Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PartyBoy wrote:Realu ne leze svabe, tako da ocekujem nerijeseno ili pobjedu domacina, uz to bi trebalo biti i dosta golova, bice pravo uzivanje za gledat veceras.
ma nije im lezo ni lyon pa prokinuse
a oni ce pokusat nametnut svoj ritam,puno trcanja suteva,dodavanja...mislim da ce mou sa 3 zadnja vezna pokusat i uspjet to smirit..trebalo bi to biti lijepa tekma za gledat,e sad ko ce dobit
Nakon pregledane tekme BVB - Schalke, moze se ocekivat nasa pobjeda ( Reala ) . Njima stosta ove godine ne stima . Vezni red je tradicionalno kvalitetan i najjaci dio ekipe, medjutim odbrana pravi dosta gresaka, posebno kad se ide na kontru, pa Schalke je svako malo istrcavao u kontru i imali su odlicne prilike, i na kraju zasluzeno slavili. Sto se tice nas, ni mi se pretjerano nismo proslavili protiv Celte. Morao bi Mou razmisliti o stavljanju Benza od prve minute, te o eventualnoj guzvi u vezu . Ova tekma bi mogla bit prekretnica, ukoliko uzmemo, sigurni smo prakticno do kraja
Revolucionar ★ wrote:Nakon pregledane tekme BVB - Schalke, moze se ocekivat nasa pobjeda ( Reala ) . Njima stosta ove godine ne stima . Vezni red je tradicionalno kvalitetan i najjaci dio ekipe, medjutim odbrana pravi dosta gresaka, posebno kad se ide na kontru, pa Schalke je svako malo istrcavao u kontru i imali su odlicne prilike, i na kraju zasluzeno slavili. Sto se tice nas, ni mi se pretjerano nismo proslavili protiv Celte. Morao bi Mou razmisliti o stavljanju Benza od prve minute, te o eventualnoj guzvi u vezu . Ova tekma bi mogla bit prekretnica, ukoliko uzmemo, sigurni smo prakticno do kraja
Sto se tice tekme BVB - Schalke, utoj utakmici je Schalke bio kanta od ekipe a BVB je bio jedno 50 puta veca kanta...
Nadam se da BVB nece vise nikada ponoviti onakvu katastrofalnu igru...
Cuj, meni je BvB draga ekipa jer su skidali skalp Bayernu posljednih godina, tako da nista ne preuvelicavam. Sve u svemu, ne ide ove godine kao prosle, nekako olako primate golove. Mislim da je to ponajvise sto neki igraci iz odbrane idu previse naprijed, posebno Hummels a i Subotic u prekidima, a zna se kakve Real kontre ima . Sve u svemu, ocekuje nas dobra tekma
Sta kaze ulazi Modric, Özil ide na mjesto Khedire a Modric ide gore Ne mozes vjerovati. Vidi se da je zadnja utakmica koju su gledali Real Madrid protiv Bayerna prosle godine a Dortmund da nisu prenosili protiv Manchestera zadnja bi vjerovatno bila ona protiv Juventusa kad je Ricken dao gol.
e jbg..nije lose,ali nije nikako dobro,po meni su odigrali lose mada je borussia odigrala super sve pohvale...essien nemoze nikako vise na beka,nije to to sve njihoce prilike po toj strani,zbog njega je i pepe imo puno gresaka jer je moro haman pokrivat 2 poziicje...
malo upotrebljivih lopti za napadace,opet taj vezni red gdje je real najjaci odigro lose,kao da neznaju sta ce kad dodju na 30 m...mada je borussia igrala srcano,odlicno i zasluzeno dobili
Real nikakav, dosta tu stvari ne stima, ne samo ovu utakmicu, nego i cijelu sezonu Real nije na nivou, a ovakve utakmice to najbolje pokazu...
Zasto Pepe ima onoliko kredita, zasto je Modric placen onoliko, zasto Ozil igra kao truba ove sezone, zasto se Higuain ili Benzema u svakoj drugoj utakmici skoro pa nevide, ma dosta pitanja tu ima, a premalo odgovora...
BVB svaka cast, ljudi igraju odlicno, ne kao pojedini kad ne znaju sta ce, dodaju se oko centra terena ili jos blize svom golu
Madrid wrote:Real nikakav, dosta tu stvari ne stima, ne samo ovu utakmicu, nego i cijelu sezonu Real nije na nivou, a ovakve utakmice to najbolje pokazu...
Zasto Pepe ima onoliko kredita, zasto je Modric placen onoliko, zasto Ozil igra kao truba ove sezone, zasto se Higuain ili Benzema u svakoj drugoj utakmici skoro pa nevide, ma dosta pitanja tu ima, a premalo odgovora...
BVB svaka cast, ljudi igraju odlicno, ne kao pojedini kad ne znaju sta ce, dodaju se oko centra terena ili jos blize svom golu
Pa jedan poraz. Ljudi vise trcali i trudil se. Ovaj bi odmah glave skidao.
Madrid wrote:Real nikakav, dosta tu stvari ne stima, ne samo ovu utakmicu, nego i cijelu sezonu Real nije na nivou, a ovakve utakmice to najbolje pokazu...
Pa jedan poraz. Ljudi vise trcali i trudil se. Ovaj bi odmah glave skidao.
Ja gledam skoro svaku utakmicu Reala i kazem da ovo ne lici ni blizu na proslu sezonu, pa ne bjezi Barca đabe 8 bodova, iako ni oni ne igraju nista posebno, pa njihovi simpatizeri nisu najzadovoljniji sa igrom, iako toliko bjeze, a mi bi eto trebali bit
Madrid wrote:
Ja gledam skoro svaku utakmicu Reala i kazem da ovo ne lici ni blizu na proslu sezonu, pa ne bjezi Barca đabe 8 bodova, iako ni oni ne igraju nista posebno, pa njihovi simpatizeri nisu najzadovoljniji sa igrom, iako toliko bjeze, a mi bi eto trebali bit
Vidjelo se da je Marcelo falio. Znas sta znaci igrat protiv nekog na tako vrucem terenu sa Essienom na boku. Nije ovo realna slika.
Gdje je onaj Coencatrao pa placen je 30 mill da bih Essien na LB
A Modric je zesci flop fakat je pojeco BVB kad je usao, steta sto Khedira napusti teren.
Marcelo je alfa i omega lijeve strane Real Madrida. Ali nema sumnje da u Madridu ce biti sasvim drugaciji film i pobj. bijelih, BVB mora biti drugi na kraju svi sretni...
Madrid wrote:
Vidjelo se da je Marcelo falio. Znas sta znaci igrat protiv nekog na tako vrucem terenu sa Essienom na boku. Nije ovo realna slika.
Pa nisam ga ja postavio tu da igra, valjda je trener znao sta radi?
Ljudi su nas razbili, da nije bilo Ikera ovdje je lahko moglo biti 2, pa i 3 razlike...
Neka se Modric placa 40 mil, Coentrao 30 mil...
Ma ne da mi se raspravljat s nekim ko spominje Coentra-a i Modrica, a vamo drugo pol Ozil mrtav, Benzema citavu utakmicu los, a Di Maria najgori igrac koji je najvise u historiji Reala skupio - ali o njima nista. Pepe katastrofalan.