Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- SmokingMan
#9026 Re: Gledate seriju - preporucite je
J**i ga da se svima sviđa ne bi bilo zanimljivo... 
-
bezVolana
#9027 Re: Gledate seriju - preporucite je
meni je peni dredful kul
i pregledala sam unReal - kul mi je, svidja mi se nacin glume
sada sam skinula shield da gledam al mi nije nesto bas napeta, ne znam. moracu nesto drugo naci kada bude vise vremena
i pregledala sam unReal - kul mi je, svidja mi se nacin glume
sada sam skinula shield da gledam al mi nije nesto bas napeta, ne znam. moracu nesto drugo naci kada bude vise vremena
- Sanchez22
#9028 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sto sam gledao,zavrsile su.Problem je sto ja gledam cesto citavu sezonu dnevno
Mislim da sam zavrsio sa serijama.
Mislim da sam zavrsio sa serijama.
-
oskarboy
#9029 Re: Gledate seriju - preporucite je
pa nastavi dalje gledat,pa ces skontat zasto mu je ona cura slobodno ulazila u stan,daj seriji sansu.bezVolana wrote:meni uzas SPOILER ALERT.ćiribiribela wrote:SmokingMan wrote:![]()
dakle prva epizoda - odgledala je u jednom dahu. dosla sutradan pricam svim kolegamaa kako je full fulova svih na svijetu odlicno divno odavno sta bolje nisam gledala sto mi je drzalo paznju
druga epizoda - neke propagande, planetarni planovi i zivotne istine
hajd dobro... reko, moraju malo njesra ubaciti, ipak se amerima prodaje
... ne znam ni koja je epizoda bila - ona kad je on utripovan pa kao sanja pa ne sanja pa stajaznam. kaaako lose uradjena scena. sa predramaticnom muzikom i previse promjena ekran tamo ekran vamo vidite mene tako sam dramatican -_- de ba.
i naravno i dalje neke zivotne istine, ah mi smo robovi para i kartica
i onda odjednom neki polupani CEO koji je eto poluostvaren sa polupanim zivotom jer znas ako si ceo i imas para i sve mora da si totalni manijak i
onda ona neshvacena sto provaljuje u stanove eto kao
onda pacenica djevojka
ma daj. al hajd sve bih mogla da mi nije tih nabacanih zivotnih istina
a ono kad ga gurne sa ograde eto da bi ga naucio lekciju >?!>?!??!ma daj. i losa je rezija. prenapuhano je sve. mene je bas iznerviralo jer je prva epizoda super bila ali onda su po obicaju svega nabacali i tuta.
uh sto ispisah. a zapravo sam samo htjela upratiti temu![]()
-
bezVolana
#9030 Re: Gledate seriju - preporucite je
vjerujes da me ne zanima
previse toga kad nabacas u seriju gubi se nit gubi se poenta i gubi se ljubav prema likovima i smisao itd itd.. to je bar meni. kao sto neko rece ne moze nam se svima sve isto svidjati
previse toga kad nabacas u seriju gubi se nit gubi se poenta i gubi se ljubav prema likovima i smisao itd itd.. to je bar meni. kao sto neko rece ne moze nam se svima sve isto svidjati
-
sizifinho
#9031 Re: Gledate seriju - preporucite je
isključiva si, nemoj ti gledat dalje tu seriju jer nije ona za tako usko stanje uma..bezVolana wrote:vjerujes da me ne zanima
-
kox
#9032 Re: Gledate seriju - preporucite je
Onako, serija je imala potencijala ali je puna logičkih fula koje vremenom postaju sve iritantnije.Boateng wrote:Kakva je serija The Following, vrijedi li gledati?
-
bezVolana
#9033 Re: Gledate seriju - preporucite je
sizifinho wrote:isključiva si, nemoj ti gledat dalje tu seriju jer nije ona za tako usko stanje uma..bezVolana wrote:vjerujes da me ne zanima
...
-
sizifinho
#9034 Re: Gledate seriju - preporucite je
smisaon i konstruktivan odgovor.
Predlazem ti Vampirske.dnevnike
Predlazem ti Vampirske.dnevnike
-
bezVolana
#9035 Re: Gledate seriju - preporucite je
po meni osoba koja donosi tako velike zakljucke na osnovu necijeg izbora serije (ti) nije vrijedna konstruktivnog odgovora, svaćaš
toliko, ja bih dalje da pratim temu.
ali bas cu pogledati te vampire diaries obzirom da velicina poput tebe smatra da sam jedino tome dorasla, HVALA OD SRCA

ali bas cu pogledati te vampire diaries obzirom da velicina poput tebe smatra da sam jedino tome dorasla, HVALA OD SRCA
-
sizifinho
#9036 Re: Gledate seriju - preporucite je
oopet si skocila na zakljucak, i bila iskljuciva. Pretpostavljas da su Vampirski dnevnici losa serija, bez da si je gledala.bezVolana wrote:po meni osoba koja donosi tako velike zakljucke na osnovu necijeg izbora serije (ti) nije vrijedna konstruktivnog odgovora, svaćaš![]()
![]()
ali bas cu pogledati te vampire diaries obzirom da velicina poput tebe smatra da sam jedino tome dorasla, HVALA OD SRCA![]()
- Dosadno mii
#9037 Re: Gledate seriju - preporucite je
Eto nije mogla skontati tvoj sarkazam.
- ćiribiribela
#9038 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pravda za vampirske. 
