BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ledeni_caj
#9026 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ako ce se nama sve samo kazati, sto se vama ne kaze vec jednom, i ne igrate jebena pretkola. I odakle je ibricic, pa se toliko povlaci ova prica o njemu? Zar neki bolid iskreno konta da neko ne gotivi onog raspalog ibricica jer je... odakle god da je vec..
- Šibicar
#9027 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Eto ga,saznali smo da četvrtinu reprezentacije čine igrači Čelika. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9028 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ali to je nažalost jednom bilo dovoljno za intertoto kupŠibicar wrote:Eto ga,saznali smo da četvrtinu reprezentacije čine igrači Čelika.
-
oglo
#9029 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
mene boli k za celik ,sarajevo zelju,ali ovi kad pocnu zivit u iluzijama o tim klubovima,a pljuvat reprezentativce koji su dokazani fudbaleri,i kakve ova liga koju oni glorifikuju nije nikad vidjela,to para oci 
ako igra pretkola ko ne igra,je manje vazno kad na kraju budu na istom nivou i jedni i drugi,a to je ocaj
ako igra pretkola ko ne igra,je manje vazno kad na kraju budu na istom nivou i jedni i drugi,a to je ocaj
- ledeni_caj
#9030 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Da je bar neko napisao da u nasoj ligi ima boljeg tvoja zabluda bi imala smisla. To sto ne vidjas dobre igrace kod nas ne znaci da zivis u sumi i ne pogledas ni jednu utakmicu dalje od toga u zivotu. Al haj ti rezonuj tako, lakse je lupat gluposti.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#9031 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Istom nivou? Reci da se šališ.oglo wrote:mene boli k za celik ,sarajevo zelju,ali ovi kad pocnu zivit u iluzijama o tim klubovima,a pljuvat reprezentativce koji su dokazani fudbaleri,i kakve ova liga koju oni glorifikuju nije nikad vidjela,to para oci
- splend
#9032 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ne treba nam ni medalja ni kupljene evrope (pa da se brukamo ko divovi (al cuj divovimleetavi wrote:Evo vam medalja kada već nema ni Europe, je l' ti lakše sada?splend wrote:celik godinama redovno daje reprezentativce, za razliku od divovamleetavi wrote:Frajer navija za Čelik i nekome nešto spušta, daj ba poklopi se i bori se za opstanak od '95.![]()
trenutno ih cetverica cini mi se igraju. zasto da vam onda ne spusta?
Vi sanjate pretkola decenijamaoglo wrote:frajer ne spusta, odgovara na spustanja i provociranja ibricica koji je za ove se igrace i ekipe u BIH mesi,
i svjestan je realnsoti BH fudbala i zivi u iluzijama giganata, divova velikih ekipa i slicno.Niti se hrani clancima o transferima igraca BH lige,koji se samo ostavraju na portalima,i ekstra klasama fudbalera ,al sve ce vam se samo kazati ubrzo,pocinju pretkola
vi dajete igraca u repku svake prestupne godine, u ovom trenutku je cini mi se FK Podgrmec dao vise igraca od vas. i vi nasli nekom nesto da spustate
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#9033 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Znači najveći uspjeh Čelika je Svršajević u repci preko menadžera Seje, svaka vam čast.
Kupljena Europa.
Pa vi bi dali guze da se brukate u Europi protiv Genka i sličnih. 
U biti, ko to igra trenutno u Čeliku i repci

Kupljena Europa.
U biti, ko to igra trenutno u Čeliku i repci
- limeni
#9034 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
realno ibricic je najbolji igrac u BiH pored dzeke, legenda koja je bila car u hajduku...moze igrati cesto u kasimpasi, bolji je od medunjanina u turskoj, bolji je od visce cak je od ivana sesara bolji..najbrzi igrac kojem sam gledao,ko je nekada potrcao za njim zna, ko nije ne zna.oglo wrote:zuzi ljakse je boljii igrac nego sto je sarajevo imalo unazad 10 tak godina,i skuplji od doticnog kluba sa svom infrastrukturom,a po statistici u europi ima vise utakmica nego kompletno sarajevo od nezavisnosti BIH,a kosevska publika ce imati mogucnost da gleda jednog takvog levata ali ne u dresu doticnog kluba nego u prijateljskoj utakmici nase reprezentacije.
