A Tifa, to nista ha?Charuga wrote:Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, ..”
» Raigor Stonehoof
» hrasno38
» todd_smith
14 dana
Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, ..”
» Melbourne_Australia
7 dana
Za sada samo opomena. Nemoj radi sebe ponavljati.armin071 wrote:Ti si lud majke mi. Idi ba igraj saha veze sa fudbalom nemas....
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GandalfSivi
#90451 Re: Premijer liga BiH
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#90452 Re: Premijer liga BiH
GandalfSivi wrote:
A Tifa, to nista ha?
-
sumirprimus
#90453 Re: Premijer liga BiH
i ko sto rekoh batje ce nas zrinja
juce ih vidim, nase igrace prije tekme i sve mi je bilo jasno

juce ih vidim, nase igrace prije tekme i sve mi je bilo jasno
-
sumirprimus
#90454 Re: Premijer liga BiH
jasmine nije dobro da se naudi klubu da bi tebi bilo fino, ima boga kaznice te na izborima iduce godine vidices.
-
sumirprimus
#90455 Re: Premijer liga BiH
jebga boli...

- plain vanilla
#90456 Re: Premijer liga BiH
zar je dotle doslo?sumirprimus wrote:jasmine nije dobro da se naudi klubu da bi tebi bilo fino, ima boga kaznice te na izborima iduce godine vidices.
-
sumirprimus
#90457 Re: Premijer liga BiH
nemam suza vise ni za lijeka, a najradije bi se isplako ko malo dijete.
-
sumirprimus
#90458 Re: Premijer liga BiH
ne znam vise ni sta pricam, dokle se doslo i boga sam poceo dozivat 
al opet penal, pa nemamo utakmiec bez penala bog te mazo
- plain vanilla
#90459 Re: Premijer liga BiH
pa imali smo i mi penal, pa sta bisumirprimus wrote:ne znam vise ni sta pricam, dokle se doslo i boga sam poceo dozivat
nema, ono treba ugasit, na Tusnju marihuanu posadit i da se veselimo ko ljudi
lijepo od njih sto su se borili za svoja prava, ali strajk netreniranjem dvije sedmice ne moze podnijeti ni puno spremnija ekipa
jos se i kup igra
to treba bataliti, samo da Slogu ne izvucemo, ostali nek nas mlatnu
- manijak1
#90460 Re: Premijer liga BiH
Nekom ticape
nekom sticaše
to je naš nivo
reče jučer @Ricken da je Semir kalibar za nacionalnu selekciju , gdje je nekad i bio , pa kad je igro u Poljskoj , reče komentator nisu uzalud govorili da Štilić Semir unosi nemir , pa sinoć to ponovi na terenu
, ali sad se skreće tema na banirane (jednog od njih fakat ne mogu shvatiti , upušta se u analize za koje nikada neće imati kapaciteta, pri tom još i koristi tuđi moždani udar kao metaforu , baš za ljepljivog patka ) , nema više Ljož3 , poniženje , ubijanje , ćunagolovi i folovi
nema pitarskih h_umorista
ali ima petica i šestica
od tiranina Amawa , jel se tako kaže 
Ja znam samo , Milenko na tebe je red

Kad smo već kod himni navijačkih grupa , ima jedna Nek se čuje , nek se zna
ili da uporedimo kamile u hladnjaku
i Rođen s tobom da budem
I Razočarala me Sloboda jučer pravo, ali zato protiv nas vazda grizu , vazda sudija nešto kriv , međutim kad igraju protiv ovih , skinu gaće prije utakmice
Banirajte ga
sa nakom pošalicom koju samo vi znate smisliti ...možda vam bude inspirativno Veče s Igorom
sumire ...đe su koferi naši ?
