BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
1946--1987

#9026 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by 1946--1987 »

Navijacima zeljeznicara je sasvim dovoljno sto standars nije oaigurao prolaz u prvoj utakmici i treba i meno bi bilo. :thumbup:
Poslije onakvog prvog poluvremena se vratiti svaka cast
internazionale

#9027 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by internazionale »

Kemal Malovčić wrote:Ovi su ispuhali vrlo brzo kao što sam i rekao.
:thumbup:
Najavio si
I ja sam pisao kako su ovi belgijanci prosle sezone promijenili 3 trenera i kako znaju biti labilni
Veceras nevjerovatan fizicki pad u 2 poluvremenu, od totalne dominacije do toga da bukvalno ne mogu da hodaju. Nisam ovo nikad vidio.
Da je jos potrajala utakmica kone bi okrenule. Ovi se def mogu proci.
Sad se u slijedecem kolu u belgijskom prvenstvu kladiti protiv Standarda :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#9028 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by hrasno38 »

internazionale wrote:
Kemal Malovčić wrote:Ovi su ispuhali vrlo brzo kao što sam i rekao.
:thumbup:
Najavio si
I ja sam pisao kako su ovi belgijanci prosle sezone promijenili 3 trenera i kako znaju biti labilni
Veceras nevjerovatan fizicki pad u 2 poluvremenu, od totalne dominacije do toga da bukvalno ne mogu da hodaju. Nisam ovo nikad vidio.
Da je jos potrajala utakmica kone bi okrenule. Ovi se def mogu proci.
Sad se u slijedecem kolu u belgijskom prvenstvu kladiti protiv Standarda :lol:

heheheh a jos dolaze vamo na +40 :-D
Dead Man Walking

#9029 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Dead Man Walking »

Ljbitelji bjeline, imate heftu da skupite info i dokazete kako je Standard kita od ekipe, pa onda spektakl i eto opet Borusije, al one prave. 8)
internazionale

#9030 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by internazionale »

Jedino da nije Odovic na poluvremenu zamolio Muslina da popusti :lol:
jeza u ledja

#9031 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by jeza u ledja »

i evo ga pocinje.

posto sad ocekujem 15 stranica gluposti na ovoj temi, da jos jednom cestitam, pa cemo vidjeti na cemu ste za 7 dana.
Artest

#9032 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Artest »

Edit -Libero- il' normalno komuniciraj, il' nemoj nikako. Sada neces dobiti ban zbog uvreda, samo upozorenje. A slijedeci put...
Zato, molim te....
Ras Al Ghul

#9033 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Ras Al Ghul »

Ne serite sada. Većina pitara je bila korektna, da tema ne ode u kurac bezveze!
LSD

#9034 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

može li moderacija zabraniti pisanje napacenim jufkicama na ovoj temi, koja više nema apsolutno nikakve veze sa njima :? ocito da ih pogađa sve ovo u vezi Želje

niko nije dužan da cita njihove mudojede i izljeve žuči
BHF_Manijak

#9035 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by BHF_Manijak »

Kakva dva razlicita poluvremena... Od moguce katastrofe, svi su je se pribojavali, do egala i dobre igre u drugom poluvremenu, kad ti izmigolji iz ruku 2:2. Jebi ga, u globalu, 99% nas bi potpisalo ovaj rezultat nakon prvog poluvremena.

Blagojevic uradi dobru stvar, pa usere i tako 90 minuta. Nije bio na nivou proslih utakmica. Amir se prepao u prvom drama, ali razumljivo je, najmladji je na terenu.
Falilo je one trke kao protiv Ferenca, ljudi imali 20-30 metara brisanog prostora.

Neko spomenu Memija los... Nije mogao sam zatvarati stranu, ne znam koji je qrac Djelmic onoliko ulazio u sredinu i Memiju samog ostavljao. Na kraju je tako i 2. gol pao.

Meni je jedino krivo sto su ovi dali 2 gola iz daleko manje opasnih situacija nego li ih je npr. Ferenc imao u prvoj utakmici, ali jebaji ga sad...

I kad vidim rezultate Vojvodine ili nekih drugih, koji skinu skalp nekom velikanu iz Lige petice, pa jebo te mi dok se zadovoljavamo nekakvim porazima, ono kao jaci su, dobro je, suti... Ljudi izbacuju velikane, prave iznenadjenja itd... Ne samo ovi iz regije, pogledajte samo rezultate prvih kola... Minimalni 6-7 iznenadjenja i to gdje je razlika ogromna izmedju ekipa.
Jebo te mrtva Birkirkara umalo da izbaci West Hama... Ali to smo mi, mentalni sklop... Zato me Zeljo iznenadio sto se vratio nakon prvih 45 minuta. Svaka cast Odovicu!

