hocemo impeachment!
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- NajdraziVodjaa
#9026 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
hocemo impeachment!
- Challenger__
#9027 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Carter se ne bi složio sa tobom.jeza u ledja wrote:Oligarhija koja sebe predstavlja kao demokratiju? To je definicija Ruske Federacije.
Nisam tema ja a i da jesam nemaš kapacitet da prosudiš. Da, kategorički i zdušno protiv unilateralnog divljanja oligarhije koja je upropastila barem 4 kontinenta.Ne, ti si s Rusima iz svega samo ne iz etickih razloga
_______
Danas i ovdje: za saradnju, a ne za antagonizaciju.
- jeza u ledja
#9028 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zaboli me sta Carter govori, ja govorim sta ja mislim.
Upravo, nisi ti tema, zasto me onda davis sa pricom o sebi?
- Challenger__
#9029 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne pridaji sebi značaj koji nemaš. Ušao si u lične kvalifikacije, na to sam replicirao i tačka.jeza u ledja wrote:Zaboli me sta Carter govori, ja govorim sta ja mislim.
OT: lik (Trump) je vrlo moguće nekompetentan kao što tvrde njegovi kritičari, ne ulazim u to, ali danas i ovdje neki vid saradnje i razmjene info po pitanju npr bezbjednosti avio-saobraćaja ne treba da bude tabu tema niti hereza.
To je sve.
- jeza u ledja
#9030 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ti navijas za Ruse. To nije kvalifikacija, to je fakat. Ne znam sto ti je to zapelo za oko? Opterecujes se previse, ali eto bar ti je stalo da se dokazes odraslima, to cijenim. 
I da dodam jos nesto. Mozemo mi pricati o "saradnji", "svjetskom miru" i slicnim floskulama, ali tebe te stvari ne zanimaju, kao ni Rusiju. Ni gram. Stoga pricati o nekoj koristi razmjene informacija sa takvim ljudima je potpuno deplasirano.
I da dodam jos nesto. Mozemo mi pricati o "saradnji", "svjetskom miru" i slicnim floskulama, ali tebe te stvari ne zanimaju, kao ni Rusiju. Ni gram. Stoga pricati o nekoj koristi razmjene informacija sa takvim ljudima je potpuno deplasirano.
Last edited by jeza u ledja on 18/05/2017 01:34, edited 1 time in total.
-
Fudo387
#9031 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
On je svakim danom sve ludji i ludji, a time i opasniji.
Ne znam kako da nazovem one koji u njemu vide partnera za pravljenje boljeg i pravednijeg svijeta, ma haza budala do budale.
Ne znam kako da nazovem one koji u njemu vide partnera za pravljenje boljeg i pravednijeg svijeta, ma haza budala do budale.
- NajdraziVodjaa
#9032 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Rusiju ne zanima svjetski mir ali zato Clintonovoj je mir u svijetu bio br.1 prioritet
Kad je Rusija u pitanju mir u svijetu je floskula kad demokrata Obama sere o tome dok sije ratove i bombarduje sirom svijeta to nije floskula to je ozbiljan cilj kojem se tezi.
Kao sto sam vec pisao morace Trump podhitno da digne tenzije sa nekim, krvolocne demokrate i medijska masinerija sute samo kad zakuhava po svijetu i baca bombe.
Kao sto sam vec pisao morace Trump podhitno da digne tenzije sa nekim, krvolocne demokrate i medijska masinerija sute samo kad zakuhava po svijetu i baca bombe.
-
Fudo387
#9033 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vi ste mu najlaksa meta.NajdraziVodjaa wrote:Rusiju ne zanima svjetski mir ali zato Clintonovoj je mir u svijetu bio br.1 prioritetKad je Rusija u pitanju mir u svijetu je floskula kad demokrata Obama sere o tome dok sije ratove i bombarduje sirom svijeta to nije floskula to je ozbiljan cilj kojem se tezi.
Nahuskace Albance da vam otmu Nis.
Dva tri tomahavka i svi cete za Suboticu.
- jeza u ledja
#9034 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ruski interesi se ne podudaraju sa interesima vecine svijeta, cija dobrobit njih ne zanima jedan gram, sto je historija pokazala, a sto se uostalom ni oni ne trude da opovrgnu. Gdje je ruska noga krocila, tu je ostao jad i cemer, a ko je s njima pod ruku, ostao je sjeban decenijama.NajdraziVodjaa wrote:Rusiju ne zanima svjetski mir ali zato Clintonovoj je mir u svijetu bio br.1 prioritetKad je Rusija u pitanju mir u svijetu je floskula kad demokrata Obama sere o tome dok sije ratove i bombarduje sirom svijeta to nije floskula to je ozbiljan cilj kojem se tezi.
Nije pitanje SAD vs Rusija, vec Rusija vs civilizovani svijet. Trebace im jos vremena da budu dio toga. Pruzena im je ruka davno, no poceli su se kurcit ponovo. Na kraju ce, opet, deblji kraj izvuci upravo - Rusi.
