Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Mehemed
Vozim: automobil

#90376 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

MTV wrote:Bitno je da ste vas 15-orica u pravu :oops:
Ima hiljade ovih koji ne slušaju, koji su zreliji i pametniji, koji nemaju vremena na razglabanja na forumu, tako da će uvijek na forumu biti više ovih koji to slušaju, jer je puno veći broj bespoličara na forumu nego pametnih i normalnih osoba.
seoBIH

#90377 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by seoBIH »

Meni nije jasno samo to da ako ti ne gledas kanal, šta ti smeta jedan broj dodatni?

Stvarno mi nije jasno, valjda vi upravljate daljinskim, a ne telemach.
fusion_ba

#90378 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Mehemed wrote: Ima hiljade ovih koji ne slušaju, koji su zreliji i pametniji, koji nemaju vremena na razglabanja na forumu, tako da će uvijek na forumu biti više ovih koji to slušaju, jer je puno veći broj bespoličara na forumu nego pametnih i normalnih osoba.
Odlično rečeno.
Neka oni uvode šta hoće ali ta priča o milionima koji to slušaju i nas 15 koji ne slušamo je premsiješna
Ne slušam ni ja Mocarta ali neke granice ukusa treba da postoje
MTV

#90379 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

fusion_ba wrote:al se brzo uvrijede ovi sto slusaju to smece :lol: :lol: :lol: Znaci ako Damir Dzumhur nesto slusa to znaci da je kvalitetno, hvala na informaciji :bih:
Sta se palis ko supalj zub?! Prvi si se na svim temama upalio kad neko spomene Imperia TV.

Jesu rekli pojedini "ko to slusa"?! Jesu
Jesu drugi rekli "slusaju klinci i pubertetlije"?! Jesu.

Sta je problem u kanalu koje "niko ne slusa"?
Mehemed wrote:
Ima hiljade ovih koji ne slušaju, koji su zreliji i pametniji, koji nemaju vremena na razglabanja na forumu, tako da će uvijek na forumu biti više ovih koji to slušaju, jer je puno veći broj bespoličara na forumu nego pametnih i normalnih osoba.
I u Austriji su besposleni ljudi, 5 u trendingu :oops:
Onda u programskoj shemi samo ostaviti mezzo! Ostalo sve izbaciti. Ima na youtube jel tako?!
azdralovic

#90380 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by azdralovic »

fusion_ba wrote:
Mehemed wrote: Ima hiljade ovih koji ne slušaju, koji su zreliji i pametniji, koji nemaju vremena na razglabanja na forumu, tako da će uvijek na forumu biti više ovih koji to slušaju, jer je puno veći broj bespoličara na forumu nego pametnih i normalnih osoba.
Odlično rečeno.
Neka oni uvode šta hoće ali ta priča o milionima koji to slušaju i nas 15 koji ne slušamo je premsiješna
Ne slušam ni ja Mocarta ali neke granice ukusa treba da postoje
pa statistika kaze svoje bilo ti smijesno ili ne
sencobih

#90381 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

hoćemo Imperiu u analognu :bih:
Mehemed

#90382 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

Mislim smiješno je bilo šta reći za muziku u kojoj ne razumiješ šta pjeva a pjeva na tvom maternjem jeziku. Lakše razumjeti pjesme na Engleskom i Španskom jeziku nego ove njihove na Bosanskom... Zar nebi trebalo biti obratno ? Da svoj maternji jezik lakše razumiješ nego neke strane ? Zar ne ?
fusion_ba

#90383 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

MTV wrote:
Jesu rekli pojedini "ko to slusa"?! Jesu
Jesu drugi rekli "slusaju klinci i pubertetlije"?! Jesu.
!
I to je tacno, klinci, pubertetlije i slabije obrazovani. Nazalost ovih posljednjih je najvise po svim statstikama. Ostali imaju neke druge preferencije
sencobih

#90384 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

Mehemed wrote:Mislim smiješno je bilo šta reći za muziku u kojoj ne razumiješ šta pjeva a pjeva na tvom maternjem jeziku. Lakše razumjeti pjesme na Engleskom i Španskom jeziku nego ove njihove na Bosanskom... Zar nebi trebalo biti obratno ? Da svoj maternji jezik lakše razumiješ nego neke strane ? Zar ne ?
ako ti ne razumiješ , misliš da niko ne razumije
Mehemed

#90385 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

sencobih wrote:ako ti ne razumiješ , misliš da niko ne razumije
Razumiju oni čiji je IQ ravan sobnoj temperaturi. Otprilike...

