Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
#9001 Re: FK Sarajevo
evo rece da im se baljak uvalio na konferenciju 
- mahalaš
-
Fabolous
#9003 Re: FK Sarajevo
Dobro korektno je pricao, nije pljuvao po navijacima, rekao je da su im se Baljak i Merdanovic bukvalno uvalili na press, da ih je zabolilo zvizdanje stadiona ali da razumije navijace.
-
Dialer
#9004 Re: FK Sarajevo
Ovdje je neko lud. sve 4 strane imaju svoju pricu. 
- gospodin Rajković
#9005 Re: FK Sarajevo
Dobro si žao mi ga ipak nekako je utučen ali ipak pokušava (koliko smije) da bude fer i korektan.Fabolous wrote:Dobro korektno je pricao, nije pljuvao po navijacima, rekao je da su im se Baljak i Merdanovic bukvalno uvalili na press, da ih je zabolilo zvizdanje stadiona ali da razumije navijace.
-
sjever76
#9006 Re: FK Sarajevo
ne očekujem ja da hame ili bilo ko drugi od igrača vodi našu borbu ali brate on je nedorečen do jaja. ima načina da pošalješ poruku a da ostaneš koliko toliko neutralan. hame nije kapacitet za tako nešto pa je ovaj razgovor imao efekat kao prdež miša u kini.
-
Fabolous
#9007 Re: FK Sarajevo
[quote="sjever76"]ne očekujem ja da hame ili bilo ko drugi od igrača vodi našu borbu ali brate on je nedorečen do jaja. ima načina da pošalješ poruku a da ostaneš koliko toliko neutralan. hame nije kapacitet za tako nešto pa je ovaj razgovor imao efekat kao prdež miša u kini.[/quote]
Upravo.
Upravo.
- Real Khan
#9008 Re: FK Sarajevo
Nikad ne reci nikad...na žalost, još uvijek se ne zna tačan način i procedura (barem ne javno, transparentno) biranja članova Skupštine FKS. Džemidžić je napomenuo da će se BP i UNFKS boriti da članovi Skupštine budu samo osobe koje su platile članarinu FKS (što je sasvim logično)... Međutim, ako se sada sazove Skupština, još uvijek će raditi u sastavu kao i do sad (nedefinisanom, prijateljsko-poznaničko-rodbinskom sastavu), tako da ne znači da će štetočine automatski morati van. Sada je do navijača i BP da naprave pritisak gdje god mogu, tako da neutrališu eventualne političke pritiske koji bi možda išli u korist štetočinama (Baljku and Co). Nemojte se sekirati ako vam na bilo koji način zaprijete "političarima", jer kada vide hiljade navijača koji žele nečiji odlazak, onda će i političari da klepnu ušima jer na kraju i političari zavise od VOLJE MASE...a najjača masa u državi su HORDE ZLABaltazar_khan wrote:Po ko zna koji put čekamo "istorijsku" skupštinu, nadam se da će ova konačno pokazati parazitima izlazna vrata!
-
Goool
#9009 Re: FK Sarajevo
HoceM_e_m_o wrote:Zna li neko hoće li sad biti kakva sportska emisija na TVSA i hoće li možda Hame biti gost?
Hame se stidi, ne moze on vise od ovoga. Ne trebe ga kriviti, takav je. Nagovijestio je da su im ikebane upale na press.
-
sistematski pregled
#9010 Re: FK Sarajevo
Hajde braćo plaćenici, dajte tu emisiju s Alfe.
-
cunga lunga
#9011 Re: FK Sarajevo
The 51st State wrote:samo mjesto koleta ide zaim poturicnorth wrote:Nisam za kopiranje pjesama drugih navijačkih skupina, ali nevjerovatno koliko se svaka riječ ove pjesme podudara sa našom situacijom.....chsk wrote:Ako je kojim slucajem odlucio se da izadje pred kamere, mora da je pripremio u scenariju srcani. Mada nije, gdje ce to govno, covjece pa kolko me sekirancija uhvati cim spomenem ova govna, od baljka pa do mirze.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=rWIbfhMQ ... re=related
Baljak lopove, jbemo ti sve...
Dobio je adekvatnog zeta
- dinGospo_SA
#9012 Re: FK Sarajevo
ma samo da se sve poslozi na najbolji moguci nacin i da bude sto transparentnije, sto u svakom slucaju smanjuje sanse za bilo kakve mutne radnje...
PS Sema obraduj nas za lijepi bajram pa ''osposobi'' forum
PS Sema obraduj nas za lijepi bajram pa ''osposobi'' forum
Last edited by dinGospo_SA on 16/11/2010 01:42, edited 1 time in total.