-
jefferson
#9035 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kakvi su Rusi najbolje bi bilo da pitas Litvance, Estonce, Poljake i slicne.NajdraziVodjaa wrote:Rusiju ne zanima svjetski mir ali zato Clintonovoj je mir u svijetu bio br.1 prioritetKad je Rusija u pitanju mir u svijetu je floskula kad demokrata Obama sere o tome dok sije ratove i bombarduje sirom svijeta to nije floskula to je ozbiljan cilj kojem se tezi.
Meni samo nije jasno da ljudi kod vas jos pricaju o majci rusiji a nisu vam dali dianra bez kamate, dok ste od amerikanaca dobili skoro miliajrdu dolara donacija. Jos ce vam sad uvaliti migove is 1989 godine i jos zaraditi na tome.
- insomnia78
#9036 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Fudo387 wrote:Vi ste mu najlaksa meta.NajdraziVodjaa wrote:Rusiju ne zanima svjetski mir ali zato Clintonovoj je mir u svijetu bio br.1 prioritetKad je Rusija u pitanju mir u svijetu je floskula kad demokrata Obama sere o tome dok sije ratove i bombarduje sirom svijeta to nije floskula to je ozbiljan cilj kojem se tezi.
Nahuskace Albance da vam otmu Nis.
Dva tri tomahavka i svi cete za Suboticu.

- NajdraziVodjaa
#9037 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dobrobit svijeta ih zanima isto koliko i SAD sto je historija pokazala...Kako ce izvuci deblji kraj? instalirali vam i odredili ko ce vam biti predsjednik nemoj biti kontradiktoran, sam to tvrdis sad ste pod ruskom sapom crno vam se pisejeza u ledja wrote:Ruski interesi se ne podudaraju sa interesima vecine svijeta, cija dobrobit njih ne zanima jedan gram, sto je historija pokazala, a sto se uostalom ni oni ne trude da opovrgnu. Gdje je ruska noga krocila, tu je ostao jad i cemer, a ko je s njima pod ruku, ostao je sjeban decenijama.NajdraziVodjaa wrote:Rusiju ne zanima svjetski mir ali zato Clintonovoj je mir u svijetu bio br.1 prioritetKad je Rusija u pitanju mir u svijetu je floskula kad demokrata Obama sere o tome dok sije ratove i bombarduje sirom svijeta to nije floskula to je ozbiljan cilj kojem se tezi.
Nije pitanje SAD vs Rusija, vec Rusija vs civilizovani svijet. Trebace im jos vremena da budu dio toga. Pruzena im je ruka davno, no poceli su se kurcit ponovo. Na kraju ce, opet, deblji kraj izvuci upravo - Rusi.
Vidi dijasporaca sto su se udruzili starom taktikom on je srbin, naravno tu je i insomnia lik koji je ovu sliku psotavio 60 puta a rusi su mu jos vise na zubu jer njegovi lgbt nisu u dobroj poziciji tamo, njegov predjednik Macron bi vec bio u gulagu za takve u Ceceniji
- insomnia78
#9038 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kme kme. Cega se pametan stidi...
- raoul duke
#9039 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dijasporci i imigranti se nasli..
- jeza u ledja
#9040 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Gdje sam ja rekao da su Rusi instalirali i odredili ko ce biti predsjednik SAD?NajdraziVodjaa wrote: Dobrobit svijeta ih zanima isto koliko i SAD sto je historija pokazala...Kako ce izvuci deblji kraj? instalirali vam i odredili ko ce vam biti predsjednik nemoj biti kontradiktoran, sam to tvrdis sad ste pod ruskom sapom crno vam se pise![]()
Trump je pod uticajem Rusije, a americka javnost pod uticajem ruske propagande. Boze moj, i obrnuto postoji vec decenijama, kao i razne druge propagande koje se nadmecu. No americki narod sam bira ko ce mu biti predsjednik na osnovu prilozenog. Kad ne budu zadovoljni s jednim, postavice drugog. Tako to funkcionise u normalnim zemljama.
- raoul duke
#9041 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jez zavolio teorije zavjere, toliko o tvom trollanju...
Rusi krivi, rusi ovo, rusi ono...
"Truth is Washington's enemy"- Dr. Paul Craig Roberts, former US Asst. Treasury Secretary under Reagan.
Rusi krivi, rusi ovo, rusi ono...
"Truth is Washington's enemy"- Dr. Paul Craig Roberts, former US Asst. Treasury Secretary under Reagan.
- jeza u ledja
#9042 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nikakve teorije zavjere nisu u pitanju.
- NajdraziVodjaa
#9043 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A to je najjace od svega do juce su se sprdali sa teorijama zavjere a danas se uveliko pozivaju na te iste teorije zavjere. Rusi hakirali, namjestili, Trump odaje tajne ali ne to nisu teorije zavjere 
- jeza u ledja
#9044 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sta su Rusi namjestili? Ko govori da su Rusi nesto namjestili?NajdraziVodjaa wrote:A to je najjace od svega do juce su se sprdali sa teorijama zavjere a danas se uveliko pozivaju na te iste teorije zavjere. Rusi hakirali, namjestili, Trump odaje tajne ali ne to nisu teorije zavjere
Rusi jesu hakirali, Trump jeste odao tajnu Rusima. To nisu teorije, to su fakti.
