Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Melbourne_Australia
#90401 Re: Premijer liga BiH
Gazi Zeljo sve redom...Def smo najacu u ligi uz Zrinju...Bice ovo borba izmedju nas i njih definitivno...Maleni ce sa tuzlacima boriti za 3 mjesto..
Last edited by Melbourne_Australia on 25/09/2019 20:46, edited 1 time in total.
- Logovan
#90402 Re: Premijer liga BiH
Definitivno.
- vicious
#90403 Re: Premijer liga BiH
Okrenu široki 
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#90404 Re: Premijer liga BiH
Jebi te se Mladost 
- Logovan
#90405 Re: Premijer liga BiH
Mladost 
-
Bazinga1234
#90406 Re: Premijer liga BiH
Ibrovicious wrote:Okrenu široki
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#90407 Re: Premijer liga BiH
Neko se obogatio na kladionici.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#90408 Re: Premijer liga BiH
Opet neko Ultrase prebio 
- Raigor Stonehoof
#90409 Re: Premijer liga BiH
Kakve veze to sto se desavalo na grbavici ima sa jednim od najglupljih tekstova u historiji muzike?hrasno38 wrote:
Sta papci znaju sta je Grbavica vanilla.....i sta se desavalo na njoj i oko nje! Vise znate vi iz Tuzle i cijenite nego pojedini klosari koji se nazivaju sarajlijama. Hvala ti za to!
"Zivot cu dati al tebe ne dam, jer ti si zivot moj"
A za ove uvrede si prijavljen.
-
Melbourne_Australia
#90410 Re: Premijer liga BiH
Raigor Stonehoof wrote:Kakve veze to sto se desavalo na grbavici ima sa jednim od najglupljih tekstova u historiji muzike?hrasno38 wrote:
Sta papci znaju sta je Grbavica vanilla.....i sta se desavalo na njoj i oko nje! Vise znate vi iz Tuzle i cijenite nego pojedini klosari koji se nazivaju sarajlijama. Hvala ti za to!
"Zivot cu dati al tebe ne dam, jer ti si zivot moj"![]()
wtf, na kakvim drogama li je tekstopisac bio. Tek tifa sa trilerima na kojim bi mu Sinan Sakic pozavidio je posebna prica.
A za ove uvrede si prijavljen.
Na cemu si ti??
- plain vanilla
#90411 Re: Premijer liga BiH
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190925137Slo Burner wrote:Opet neko Ultrase prebio
Pa zar Manijaci nisu na utakmici tad bili
- Raigor Stonehoof
#90412 Re: Premijer liga BiH
necu ti odgovorit zbog forumskih pravila, ali sam mozes zamisliti na sta mislim 
-
Melbourne_Australia
#90413 Re: Premijer liga BiH
Kako bi ja tebe uzivo slomio ..Hajde molim te javi se na private..Raigor Stonehoof wrote:necu ti odgovorit zbog forumskih pravila, ali sam mozes zamisliti na sta mislim
- Raigor Stonehoof
#90414 Re: Premijer liga BiH
vidi prosli odgovor
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
-
todd_smith
#90416 Re: Premijer liga BiH
Zipa mangupaMelbourne_Australia wrote:Kako bi ja tebe uzivo slomio ..Hajde molim te javi se na private..Raigor Stonehoof wrote:necu ti odgovorit zbog forumskih pravila, ali sam mozes zamisliti na sta mislim
Ne znas ko je gori. Ovo su sve odrasle osobe koje prijete jedni drugima preko foruma.
Vi niste normalni ljudi
Last edited by todd_smith on 25/09/2019 21:41, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#90417 Re: Premijer liga BiH
"Ko je u ratu bio u Sarajevu, zna kakva nam je bila baš ta 1993. godina. Stradanje, neimaština, beznađe koje nas je okruživalo, utjecalo je na ljude da se na sve načine bore protiv toga, ali da ostanu normalni. Pjesma "Grbavica" zaista je nastala sasvim spontano, da ne kažem slučajno. Tekst je napisao moj prijatelj Dragan Jokić i meni se na prvi pogled veoma svidio. Nekako sam odmah osjetio potencijal. Uzeo sam gitaru i počeo slagati akorde i sve mi je nekako išlo brzo. Valjda je to tako kad čovjek osjeti da radi pravu stvar - govori nam Mustafa Čizmić, prisjećajući se po ko zna koji put vremena u kojem je nastala "Grbavica".
A Mustafa je s Grbavice. Njegov stan u ovom sarajevskom naselju gleda upravo na Željin stadion. Tada, tih ratnih dana, njegova Grbavica bila mu je tako blizu, a tako daleko.
- Zaista je sve bilo kao u pjesmi. Gledao sam svoje naselje u kojem sam proveo dosta svog života, stadion, hotel "Bristol", sve ono što je bilo moje, naše, a sada mi je neko to pokušao oteti – prisjeća se Mustafa.
To moze osjecati znati samo ko je ovo prosao ne samo na Grbavici nego i na drugim okupiranim djelovima nase zemlje kada si mogao da samo gledas svoju kucu! I onda nekome treba nacrtati sta znaci "Zivot cu dati al tebe ne dam, jer ti si zivot moj...."
