Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#90151 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote:“Igrači iz Premijer lige nisu dobili poziv u A tim, jer iskreno mislim da u domaćem prvenstvu nema kvaliteta za mjesto u reprezentaciji, a ko ima, dobio je poziv u mladu reprezentaciju”, kazao je na jučerašnjoj press-konferenciji Robert Prosinečki.
:lol: :-)
Idi bolan jebi se. Eto neka su kvalitet matori Zukanović, izgubljeni Ćivić, propali Bešić, Xavi Hernandez Sarić, traljavi Bajić, itd. Sve kvalitet do kvaliteta, sve igračine, Maradone, Beckenbaueri, Ferdinandi. :-)
Pa ko je kvalitet? Bas me zanima oko kojeg biste se igraca slozili, a da ne bude da svako svog konja hvali.
Pa na forumu se redovno pljuje po Dzeki i Pjanicu, a sad kao i ovi nasi PL dobri :mrgreen:
Logovan

#90152 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote:
Logovan wrote:“Igrači iz Premijer lige nisu dobili poziv u A tim, jer iskreno mislim da u domaćem prvenstvu nema kvaliteta za mjesto u reprezentaciji, a ko ima, dobio je poziv u mladu reprezentaciju”, kazao je na jučerašnjoj press-konferenciji Robert Prosinečki.
Idi bolan jebi se. Eto neka su kvalitet matori Zukanović, izgubljeni Ćivić, propali Bešić, Xavi Hernandez Sarić, traljavi Bajić, itd. Sve kvalitet do kvaliteta, sve igračine, Maradone, Beckenbaueri, Ferdinandi. :-)
Pa ko je kvalitet? Bas me zanima oko kojeg biste se igraca slozili, a da ne bude da svako svog konja hvali.
Pa na forumu se redovno pljuje po Dzeki i Pjanicu, a sad kao i ovi nasi PL dobri :mrgreen:
Pa kao prvo, ovo je za mene ponižavanje igrača iz naše lige. Kaže nema niko za reprezentacije, drugim riječima to bi bilo "niko ne valja, koji će klinac oni u reprezentaciji" i to je to, odoh ja zvati Ćiviće i slične, oni su odlični, oni imaju kvalitete. Umjesto što je ovo rekao, mogao je reći npr. ima par interesantnih igrača na koje ću i u narednom periodu obratiti pažnju ili nešto slično, možda čak i navesti ko bi mogao dobiti poziv u narednom periodu.
A kao drugo, mogu navesti recimo neke igrače Sarajeva, ali neću jer ne bih da bude, zašto će zvati te igrače kada su ispali od propalog BATE-a, osramotili se u derbiju i slična priča. :-) A za druge klubove ne kažem da nema niko za reprezentacije, možda bi se i mogao neko pozvati kada bi se detaljno pratila liga, ali neće Robert da prati. Šta on ima pratiti ligu, nema logike da prati nešto što ima poveznicu sa reprezentacijom. :oops:

Nedavno je poslao poziv Kovačeviću. Ili ipak nije ni on za reprezentacije, selektor se zajebao. :oops: Sad Kovačević vjerovatno konta šta si onda mene zvao koji klinac.

A Boga mi mogao bi Robert pogledati karijere igrača koji su standardni u reprezentaciji i vidjet će da su mnogi igrali u domaćoj ligi.

I majka mu stara, valjda je logično da ćeš redovnim dolascima na utakmice Premijer lige, a pogotovo sa pozivima, motivisati sve igrače da igraju što bolje kako bi dobili poziv za reprezentaciju. A ovako kažeš, nema niko iz lige i hajde vozdra, najlakše je ovako.
Ricken

#90153 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

plain vanilla wrote:
Jedino Semir Štilić , moja ti :D a Crnkić sigurno nije lošiji od Duljevića, u odnosu na kojeg makar redovno igra. :D
sumirprimus

#90154 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

stila mlad ko rosa u podne s 32, pravi reprezentativni materijal :lol:
sumirprimus

#90155 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

valjda je fazon da par mladjih igraca dobije poziv u repku.. :-)
plain vanilla

#90156 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

ko je Kovacevic? onaj golman sto je primio peticu ili ima jos neki? :?
decko_sa_kovaca

#90157 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

niko ne kaze da moraju igrat u prvoj (mada igra par krampi) pozovi 2-3 perspektivna nek treniraju sa dzekom, pjanicem sigurno ce im pomoci u daljoj karijeri.

