Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Capajebo
#90076 Re: Liverpool FC
Ma da se ne lazemo, 90% dovedenih igraca u ovoj excel eri su na kraju i premasili ocekivanja.
Kad smo vec kod Kerkeza, ko je gledao proslu sezonu mogao je sve vidjeti, al jbga... treba vremena.
Iako mi je medju najdrazim igracima svoje generacije, al za par mjeseci mislim da cu aktivno poceti da pisem da Liverpoolu trebaju 2 nova pocetna stopera - VVD vise nije to to, i on treba da preuzima ulogu Robertsona - rotacija/klupa/sirina.
Da se ne zove Virgil i da nije skipper u svakom mogucem smislu ove ekipe, nebi on ni dobio novi ugovor.
Opet s druge strane, produzenje ugovora i njemu i Salahu ima svakog smisla. VVD zbog toga sto je VVD, a Salaha niko nebi pustio da dzaba ode. Najbolji arapski igrac svih vremena.
Kad smo vec kod Kerkeza, ko je gledao proslu sezonu mogao je sve vidjeti, al jbga... treba vremena.
Iako mi je medju najdrazim igracima svoje generacije, al za par mjeseci mislim da cu aktivno poceti da pisem da Liverpoolu trebaju 2 nova pocetna stopera - VVD vise nije to to, i on treba da preuzima ulogu Robertsona - rotacija/klupa/sirina.
Da se ne zove Virgil i da nije skipper u svakom mogucem smislu ove ekipe, nebi on ni dobio novi ugovor.
Opet s druge strane, produzenje ugovora i njemu i Salahu ima svakog smisla. VVD zbog toga sto je VVD, a Salaha niko nebi pustio da dzaba ode. Najbolji arapski igrac svih vremena.
- ismar2215
#90077 Re: Liverpool FC
Napokon ekipno dobra partija. Samo se nadam da ne ide povratak na staro protiv Bournemoutha. Marseille bi trebalo da je ozbiljan protivnik. Napokon da vidimo ovu varijantu 4-2-2-2 sa slobodnijim bekovima prema naprijed. To mi izgleda kao jedini ispravan put vec neko vrijeme. Gomez mora igrati standardno ispred onakvog Konateap, pa makar i do povrede.
- BHF_Manijak
#90078 Re: Liverpool FC
Zrela utakmica, malo protivniku dozvoljena realno, naprijed imam osjecaj da je bilo jos jedno 4-5 situacija gdje je samo bolji pas falio, bolja odluka u zavrsnici i da bi bilo jos golova. Kako rekoh sinoc Wirtz onako nedorecen, Ekitike, kontam jos da su oni bili na svom full nivou bilo bi to cak i ubjedljivije.
Gomez stvarno dobar, cak rekao bih sigurnije od Virgila odigrao, ali znamo svi njegovu boljku. Zdravlje jebi ga.
Kerkeza sam spomenuo, stvarno je terijer. Grize, baca se na glavu, ali nije to sad samo scranost nego je to i kvalitetnom partijom ispraceno. Hajde ofanzivno ima tu jos prostora za napredak, ali defanzivu je straaasno popravio!
Vec 2-3 puta ove sezone su me ovako zajebali, da odigraju jako dobro 1-2 utakmice i onda podbace. Nadam se da sada to nece biti slucaj.
I kad skontas, u Ligi prvaka protiv top ekipa, defanzivno su vrhunski stajali - gola nisu primili, a to je Real, Inter i Marseille.
Gomez stvarno dobar, cak rekao bih sigurnije od Virgila odigrao, ali znamo svi njegovu boljku. Zdravlje jebi ga.
Kerkeza sam spomenuo, stvarno je terijer. Grize, baca se na glavu, ali nije to sad samo scranost nego je to i kvalitetnom partijom ispraceno. Hajde ofanzivno ima tu jos prostora za napredak, ali defanzivu je straaasno popravio!
Vec 2-3 puta ove sezone su me ovako zajebali, da odigraju jako dobro 1-2 utakmice i onda podbace. Nadam se da sada to nece biti slucaj.
I kad skontas, u Ligi prvaka protiv top ekipa, defanzivno su vrhunski stajali - gola nisu primili, a to je Real, Inter i Marseille.
-
Armin2013
#90079 Re: Liverpool FC
Wirtzu neko treba objasnit da nije sam na terenu pogotovo kada je pred golom protivnika, previše vremena mu treba za namještanje, nekoliko prilika za šut ili pas sinoć je upropastio.
Ekitike počeo me nervirat sa ofsajdom, daj čovječe prati malo zadnje igrače, pa treniraš to cijeli život.
Za Salaha ne znam šta da kažem, onako mašit onu kontru pa ni gol da pogodi, strašno
Ubacivanja sa strane, pa nikako da neko pogodi napadača
Odbrana par grešaka ali su uspjeli ispravit to, jedno ne razumjem kod odbrane (možda je to i taktika ne znam) ostavljaš napadača na strani samog i kada primi loptu onda trčiš prema njemu, pa stani bliže njemu,a ne da ga ganjaš kasnije
Pozitivno je što su počeli kontre igrat, jest da su upopastili par sinoć ali su bar istrčali i to je napredak.
I još šta me nervira, kada pogriješe ili promaše gol šta se imaju hvatat za glavu nešto glumit igraj dalje, sinoć umalo ne primismo gol dok su se oni dole pred protivničkim golom nešto ibretili.
Sad mi je lakše
Ekitike počeo me nervirat sa ofsajdom, daj čovječe prati malo zadnje igrače, pa treniraš to cijeli život.
