"Poseljacila" se ta Njemacka a svi bi tamo
Moderator: Benq

Po defaultu 1234, a ako si mijenjao prije i nekad koristio D3GO, taj se PIN znao prenijeti na EON.biggrin wrote:krenuo gledati sluškinjine priče preko eon app i traži mi pin. ukucam svoj sa d3 ne ide. ukucam 1234, opet ne ide...koji je uopšte pin na eon-u?!
ukucao sam i taj koji sam sad postavio za pin i koji regularno radi na d3 i na eon app ne prolazi, kao ni 1234crnivrag wrote:Po defaultu 1234, a ako si mijenjao prije i nekad koristio D3GO, taj se PIN znao prenijeti na EON.biggrin wrote:krenuo gledati sluškinjine priče preko eon app i traži mi pin. ukucam svoj sa d3 ne ide. ukucam 1234, opet ne ide...koji je uopšte pin na eon-u?!
Traži od njih da ti ga resetuju na defaultnu vrijednost.
Možeš sve preko interneta završiti na ovom linku, i kući ti stiže EON box (ako se odlučiš za isti), ili odmah možeš uzeti pristup EON Smart aplikaciji i ostalim EON servisima (EON web, EON mobile i EON Win 10 app).madridista15 wrote:Zdravo raja
Aktivirao sam probni period EON TV za korisnike van mreže. Stvarno sam zadovoljan i razmišljam da uzmem pretplatu na light paket.
Zanima me kakva je dalja procedura - mogu li sve preko neta završiti (tipa Netflix) ili se to ipak mora napismeno uraditi?
Hvala na promptnom objašnjenjucrnivrag wrote:Možeš sve preko interneta završiti na ovom linku, i kući ti stiže EON box (ako se odlučiš za isti), ili odmah možeš uzeti pristup EON Smart aplikaciji i ostalim EON servisima (EON web, EON mobile i EON Win 10 app).madridista15 wrote:Zdravo raja
Aktivirao sam probni period EON TV za korisnike van mreže. Stvarno sam zadovoljan i razmišljam da uzmem pretplatu na light paket.
Zanima me kakva je dalja procedura - mogu li sve preko neta završiti (tipa Netflix) ili se to ipak mora napismeno uraditi?
Link za narudžbu: https://bh.eon.tv/paketi, samo klikni na naruči i popuni podatke.
@biggrin,biggrin wrote:krenuo gledati sluškinjine priče preko eon app i traži mi pin. ukucam svoj sa d3 ne ide. ukucam 1234, opet ne ide...koji je uopšte pin na eon-u?!
@navedeni,navedeni wrote:Ako čita neko iz Telemacha molim vas za Imperia TV!!!
radiTelemach wrote:@biggrin,biggrin wrote:krenuo gledati sluškinjine priče preko eon app i traži mi pin. ukucam svoj sa d3 ne ide. ukucam 1234, opet ne ide...koji je uopšte pin na eon-u?!
Pokušajte opet sa numeracijom 1234.