- DonVito
#9035 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Zvezda hoće Stevanovića
Nekadašnji fudbaler Vojvodine koji je prošle zime otišao u Sevilju mogao bi da se vrati u srpski fudbal, i to na pozajmicu u Zvezdu!
Bosanski internacionalac Miroslav Stevanović je u prilično teškoj situaciji.
Naime, on je po odlasku iz Vojvodine potonuo u Sevilji poslednjih šest meseci, nije dobio pravu šansu, a čini se da situacija neće biti bolja ni naredne sezone.
Očajnički mu je potrebna minutaža, pre svega zbog "Zmajeva" koji hitaju ka Brazilu, pa bi pozajmica mogla da bude rešenje.
Kako tvrdi bosanski sport.ba, jedan od zainteresovanih klubova je Crvena zvezda, a ima konkurenciju u par turskih prvoligaša.
Podsetimo, Stevanović je nakon sjajnih partija u Vojvodini otišao u Primeru za oko 2.5 miliona evra, a u svojoj poslednjoj utakmica za Vošu je protiv Zvezde na "Marakani" bio strelac jednog gola u pobedi od 3:0.
- luckylaka
#9036 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Cuj Ibra igrac,ili Vedo,ili Spaha,Vranjes,Dzeko...Ko ono jos.Sve ovdje taraba do tarabelimeni wrote:realno ibricic je najbolji igrac u BiH pored dzeke, legenda koja je bila car u hajduku...moze igrati cesto u kasimpasi, bolji je od medunjanina u turskoj, bolji je od visce cak je od ivana sesara bolji..najbrzi igrac kojem sam gledao,ko je nekada potrcao za njim zna, ko nije ne zna.oglo wrote:zuzi ljakse je boljii igrac nego sto je sarajevo imalo unazad 10 tak godina,i skuplji od doticnog kluba sa svom infrastrukturom,a po statistici u europi ima vise utakmica nego kompletno sarajevo od nezavisnosti BIH,a kosevska publika ce imati mogucnost da gleda jednog takvog levata ali ne u dresu doticnog kluba nego u prijateljskoj utakmici nase reprezentacije.
-
oglo
#9037 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
pa to je sve u 5 deka,niko ne odskace, cirkus na djelu,( pa domet naseg fudbala je ne ispast od amatera,ribara,i raspalih evropskih ekipa,i ko ce ostati sedmicu duze u europi a primit manje golova. U cemu su razliciti sarajevo i celik i ostali? U tome sto nemogu prodat igraca,sto ne ogu proizvest kvalitetnog igraca od koga ce reprezentacija imat koristi,sto nemogu dovest i platiti igraca) klubovi u regionu mozda ne prave neke rezultate ali su u stanju proizvest igrace i pripremit ih za najjace lige i tako pomoc reprezentaciji na sta bi se ovi nasi kvazi giganti trebali ugledatmleetavi wrote:Istom nivou? Reci da se šališ.oglo wrote:mene boli k za celik ,sarajevo zelju,ali ovi kad pocnu zivit u iluzijama o tim klubovima,a pljuvat reprezentativce koji su dokazani fudbaleri,i kakve ova liga koju oni glorifikuju nije nikad vidjela,to para oci
fala bogu pa nam reprezentacija ne ovisi o celiku ,sarajevu i ostalima ,inace bi sad pravili ekipu za iduce kvalifikacije i smjenjivali trenere
- Bosanski_kralj
#9038 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
@oglo kako to da tebe interesuje reprezentacija BiH?
- Mračajski proto
#9039 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Duško Stajić u Norwichu.
- BHF_Manijak
#9040 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dobro ba hoce li neko vise opomenuti ovog sto svaku jebenu temu usere svojim kompleksasim postovima? Jos jedan u nizu onih koji ne prate nasu ligu jer je qrac, a opet seru po njoj. Bosnjak iz dijaspore pa palamudi po bh. stvarima, guzica malo puta vidjela pa misli da je pobr'o svu pamet svijeta.
Ako je sve bolje vani, bujrum i ti u skokovima odleprsaj. Cuj da se repka sastavlja od igraca iz PLBiH propala bi. Woooow otkrio si Ameriku, bas si onako inteligentan. Pa koliko ljudi vani ulazu u sport a koliko mi, pa su vani bolji igraci i uslovi treniranja?
kakav si ti kvarnjak od covjeka!