PS Prestanite sa sranjima i pustite da pisu, dok god normalno pisu, a takvih je 70%! Nemojte usrati svaku jebenu temu!
Ove debilne postove preskocite i to je to, u manjini su svakako.
1946--1987

#9036 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by 1946--1987 »

:run:
Ni u slavlju ne mozete biti dostojanstveni
Last edited by 1946--1987 on 30/07/2015 23:39, edited 1 time in total.
Mea_parvitas

#9037 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Mea_parvitas »

ŽELJINA MAŠINERIJA 8-)

Divno je čitati kako jufkice pate :lol:
emigrazione

#9038 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by emigrazione »

Ras Al Ghul wrote:Ne serite sada. Većina pitara je bila korektna, da tema ne ode u kurac bezveze!
Prvi ste poceli, koji kurac spominjete Saraj'vo uopste...
Elenejse, razlika u kvaliteti se mjeri svijetlosnim godinama i pravo ce cudo biti ako Standard ovdje ne ovjeri ovu pobjedu...a sas odoh mirno spavati, po svemu vidjenom mislim da nam tesko mozete parirati u prvenstvu ove godine, jednostavno mane kval'teta....caos
House

#9039 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by House »

samo :nargila:
jeza u ledja

#9040 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by jeza u ledja »

Mea_parvitas wrote: Divno je čitati kako jufkice pate :lol:
Mislis, to bi volio citati.

Ja nisam procitao nista negativno sa nase strane.
Samo vidim komentare nekoliko vasih koji prvo sto su napisali ovdje je u vezi sa FKS.
internazionale

#9041 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by internazionale »

BHF_Manijak wrote:Kakva dva razlicita poluvremena... Od moguce katastrofe, svi su je se pribojavali, do egala i dobre igre u drugom poluvremenu, kad ti izmigolji iz ruku 2:2. Jebi ga, u globalu, :lol: 99% nas bi potpisalo ovaj rezultat nakon prvog poluvremena.

Blagojevic uradi dobru stvar, pa usere i tako 90 minuta. Nije bio na nivou proslih utakmica. Amir se prepao u prvom drama, ali razumljivo je, najmladji je na terenu.
Falilo je one trke kao protiv Ferenca, ljudi imali 20-30 metara brisanog prostora.

Neko spomenu Memija los... Nije mogao sam zatvarati stranu, ne znam koji je qrac Djelmic onoliko ulazio u sredinu i Memiju samog ostavljao. Na kraju je tako i 2. gol pao.

Meni je jedino krivo sto su ovi dali 2 gola iz daleko manje opasnih situacija nego li ih je npr. Ferenc imao u prvoj utakmici, ali jebaji ga sad...

I kad vidim rezultate Vojvodine ili nekih drugih, koji skinu skalp nekom velikanu iz Lige petice, pa jebo te mi dok se zadovoljavamo nekakvim porazima, ono kao jaci su, dobro je, suti... Ljudi izbacuju velikane, prave iznenadjenja itd... Ne samo ovi iz regije, pogledajte samo rezultate prvih kola... Minimalni 6-7 iznenadjenja i to gdje je razlika ogromna izmedju ekipa.
Jebo te mrtva Birkirkara umalo da izbaci West Hama... Ali to smo mi, mentalni sklop... Zato me Zeljo iznenadio sto se vratio nakon prvih 45 minuta. Svaka cast Odovicu!

PS Prestanite sa sranjima i pustite da pisu, dok god normalno pisu, a takvih je 70%! Nemojte usrati svaku jebenu temu!
Ove debilne postove preskocite i to je to, u manjini su svakako.
:lol: daj ne zajebaji, dje nadje tog 1%
avetinja

#9042 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by avetinja »

Šta učiniše 2-3 posta. Odmah belaj. Šta se odmah nalazite uvrijeđeni. Znali ste i vi zakuhati. Da smo izgubili 4-0 sada bi kolo igrali.
House

#9043 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by House »

8)

Image

:nargila:
BHF_Manijak

#9044 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by BHF_Manijak »

internazionale wrote: :lol: daj ne zajebaji, dje nadje tog 1%
Ludi optimisti... :mrgreen:
Baltazar_khan

