Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gledajte kvalifikacije za Euro 2020 ekskluzivno na kanalu Nova BH
Budite uz tim Bosne i Hercegovine ovoga četvrtka u 20:45h, kada se igra prvi meč kvalifikacija za EURO 2020 sa reprezentacijom Lihtenštajna. Duel dvije reprezentacije možete pratiti u direktnom prenosu na kanalu Nova BH, gdje će se prenositi i sve ostale utakmice naše reprezentacije!
Pored ovoga, na kanalu Nova BH, možete pratiti i utakmice reprezentacija Hrvatske i Srbije.
Utakmice ostalih reprezentacija bit će dostupne na kanalima Sport Kluba.
Koliko sam upratio za paket TGE nije bilo povećanja brzine interneta!
Naime, to mi je sada manje-više nebitno, ali me je podsjetilo da provjerim sa @Telemach.
Kada sam prošle godine potpisao Ugovor tada na mom priključku nisu postojale tehničke mogućnosti za pružanje usluge za maksimalnu brzinu u paketu TGE, te je mjerenjem ustanovljeno da mi maksimalno možete isporučiti 100 Mb/s, sa čim sam se složio i potpisao saglasnost.
Možete li provjeriti, da li se išta u međuvremenu promijenilo kada je u pitanju moj priključak i da li ste sada u mogućnosti isporučiti deklarisanu brzinu interneta iz paketa TGE? Unaprijed hvala!
dembele wrote:Je li cijena ovog Duo Net Grande Family paketa i sada znosi 55.50 KM i ako jeste je li to rezultat zadnjeg poskupljenja iz aprila mjeseca?
Da, to je aktuelna cijena paketa nakon aprilskog poskupljenja.
dembele wrote:Je li cijena ovog Duo Net Grande Family paketa i sada znosi 55.50 KM i ako jeste je li to rezultat zadnjeg poskupljenja iz aprila mjeseca?
Da, to je aktuelna cijena paketa nakon aprilskog poskupljenja.
Stvarno?
Je li to sad ja ne mogu sa grande preći na eon a da NE ŽELIM biti vezan ugovorom.
Tj. na grande paketu mi je istekao dvogodišnji ugovor.
Zamilio bih člana pod nickom TELEMACH da mi ovo zvanično odgovori.
Postojeći korisnici, nakon isteka Ugovorne obaveze mogu nastaviti koristiti svoj paket ili preći na unaprijeđene servise i ostvariti dodatne pogodnosti.
Obnova ili prelazak na novu ponudu podrazumijeva potpisivanje novog Ugovora u trajanju od 12 ili 24 mjeseca.
Ako i Evo TV u HR izbaci komplet Discovery kanale kao sto je to uradio njihov vlasnik Tcom i konkurent A1 onda nece vise ni biti hr titla na tim kanalima.
hoggarr wrote:Koliko sam upratio za paket TGE nije bilo povećanja brzine interneta!
Naime, to mi je sada manje-više nebitno, ali me je podsjetilo da provjerim sa @Telemach.
Kada sam prošle godine potpisao Ugovor tada na mom priključku nisu postojale tehničke mogućnosti za pružanje usluge za maksimalnu brzinu u paketu TGE, te je mjerenjem ustanovljeno da mi maksimalno možete isporučiti 100 Mb/s, sa čim sam se složio i potpisao saglasnost.
Možete li provjeriti, da li se išta u međuvremenu promijenilo kada je u pitanju moj priključak i da li ste sada u mogućnosti isporučiti deklarisanu brzinu interneta iz paketa TGE? Unaprijed hvala!
Zdravo hoggarr,
Postoje tehničke mogućnosti da isporučimo brzinu predviđenu Vašim paketom.
Telemach wrote:
Postojeći korisnici, nakon isteka Ugovorne obaveze mogu nastaviti koristiti svoj paket ili preći na unaprijeđene servise i ostvariti dodatne pogodnosti.
Obnova ili prelazak na novu ponudu podrazumijeva potpisivanje novog Ugovora u trajanju od 12 ili 24 mjeseca.
OK, šta se dobije ako potpišem na 12 mjeseci a šta na 24.
Pozdrav,da pitam Vas mozda ima neko slican problem?
Naime imam 3 resivera Pds3 i prilikom vracanja sadrzaja unazad ili npr duzeg šaltanja kanala,resiveri totalno uspore do te mjere da ih moram resetovati.
Da li su ovi resiveri toliko losi ili nesto drugo, a sto se tice signala sve je uredno na sva 3 resivera.
Da li ima neko rijesenje jer ovo je postalo iritantno baš!
Vjerovatno ste i vi mnogi dobili anketu za unaprijeđenje usluga telemaha. Ja sam napisao dvije stvari za EON box pa eto, zamolio bih i vas ostale tko mogne i naravno ako se slaže, da napiše istu stvar jer mislim da ako nas dosta to traži možda i bude fajde, hajd znaj.
Dakle, pisao sam o dva nedostatka koje sam ja primjetio kao značajne i to prvo nemogućnost pregleda sadržaja tokom ubrzavanja naprijed ili nazad, tzv, premotavanja. Na D3 se mogao vidjeti sadržaj pa se moglo precizno zaustaviti video. Na EONu se to ne vidi i ide po principu gdje potrefiš!
Drugo je nepostojanje opcije BACK na daljinskom upravljaču što je jedna super stvar kad šaltaš izmedju dva kanala. NA D3 bilo na EON nema. Reklo bi se, sa konja na magarca.
Vjerovatno ste i vi mnogi dobili anketu za unaprijeđenje usluga telemaha. Ja sam napisao dvije stvari za EON box pa eto, zamolio bih i vas ostale tko mogne i naravno ako se slaže, da napiše istu stvar jer mislim da ako nas dosta to traži možda i bude fajde, hajd znaj.
Dakle, pisao sam o dva nedostatka koje sam ja primjetio kao značajne i to prvo nemogućnost pregleda sadržaja tokom ubrzavanja naprijed ili nazad, tzv, premotavanja. Na D3 se mogao vidjeti sadržaj pa se moglo precizno zaustaviti video. Na EONu se to ne vidi i ide po principu gdje potrefiš!
Drugo je nepostojanje opcije BACK na daljinskom upravljaču što je jedna super stvar kad šaltaš izmedju dva kanala. NA D3 bilo na EON nema. Reklo bi se, sa konja na magarca.
Eto, unaprijed hvala.
Nisam dobio anketu, ali slazem se sa napisanim! Preview bas nedostaje, tipka Back tu i tamo jer znam napamet brojeve kanala koje gledam, ali preview je must have!
j66o wrote:Pozdrav,da pitam Vas mozda ima neko slican problem?
Naime imam 3 resivera Pds3 i prilikom vracanja sadrzaja unazad ili npr duzeg šaltanja kanala,resiveri totalno uspore do te mjere da ih moram resetovati.
Da li su ovi resiveri toliko losi ili nesto drugo, a sto se tice signala sve je uredno na sva 3 resivera.
Da li ima neko rijesenje jer ovo je postalo iritantno baš!
Zdravo j66o,
Proslijedićemo kolegama podatke na provjeru.
Sta im znaci ovo eon 3/5 ?
@telemach
Da li je moguce preci sa trio grande(ugovor vazi do 2020) na eon light duo posto vidim bice internet 75 dok ce trio biti na 50mb download ?
MOze li se bez naknade sad prebaciti na ovaj paket ?