Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
MTV

#90401 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Zove Vienna prva u trendingu za Njemacku.
Image

"Poseljacila" se ta Njemacka a svi bi tamo 8-)
Industrialyzer

#90402 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Industrialyzer »

Ama pustite im Dzeja, flase pune Dzeka :mrgreen:
fusion_ba

#90403 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

vrh vrh :lol: :lol: :lol:
Maharadza

#90404 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Image

Šta su i oni dočekali...alles raus, dojčland kaputt! :lol:
biggrin

#90405 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by biggrin »

krenuo gledati sluškinjine priče preko eon app i traži mi pin. ukucam svoj sa d3 ne ide. ukucam 1234, opet ne ide...koji je uopšte pin na eon-u?!
crnivrag

#90406 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

biggrin wrote:krenuo gledati sluškinjine priče preko eon app i traži mi pin. ukucam svoj sa d3 ne ide. ukucam 1234, opet ne ide...koji je uopšte pin na eon-u?!
Po defaultu 1234, a ako si mijenjao prije i nekad koristio D3GO, taj se PIN znao prenijeti na EON.

Traži od njih da ti ga resetuju na defaultnu vrijednost.
biggrin

#90407 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by biggrin »

crnivrag wrote:
biggrin wrote:krenuo gledati sluškinjine priče preko eon app i traži mi pin. ukucam svoj sa d3 ne ide. ukucam 1234, opet ne ide...koji je uopšte pin na eon-u?!
Po defaultu 1234, a ako si mijenjao prije i nekad koristio D3GO, taj se PIN znao prenijeti na EON.

Traži od njih da ti ga resetuju na defaultnu vrijednost.
ukucao sam i taj koji sam sad postavio za pin i koji regularno radi na d3 i na eon app ne prolazi, kao ni 1234
madridista15

#90408 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by madridista15 »

Zdravo raja :)

Aktivirao sam probni period EON TV za korisnike van mreže. Stvarno sam zadovoljan i razmišljam da uzmem pretplatu na light paket.

Zanima me kakva je dalja procedura - mogu li sve preko neta završiti (tipa Netflix) ili se to ipak mora napismeno uraditi?
crnivrag

#90409 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

madridista15 wrote:Zdravo raja :)

Aktivirao sam probni period EON TV za korisnike van mreže. Stvarno sam zadovoljan i razmišljam da uzmem pretplatu na light paket.

Zanima me kakva je dalja procedura - mogu li sve preko neta završiti (tipa Netflix) ili se to ipak mora napismeno uraditi?
Možeš sve preko interneta završiti na ovom linku, i kući ti stiže EON box (ako se odlučiš za isti), ili odmah možeš uzeti pristup EON Smart aplikaciji i ostalim EON servisima (EON web, EON mobile i EON Win 10 app).

Link za narudžbu: https://bh.eon.tv/paketi, samo klikni na naruči i popuni podatke.
madridista15

#90410 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by madridista15 »

crnivrag wrote:
madridista15 wrote:Zdravo raja :)

Možeš sve preko interneta završiti na ovom linku, i kući ti stiže EON box (ako se odlučiš za isti), ili odmah možeš uzeti pristup EON Smart aplikaciji i ostalim EON servisima (EON web, EON mobile i EON Win 10 app).

Link za narudžbu: https://bh.eon.tv/paketi, samo klikni na naruči i popuni podatke.
Hvala na promptnom objašnjenju :thumbup: Uzdravlje :)
cassius

#90411 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by cassius »

imperia.tv , obradujte nas
navedeni

#90412 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by navedeni »

Ako čita neko iz Telemacha molim vas za Imperia TV!!!
Telemach

#90413 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@biggrin,
Pokušajte opet sa numeracijom 1234.
Telemach

#90414 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

navedeni wrote:Ako čita neko iz Telemacha molim vas za Imperia TV!!!
@navedeni,
Zahvaljujemo se na dostavljenim prijedlozima. Evidentirani su, a o svim eventualnim izmjenama sheme ćete biti obaviješteni.
biggrin

#90415 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by biggrin »

Telemach wrote:
@biggrin,
Pokušajte opet sa numeracijom 1234.
radi :thumbup: hvala!
megaribi1

#90416 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by megaribi1 »

