da saglasnost za imenovanje Vlade FBiH, ako on ima svoje razloge za to...
Evo i demokratska vecina u oba doma i evo Igor ne da saglasnost jer se ne slaze sa prijedlozima ministara, Lendo ne da - jer nema SDA u vlasti...
SDP je stvarno...
- GandalfSivi
- Haris.ba
#90495 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nebitno je šta je Igor uradio.Vaya wrote: ↑31/03/2023 12:39 A vidis ovo, ja mislim da je Stojanovic ovdje dobro zajebao...![]()
Jer svojim nedavanjem saglasnosti, u sustini rekao, da jedan od potpredsjednika, ima pravo ne da saglasnost za imenovanje Vlade FBiH, ako on ima svoje razloge za to...![]()
![]()
SDP je stvarno...![]()
U ustavu piše da daje saglasnost. I to je sva suština. To znači i da ne mora da da saglasnost.
- Student_u_Ostavci
#90496 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Šta god da pokušava, aminovao je sve što Lendo radi.
Još jedan SDPovski pucanj sebi u cjevanicu.
-
NediM17
#90497 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Igor i Cenga malo trenerka karaju, i treba.
-
Vaya
#90498 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma znam to, ali sa tim Igorovim nedavanjem saglasnosti su se u sustini popisali po svemu sto pricaju protiv Lende zadnjih mjesec dana...Haris.ba wrote: ↑31/03/2023 12:43Nebitno je šta je Igor uradio.Vaya wrote: ↑31/03/2023 12:39 A vidis ovo, ja mislim da je Stojanovic ovdje dobro zajebao...![]()
Jer svojim nedavanjem saglasnosti, u sustini rekao, da jedan od potpredsjednika, ima pravo ne da saglasnost za imenovanje Vlade FBiH, ako on ima svoje razloge za to...![]()
![]()
SDP je stvarno...![]()
U ustavu piše da daje saglasnost. I to je sva suština. To znači i da ne mora da da saglasnost.
Ovo sto radi Igor, nema nikakve razlike ono sto radi Lendo. Lendo ne daje saglasnost sto nema SDA-ovih ministara u vlasti, Igor ne daje saglasnot sto između ostalog SDP ne daje ministre koji se njemu sviđaju, naravno on ce tu fokus staviti na Kljaku i Vlaisavljevicku, ali bez obzira to su opet SDP-ovi koalicioni partneri...
Ja mislim da Murphy sjedi sada u ambasadi i razmislja, jeb'o majku s kim sa se ja sastavio da radim...
Luda kuća...
Last edited by Vaya on 31/03/2023 12:51, edited 2 times in total.
- agent_zero
#90499 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ovo što radi debeli idiot Nikšić sa formiranjem federalne vlasti nije ono za što sam glasao u oktobru.
Pod hitno zaustaviti uništenje Trojke od strane SDP-a i nesposobnog idota Nikšića koji ne vidi dalje od premijerske fotelje!
Pod hitno zaustaviti uništenje Trojke od strane SDP-a i nesposobnog idota Nikšića koji ne vidi dalje od premijerske fotelje!
- Prpa.ba
#90500 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Koliko mrznje, bahacenja, pljuvanja, prozivanja neistomišljenika krezubim talibanima i kadirovcima...
radi ministarskih mandata Vojinu, Sanji, Kljaki, i ostalim anonimusima sa manje ili vise sudskih sporova i krivičnih prijava. Delic iz PiP-a je jos Aristotel za ostale nesudjene ministre.

radi ministarskih mandata Vojinu, Sanji, Kljaki, i ostalim anonimusima sa manje ili vise sudskih sporova i krivičnih prijava. Delic iz PiP-a je jos Aristotel za ostale nesudjene ministre.