Više teksta se razumije od ove Španske pjesme nego njihove na Bosanskom

Boban0726

#90386 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Boban0726 »

Sad će krenuti egzodus korisnika sa Telemacha na Moja TV ako ne bude Imperia TV u ponudi.
Stalna poskupljenja mogu podnijeti ali ovo nikako.
Kockasti

#90387 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kockasti »

Dajte nam IMPERIU TV
Mehemed

#90388 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

NE dajte nam IMPERIU TV
Last edited by Mehemed on 10/09/2019 15:44, edited 1 time in total.
kakaljin

#90389 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Najbolje je da operateri naprave tako da svaki kanal se posebno naplacuje, i da svako placa ono sto zeli da gleda, ali na zalost to ne moze, ili da naprave neke tematske pakete pa po tome neka uzima ko sta zeli. Ovo mislim na sve operetere.

Evo konkretno za muzicke kanale, da naprave poakete, Strana, Domaca zabavna, Domaca narodna, domaca turbo folk. Pa neka svako uzme paket koji zeli da slusa muziku. I siv bi bili sretni i nebi ovakvog prepucavanja bilo. Neka za svakoga ima nesto, ali da se ne namece drugome koji to ne zeli.
Mehemed

#90390 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

Upravo, ja bi imao 70% manje kanala jer otprilike 70% kanala u paketu niko od ukućana ne gleda.
Mustang1

#90391 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

crnivrag wrote:
MTV wrote:I IDJ ima na Youtubu pa ima kanal.

:samokazem:
That was a sick burn, son :pisnuo:
De ti se poklopi. Ja sam aludirao na to da imaju vecih problema kao sto je kvalitet interneta i opcenito usluge nego neki kanal neke muzike koju slusaju bubuljicari od 20kg sa torbicom i kesicom motanih cigara.
MTV

#90392 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Boban0726 wrote:Sad će krenuti egzodus korisnika sa Telemacha na Moja TV ako ne bude Imperia TV u ponudi.
Stalna poskupljenja mogu podnijeti ali ovo nikako.
BHTelekom je nabesao 200.000 korisnika bez SK i Imperie, dok se kod TM ni ne zna broj.

Nego sta se palite vi koji bi da kreirate shemu?! Jel postoji sprava koja se zove daljisnki?!
Fino bila anketa kod Telemacha koje ce te kanale. Korisnici trazili OTV Valentino, Izvornu, ostatak pink paketa to sve doslo u ponudu. To je po vama isto shund pa ne vidim sta se postigli sa svojim negodovanjem?!

Ne znam mozda nemate facebook i instagram profile da malo posjetite komentare ispod objava operatera da se u buduce nebi cudili "ko je to trazio", "ko to gleda" itd. A kad napisem da se trazi ono sto oni ne slusaju ili ne gledaju onda se ide na neko ismijavanje.

Duga+ isto ima dosta zahtijeva. Pa da vidimo sta ce sljedece ubaciti.
kakaljin wrote:Najbolje je da operateri naprave tako da svaki kanal se posebno naplacuje, i da svako placa ono sto zeli da gleda, ali na zalost to ne moze, ili da naprave neke tematske pakete pa po tome neka uzima ko sta zeli. Ovo mislim na sve operetere.