Za Salaha ne znam šta da kažem, onako mašit onu kontru pa ni gol da pogodi, strašno
Ubacivanja sa strane, pa nikako da neko pogodi napadača
Odbrana par grešaka ali su uspjeli ispravit to, jedno ne razumjem kod odbrane (možda je to i taktika ne znam) ostavljaš napadača na strani samog i kada primi loptu onda trčiš prema njemu, pa stani bliže njemu,a ne da ga ganjaš kasnije
Pozitivno je što su počeli kontre igrat, jest da su upopastili par sinoć ali su bar istrčali i to je napredak.
I još šta me nervira, kada pogriješe ili promaše gol šta se imaju hvatat za glavu nešto glumit igraj dalje, sinoć umalo ne primismo gol dok su se oni dole pred protivničkim golom nešto ibretili.
Sad mi je lakše
-
Drugclanbiblioteke
#90080 Re: Liverpool FC
Kerkez 9/10 kako je odigrao sinoc.
Salah potpuno ograjisao.
Bilo bi dobro da skauti Liverpoola pogledaju onog stopera Leonardo Balerdija. Nisu se protiv njega naigrali.
Salah potpuno ograjisao.
Bilo bi dobro da skauti Liverpoola pogledaju onog stopera Leonardo Balerdija. Nisu se protiv njega naigrali.
- AmiĐa_Idriz
#90082 Re: Liverpool FC
Slot je skoro govorio kako kod nekih igraca i privatni problemi uticu na formu, moguce da je na Iboua mislio.
- Edin H.
#90083 Re: Liverpool FC
Robertson ide u Tottenham?
- Pandakonda
#90084 Re: Liverpool FC
Ornstein isto evo sad pise da Spursi ganjaju Robertsona. Ovo se jedino isplati ako je u pitanju neki deal za Van Der Vena jer bez Robertsona ostajemo samo sa Kerkezom na lijevom beku. Osim ako Tsimikasa povuku sa posudbe. Doduse i VDV moze beka igrati.
Mimo toga se ne isplati prodati Robertsona osim ako nemaju neku rotaciju vec na umu
Mimo toga se ne isplati prodati Robertsona osim ako nemaju neku rotaciju vec na umu
- Edin H.
#90085 Re: Liverpool FC
Ističe mu ugovor na ljeto
- Pandakonda
- Gandalf
#90087 Re: Liverpool FC
Mnogo posla za exellovce u tranziciji. Dva CB-a, lijevi bek, jedno krilo i ovo je minimum koji se mora dovesti. Još jedan veznjak pa i jedan desni bek ne bi bili uopšte višak.
Eh sada, obzirom na finansijski cunami od prošlog ljeta, možda bi trebali krenuti dobro utabanim stazama pametne kupovine, kako su ne tako davno i radili i to dosta uspješno. Ne vjerujem ni da će Henri svoju finansijsku prangiju htjeti mjeriti i ovo ljeto kontra Bayerna, Citya, Chelsea. Možda je došlo vrijeme da se ponovo traže neki novi robertsoni za male pare.
Eh sada, obzirom na finansijski cunami od prošlog ljeta, možda bi trebali krenuti dobro utabanim stazama pametne kupovine, kako su ne tako davno i radili i to dosta uspješno. Ne vjerujem ni da će Henri svoju finansijsku prangiju htjeti mjeriti i ovo ljeto kontra Bayerna, Citya, Chelsea. Možda je došlo vrijeme da se ponovo traže neki novi robertsoni za male pare.
- Capajebo
#90088 Re: Liverpool FC
Novi Robertson je u teoriji vec tu, nama treba novi Salah i novi VVD 
- no_sekirli
#90089 Re: Liverpool FC
Slot se prelako odrekao Robinih usluga. Ako moze negdje ici igrati vise, bolje je za njega da ide.
Samo sta onda? Pise se da Cimi nije zadovoljio i da ga vracaju, onda spadamo sa konja na magarca. Osloniti se na Gomeza da sa onim zdravljem pokriva 4 pozicije, nema smisla.
Samo sta onda? Pise se da Cimi nije zadovoljio i da ga vracaju, onda spadamo sa konja na magarca. Osloniti se na Gomeza da sa onim zdravljem pokriva 4 pozicije, nema smisla.
- Pandakonda
#90090 Re: Liverpool FC
Robertsonova glavna prednost u zadnje vrijeme je primarno to sto je lider na terenu i sto je uigran sa 90% ekipe. Ali je realno i on krenuo opadati i treba razmisljati o buducnosti. Valjda ga nece pustiti sad u januaru bez da vrate Kostasa
- AmiĐa_Idriz
#90091 Re: Liverpool FC
Tsimikasa vracaju iz Rome, blizu je znaci
- Edin H.
- no_sekirli
#90093 Re: Liverpool FC
Nadam se da ce strastveno poljubiti grb kad zabije.
-
sarayewo
#90094 Re: Liverpool FC
Michael Owen nove generacije...Edin H. wrote: ↑23/01/2026 19:25 Trent pregovara sa Man. City-jem![]()
https://www.football365.com/news/liverp ... -ask-leave
- AmiĐa_Idriz
#90097 Re: Liverpool FC
Sa Hekijem na terenu bi već vodili.
Ovaj novi je super odradio branjenje prekida sa ekipom, ali izvođenje naših kornera je nula velika.
Ovaj novi je super odradio branjenje prekida sa ekipom, ali izvođenje naših kornera je nula velika.
- AmiĐa_Idriz
#90098 Re: Liverpool FC
Nezasluženo totalno, ali ko te pita. Morali su iskoristiti nešto od onih šansi.
- ismar2215
#90099 Re: Liverpool FC
Boze sacuvaj kakva reakcija Virgila.
- ismar2215
#90100 Re: Liverpool FC
Ali Gomez koji se povrijedi kad ga neko ruzno pogleda