Valjda zato sto nas u Tuzli uvjek docekaju na noz... Tj. docekivaliam2804 wrote:Saik, ako nije problem, volio bi da pojasniš: "Jednostavno, nama kao Klubu više znači i više se isplati da Leotar ostane u ligi".
Iskreno, meni kao navijaču Želje kojeg neizmjeno volim, bi uvijek bilo draže da Leotar ispadne a ne Sloboda i to će uvijek tako da ostane (da se razumijemo nije nacionalistička).
Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Fuzzy Dunlop
#9001 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
-
palermo
#9002 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Čuj Velež je zajebao stvarelSaik wrote: I uopšte ne mislim da je Željo išao na to da izbaci Slobodu. Ja sam ubijeđen da je dogovoren bio X u očekivanju da GOŠK neće dobiti u Mostaru. Velež je zajeb'o stvar, a u Trebinju se samo privelo kraju kako je trebalo.
Kad već idemo u teorije, onda i ja d aiznesem svoju. Ono u što namanje mogu povjerovato je da je Sloboda pošteno dobila GOŠK-a u Gabeli, pa mi se čini vjerovatnijom neka verzija dogovora da GOŠK daje Slobodi, pri čemu se utakmicom u Mostaru garantira opstanak GOŠK-a.
Naravno, da ima ova terojia šupljina
- star(i)mo
#9003 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma ja. Velez je zajebao stvar. K o cemu, ...elSaik wrote:Sve je kod nas politika, a ovi što kukaju na politiku najpolitičniji među nama. Kad pustiš GOŠK i Leotar da opstanu onda si ovakav i onakav, a da se četiri-pet klubova potrudilo da Sloboda opstane onda bi bilo "svak čast, klubovi sa tradicijom treba da se pomažu, šta će nam sela u ligi" i slično. Kad su Čelik i Velež pustili Slobodi i sklanjali se da im zabiju golove onda niko ni riječi. To je normalno, jer kod "bošnjačkih" nema nikad politike.LSD wrote:Toliko pompe oko ispadanja Slobode![]()
ispala je i Kozara pa niko ni rijeci o njoj....da je sa njom kojim slucajem ispala Slavija ili GOŠK qurca bi iko moralisao o Želji, Veležu i njihovim navodnim prodajama tekme.
Niko se nebi ni obazirao...ovako svi fol uber moralni, casni, samo Željo crna ovcaNeka mi neko objasni ko može natjerati Želju ili bilo koju drugu ekipu da pobjeđuje neke druge ekipe, ako on to ne želi? Pa jesul navijači Werdera 5 dana prije međusobnog sa Wolfsburgom čestitatli gostima na novoj tituli. Eto, sad će neko natjerati Werder da zapne iz petnih žila da bi im mrski Bayern bio prvak. Hoće, hoće, završilo 1:5, čini mi se.
![]()
"Ma to ima samo kod nas".
Jednostavno, nama kao Klubu više znači i više se isplati da Leotar ostane u ligi. I uopšte ne mislim da je Željo išao na to da izbaci Slobodu. Ja sam ubijeđen da je dogovoren bio X u očekivanju da GOŠK neće dobiti u Mostaru. Velež je zajeb'o stvar, a u Trebinju se samo privelo kraju kako je trebalo.
Ma da hoce samo (uspjeti) dokazati da je utakmica u Mostaru namjestena pa da nas izbace iz PL i novcano kazne. Meni kao Rodjenom nista draze ne bi bilo. Pa vi onda (ovdje podrazumijevam i samu Slobodu) i dalje palamudite da niste vi krivci za ispadanje Slobode vec iskljucivo Velez.
- ultima_palabra
#9004 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa ne znam baš... a šta je tu garantovalo opstanak Slobode?palermo wrote:Čuj Velež je zajebao stvarelSaik wrote: I uopšte ne mislim da je Željo išao na to da izbaci Slobodu. Ja sam ubijeđen da je dogovoren bio X u očekivanju da GOŠK neće dobiti u Mostaru. Velež je zajeb'o stvar, a u Trebinju se samo privelo kraju kako je trebalo..