Evo konkretno za muzicke kanale, da naprave poakete, Strana, Domaca zabavna, Domaca narodna, domaca turbo folk. Pa neka svako uzme paket koji zeli da slusa muziku. I siv bi bili sretni i nebi ovakvog prepucavanja bilo. Neka za svakoga ima nesto, ali da se ne namece drugome koji to ne zeli.
Nema toga ni vani da se za svaki kanal posebno naplacuje. Moze jedino paketi kao kod A1 i MAX TV npr. Muzicki, Djeciji, Regionalni itd.
Opet dosta kanala trazi da bude u osnovnom paketu tj da im se plati za cjelokupan broj korisnika.

Ja sam za to da bude sto raznovrsnija shema i da ima za svakog po nesto. Ali ne mogu ovo: "ja bi ukinuo ovo ili ono jer ima na youtube". Jel tako razmisljaju obrazovani i urbani koju ne slusaju smece?!
Onda se moze i HBO ukinuti kad ima HBO GO ili svi filmski kanali kad ima Netflix ili torent. To je taj nivo razmisljanja.
Tesla Edison

#90393 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tesla Edison »

Mustang1 wrote:Jbt Imperia. Imas youtube i slusaj indijance.
Sad ide Fifa, jedan prekid u utakmici i oprema vam je u kontejneru zajedno sa ugovorom.
I ti na sudu za nadoknadu štete ;)
Last edited by Tesla Edison on 10/09/2019 16:10, edited 1 time in total.
Radar71

#90394 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Mehemed wrote:
:maca:
Mustang1

#90395 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

TESLA_EDISON wrote:
Sad ide Fifa, jedan prekid u utakmici i oprema vam je u kontejneru zajedno sa ugovorom.
Pa eto neka bude prekid signala pa cemo vidjeti ko ce se gdje naci :D
I ova tema je bila normalna dok nisu svakakvi likovi poceli pisati. Ne kontam zaludjenost necim kao sto su pojedinci zaludjeni telemachom.
Tesla Edison

#90396 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tesla Edison »

Mustang1 wrote:
TESLA_EDISON wrote:
Pa eto neka bude prekid signala pa cemo vidjeti ko ce se gdje naci :D
I ova tema je bila normalna dok nisu svakakvi likovi poceli pisati. Ne kontam zaludjenost necim kao sto su pojedinci zaludjeni telemachom.
A sve je to posljedica rata i PTSP :D

Prešlo sad i na djecu pa su svakakva. Ne zaju se lijepo igrati.
Mustang1

#90397 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

TESLA_EDISON wrote: A sve je to posljedica rata i PTSP :D

Prešlo sad i na djecu pa su svakakva. Ne zaju se lijepo igrati.
Zamisli svadjas se na temi o kablovskom provajderu o tamo nekom pjevacu :D Ova dvojica sebi nabacuju kad jedan od njih nekom drugom spusti :D Jebe mi se sta ubacuju sve dok mi je usluga kvalitetna. A u zadnje vrijeme ...
9 godina sam na forumu i nikad ban nisam dobio i neki dan na ovoj temi zbog ove djecurlije dobijem ban :D Zato necu dalje da opet ne bi me ukinuli :D Ja se izvinjavam :D
sencobih

#90398 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

Bezveze se naglabate. Ja imam komšiju koji nikad nije pogledao utakmicu niti zna ko igra , niti se može načuditi što ja gledam, niti se ja mogu njemu načuditi kako ga ne interesuje lopta, pa ni reprezentacija jbg.
Tesla Edison

#90399 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tesla Edison »

sencobih wrote:Bezveze se naglabate. Ja imam komšiju koji nikad nije pogledao utakmicu niti zna ko igra , niti se može načuditi što ja gledam, niti se ja mogu njemu načuditi kako ga ne interesuje lopta, pa ni reprezentacija jbg.
22 milionera na terenu koji ganjaju loptu. Ovo kad je LŠ u pitanju.

22 bogatuna koji ganjaju loptu. Ovo kad je BH Premier liga u pitanju.
Industrialyzer

#90400 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Industrialyzer »

Dajte nam Imperia TV, i apaurine dedama sa teme :thumbup:
Locked