Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DonVito

#9026 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

veella wrote:Ocekujem dobru utakmicu, neka pobijedi bolji...
Nur der BVB!!! :thumbup:
Real Madrid i BVB bi ovo mogli da nastimaju 3 za 3 :lol: City da izbace..

Real onda ide na pobj. o remi u Mancester u 5 kolu.
veella

#9027 Re: Real Madrid C.F.

Post by veella »

DonVito wrote:
veella wrote:Ocekujem dobru utakmicu, neka pobijedi bolji...
Nur der BVB!!! :thumbup:
Real Madrid i BVB bi ovo mogli da nastimaju 3 za 3 :lol: City da izbace..

Real onda ide na pobj. o remi u Mancester u 5 kolu.
Ne kontam :?
fixer

#9028 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Trebala bi vcrs biti dobra utakmica :)
DonVito

#9029 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

@veella

Iz ova 2 duela 3b Realu, 3b BVB :razz: i tako naguziti City :lol:
PartyBoy

#9030 Re: Real Madrid C.F.

Post by PartyBoy »

Realu ne leze svabe, tako da ocekujem nerijeseno ili pobjedu domacina, uz to bi trebalo biti i dosta golova, bice pravo uzivanje za gledat veceras.
kory_galaktikos

#9031 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

PartyBoy wrote:Realu ne leze svabe, tako da ocekujem nerijeseno ili pobjedu domacina, uz to bi trebalo biti i dosta golova, bice pravo uzivanje za gledat veceras.
ma nije im lezo ni lyon pa prokinuse :P
a oni ce pokusat nametnut svoj ritam,puno trcanja suteva,dodavanja...mislim da ce mou sa 3 zadnja vezna pokusat i uspjet to smirit..trebalo bi to biti lijepa tekma za gledat,e sad ko ce dobit :run:
Revolucionar ★

#9032 Re: Real Madrid C.F.

Post by Revolucionar ★ »

Nakon pregledane tekme BVB - Schalke, moze se ocekivat nasa pobjeda ( Reala ) . Njima stosta ove godine ne stima . Vezni red je tradicionalno kvalitetan i najjaci dio ekipe, medjutim odbrana pravi dosta gresaka, posebno kad se ide na kontru, pa Schalke je svako malo istrcavao u kontru i imali su odlicne prilike, i na kraju zasluzeno slavili. Sto se tice nas, ni mi se pretjerano nismo proslavili protiv Celte. Morao bi Mou razmisliti o stavljanju Benza od prve minute, te o eventualnoj guzvi u vezu . Ova tekma bi mogla bit prekretnica, ukoliko uzmemo, sigurni smo prakticno do kraja
veella

#9033 Re: Real Madrid C.F.

Post by veella »

Revolucionar ★ wrote:Nakon pregledane tekme BVB - Schalke, moze se ocekivat nasa pobjeda ( Reala ) . Njima stosta ove godine ne stima . Vezni red je tradicionalno kvalitetan i najjaci dio ekipe, medjutim odbrana pravi dosta gresaka, posebno kad se ide na kontru, pa Schalke je svako malo istrcavao u kontru i imali su odlicne prilike, i na kraju zasluzeno slavili. Sto se tice nas, ni mi se pretjerano nismo proslavili protiv Celte. Morao bi Mou razmisliti o stavljanju Benza od prve minute, te o eventualnoj guzvi u vezu . Ova tekma bi mogla bit prekretnica, ukoliko uzmemo, sigurni smo prakticno do kraja
Sto se tice tekme BVB - Schalke, utoj utakmici je Schalke bio kanta od ekipe a BVB je bio jedno 50 puta veca kanta...
Nadam se da BVB nece vise nikada ponoviti onakvu katastrofalnu igru... :x
Revolucionar ★

#9034 Re: Real Madrid C.F.

Post by Revolucionar ★ »

Cuj, meni je BvB draga ekipa jer su skidali skalp Bayernu posljednih godina, tako da nista ne preuvelicavam. Sve u svemu, ne ide ove godine kao prosle, nekako olako primate golove. Mislim da je to ponajvise sto neki igraci iz odbrane idu previse naprijed, posebno Hummels a i Subotic u prekidima, a zna se kakve Real kontre ima . Sve u svemu, ocekuje nas dobra tekma
veella

#9035 Re: Real Madrid C.F.

Post by veella »

Astrix

#9036 Re: Real Madrid C.F.

Post by Astrix »

Ima li iko dobar sopcast link???
fixer

#9037 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

masmavi wrote:Ovi levati na obn-u nisu normalni. :-)

Cudno im sto je Ramos desni bek :lol: :lol:
Super pa to ne moram slusat. Lijepa Arena sport HR sa komentatorom Bozom Susec. :)
Real moze dobiti ovo. :)
Platformas

#9038 Re: Real Madrid C.F.

Post by Platformas »

Je l ono opet bi "kalma, kalma" :lol:
Josip_

#9039 Re: Real Madrid C.F.

Post by Josip_ »

masmavi wrote:Ovi levati na obn-u nisu normalni. :-)

Cudno im sto je Ramos desni bek :lol: :lol:
Sta kaze ulazi Modric, Özil ide na mjesto Khedire a Modric ide gore :lol: Ne mozes vjerovati. Vidi se da je zadnja utakmica koju su gledali Real Madrid protiv Bayerna prosle godine a Dortmund da nisu prenosili protiv Manchestera zadnja bi vjerovatno bila ona protiv Juventusa kad je Ricken dao gol.
kory_galaktikos

#9040 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

e jbg..nije lose,ali nije nikako dobro,po meni su odigrali lose mada je borussia odigrala super sve pohvale...essien nemoze nikako vise na beka,nije to to sve njihoce prilike po toj strani,zbog njega je i pepe imo puno gresaka jer je moro haman pokrivat 2 poziicje...
malo upotrebljivih lopti za napadace,opet taj vezni red gdje je real najjaci odigro lose,kao da neznaju sta ce kad dodju na 30 m...mada je borussia igrala srcano,odlicno i zasluzeno dobili
PartyBoy

#9041 Re: Real Madrid C.F.