- Topla voda
#9013 Re: FK Sarajevo
jel dosla struja jahi i dadi?
vidim neki ciko proso ispod dole i kontam ,da nisu ukljucili....mora da je prandelli platio racun,da ne budu momci u mraku za bajramske blagdane
vidim neki ciko proso ispod dole i kontam ,da nisu ukljucili....mora da je prandelli platio racun,da ne budu momci u mraku za bajramske blagdane
- Vjerujte mi!
#9014 Re: FK Sarajevo
Hahahaha, voditelja. Gdje chu pred ovog dochi.
-
todd_smith
- luckylaka
#9016 Re: FK Sarajevo
Jel dosta vise o igracima,jel dosta vise pljuvanja po onima kojima ste nakon Zelje urnebes pravili.Drkate bez veze po Jahi i Dadi koji ni krivi ni duzni dodzose na tapet.Ovdje svaki polunavijac moze napasti igrace do mile volje bez da odgovara ni za sto.Okrenite se prema pravim krivcima.Jes fazon zbijati zajebanciju na racun Dade i Jahe sto nisu imali struju.Stvarno je fazon u p.m.A nisu imali i cutali su.Jos jednom .Ohanite sa igracima.P.S.Dado St.Louis je uz tebe i Sarajevo.Poz///P.S.Svim Bordo navijacima Islamske vjeroispovjesti Bajram Serif Mubarek Olsun i da sledeci docekamo u grupnom takmicenju lige sampiona.ABD.Aman jarabiTopla voda wrote:jel dosla struja jahi i dadi?
-
Ultragotiva
#9018 Re: FK Sarajevo
Braco placenici nek nam je sretan Bajram svima i da nam sljedeci bleka da svima bajramluk na vrijeme. Bajram Serif Mubarek Olsun.
aBd sljedeci Bajram na klupi nam jedan jedini HUSREF MUSEMIC!
aBd sljedeci Bajram na klupi nam jedan jedini HUSREF MUSEMIC!
- motachjointa
#9019 Re: FK Sarajevo
u raji je uvijek bilo, ko izda pizda, nadam se da se likovi poput ublehasa blekica vise nikad nece vrtiti oko sarajeva.
usput svim pitarima bajram serif mubarek olsun.
usput svim pitarima bajram serif mubarek olsun.
- Vjerujte mi!
#9020 Re: FK Sarajevo
Ja hochu da nam vech za Bozhiche na klupi bude neki vrsni pravoslavni, katolichki ili, shto je najbolje, ateistichki nogometni struchnjak. ABd, aBd!
-
extraordinary
#9021 Re: FK Sarajevo
Fali ti vjerujte mi dio, bez tog te niko ozbiljno neće shvatiti 
- Vjerujte mi!
#9022 Re: FK Sarajevo
Valjda se vech podrazumijeva da mi se vjeruje.extraordinary wrote:Fali ti vjerujte mi dio, bez tog te niko ozbiljno neće shvatiti
- Topla voda
#9023 Re: FK Sarajevo
pa sam kazes da je zajebancija ovo,sto bi trebalo znaciti da je neki dobar feeling i da im ne zamjeram nista,posebno sto moraju kod ledeta ici da se nakace na fb.luckylaka wrote:Jel dosta vise o igracima,jel dosta vise pljuvanja po onima kojima ste nakon Zelje urnebes pravili.Drkate bez veze po Jahi i Dadi koji ni krivi ni duzni dodzose na tapet.Ovdje svaki polunavijac moze napasti igrace do mile volje bez da odgovara ni za sto.Okrenite se prema pravim krivcima.Jes fazon zbijati zajebanciju na racun Dade i Jahe sto nisu imali struju.Stvarno je fazon u p.m.A nisu imali i cutali su.Jos jednom .Ohanite sa igracima.P.S.Dado St.Louis je uz tebe i Sarajevo.Poz///P.S.Svim Bordo navijacima Islamske vjeroispovjesti Bajram Serif Mubarek Olsun i da sledeci docekamo u grupnom takmicenju lige sampiona.ABD.Aman jarabiTopla voda wrote:jel dosla struja jahi i dadi?
opusteno ba
jesil mislio na ramazanski il sljedeci kurban bajram,da docekamo u ligi prvaka,jer ce ramazanski proci ,prije nego se formiraju grupe lp
-
exc0d14c
#9024 Re: FK Sarajevo
Za ona dobra dobra dobra stara vremena