Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
fusion_ba

#90301 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Smece je smece. Nema tu kako kome.
Gledajte ko vam brani i imperiju i zadruge i ostali sund, ali pustite i druge da kritikuju jer imaju pravo, a ne odmah da docekate istom pricom koliko ima nekih zahtjeva.
Haris033

#90302 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Haris033 »

Radar71 wrote:umislili 15 forumaša da se pitaju za kanale koje operater ubacuje :lol:
Ako smo mi umislili, zašto onda zahtjev od tebe za istim? :lol:
MTV

#90303 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

fusion_ba wrote:Smece je smece. Nema tu kako kome.
Gledajte ko vam brani i imperiju i zadruge i ostali sund, ali pustite i druge da kritikuju jer imaju pravo, a ne odmah da docekate istom pricom koliko ima nekih zahtjeva.
Mislis da ce operater udovoljit vama trojici ili vise hiljada korisnika, a?!
Pa da tvoji kanali imaju zahtijeva za ubacivanje tu bi bili prije 2-3 godine. Jel bila anketa i poslije ankete 6282 pinka, OTV Valentino, Izvorna.... Tebi to nista negovori, treba li crtat?!
Tesla Edison

#90304 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tesla Edison »

MTV wrote:
Pa da tvoji kanali imaju zahtijeva za ubacivanje tu bi bili prije 2-3 godine. Jel bila anketa i poslije ankete 6282 pinka, OTV Valentino, Izvorna.... Tebi to nista negovori, treba li crtat?!
:thumbup:
fusion_ba

#90305 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

MTV wrote:
Koji moji kanali?
Ali i ti pretjerujes. To smece zanima samo klince i one starije izuzetke koji vole taj trash (mada su oni vise za zvijezde granda) , ali i oni to gledaju na yt. Ako si se ponasao u tome jbg sta ti mogu.
Last edited by fusion_ba on 09/09/2019 10:06, edited 1 time in total.
adsubzero

#90306 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by adsubzero »

fusion_ba wrote:
MTV wrote:
Koji moji kanali?
Ali i ti pretjerujes. To smece zanima samo klince i one starije izuzetke koji vole taj trash (mada su oni visw za zvijezde granda) , ali i oni to gledaju na yt. Ako si se ponasao u tome jbg sta ti mogu.
Zar nisi cuo, zabranjeno je kritikovati danas bilo sta, pogotovo kad ima nekoliko miliona pregleda na YT. :lol:
MTV

#90307 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

fusion_ba wrote: Koji moji kanali?
Ali i ti pretjerujes. To smece zanima samo klince i one starije izuzetke koji vole taj trash (mada su oni vise za zvijezde granda) , ali i oni to gledaju na yt. Ako si se ponasao u tome jbg sta ti mogu.
DOMA, Jugoton, Kino TV, Doku TV, Klasik TV...
Trazio si makar jedan od njih. I ne vidim da su ih u ove 2-3 godine ubacili. A ubacili su sve ono sto je trash i smece. Tako je bilo a tako ce i biti. Traze se Zadruge, Parovi, Zvezde Granda, Imperie, IDJTVeovi itd...

Jbg i ti i ja ko djeca neka naduravamo se oko jednog kanala.
fusion_ba

#90308 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Nisam trazio nijedan kanal, samo se sjecam da sam rekao da bi bilo dobro da kod nas pokrenu Domu BH :-D
Ali dobro necemo sad oko nekih kanala se raspravljati, nema ni potrebe kao sto kazes :D
Radar71

#90309 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Haris033 wrote:
Radar71 wrote:umislili 15 forumaša da se pitaju za kanale koje operater ubacuje :lol:
Ako smo mi umislili, zašto onda zahtjev od tebe za istim? :lol:
Ja i 2-3 hiljade na fb, štaš sad?
brazzo19

#90310 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by brazzo19 »

Hocemo IMPERIU TV !!!! :izet: :D :D

Telemach

#90311 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

seoBIH wrote:
seoBIH wrote:Telemach,

molim za informaciju zbog cega SK kanale mogu gledati na MTEL internetu, dok isto nije moguce preko BhTelecom operatera?
? Putem eon web preglede.
@seoBIH,
Molimo Vas da nam u PP dostavite IP adresu sa koje niste mogli gledati navedene kanale.
Telemach

#90312 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

username_here wrote:
DON_eARL wrote: Mogu potvrditi da je na Dobrinji sync sa time.windows.com trenutno u funkciji.
Stari grad, Sedrenik jos ima probleme sa timesyncom...
@username_here,
Molimo Vas da provjerite stanje. Navedena poteškoća je otklonjena.
Benq

