Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma nije moglo tu nogama nista biti, ali faca, kljucna kost, ruka, vrat
Sama cinjenica da je uspio razrezat obraz padom na travu govori o silini udarca. Ne bi me cudilo da je slomio jagodicnu kost ili nesto.
diablobih wrote:Kakva kontradiktornost, volio bi Monaco, jer igraju najbolji fudbal, i onda spomene ciganski atletico, koji se ne moze sastaviti sa loptom.
Pa kažem volio bih Monaco..u čemu je problem??
Igraju najbolji fudbal i zaslužili su.
A ako ne bude Monaco na drugom mjestu bih volio da to bude Atletico,samo zbog poslednjih godina,stalno su u vrhu(ako pratiš znaš),a to da li su cigani ili nisu,o tome ne govorim,svi imaju svoje favorite..za mene su neki drugi klubovi ciganski,ali ih ne pominjem
Ma ne to da oni igraju prljavo ili nesto. Nego sto nikakve igre, nego samo nabij, pa ako je uhvati griezmann, ako ne uhvati, izbori korner ili faul i zabij gol iz prekida.
Kakav neprirodan polozaj nogu,moglo je tu teskih lomova biti jebo facu.
Ovo ja zovem škorpion. Kad ti stopala dotaknu potiljak.
Potres mozga ako nije fasovo, dobro je proso.
Samo ne kontam kako se nije rukama zastitio nego pravo na usta.
Juve, Mire
p.s. Na Whoscored Mire ocjenjen sa 8.6
Eurosport, engleski fasisti, dali mu ocjenu 6
Sta je konkretno supacki? Ne kontam....nije isao sa namjerom da ga povrijedi. Usao je u duel i kad je vidio da Messi ide beskompromisno u duel, stao, zazmirio....sta da uradi, nestane s terena
Dobro je proslo sve, jer je pad bio strasan. Mogao je slomiti vrat, kljucnu kost, kicmu
golman wrote:Juventusu svaka čast kad nije primio gol na Barcinom travnjaku.Ovi što se smiju startu nad Messijem ..katastrofa
Volio bih da osvoji Monaco,jer igraju najbolji fudbal ili Atletico,jer je uvijek u završnici,a nikad ne stigne do krajnjeg cilja.
Atletico treba da klekne i popuši dobro onom smeću od sudije što je svirao penal u prvoj utakmici .... qrac bi oni proli pajdo moj da nije navučen penal, i da nije onaj sudija vukao na njihovu stranu i kapom i šakom ....
Monaco i Atletico nikako ne idu zajedno u rečenici o ''najboljem fudbalu''
Ko ga jebe kad se precijenio, kud je krenuo onakav mali u zračne duele .... Mire se nije mogao zaustavit, da ga ne lupi svojom facom čovjek se okrenuo, ovaj se trave napas'o i to je to ....
Last edited by edo_79 on 20/04/2017 08:47, edited 2 times in total.
Tomahawk11 wrote:Sta je konkretno supacki? Ne kontam....nije isao sa namjerom da ga povrijedi. Usao je u duel i kad je vidio da Messi ide beskompromisno u duel, stao, zazmirio....sta da uradi, nestane s terena
Dobro je proslo sve, jer je pad bio strasan. Mogao je slomiti vrat, kljucnu kost, kicmu