A Mustafa je s Grbavice. Njegov stan u ovom sarajevskom naselju gleda upravo na Željin stadion. Tada, tih ratnih dana, njegova Grbavica bila mu je tako blizu, a tako daleko.
- Zaista je sve bilo kao u pjesmi. Gledao sam svoje naselje u kojem sam proveo dosta svog života, stadion, hotel "Bristol", sve ono što je bilo moje, naše, a sada mi je neko to pokušao oteti – prisjeća se Mustafa.
To moze osjecati znati samo ko je ovo prosao ne samo na Grbavici nego i na drugim okupiranim djelovima nase zemlje kada si mogao da samo gledas svoju kucu! I onda nekome treba nacrtati sta znaci "Zivot cu dati al tebe ne dam, jer ti si zivot moj...."
- hrasno38
#90418 Re: Premijer liga BiH
Navijaci Borca i Zrinjskog 100% tacno!plain vanilla wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190925137Slo Burner wrote:Opet neko Ultrase prebio
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#90419 Re: Premijer liga BiH
Dobro rasporedjeniplain vanilla wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190925137Slo Burner wrote:Opet neko Ultrase prebio
- vicious
#90420 Re: Premijer liga BiH
A čuj papku muzike u autu 
- plain vanilla
#90421 Re: Premijer liga BiH
To je pisalo na klixu, pa prepravilihrasno38 wrote:
Navijaci Borca i Zrinjskog 100% tacno!
Slo Burner wrote: Dobro rasporedjeni
- Raigor Stonehoof
#90422 Re: Premijer liga BiH
hrasno38 wrote:"Ko je u ratu bio u Sarajevu, zna kakva nam je bila baš ta 1993. godina. Stradanje, neimaština, beznađe koje nas je okruživalo, utjecalo je na ljude da se na sve načine bore protiv toga, ali da ostanu normalni. Pjesma "Grbavica" zaista je nastala sasvim spontano, da ne kažem slučajno. Tekst je napisao moj prijatelj Dragan Jokić i meni se na prvi pogled veoma svidio. Nekako sam odmah osjetio potencijal. Uzeo sam gitaru i počeo slagati akorde i sve mi je nekako išlo brzo. Valjda je to tako kad čovjek osjeti da radi pravu stvar - govori nam Mustafa Čizmić, prisjećajući se po ko zna koji put vremena u kojem je nastala "Grbavica".
Offtopicaris. Bio sam i ja u Sarajevu citav rat, izgorio mi stan i sve u njemu sto su roditelji citav zivot stvarali, gladovao i bio zeljan najobicnijih stvari, ali to ne znaci da moram svrsavat na neku nebuloznu narkomansku pjesmu. A ne bi ni ti svrsavao da se ne spominje taj izgovor od kluba za koji navijas.
Sad i ja offtopicarim, to je to od mene na ovu temu.
-
todd_smith
#90423 Re: Premijer liga BiH
Smarate i jedan i drugi
Banovati treba:
Reigora 14 dana
Hrasno 14 dana
Mene 14 dana
Zeljovca iz australije 7 dana
I idemo dalje
Banovati treba:
Reigora 14 dana
Hrasno 14 dana
Mene 14 dana
I idemo dalje
- hrasno38
#90424 Re: Premijer liga BiH
Bolan nebio Tifa je samo otpjevao tu pjesmu citaj sta sam napisao!Raigor Stonehoof wrote:hrasno38 wrote:"Ko je u ratu bio u Sarajevu, zna kakva nam je bila baš ta 1993. godina. Stradanje, neimaština, beznađe koje nas je okruživalo, utjecalo je na ljude da se na sve načine bore protiv toga, ali da ostanu normalni. Pjesma "Grbavica" zaista je nastala sasvim spontano, da ne kažem slučajno. Tekst je napisao moj prijatelj Dragan Jokić i meni se na prvi pogled veoma svidio. Nekako sam odmah osjetio potencijal. Uzeo sam gitaru i počeo slagati akorde i sve mi je nekako išlo brzo. Valjda je to tako kad čovjek osjeti da radi pravu stvar - govori nam Mustafa Čizmić, prisjećajući se po ko zna koji put vremena u kojem je nastala "Grbavica".
Offtopicaris. Bio sam i ja u Sarajevu citav rat, izgorio mi stan i sve u njemu sto su roditelji citav zivot stvarali, gladovao i bio zeljan najobicnijih stvari, ali to ne znaci da moram svrsavat na neku nebuloznu narkomansku pjesmu. A ne bi ni ti svrsavao da se ne spominje taj izgovor od kluba za koji navijas.
Sad i ja offtopicarim, to je to od mene na ovu temu.
- Logovan
#90425 Re: Premijer liga BiH
Vidjet ćemo hoćeš li pogoditi.todd_smith wrote:Smarate i jedan i drugi
Banovati treba:
Reigora 14 dana
Hrasno 14 dana
Mene 14 dana
I idemo dalje