Kad već idemo u teorije, onda i ja d aiznesem svoju. Ono u što namanje mogu povjerovato je da je Sloboda pošteno dobila GOŠK-a u Gabeli, pa mi se čini vjerovatnijom neka verzija dogovora da GOŠK daje Slobodi, pri čemu se utakmicom u Mostaru garantira opstanak GOŠK-a.
Naravno, da ima ova terojia šupljina, ono što hoću reći je da nitko nije bezgrešan, pa sasvim sigurno ni Sloboda.
Meni se čini da je GOŠK prodao Slobodi i naveo i njih i ostale da misle da im se ne ostaje u ligi... a imao dogovor sa Veležom koji je stupio na snagu u zadnjih 15 minuta.
Sloboda ispala naivna, i kad se sve odmotalo nisu imali snage ništa da urade.
- n;hill
#9005 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
štagod da je bilo uspijeli su učiniti zanimljivim finale lige, nije se odavno više pričalo o zadnjem kolu, dogodine će moža i na tv se prenositi zadnje tekme 
- n;hill
#9006 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ako ko ima živaca, ima ludilo komentara, do opisa namještanja, čak i nekih sivih mercedesa....
http://www.bljesak.info/web/article.asp ... 4581f02d1f
http://www.bljesak.info/web/article.asp ... 4581f02d1f
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
- star(i)mo
#9008 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Mozda je Velez uzeo lovu i od Slobode i od GOSK-a. Ko ce ti ga znati... drakonske kazne ako je bilo tako! Odmah napraviti presedan da se slucajno vise ne ponovi.ultima_palabra wrote:Pa ne znam baš... a šta je tu garantovalo opstanak Slobode?palermo wrote:Čuj Velež je zajebao stvarelSaik wrote: I uopšte ne mislim da je Željo išao na to da izbaci Slobodu. Ja sam ubijeđen da je dogovoren bio X u očekivanju da GOŠK neće dobiti u Mostaru. Velež je zajeb'o stvar, a u Trebinju se samo privelo kraju kako je trebalo..
Naravno, da ima ova terojia šupljina, ono što hoću reći je da nitko nije bezgrešan, pa sasvim sigurno ni Sloboda.
Meni se čini da je GOŠK prodao Slobodi i naveo i njih i ostale da misle da im se ne ostaje u ligi... a imao dogovor sa Veležom koji je stupio na snagu u zadnjih 15 minuta.
Sloboda ispala naivna, i kad se sve odmotalo nisu imali snage ništa da urade.
- cyprus
#9009 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Možda uzmu Želji titulu i pošalju ga u Drugu ligu FBiH?rashtiman wrote:Bice veselo http://sportsport.ba/bh_fudbal/takmicar ... kola/81120
Dajte ba, nije valjda da ima još neke teoretske šanse da će ostavit Slobodu u ligi?
- star(i)mo
#9010 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Cyprus, ne radi se o Slobodi vec o citavom sistemu. Ko je kriv treba biti kaznjen pa taman se medju njima nasao i Velez.
- cyprus
#9011 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Al gledaj nešto, u tom slučaju svih 16 klubova treba letit iz lige...star(i)mo wrote:Cyprus, ne radi se o Slobodi vec o citavom sistemu. Ko je kriv treba biti kaznjen pa taman se medju njima nasao i Velez.
- Charuga
- Globalni moderator
#9013 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
2011/12
Svakako je i ova tema pred zakljucavanjem, samo cekam, kako sam i obecao, da se definitivno potvrde one 4 ekipe koje ce nas predstavljati u Evropi.
Žepče one godine JESTE zavisilo od utakmice na Grbavici ali nemojte vise o toj temi.
Svakako je i ova tema pred zakljucavanjem, samo cekam, kako sam i obecao, da se definitivno potvrde one 4 ekipe koje ce nas predstavljati u Evropi.