Ja znam samo , Milenko na tebe je red
Kad smo već kod himni navijačkih grupa , ima jedna Nek se čuje , nek se zna
ili da uporedimo kamile u hladnjaku
i Rođen s tobom da budem
I Razočarala me Sloboda jučer pravo, ali zato protiv nas vazda grizu , vazda sudija nešto kriv , međutim kad igraju protiv ovih , skinu gaće prije utakmice
Banirajte ga
-
tcz
#90461 Re: Premijer liga BiH
majke ti u kakvim ste vi odnosima sa Zrinjskim? tuku vas godinama, ne mozete boda otkinut.sumirprimus wrote:i ko sto rekoh batje ce nas zrinja![]()
juce ih vidim, nase igrace prije tekme i sve mi je bilo jasno![]()
Nevjerovatno, svima Sloboda moze parirat sem Zrinjskom
- plain vanilla
#90462 Re: Premijer liga BiH
jest, protiv vas nas sudija pokrao, i sta sad? napad najbolja odbrana, jeldemanijak1 wrote:Razočarala me Sloboda jučer pravo, ali zato protiv nas vazda grizu , vazda sudija nešto kriv , međutim kad igraju protiv ovih , skinu gaće prije utakmice
bogme si me i ti razocarao
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#90463 Re: Premijer liga BiH
Sloboda od Zrinjskog izgubila zadnjih 6 utakmica, gol razlika 0-11
- manijak1
#90464 Re: Premijer liga BiH
A što to ? jesam li šta slagoplain vanilla wrote:jest, protiv vas nas sudija pokrao, i sta sad? napad najbolja odbrana, jeldemanijak1 wrote:Razočarala me Sloboda jučer pravo, ali zato protiv nas vazda grizu , vazda sudija nešto kriv , međutim kad igraju protiv ovih , skinu gaće prije utakmice
bogme si me i ti razocarao
Ali mi ostajemo na travi , treba igrati , a ne uzalud prditi u prašinu.Još uvijek imaju bonus da naši bivši igrači nama daju golove , al eto sudije ih uvijek protiv nas kradu.
Last edited by manijak1 on 26/09/2019 10:06, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#90465 Re: Premijer liga BiH
imal gdje statistike, kad smo posljednji put dobili Zelju u Sarajevu u prvenstvenoj utakmici?Slo Burner wrote:Sloboda od Zrinjskog izgubila zadnjih 6 utakmica, gol razlika 0-11
- plain vanilla
#90466 Re: Premijer liga BiH
naravno da si slagaomanijak1 wrote:A što to ? jesam li šta slagoplain vanilla wrote:jest, protiv vas nas sudija pokrao, i sta sad? napad najbolja odbrana, jeldemanijak1 wrote:Razočarala me Sloboda jučer pravo, ali zato protiv nas vazda grizu , vazda sudija nešto kriv , međutim kad igraju protiv ovih , skinu gaće prije utakmice
bogme si me i ti razocaraooderu vas u Mostaru, oderu u Tuzli,čak ni penal ne znate iskoristiti , kad nas kradu onda nema ni komentara ni razočarenja , već samo pošalica.
Ali mi ostajemo na travi , treba igrati , a ne uzalud prditi u prašinu.
jesi li gledao Zelju i Slobodu? pa nasi nisu opucali na gol triput
ili evo tvojim rijecima
naguzili se igraci Slobode Zelji, ali ovi su bili takvi hadumi, nisu mogli hebat. impotencija, sta li
-
sumirprimus
#90467 Re: Premijer liga BiH
ni u kakvim..tcz wrote:majke ti u kakvim ste vi odnosima sa Zrinjskim? tuku vas godinama, ne mozete boda otkinut.sumirprimus wrote:i ko sto rekoh batje ce nas zrinja![]()
juce ih vidim, nase igrace prije tekme i sve mi je bilo jasno![]()
Nevjerovatno, svima Sloboda moze parirat sem Zrinjskom
znam da nije pusteno.
jedini logican odgovor je da nam nikako ne gode, i da igraci protiv njih fakat nemaju samopouzdanja..
- manijak1
#90468 Re: Premijer liga BiH
Nisam ništa slagao , već kažem da su vam opravdanja , evnuska može i eunuhska.plain vanilla wrote: naravno da si slagao
jesi li gledao Zelju i Slobodu? pa nasi nisu opucali na gol triput
ili evo tvojim rijecima
naguzili se igraci Slobode Zelji, ali ovi su bili takvi hadumi, nisu mogli hebat. impotencija, sta li
Slaga i ti , da ste se nama ikad naguzili , druga je stvar što imate sreće , pa izborite na guzove remi i tamo i vamo .