Jebo te pa bruku ovih igraca je do prije 2-3 godine igralo u bhtpl, dulja dok je kido u sarajvu nije imo mjesta sad kad sjedi na klupi u cvajti pretvorio se u robena
Ricken

#90158 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

sumirprimus wrote:stila mlad ko rosa u podne s 32, pravi reprezentativni materijal :lol:
Pa nisam rekao da ga treba zvati, samo kažem da je reprezentativni kalibar. Vanilino pitanje je bilo ko je u našpj ligi za repke.

Mada ne vidim smisao replike jer u repki treba da igraju najbolji.
manijak1

#90159 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

16:00
Radnik - Čelik X

16:00 Sloboda - Zrinjski :? X :oops:

16:00 Velež - Tuzla City 1 :oops: dosta više tabananja :D odlikaša i ostalih :D malenih timova

18:00 Sarajevo - Borac :oops: X izlazak iz rezultatske krize :D divova :lol: kažu atmosfera odlična :lol: u timu .

19:00 Lištica - Mladost DK 2 :oops:

20:00 Željezničar - Zvijezda 09 :thumbup: baza bez poraza :D 1

I šta kažeš sumire , ispo istrošeni i neuki Amar iz fudbala :? :D
Vidi , vidi :oops: sad na Roberta halabuka i buka , a sve ko ono valjo do sad .

Tabela :shock: :D
sumirprimus

#90160 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

decko_sa_kovaca wrote:niko ne kaze da moraju igrat u prvoj (mada igra par krampi) pozovi 2-3 perspektivna nek treniraju sa dzekom, pjanicem sigurno ce im pomoci u daljoj karijeri.

Jebo te pa bruku ovih igraca je do prije 2-3 godine igralo u bhtpl, dulja dok je kido u sarajvu nije imo mjesta sad kad sjedi na klupi u cvajti pretvorio se u robena
pa to i ja kazem, zovni par mladih, valjda ce pomoc i u prodaji dalje, direktno pomazes i ligi...
plain vanilla

#90161 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Ricken wrote:
sumirprimus wrote:stila mlad ko rosa u podne s 32, pravi reprezentativni materijal :lol:
Pa nisam rekao da ga treba zvati, samo kažem da je reprezentativni kalibar. Vanilino pitanje je bilo ko je u našpj ligi za repke.

pa koliko je taj Stila odigrao za vas? samo nesto pomalo igra, ako sam dobro upratila

moja poenta je u tome da se redovno pljuju igraci koji vani igraju, a sta bi tek bilo da uzme nekog iz PL, bilo bi da ga je neki menadzer platio.
nama ni Dzeko, ne valja, sta bi tek s ovih bilo.
a plus vasa prepucavanja, vise se gleda iz kojeg je tima nego kvalitet (pogledati temu o Prosineckom :mrgreen: )
sumirprimus

#90162 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

manijak1 wrote:16:00
Radnik - Čelik X

16:00 Velež - Tuzla City 1 :oops: dosta više tabananja :D odlikaša i ostalih :D malenih timova

18:00 Sarajevo - Borac :oops: X izlazak iz rezultatske krize :D divova :lol: kažu atmosfera odlična :lol: u timu .

ooo vratija se sime, di si bija di si bijaaa :mrgreen:
bogme kako se vrati amar, ugasise i oko sokolovo pa ti gledaj.al izgleda proslo vremena dosle neke nove baje hehe
repku ne pratim godinama, mislim od onog nekog turnira kad nijednom igracu slobode nije dao sansu dok nisu presli u sar, zri i zelj..
plain vanilla