Svaki novi kanal je dobrodošao (ako ne emituje ništa protivzakonito), sve dok nije situacija da se neki drugi mora izbaciti zbog njega. Mislim da su sada sve frekvencije zauzete. Sad je pitanje šta izbaciti, neko će biti nezadovoljan. Sport klub 10 koji gotovo nikad nema programa? Evo, dvadesetak postova iznad saznali smo da u ekstremno rijetkoj situaciji kada je nešto bilo na kanalu da se prekinula utakmica i da je korisnik bio bijesan zbog toga. Jedan kanal analogne televizije? Zašto bi moralo preko njihovih leđa, već je 12 kanala prepušteno digitalnoj, a cijena je samo rasla. Ukinuti TV Jablanica? Kablovska postoji i u tom mjestu. Njemačke kanale koji nisu titlovani? Neko želi da vježba jezik.Pink paket? Pa tu ima toliko dobrih filmova, a ljubiteljima ex-YU filma Pink film vrijedi više nego 50 drugih kanala zajedno. Neki od muzičkih kanala? Otprilike su se specijalizirali po žanrovima i sada je pitanje da li oštetiti slušaoce klasične, rok, pop, izvorne ili novokomponovane muzike na uštrb rap muzike. Prebaciti nekoliko HD kanala u SD format da se može više smjestiti? Slijedi optužba za staromodnost. Novi kanal samo na EON platformi? Javiće se ljudi sa D3 platforme -što to i mi nemamo, i pogledati kanal dva puta u životu. Osloboditi Sport klub 4K i dati mjesto za 11 novih kanala? Žaliće se onaj koji je platio 4000 maraka za novi TV da nema ni jednog kanala da može vidjeti kako izgleda 4K rezolucija.navedeni wrote:Ti nisi normalanPorezni Obveznik wrote:Ne želimo Imperia TV!
Jedina opcija,megaribi1 wrote:Svaki novi kanal je dobrodošao (ako ne emituje ništa protivzakonito), sve dok nije situacija da se neki drugi mora izbaciti zbog njega. Mislim da su sada sve frekvencije zauzete. Sad je pitanje šta izbaciti, neko će biti nezadovoljan. Sport klub 10 koji gotovo nikad nema programa? Evo, dvadesetak postova iznad saznali smo da u ekstremno rijetkoj situaciji kada je nešto bilo na kanalu da se prekinula utakmica i da je korisnik bio bijesan zbog toga. Jedan kanal analogne televizije? Zašto bi moralo preko njihovih leđa, već je 12 kanala prepušteno digitalnoj, a cijena je samo rasla. Ukinuti TV Jablanica? Kablovska postoji i u tom mjestu. Njemačke kanale koji nisu titlovani? Neko želi da vježba jezik.Pink paket? Pa tu ima toliko dobrih filmova, a ljubiteljima ex-YU filma Pink film vrijedi više nego 50 drugih kanala zajedno. Neki od muzičkih kanala? Otprilike su se specijalizirali po žanrovima i sada je pitanje da li oštetiti slušaoce klasične, rok, pop, izvorne ili novokomponovane muzike na uštrb rap muzike. Prebaciti nekoliko HD kanala u SD format da se može više smjestiti? Slijedi optužba za staromodnost. Novi kanal samo na EON platformi? Javiće se ljudi sa D3 platforme -što to i mi nemamo, i pogledati kanal dva puta u životu. Osloboditi Sport klub 4K i dati mjesto za 11 novih kanala? Žaliće se onaj koji je platio 4000 maraka za novi TV da nema ni jednog kanala da može vidjeti kako izgleda 4K rezolucija.navedeni wrote:Ti nisi normalanPorezni Obveznik wrote:Ne želimo Imperia TV!
Dole Imperia TV i svi kanali koju truju našu omladinu!navedeni wrote:Ti nisi normalanPorezni Obveznik wrote:Ne želimo Imperia TV!
konektovan wrote:U dnevnom boravku, kuhinji i trpezariji ima interneta, u spavacoj jedva, k'o da sam edgeu..![]()
Paket duo net grande, hepek technicolor, kako to najbezbolnije poboljsati???
Mozda neki wifi repeater?konektovan wrote:U dnevnom boravku, kuhinji i trpezariji ima interneta, u spavacoj jedva, k'o da sam edgeu..![]()
Da li moze biti i do ovog technicolor modrma??? Ne znam, bilo sta sto bi pomoglo da se pojaca signal.Benq wrote:Mozda neki wifi repeater?konektovan wrote:U dnevnom boravku, kuhinji i trpezariji ima interneta, u spavacoj jedva, k'o da sam edgeu..![]()
ne pogresno si napisao nije njihova nova nego njegovaMTV wrote:IMPERIA TV![]()
![]()
Sad ce nova od Jale i Bube sa Olexesh-om