asker wrote:U novom traileru Sansa se sastaje sa Baelishom. Njega kad vidim u drustvu normalnih ljudi najezim se. Smutljivac, tempirana bomba, hodajuci djavo iz dna pakla................nikad nista od njega dobro nemoze izac. Zajebat ce sotonu licno, a kamoli Sansu ili nekog normalnog. S njim se ne treba pozdravljat, ne uvodit ga u kucu, ne ici istim putem, 3 puta pljunut i pocesat se po jajima cim ga vidis.
Predao Sansu na tanjiru psihopati a ko fol okrivi onog Yohna Royce-a i malo je falilo da frajer proleti kroz mjeseceva vrata.
Zaboravi se da je on stavio noz pod grlo jadnom Nedu pri hapsenju i ono njegovo "rekao sam ti da mi ne vjerujes". Dobro kaze Varys za njeg "spalio bi citav svijet samo da bi bio kralj pepela". Fuj!
Kud ga ne ubi Tuta Bugarin, tj ne zaklase ga oni iz Cersey straze.
i ja ga ne mogu smislit al tako je kako je mora postojat takav lik iz sjene koji vuće bitne konce a u suštini nema stvarnu vlast tj moč... nije samo on Neda izdao i Sansu sječate se onda kad je Ajra služila Tywina i kad je došao maloprstić da dogovore izdaju Boltona i Freya i da pokolju na crvenom vjenčanju sve... Ajra je saznala tada dje se nalaze Robb i Majka joj i pobjegla...90% sranja je on krivac, Olleni je pomogao da otruje Joffreya, pa Olleni dao pismo da je Cersei spavala sa bratićem a ovaj ispovjedio se vrapcu, Cersei je preko njega doznala s kime u bordelu je Loras Tyrell pa je onaj pederko preko Vrhovnog Vrapca svjedočio protiv Lorasa a i razotkrio Margaery da je znala za njegove pederluke i da ga je krila zapravo zato i leži u zatvoru...pa bacio kroz mjesečeva vrata Lysu Arryn i uzeo pod okrilje onog malog debila pa vedri i oblači po Vale of Arryn... remzi je psihopata al ovaj je pokvareni ljigavac i milion puta gori od remzija, sa psihopatom znaš na ćemu si sa ovim ljigavim prelivodom nikad...(kopija našHih političara)