-
sumirprimus
#90469 Re: Premijer liga BiH
ma ovo sad nema veze sa zrinjskim, situacija u klubu je takva da je uspjeh izboren bod s bilo kojoj ekipom realno.
pa ljudi su u strajku bili i nisu trenirali kad su svi bili na mini pripremama...
nema dalje. mdk 02 zri 03... zadnje dvije 05...
pa ljudi su u strajku bili i nisu trenirali kad su svi bili na mini pripremama...
- plain vanilla
#90470 Re: Premijer liga BiH
Bjezi bolan tamo, ne pitas se kako smo od Mladosti izgubili, ali te zulja Zrinjski. Objektivno, nema sta.manijak1 wrote: Nisam ništa slagao , već kažem da su vam opravdanja , evnuska može i eunuhska.
Slaga i ti , da ste se nama ikad naguzili , druga je stvar što imate sreće , pa izborite na guzove remi i tamo i vamo .
Pokrali ste nas i prosle godine i ove. Procitaj Amaru izjavu poslije utakmice kako smo igrali protiv vas, ili pogledaj utakmicu, pa ces vidjeti da je bilo do vas.
A pitaj kapitena i Zeca i Alispahića i ostale nase bivse sto ne pobijedise oni Zrinjski kad su ovdje igrali. Za razliku od njih, ja ih nisam imala priliku pobijediti. Ja samo mogu plakat.
- plain vanilla
#90471 Re: Premijer liga BiH
Ma zaboli njega za nama i nasim strajkom i raspadom. Vjerovatno ni ne zna da ljudi nisu trenirali dvije sedmice, a i sad daj boze da treniraju kako treba.sumirprimus wrote:ma ovo sad nema veze sa zrinjskim, situacija u klubu je takva da je uspjeh izboren bod s bilo kojoj ekipom realno.
-
kory_galaktikos
#90472 Re: Premijer liga BiH
Ja se sjecam kad je Zeba zabio ono kad je Mirza ubijenplain vanilla wrote:imal gdje statistike, kad smo posljednji put dobili Zelju u Sarajevu u prvenstvenoj utakmici?Slo Burner wrote:Sloboda od Zrinjskog izgubila zadnjih 6 utakmica, gol razlika 0-11
- manijak1
#90473 Re: Premijer liga BiH
1 :1 , Oda dobio drugi otkaz , nakon utakmice , ako se dobro sjećam . A tada vam je Husref vodio ekipu , opet , ako se dobro sjećam.kory_galaktikos wrote:Ja se sjecam kad je Zeba zabio ono kad je Mirza ubijenplain vanilla wrote:imal gdje statistike, kad smo posljednji put dobili Zelju u Sarajevu u prvenstvenoj utakmici?Slo Burner wrote:Sloboda od Zrinjskog izgubila zadnjih 6 utakmica, gol razlika 0-11
- plain vanilla
#90474 Re: Premijer liga BiH
1:1 je pobjeda?
onda smo mi sampioni, samo nam niko nije javio
onda smo mi sampioni, samo nam niko nije javio
- manijak1
#90475 Re: Premijer liga BiH
Što plakat, Alispahića su kod nas nazivali promašajem , istrošenim , starim , prije nego je loptu opucao , a on među najboljim u zadnjih pet utakmica.plain vanilla wrote: Bjezi bolan tamo, ne pitas se kako smo od Mladosti izgubili, ali te zulja Zrinjski. Objektivno, nema sta.
Pokrali ste nas i prosle godine i ove. Procitaj Amaru izjavu poslije utakmice kako smo igrali protiv vas, ili pogledaj utakmicu, pa ces vidjeti da je bilo do vas.
A pitaj kapitena i Zeca i Alispahića i ostale nase bivse sto ne pobijedise oni Zrinjski kad su ovdje igrali. Za razliku od njih, ja ih nisam imala priliku pobijediti. Ja samo mogu plakat.
Neću dalje o tome kad smo kod Hinjskog kad se ovo desi odmah se priopćenja šamaraju
ali kad se desi ovo pred put kod Zmaja od Bosne
Onda šute