navedeni wrote:
Porezni Obveznik wrote:Ne želimo Imperia TV!
Ti nisi normalan
Svaki novi kanal je dobrodošao (ako ne emituje ništa protivzakonito), sve dok nije situacija da se neki drugi mora izbaciti zbog njega. Mislim da su sada sve frekvencije zauzete. Sad je pitanje šta izbaciti, neko će biti nezadovoljan. Sport klub 10 koji gotovo nikad nema programa? Evo, dvadesetak postova iznad saznali smo da u ekstremno rijetkoj situaciji kada je nešto bilo na kanalu da se prekinula utakmica i da je korisnik bio bijesan zbog toga. Jedan kanal analogne televizije? Zašto bi moralo preko njihovih leđa, već je 12 kanala prepušteno digitalnoj, a cijena je samo rasla. Ukinuti TV Jablanica? Kablovska postoji i u tom mjestu. Njemačke kanale koji nisu titlovani? Neko želi da vježba jezik.Pink paket? Pa tu ima toliko dobrih filmova, a ljubiteljima ex-YU filma Pink film vrijedi više nego 50 drugih kanala zajedno. Neki od muzičkih kanala? Otprilike su se specijalizirali po žanrovima i sada je pitanje da li oštetiti slušaoce klasične, rok, pop, izvorne ili novokomponovane muzike na uštrb rap muzike. Prebaciti nekoliko HD kanala u SD format da se može više smjestiti? Slijedi optužba za staromodnost. Novi kanal samo na EON platformi? Javiće se ljudi sa D3 platforme -što to i mi nemamo, i pogledati kanal dva puta u životu. Osloboditi Sport klub 4K i dati mjesto za 11 novih kanala? Žaliće se onaj koji je platio 4000 maraka za novi TV da nema ni jednog kanala da može vidjeti kako izgleda 4K rezolucija.
addem

#90417 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by addem »

Sta je ovo 3 mjeseca kako nisu poskupili nista. Sta se dogadja radi li menagement sta?
kakaljin

#90418 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

megaribi1 wrote:
navedeni wrote:
Ti nisi normalan
Svaki novi kanal je dobrodošao (ako ne emituje ništa protivzakonito), sve dok nije situacija da se neki drugi mora izbaciti zbog njega. Mislim da su sada sve frekvencije zauzete. Sad je pitanje šta izbaciti, neko će biti nezadovoljan. Sport klub 10 koji gotovo nikad nema programa? Evo, dvadesetak postova iznad saznali smo da u ekstremno rijetkoj situaciji kada je nešto bilo na kanalu da se prekinula utakmica i da je korisnik bio bijesan zbog toga. Jedan kanal analogne televizije? Zašto bi moralo preko njihovih leđa, već je 12 kanala prepušteno digitalnoj, a cijena je samo rasla. Ukinuti TV Jablanica? Kablovska postoji i u tom mjestu. Njemačke kanale koji nisu titlovani? Neko želi da vježba jezik.Pink paket? Pa tu ima toliko dobrih filmova, a ljubiteljima ex-YU filma Pink film vrijedi više nego 50 drugih kanala zajedno. Neki od muzičkih kanala? Otprilike su se specijalizirali po žanrovima i sada je pitanje da li oštetiti slušaoce klasične, rok, pop, izvorne ili novokomponovane muzike na uštrb rap muzike. Prebaciti nekoliko HD kanala u SD format da se može više smjestiti? Slijedi optužba za staromodnost. Novi kanal samo na EON platformi? Javiće se ljudi sa D3 platforme -što to i mi nemamo, i pogledati kanal dva puta u životu. Osloboditi Sport klub 4K i dati mjesto za 11 novih kanala? Žaliće se onaj koji je platio 4000 maraka za novi TV da nema ni jednog kanala da može vidjeti kako izgleda 4K rezolucija.
Jedina opcija,

ukinuti analognu, svakako je besplatna digitalizacija, i dobijes dosta prostora za nove kanale I HD i SD i dobijes prostor da poboljsas internet, i svi zadovoljni. A ne izbacujes ni jedan kanal jer svaki kanal ima gledaoce sad je pitanje samo koliko.
Henry Chinaski

#90419 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Henry Chinaski »

Telemach je definitivno zlo sa forsiranjem ovih kanala ali ne možeš kriviti njih više nego publiku.
Haris033

#90420 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Haris033 »

navedeni wrote:
Ti nisi normalan
Dole Imperia TV i svi kanali koju truju našu omladinu! :bih:
MTV

#90421 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

IMPERIA TV :bih: :bih:

Sad ce nova od Jale i Bube sa Olexesh-om :zoka:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#90422 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by konektovan »

konektovan wrote:U dnevnom boravku, kuhinji i trpezariji ima interneta, u spavacoj jedva, k'o da sam edgeu.. :mrgreen:
Paket duo net grande, hepek technicolor, kako to najbezbolnije poboljsati??? :mrgreen:
Benq

#90423 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

konektovan wrote:U dnevnom boravku, kuhinji i trpezariji ima interneta, u spavacoj jedva, k'o da sam edgeu.. :mrgreen:
Paket duo net grande, hepek technicolor, kako to najbezbolnije poboljsati??? :mrgreen:
Mozda neki wifi repeater?
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#90424 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by konektovan »

Benq wrote:
Mozda neki wifi repeater?
Da li moze biti i do ovog technicolor modrma??? Ne znam, bilo sta sto bi pomoglo da se pojaca signal.
Razmislicu i o repeateru..
beni-bu-man

#90425 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by beni-bu-man »

MTV wrote:IMPERIA TV :bih: :bih:

Sad ce nova od Jale i Bube sa Olexesh-om :zoka:
ne pogresno si napisao nije njihova nova nego njegova 8-)

i bas me zanima na sta ce to liciti jer je Olexesh ono streetstyle
Locked