No tesko je to shvatiti ljudima koji ne mogu razaznati fake news od realnosti.
- raoul duke
#9045 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Upravo to.
To je taj domen licemjerstva..
Bili su najglasniji u kampanji Clinton vs Trump, nije se moglo doci do rijeci od svakojakih prognoza kako ce Clinton pobjediti..
Isti taj jez koji je trollao sa opaskama "teoreticari zavjera" "Srbi" itd sad prica kako su Rusi krivi za sve, "u sjeni", tragikomicno..
To je taj domen licemjerstva..
Bili su najglasniji u kampanji Clinton vs Trump, nije se moglo doci do rijeci od svakojakih prognoza kako ce Clinton pobjediti..
Isti taj jez koji je trollao sa opaskama "teoreticari zavjera" "Srbi" itd sad prica kako su Rusi krivi za sve, "u sjeni", tragikomicno..
- raoul duke
#9046 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Upravo su oni pokazali odvratno lice Amerike.. .
Sta je sa postivanjem izbornog zakona, elektora, demokratije, pobjede predsjednika?
Njima Colbert daje instrukcije kako da misle.. Tuga prijatelju, tuga..
Sta je sa postivanjem izbornog zakona, elektora, demokratije, pobjede predsjednika?
- NajdraziVodjaa
#9047 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ali pazi lika hladno pita sta su to rusi namjestili i ko govori da su rusi namjestili i onda ispod napise rusi jesu hakiralijeza u ledja wrote:Sta su Rusi namjestili? Ko govori da su Rusi nesto namjestili?NajdraziVodjaa wrote:A to je najjace od svega do juce su se sprdali sa teorijama zavjere a danas se uveliko pozivaju na te iste teorije zavjere. Rusi hakirali, namjestili, Trump odaje tajne ali ne to nisu teorije zavjere
Rusi jesu hakirali, Trump jeste odao tajnu Rusima. To nisu teorije, to su fakti.
No tesko je to shvatiti ljudima koji ne mogu razaznati fake news od realnosti.
To da nisu teorije i da su fakti Trump ne bi bio u bijeloj kuci, da to jesu teorije ti si teoreticar zavjera!
-
Fudo387
#9048 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa postuje se izborni zakon, najveci kreten je predsjednik, niko mu ne osporava rezultate izbora.raoul duke wrote:Upravo su oni pokazali odvratno lice Amerike.. .
Neka sad objasni cime se sve sluzio da dodje do te pozicije. Ako nije nista petljao sa Rusima, bujrum, pokazi izvjestaj o porezu, pusti bezbjedonosne agencije da naprave istragu, a ne da kmeci k'o deriste, aajjjjjj ne vole me.
On je gotov, pitanje je dana kad ce dobiti nogu, a mozda i dugogodisnju robiju.
- raoul duke
#9049 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa pogubio se, sta ce kad ne razmislja svojom glavom vec samo sto mainstream mediji nalazu..NajdraziVodjaa wrote:Ali pazi lika hladno pita sta su to rusi namjestili i ko govori da su rusi namjestili i onda ispod napise rusi jesu hakiralijeza u ledja wrote:Sta su Rusi namjestili? Ko govori da su Rusi nesto namjestili?NajdraziVodjaa wrote:A to je najjace od svega do juce su se sprdali sa teorijama zavjere a danas se uveliko pozivaju na te iste teorije zavjere. Rusi hakirali, namjestili, Trump odaje tajne ali ne to nisu teorije zavjere
No tesko je to shvatiti ljudima koji ne mogu razaznati fake news od realnosti.pa ako su hakirali izbore kao sto kazete znaci da su utjecali na rezultat sto opet znaci da su namjestili ishod onako kako im odgovara dakle ko govori da su rusi nesto namjestili? Pa ti to govoris, evo sad si u ovom citatu to rekao.
To da nisu teorije i da su fakti Trump ne bi bio u bijeloj kuci, da to jesu teorije ti si teoreticar zavjera!
Cudo nema insomnie picija i acida da si glade muda medjusobno
- raoul duke
#9050 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
On je odnio pobjedu, nema on vise potrebe za dokazivanjem pametnice nasa, a gotov je tek za 4 godine kad mu istekne mandat. A imigranti dotad mogu plakati i moliti svog boga u nebesima da ih ne deportira TrumpekFudo387 wrote:Pa postuje se izborni zakon, najveci kreten je predsjednik, niko mu ne osporava rezultate izbora.raoul duke wrote:Upravo su oni pokazali odvratno lice Amerike.. .
Neka sad objasni cime se sve sluzio da dodje do te pozicije. Ako nije nista petljao sa Rusima, bujrum, pokazi izvjestaj o porezu, pusti bezbjedonosne agencije da naprave istragu, a ne da kmeci k'o deriste, aajjjjjj ne vole me.
On je gotov, pitanje je dana kad ce dobiti nogu, a mozda i dugogodisnju robiju.