Tomahawk11 wrote:Velež sad ovo kolo igra za ŽeljuCrvena Tifoza wrote:Pa dobro, neka pitari budu zahvalni za predah.
Sad su svu energiju okrenuli prema Veležu
Ali kakav bi to haos ovdje bio bio da nekim čudom uzme Velež.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Tomahawk11 wrote:Velež sad ovo kolo igra za ŽeljuCrvena Tifoza wrote:Pa dobro, neka pitari budu zahvalni za predah.
Znam da ja u tom duelu navijam za Velež, a potajno će i komšije, siguran samCrvena Tifoza wrote:
Nabavi bolje auto da može i do Mostara da dobaci.sumirprimus wrote:moze i tamo...decko_sa_kovaca wrote:Moze sumire ,sve sam stadione obiso sa autom sem mostarskih i pecaru.
Tomahawk11 wrote:Znam da ja u tom duelu navijam za Velež, a potajno će i komšije, siguran samCrvena Tifoza wrote:
Do Šićke petljesumirprimus wrote:sjojj![]()
![]()
prati me na ig.u da vidis doklen dobacim![]()
da da i smotam polukruznoTomahawk11 wrote:Do Šićke petljesumirprimus wrote:sjojj![]()
![]()
prati me na ig.u da vidis doklen dobacim![]()
trener zirnjskog o tekmi sa slobodom...I nas negdje mora krenuti na gostovanju, možda je baš ovo pravi trenutak da ranije uvedemo utakmicu u mirne vode. I u prošlim utakmicama imali smo šansu da vodu otjeramo na naš mlin ali nismo uspjeli. Sutra bi ključ mogao biti rani pogodak. Nismo još bili u situaciji da vodimo u ranoj fazi utakmice a mi tu znamo biti dosta opasni“.
Manijaci mrze ekipe koje ne mogu lako pobijediti. Zato im je drag Olimpic i sad ne diraju PitareCrvena Tifoza wrote:Pa dobro, neka pitari budu zahvalni za predah.
Nije, hajd sapni drugaricisumirprimus wrote:ooo vanila jel ti insajder prenio najnovijiu?
ako nije, da ti ja kajem, mrka kapa
Nije valjda...malo vam jedan pitar kapitennosara wrote:Krle, jedan od nas! Samo jako, kapitenu!
Ма нисте ми трн у оку, само ме не интересујете више. Кукате више од Хајдука, досадили сте и Богу и народу.Crvena Tifoza wrote:Nemate pojma koliko mi godi ovo što vam je Velež toliki trn u oku.Samo nastavite sa izljevom mržnje.
Kakve su ovo šampionske ambicijeLazarević i Bekrić se nadaju barem bodu na Tušnju protiv Zrinjskog
Cemu bi se ti nadao nakon sto te mladost fenjeras dobije?Tomahawk11 wrote:Kakve su ovo šampionske ambicijeLazarević i Bekrić se nadaju barem bodu na Tušnju protiv Zrinjskog![]()
![]()
Nije tema, u Splitu akcija u prodavnici na jaja dok je Hajduk prvi
Taj Zrinjski ima pobjedu kontra Mladosti gdje su u sudijskom u 91. i 98. minuti davali golove i to na golu bio igrač, jer se golman MDK povrijedio, a nisu imali zamjena. Nije ta MDK toliko loša ekipa, prije nisu imali sreće u nekim utakmicama.plain vanilla wrote: Cemu bi se ti nadao nakon sto te mladost fenjeras dobije?
Radio Sarajevo wrote:Ма нисте ми трн у оку, само ме не интересујете више. Кукате више од Хајдука, досадили сте и Богу и народу.Crvena Tifoza wrote:Nemate pojma koliko mi godi ovo što vam je Velež toliki trn u oku.Samo nastavite sa izljevom mržnje.
Нека вас, само кад лажете, треба вам одговорити и то је то.
De ba Tomo kao da nam ne znas situaciju u klubu. Eno Ivetic bio banovan, pa mu moradose halalit. Nadam se ja da ce biti 5:0, ali ne bih stavila marku na nas.Tomahawk11 wrote:Taj Zrinjski ima pobjedu kontra Mladosti gdje su u sudijskom u 91. i 98. minuti davali golove i to na golu bio igrač, jer se golman MDK povrijedio, a nisu imali zamjena. Nije ta MDK toliko loša ekipa, prije nisu imali sreće u nekim utakmicama.plain vanilla wrote: Cemu bi se ti nadao nakon sto te mladost fenjeras dobije?
Ostalo su sve zijan, izvukli jedino bod kod tih vaših tamo.
S druge strane, vi pokazali da znate igrati, mislim da nije nerealno očekivati pobjedu.
Није Велеш, него ВележCrvena Tifoza wrote:Radio Sarajevo wrote:Ма нисте ми трн у оку, само ме не интересујете више. Кукате више од Хајдука, досадили сте и Богу и народу.Crvena Tifoza wrote:Nemate pojma koliko mi godi ovo što vam je Velež toliki trn u oku.Samo nastavite sa izljevom mržnje.
Нека вас, само кад лажете, треба вам одговорити и то је то.
Зашто онда толико енергије трошите на коментаре о Велешу кад смо небитни?
Опусти се и уживај.
Sve znam, ali pored tih problema činjenica je da imate igru.plain vanilla wrote: De ba Tomo kao da nam ne znas situaciju u klubu. Eno Ivetic bio banovan, pa mu moradose halalit. Nadam se ja da ce biti 5:0, ali ne bih stavila marku na nas.