Eto da nije takvih k'o ti, mi bi svi u zid gledali, hvala sto nam oci otvaras!

Ako je sve bolje vani, bujrum i ti u skokovima odleprsaj. Cuj da se repka sastavlja od igraca iz PLBiH propala bi. Woooow otkrio si Ameriku, bas si onako inteligentan. Pa koliko ljudi vani ulazu u sport a koliko mi, pa su vani bolji igraci i uslovi treniranja?
kakav si ti kvarnjak od covjeka!
Eto da nije takvih k'o ti, mi bi svi u zid gledali, hvala sto nam oci otvaras!
- Mračajski proto
#9041 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ko ga šiša. Ionako će mu dijete i unuci za Njemačku navijati.
- GeneralBHF
#9042 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Navija i on kad je sa nijemcima ali glumi ovamo partiotu. Izgorila mi glava danas na protestima ispred parlamenta!Sarajevo_Grad wrote:Ko ga šiša. Ionako će mu dijete i unuci za Njemačku navijati.
-
bjelave
#9043 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kakvi smo to ljudi?
Prvo pljuvanje na relaciji Zenica-Sarajevo-Zuzla-Podgrmec i tako ukrug. Pa onda svi slozno hrkanje po dijaspori, iz koje dolazi barem pola reprezentacije, i u obrnutom pravcu.
I to sve na temi o BH reprezentaciji- jedinom sto nam u ovoj zemlji valja.
I onda jos tvrdimo da smo zasluzili bolje.
Prvo pljuvanje na relaciji Zenica-Sarajevo-Zuzla-Podgrmec i tako ukrug. Pa onda svi slozno hrkanje po dijaspori, iz koje dolazi barem pola reprezentacije, i u obrnutom pravcu.
I to sve na temi o BH reprezentaciji- jedinom sto nam u ovoj zemlji valja.
I onda jos tvrdimo da smo zasluzili bolje.
-
Eborg
#9044 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
De ba, ischillajte se malo. 
- hrastov žižak
#9045 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
zašto je ovo ismijano samo u jednom postu, i to tanko? citiraš mu ovo kad god nešto napiše, i završiš s njim.splend wrote: celik godinama redovno daje reprezentativce, za razliku od divova![]()
trenutno ih cetverica cini mi se igraju. to je haman cetvrtina repke. zasto da vam onda ne spusta?
- Muhamed Đakmić
#9046 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Prvo je počelo hrakanje po Sarajevu i Želji, po dobrom starom običaju, samo zato što smo rekli da nam je Ibričić loš igrač.
- splend
#9047 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
'dje zapelo majstore?hrastov žižak wrote:zašto je ovo ismijano samo u jednom postu, i to tanko? citiraš mu ovo kad god nešto napiše, i završiš s njim.splend wrote: celik godinama redovno daje reprezentativce, za razliku od divova![]()
trenutno ih cetverica cini mi se igraju. to je haman cetvrtina repke. zasto da vam onda ne spusta?
jel to celik ne daje reprezentativce vec godinama?
jel ih sad nisu tu cetverica?
pape ako zove 20 igraca, a 4 ih nasa, jel to haman cetvrtina?
jesam li ja kriv sto fk sarajevo nije u stanju napraviti kakvog takvog igraca za repku, pa ih sada slovima i brojem ima nula (0)? pa me slobodno opet citiraj
i onda jos dodjite pa ismijavajte senijada, e tugo Bozija...
-
palermo
#9048 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
kako čudno zvuči ovo, mi rekli.....k'o vi, svi navijači želje i sarajeva, pola navijača Želje i Sarajeva....ili možda jedan, dva forumaša.......pa zar to što neko navija za isti klub kao i ti, automatski povlači sa sobom činjenicu da ga moraš braniti za svaku glupost..........Sarajevo1946 wrote:Prvo je počelo hrakanje po Sarajevu i Želji, po dobrom starom običaju, samo zato što smo rekli da nam je Ibričić loš igrač.
- Muhamed Đakmić
#9049 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne branim nikog, ja sam eto prvi rekao da mi je Ibričić loš fudbaler. Onda je počelo standardno, ja, nek vi imate bolje i takvo sranje od priče.
- Murat Sabanovic