-
bosanska senzacija
#9039 Re: Gledate seriju - preporucite je
Meni se poprilično sviđa Mr Robot i taj neki mix Fight Cluba i Genijalnog uma.
A slažem se i sa tim da je serija ipak malo razočarala nakon onako obećavajućeg početka.
A slažem se i sa tim da je serija ipak malo razočarala nakon onako obećavajućeg početka.
- ferratilis
#9040 Re: Gledate seriju - preporucite je
Eno IMDB uveo Top 250 i za serije, Band of Brothers na prvom mjestu
Bezveze kao i svaka druga lista 
- musicman80
#9041 Re: Gledate seriju - preporucite je
Zoo serija, nije losa.
-
deyan
#9042 Re: Gledate seriju - preporucite je
Bez volana?bezVolana wrote:meni uzas SPOILER ALERT.ćiribiribela wrote:SmokingMan wrote:![]()
dakle prva epizoda - odgledala je u jednom dahu. dosla sutradan pricam svim kolegamaa kako je full fulova svih na svijetu odlicno divno odavno sta bolje nisam gledala sto mi je drzalo paznju
druga epizoda - neke propagande, planetarni planovi i zivotne istine
hajd dobro... reko, moraju malo njesra ubaciti, ipak se amerima prodaje
... ne znam ni koja je epizoda bila - ona kad je on utripovan pa kao sanja pa ne sanja pa stajaznam. kaaako lose uradjena scena. sa predramaticnom muzikom i previse promjena ekran tamo ekran vamo vidite mene tako sam dramatican -_- de ba.
i naravno i dalje neke zivotne istine, ah mi smo robovi para i kartica
i onda odjednom neki polupani CEO koji je eto poluostvaren sa polupanim zivotom jer znas ako si ceo i imas para i sve mora da si totalni manijak i
onda ona neshvacena sto provaljuje u stanove eto kao
onda pacenica djevojka
ma daj. al hajd sve bih mogla da mi nije tih nabacanih zivotnih istina
a ono kad ga gurne sa ograde eto da bi ga naucio lekciju >?!>?!??!ma daj. i losa je rezija. prenapuhano je sve. mene je bas iznerviralo jer je prva epizoda super bila ali onda su po obicaju svega nabacali i tuta.
uh sto ispisah. a zapravo sam samo htjela upratiti temu![]()
Bogami i bez mozga.
- vicious
#9043 Re: Gledate seriju - preporucite je
E fakat ne kontam kako pojedini mogu vrijeđati druge forumaše samo zbog drugačijeg mišljenja o faking filmu ili seriji. Post iznad prijavljen.
Na temu:
Bloodline http://www.imdb.com/title/tt3520702/
Malo sporiji ritam, ali meni se svidjelo.
Na temu:
Bloodline http://www.imdb.com/title/tt3520702/
Malo sporiji ritam, ali meni se svidjelo.
- Dr Kova
-
SukiJr
#9045 Re: Gledate seriju - preporucite je
Serija The Legends gledal ko ovo kojim slucajem?
Odgledo sam prve 2 epizode i moram reci da serija definitivno obecava
Ukratko radnja serije izgubljeno pamcenje,zavjere, ovo ono,tamo vamo i eto...
svi sretni. 
Odgledo sam prve 2 epizode i moram reci da serija definitivno obecava
Ukratko radnja serije izgubljeno pamcenje,zavjere, ovo ono,tamo vamo i eto...
- bingov buraz
#9046 Re: Gledate seriju - preporucite je
Wayward Pines,ima rupa al gledo sam i gore
Jedna sezona,mjera.Malo Twin Peaksa,malo Silent Hilla,zrno Planete Majmuna i zlica Vegete (koju bojkotujemo)
Krenuo sa Orphan Black pa sta Bog da
Krenuo sa Orphan Black pa sta Bog da
- Sanchez22
#9047 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tu sam seriju pratio jos od prve epizode,kad se sjetim kad je to biloćiribiribela wrote:Pravda za vampirske.
Medjutim prestao pratiti nju i Originals,takodje i Teen wolf u ovoj godini.Kako sam zakoracio u 25-u,malo sam se zabrinuo
- Superhikk
#9048 Re: Gledate seriju - preporucite je
Od danas dostupna cijela sezona nove Netflixove serije Narcos. Režiser Jose Padilha, poznat po Tropa de Elite. Eskobara glumi Wagner Moura. Odgledah prve tri i mogu reći navalite, ili sačekajte titlove. Ko je gledao Tropa de Elite zna šta da očekuje i neće biti razočaran, barem sudeći po prve tri koje pregledah. Zlatio se netflix. Em kvalitet, em odmah cijela doza pa rasporedi kako ti odgovara.
-
nema me tamo
#9049 Re: Gledate seriju - preporucite je
Uh Netflix + Wagner Moura + Medelling Cartel.
Pa ovo se cekalo godinama!
Pa ovo se cekalo godinama!
- ćiribiribela
#9050 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sanchez22 wrote:Tu sam seriju pratio jos od prve epizode,kad se sjetim kad je to biloćiribiribela wrote:Pravda za vampirske.![]()
Medjutim prestao pratiti nju i Originals,takodje i Teen wolf u ovoj godini.Kako sam zakoracio u 25-u,malo sam se zabrinuo
Bilo je i vrijeme da se zabrines, zenama se ne cudim sto gledaju ovo.