Žepče one godine JESTE zavisilo od utakmice na Grbavici ali nemojte vise o toj temi.
-
Mustang1
#9014 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#9015 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
kao tvoj fellow veležovacstar(i)mo wrote:Cyprus, ne radi se o Slobodi vec o citavom sistemu. Ko je kriv treba biti kaznjen pa taman se medju njima nasao i Velez.
- star(i)mo
#9016 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Sumnjam, mada sam siguran da bi to bila vecina. Mora se negdje krenuti. Kad se klupko istine pocne odmotavati, sve ce izaci na povrsinu. Ovako je ove godine Sloboda ispala zrtva (mada nisu ni oni nevini), drugi ce se, otvoreno ili hinjski radovati njihovoj nesreci sve dok i oni jednog dana ne postanu meta i ne pocne ista kuknjava. A kvalitet lige i dalje na nivou jedne Burkine Faso...cyprus wrote:Al gledaj nešto, u tom slučaju svih 16 klubova treba letit iz lige...star(i)mo wrote:Cyprus, ne radi se o Slobodi vec o citavom sistemu. Ko je kriv treba biti kaznjen pa taman se medju njima nasao i Velez.
-
LSD
#9017 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Da odglume da su regularna i poštena liga, ko fol zadnje kolo je jedino sumnjivo i problemBubalo1 wrote:![]()
![]()
Vidjet cete kad ponove citavo kolo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neka budu pravi moralisti i neka ponove citavu sezonu
-
LSD
#9018 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Sloboda žrtva, hastar(i)mo wrote:Sumnjam, mada sam siguran da bi to bila vecina. Mora se negdje krenuti. Kad se klupko istine pocne odmotavati, sve ce izaci na povrsinu. Ovako je ove godine Sloboda ispala zrtva (mada nisu ni oni nevini), drugi ce se, otvoreno ili hinjski radovati njihovoj nesreci sve dok i oni jednog dana ne postanu meta i ne pocne ista kuknjava. A kvalitet lige i dalje na nivou jedne Burkine Faso...cyprus wrote:Al gledaj nešto, u tom slučaju svih 16 klubova treba letit iz lige...star(i)mo wrote:Cyprus, ne radi se o Slobodi vec o citavom sistemu. Ko je kriv treba biti kaznjen pa taman se medju njima nasao i Velez.
Nemojte od Slobode praviti žrtvu i yebenog mučenika....sami pali, sami se ubili.
- star(i)mo
#9019 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Napisao sam "ispala"... mozda sam jos trebao dodati "navodno". Zrtva je uvijek bila samo jedna: fudbal!
- Charuga
- Globalni moderator
#9020 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Veliko veselje u komsijskoj avliji, legla licenca ...
Mislio sam kljucati ovu temu ali sad moram cekati da TK zakljuci posljednje kolo PLBiH.
Mislio sam kljucati ovu temu ali sad moram cekati da TK zakljuci posljednje kolo PLBiH.
- nosara
#9021 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Toliko im je svejedno da ori i vatromet...Plavih_11 wrote:Veliko veselje u komsijskoj avliji, legla licenca ...![]()
Neka su dobili, bice interesantnije...
- Hamo_copa_pitu
#9022 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Hvala sto nas pratite !!
- veljaca
#9023 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Cestitka komsijama za licencu ....
- Baltazar_khan
#9024 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
slobodno priznaj, samo što ne pojedeš svoja muda od inatanosara wrote:Toliko im je svejedno da ori i vatromet...Plavih_11 wrote:Veliko veselje u komsijskoj avliji, legla licenca ...![]()
Mislio sam kljucati ovu temu ali sad moram cekati da TK zakljuci posljednje kolo PLBiH.E, maleni, maleni... Ko vas ne zna...
![]()
Neka su dobili, bice interesantnije...
-
LSD
#9025 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Na klopu muda se furaju divovi ove 3 sezone...a na Inat pogotovu - to im je omiljena furka
U inat svima - HZ Otoka
U inat svima - HZ Otoka