#90313 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Telemach wrote:
username_here wrote: Stari grad, Sedrenik jos ima probleme sa timesyncom...
@username_here,
Molimo Vas da provjerite stanje. Navedena poteškoća je otklonjena.
Radi sad i kod mene :thumbup:
Boban0726

#90314 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Boban0726 »

Ja sam tražio da na Total ubace Arene u HD,i neka povećaju pretplatu za marku,ali nema od toga ništa.
Mislim skoćiće pretplata za marku ali od Arena u HD male su šanse.
emric

#90315 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by emric »

Haris033 wrote:
duffy_duck wrote:
Radar71 wrote:Hoćemo Imperiu TV!
+1
-1 Taj šund od muzike ala IDJTV mi uopšte ne treba, a mislim i ogromnoj većini korisnika.
Ako ti ne treba onda šuti, svakome nešto ne treba ali šuti jer treba nekom drugom. Nije ti ovo Sj. Koreja.

Dajte vi nama Imperia TV i hvala unaprijed. Danas startaju.
crnivrag

#90316 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

emric wrote:Danas startaju.
Startovali su sinoć u ponoć, a kanal ide u ponudi Moje TV.

Slike izgleda kanala možeš vidjeti na BH Telecom temi.
diablobih

#90317 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

Tuga je sta se trazi :(
seoBIH

#90318 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by seoBIH »

Telemach wrote:
seoBIH wrote:

molim za informaciju zbog cega SK kanale mogu gledati na MTEL internetu, dok isto nije moguce preko BhTelecom operatera?
? Putem eon web preglede.
@seoBIH,
Molimo Vas da nam u PP dostavite IP adresu sa koje niste mogli gledati navedene kanale.
Zahvaljujem na odgovoru. Provjerim i zapišem IP naredni put.
kakaljin

#90319 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

seoBIH wrote:
Telemach wrote:

@seoBIH,
Zahvaljujem na odgovoru. Provjerim i zapišem IP naredni put.
Pa kakve veze ip ima samo kazes preko kojeg opratera mozes, a preko kojeg ne mozes, i to je i pitanje bilo, ali oni nisu dali odgovor na to pitanje.
crnivrag

#90320 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

kakaljin wrote:
Pa kakve veze ip ima samo kazes preko kojeg opratera mozes, a preko kojeg ne mozes, i to je i pitanje bilo, ali oni nisu dali odgovor na to pitanje.
Ne znam što pitaju za IP, evo npr. meni su u prošlu srijedu radili svi kanali i SVOD katalozi na BH Telecom mreži u Mostaru sa IP adresom 109.163.xxx.xxx, osim kanala iz Arena Sport SD i HD paketa.
Last edited by crnivrag on 09/09/2019 14:53, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#90321 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

kojom logikom je danas zatamnjen htv 2 u vrijeme prenosa kosarkaskog prvenstva a prije dva dana nije?
crnivrag

#90322 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

kakavdanakneiskustvu wrote:kojom logikom je danas zatamnjen htv 2 u vrijeme prenosa kosarkaskog prvenstva a prije dva dana nije?
Omaklo im se u subotu?

Šuti, da imaš u ponudi RTS1, i on bi sad bio zatamnjen.
seoBIH

#90323 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by seoBIH »

kakaljin wrote: Pa kakve veze ip ima samo kazes preko kojeg opratera mozes, a preko kojeg ne mozes, i to je i pitanje bilo, ali oni nisu dali odgovor na to pitanje.

Da li ti imaš problema sa čitanjeM?

Moj upit:
Odgovor TM:
Trazili su IP, naredni put cu dostaviti IP.
Last edited by seoBIH on 09/09/2019 15:13, edited 1 time in total.
fusion_ba

#90324 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Sve ok, ali kad neku seriju ne zatamnjuju i onda negdje na pola krenu da zatamnjuju. VIdio sam na fb stranici Telemacha se zale zbog neke serije na Novoj HR da je nakon 100 epizoda pocela da se zatamnjuje :lol:
crnivrag

#90325 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

fusion_ba wrote:Sve ok, ali kad neku seriju ne zatamnjuju i onda negdje na pola krenu da zatamnjuju. VIdio sam na fb stranici Telemacha se zale zbog neke serije na Novoj HR da je nakon 100 epizoda pocela da se zatamnjuje :lol:
Vjerovatno se radi o onoj novoj turskoj seriji koja ide u prime time terminu na Novoj TV radnim danina.

Ista je išla nekoliko mjeseci bez zatamnjivanja, ali se sad uredno zatamnjuje, jer je izgleda neka naša TV kuća otkupila prava za reemitiranje iste, pa im stigao dopis da zatamne i na taj način ne nanose štetu toj BH TV kući koja je otkupila prava na dotičnu seriju.
Locked