Post by PartyBoy »

Platformas wrote:Je l ono opet bi "kalma, kalma" :lol:
Kalmatatel jos :lol: :lol:
ultima_palabra

#9042 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Kilavo do bola... sad se vidi šta znači Marcelo i njegove kombinacije sa Ronaldom :roll: Valjda na Bernabeu bude bolje...
veella

#9043 Re: Real Madrid C.F.

Post by veella »

ultima_palabra wrote:Kilavo do bola... sad se vidi šta znači Marcelo i njegove kombinacije sa Ronaldom :roll: Valjda na Bernabeu bude bolje...
I nama je falio VELIKI KUBA, a s njim smo 300% jaca ekipa ;-)
Madrid

#9044 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Real nikakav, dosta tu stvari ne stima, ne samo ovu utakmicu, nego i cijelu sezonu Real nije na nivou, a ovakve utakmice to najbolje pokazu...
Zasto Pepe ima onoliko kredita, zasto je Modric placen onoliko, zasto Ozil igra kao truba ove sezone, zasto se Higuain ili Benzema u svakoj drugoj utakmici skoro pa nevide, ma dosta pitanja tu ima, a premalo odgovora...
BVB svaka cast, ljudi igraju odlicno, ne kao pojedini kad ne znaju sta ce, dodaju se oko centra terena ili jos blize svom golu ;-)
fixer

#9045 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Madrid wrote:Real nikakav, dosta tu stvari ne stima, ne samo ovu utakmicu, nego i cijelu sezonu Real nije na nivou, a ovakve utakmice to najbolje pokazu...
Zasto Pepe ima onoliko kredita, zasto je Modric placen onoliko, zasto Ozil igra kao truba ove sezone, zasto se Higuain ili Benzema u svakoj drugoj utakmici skoro pa nevide, ma dosta pitanja tu ima, a premalo odgovora...
BVB svaka cast, ljudi igraju odlicno, ne kao pojedini kad ne znaju sta ce, dodaju se oko centra terena ili jos blize svom golu ;-)
Pa jedan poraz. Ljudi vise trcali i trudil se. Ovaj bi odmah glave skidao. :-)
Madrid

#9046 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

fixer wrote:
Madrid wrote:Real nikakav, dosta tu stvari ne stima, ne samo ovu utakmicu, nego i cijelu sezonu Real nije na nivou, a ovakve utakmice to najbolje pokazu...
Pa jedan poraz. Ljudi vise trcali i trudil se. Ovaj bi odmah glave skidao. :-)
Ja gledam skoro svaku utakmicu Reala i kazem da ovo ne lici ni blizu na proslu sezonu, pa ne bjezi Barca đabe 8 bodova, iako ni oni ne igraju nista posebno, pa njihovi simpatizeri nisu najzadovoljniji sa igrom, iako toliko bjeze, a mi bi eto trebali bit :-)
fixer

#9047 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Madrid wrote: Ja gledam skoro svaku utakmicu Reala i kazem da ovo ne lici ni blizu na proslu sezonu, pa ne bjezi Barca đabe 8 bodova, iako ni oni ne igraju nista posebno, pa njihovi simpatizeri nisu najzadovoljniji sa igrom, iako toliko bjeze, a mi bi eto trebali bit :-)
Vidjelo se da je Marcelo falio. Znas sta znaci igrat protiv nekog na tako vrucem terenu sa Essienom na boku. Nije ovo realna slika.
DonVito

#9048 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Gdje je onaj Coencatrao pa placen je 30 mill da bih Essien na LB :?

A Modric je zesci flop fakat je pojeco BVB kad je usao, steta sto Khedira napusti teren.

Marcelo je alfa i omega lijeve strane Real Madrida. Ali nema sumnje da u Madridu ce biti sasvim drugaciji film i pobj. bijelih, BVB mora biti drugi na kraju :-D svi sretni...

Shity :lol:
Madrid

#9049 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

fixer wrote:
Madrid wrote: Ja gledam skoro svaku utakmicu Reala i kazem da ovo ne lici ni blizu na proslu sezonu, pa ne bjezi Barca đabe 8 bodova, iako ni oni ne igraju nista posebno, pa njihovi simpatizeri nisu najzadovoljniji sa igrom, iako toliko bjeze, a mi bi eto trebali bit :-)
Vidjelo se da je Marcelo falio. Znas sta znaci igrat protiv nekog na tako vrucem terenu sa Essienom na boku. Nije ovo realna slika.
Pa nisam ga ja postavio tu da igra, valjda je trener znao sta radi?
Ljudi su nas razbili, da nije bilo Ikera ovdje je lahko moglo biti 2, pa i 3 razlike...
Neka se Modric placa 40 mil, Coentrao 30 mil...
fixer

#9050 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Ma ne da mi se raspravljat s nekim ko spominje Coentra-a i Modrica, a vamo drugo pol Ozil mrtav, Benzema citavu utakmicu los, a Di Maria najgori igrac koji je najvise u historiji Reala skupio - ali o njima nista. Pepe katastrofalan.
Post Reply