#9045 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Baltazar_khan »

onaj neki po desnoj strani što je ušao u drugom poluvremenu isti kojašević i igrom i izgledom. puno zuji a malo meda daje :mrgreen:

a žan klod pojeo u prvom poluvremenu pa valjda u drugom se prejeo :oops: :mrgreen:
Ras Al Ghul

#9046 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Ras Al Ghul »

emigrazione wrote:
Ras Al Ghul wrote:Ne serite sada. Većina pitara je bila korektna, da tema ne ode u kurac bezveze!
Prvi ste poceli, koji kurac spominjete Saraj'vo uopste...
Elenejse, razlika u kvaliteti se mjeri svijetlosnim godinama i pravo ce cudo biti ako Standard ovdje ne ovjeri ovu pobjedu...a sas odoh mirno spavati, po svemu vidjenom mislim da nam tesko mozete parirati u prvenstvu ove godine, jednostavno mane kval'teta....caos
Jesi ti dobar? Vidiš da pokušavam smiriti, ti dođeš i govoriš mi spominjemo vas a Željezničar igra :lol:
north

#9047 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by north »

jeza u ledja wrote:
Mea_parvitas wrote: Divno je čitati kako jufkice pate :lol:
Mislis, to bi volio citati.

Ja nisam procitao nista negativno sa nase strane.
Samo vidim komentare nekoliko vasih koji prvo sto su napisali ovdje je u vezi sa FKS.
Nijedan, ali baš nijedan post nije napisan da se vidi neka vuna...Nikome ne pada na pamet omalovažavati ovaj rezultat, Standarda, ako prođu to će biti taj veliki pravi rezultat o čemu pričamo, pa haj da kažemo i podvig pravi, to će biti za trubiti po gradu i na tome se iskazuje respect...ali yok, kukavcu klub ima dobar rezultat za revanš, umjesto da piše o tekmi, on piše kako kako jufke pate, onaj drugi o bjelini, treći spominje lavor, i onda kao problem što se uopšte javljamo...e pa kad moderatori zabrane da pišu, onda je to ok, do tada ćemo se javljati kad poželimo, ima se pravo baciti post, ko hoće i kad hoće....nekima kao da je krivo što ne patimo i što ovdje ne omalovažamo Standard i večerašnju utakmicu, pa im to kao malo pokvarilo ćeif, kao da su iznenađeni i sad su zbunjeni šta li :roll:
internazionale

#9048 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by internazionale »

Sve su prilike da ce i Muslin na biro
Samo da Ibrak ne napravi glupost
cyprus

#9049 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cyprus »

Svaka čast Želji na vrlo dobrom drugom poluvremenu... Aktivan rezultat... I dalje ne mislim da će Željo ovo proć, ali sada se to već ne čini nemogućim... U svakom slučaju sretno...
LSD

#9050 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

Trener Standarda Slavoljub Muslin zadovoljan je što njegova ekipa nije primila još neki gol u meču protiv Željezničara. Muslinov Standard je nadigrao u prvom dijelu Željezničar u meču trećeg pretkola Evropske lige i vodio je sa 2:0, ali su gosti iz Sarajeva bili bolji u nastavku. Uspjeli su gosti preko Đelmića u 64. minuti izvući minimalan poraz, vrijedan nade u prolaz dalje za sedam dana. “Igrali smo dobro u provm dijelu i šteta što nismo dali još neki gol. Tražio sam od igrača da nastave s istim tempom kao i u prvom dijelu, ali to je bio žestok tempo, tako da smo malo stali i više držali loptu nego napadali. Šteta što smo primili gol iz poluakcije. Ipak, možemo da budemo zadovoljni što nismo primili još golova, ali ova naša pobjeda je zaslužena i rezultat je realan”, istakao je Muslin nakon utakmice. “Imamo aktivan rezulat, ali sigurno da će biti teško igrati u Sarajevu pred navijačima Želje. Oni će ih nositi koliko mogu da dođu do pozitivnog rezultata i sigurno da će uraditi sve da nas pobijede”, dodao je. On je još pohvalio mlade igrače Željezničara, rekavši da igraju bolje i kvalitetnije od Standardovih omladinaca.
:thumbup: :thumbup: Muslin zna, ali su zato zvrkovi potrcali da se na poluvremenu iskenjanju po Memiji, Hadziahmetoviću, Bajiću i ostalim momcima
Post Reply