Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fusion_ba wrote:Kako je onda RTS ostao na TotalTV i to u HD, a TM izbacio a ista firma? Za Total im je cijena odgovarala a za TM nije
Hajde ga znaj. RTS je javni servis i u Srbiji svakako mora ići.
Ne znam da li to važi i za satelitsko emitiranje. Da li je RTS tražio više novca samo za emitiranje kanala izvan Srbije ili globalno, nije mi poznato.
Pa u Srbiji za osnovne kanale RTS i ne može tražiti naknadu od operatera pa ni od satelitskih.
Može za tematske kanale.
Vjerovatno je mts od Telemacha tražio 1,2 € za kompletni paket RTS kanala na šta ovi nisu pristali a za Total su dogovorili cijenu samo za osnovne kanale.
Maharadza wrote:Hvala patriotama što su spasili barem ostatak zemlje od onih bradatih spodoba sa svojim pederušama i autotune smećem - u boj za narod svoj.
PS. Mada ne sumnjam da će ovi klošari naći neki drugi sličan šund pa nam ga podvaliti kao "kvalitetno unaprijeđenje" progr. šeme.
čuj ništa...hahah koji šprdnja od kompanije je ovaj Telemach...nadam se da će vam se vaše lihvarsko poslovanje obiti o glavu i da ćete nestati kao supernova
Rekoh ja da je dobro, što na BHT dođoše SK kanali.
Da nije bilo toga ne bi bilo ni ovih novih brzina uz istu cijenu niti produžavanja promo perioda dodatnih tv paketa do kraja ovog mjeseca.
Ja zaista ne znam po kojoj logici neko i dalje koristi TGE i TGP pakete kada je EON Premium jeftiniji i bolji (neuporedivo). Da ne spominjem ostale operatere (BHT, LOL,...). TGP a i TGE je dibidus zastarjela i preskupa usluga.
Po istoj toj logici, ne vidim razloga za povećanje brzine na spomenutim paketima.
Maharadza wrote:Hvala patriotama što su spasili barem ostatak zemlje od onih bradatih spodoba sa svojim pederušama i autotune smećem - u boj za narod svoj.
PS. Mada ne sumnjam da će ovi klošari naći neki drugi sličan šund pa nam ga podvaliti kao "kvalitetno unaprijeđenje" progr. šeme.
kakavdanakneiskustvu wrote:
o čemu vi,nisam u toku?
Kanal Imperia TV, u vlasništvu Jala Brata i Bube Corellia, počinje sa emitiranjem od ponedjeljka 09.09.2019., i ići će ekskluzivno na Moja TV platformi.
Znam da nije tema al u HR je pocela tranzicija iz zemaljskog SD u HD format. RTL ovog puta kasni pa ce njihovi kanali kasnije preci u HD. Za nadati se da i kod nas po kablovskim i IPTV operaterima uvrste ove HD verzije.
o čemu vi,nisam u toku?
Kanal Imperia TV, u vlasništvu Jala Brata i Bube Corellia, počinje sa emitiranjem od ponedjeljka 09.09.2019., i ići će ekskluzivno na Moja TV platformi.
Ima muzički kanala napretek. Ja bih radije Jugoton TV ako će već doći nešto od muzičkih kanala ili da vrate Klasik TV u šemu, jer ovaj Pink Film vrti jedne te iste filmove već deset godina.
o čemu vi,nisam u toku?
MTV wrote:Znam da nije tema al u HR je pocela tranzicija iz zemaljskog SD u HD format. RTL ovog puta kasni pa ce njihovi kanali kasnije preci u HD. Za nadati se da i kod nas po kablovskim i IPTV operaterima uvrste ove HD verzije.
Šta ovo i Mreža TV ZG isto ide u HD
Nisam znao da su i oni prešli na HD. To je ona bivša televizija NeT, koja se ugasila, pa se spajanjem centara iz Splita i Zagreba dobila ta Mreža TV.