#90163 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

pa manijace bolan, ziv li si :shock:
sumirprimus

#90164 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

al gledaj sarenila ko u osnovnoj, kad nakitis pjesmicu za peticu :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#90165 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Radnik - Čelik X

Bolje te našao :D

Imaćete priliku sa TC uskoro 8-)
ellaxaz

#90166 Re: Premijer liga BiH

Post by ellaxaz »

FK Radnik Bijeljina - NK Čelik Zenica 1
FK Sloboda - HŠK Zrinjski X
FK Velež Mostar - FK Tuzla City 2
FK Sarajevo - FK Borac Banja Luka 1
NK Široki Brijeg - FK Mladost Doboj Kakanj 2
FK Željezničar - FK Zvijezda 09 1
Ricken

#90167 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

plain vanilla wrote:
Ricken wrote:

pa koliko je taj Stila odigrao za vas? samo nesto pomalo igra, ako sam dobro upratila

moja poenta je u tome da se redovno pljuju igraci koji vani igraju, a sta bi tek bilo da uzme nekog iz PL, bilo bi da ga je neki menadzer platio.
nama ni Dzeko, ne valja, sta bi tek s ovih bilo.

a plus vasa prepucavanja, vise se gleda iz kojeg je tima nego kvalitet (pogledati temu o Prosineckom :mrgreen: )
Nije bitno koliko je odigrao za nas, nego je čovjek druga dimenzija u odnosu na ostatak lige. To što malo igra kod nas trenutno nema veze sa kvalitetom.

Za boldirani dio se slažem, to je odraz našeg mentaliteta. A naš svijet priča, zato i treba neko koje imun na te priče. Tako su i Ivicu u Jugoslaviji pljuvali da mu igra više igrača iz Bosne nego iz Srbije. Samo je čovjek autoritet. To je ono što treba ovoj repki, ali ne treba Savezu.
I tu leži suština prepucavanja.

Ne trebaju čudit Robijeve odluke, on i jeste doveden da se guraju "stranci" koji neigraju u klubovima ili manje igraju i koji ganjaju kakav bolji angažman.
Ricken

#90168 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

A sve kažu ne podnosimo Velež :lol:
Logovan

#90169 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

sumirprimus wrote:valjda je fazon da par mladjih igraca dobije poziv u repku.. :-)
Najbolje je tako, ali može i stariji ako baš iskače od ostalih, ako je kvalitet za nepovjerovati. :D
decko_sa_kovaca wrote:niko ne kaze da moraju igrat u prvoj (mada igra par krampi) pozovi 2-3 perspektivna nek treniraju sa dzekom, pjanicem sigurno ce im pomoci u daljoj karijeri.
Pa upravo to. Ne moraju biti u prvih 11, njima će značiti i klupa, pa ih nekad i uvedeš, pokažeš im da računaš na njih da ne pomisle da su samo broj.
Tomahawk11
Globalni moderator

#90170 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:valjda je fazon da par mladjih igraca dobije poziv u repku.. :-)
Dobiju ovi što igraju u inostranstvu, pa i oni ne doguraju dalje od grijača klupe.
nosara

#90171 Re: Premijer liga BiH

Post by nosara »

Mali vrijedi milion - dva, realno... feninga. :lol:
Logovan

#90172 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote:ko je Kovacevic? onaj golman sto je primio peticu ili ima jos neki? :?
Onaj što je trofejniji od Slobode.
sumirprimus

#90173 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

nagrdi ga i sloga sto jes jest :D
sumirprimus

#90174 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

jos malo pa ide ko ga nije nagrdio, poznatiji po nadimku rupateli :D
plain vanilla

#90175 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote:
plain vanilla wrote:ko je Kovacevic? onaj golman sto je primio peticu ili ima jos neki? :?
Onaj što je trofejniji od Slobode.
e ne znam kakav je to nivo komunikacije :?
lijepo pitam jel taj golman, mozda ima neki igrac, pa ne znam ih ja sve
ako je taj, onda bi stvarno bilo cudo da ga je pozvao
Locked