NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9001 Re: NBA - National Basketball Association
Sta ce im. Razvaljuju i bez njega. 
- King Kenny
#9002 Re: NBA - National Basketball Association
Prvo da dobijemo komšije pa onda se posvetiti Lakersima 13. decembraagent_zero wrote:Bacite nam Lejkerse da se igramoKing Kenny wrote:Rollin'![]()
- n;hill
#9003 Re: NBA - National Basketball Association
Od Celticsa se uvijek očekuje prvenstvo, regularna sezona je samo uigravanje i do tradedeadlina određivanje tko ima ili nema potrebno, tako evo čitam da se Darko pakuje i vraća u Srbiju/Europu, nakon 5 min igre, klupa je estra ali to će se tek pokazati, pa svake godine je isto, i na kraju utakmica do finala, i lani su bili ispod 50% u februaru, i to s klupom Pavlović, Daniels, Dooling i sl..realno katasrofom od klupe, ovako umjesto Darke će da dođe netko,govori se K-mart, Avery Bradley se oporavlja, a ovaj niz je bio zbog 5 utakmica u 6 dana predvidljiv letdown, anyway ne brinite za Celticse, bitno je da se najbolje igra kad je najbitnije, a ovaj tim to znaTomahawk11 wrote:Ne znam sta neko ocekuje od Celticsa. Nikakve rotacije, klupa nula bodova, Pierce i Garnett ne mogu igrati svaku utakmicu na nivou, potrosili su se.
-
Mr. Brightside
- n;hill
#9005 Re: NBA - National Basketball Association
Mr. Brightside wrote:Rondo zna
- Svjetionik
#9006 Re: NBA - National Basketball Association
Ekipa sa starim igračima i bez pravog centra. Ne bi bilo čudo da ne ufate ni play off. Samo je pitanje kad će Garnett opet na odmor radi povrede ili Pierce. Da su na Zapadu garant ne bi ušli u završnicu.n;hill wrote:Od Celticsa se uvijek očekuje prvenstvo, regularna sezona je samo uigravanje i do tradedeadlina određivanje tko ima ili nema potrebno, tako evo čitam da se Darko pakuje i vraća u Srbiju/Europu, nakon 5 min igre, klupa je estra ali to će se tek pokazati, pa svake godine je isto, i na kraju utakmica do finala, i lani su bili ispod 50% u februaru, i to s klupom Pavlović, Daniels, Dooling i sl..realno katasrofom od klupe, ovako umjesto Darke će da dođe netko,govori se K-mart, Avery Bradley se oporavlja, a ovaj niz je bio zbog 5 utakmica u 6 dana predvidljiv letdown, anyway ne brinite za Celticse, bitno je da se najbolje igra kad je najbitnije, a ovaj tim to znaTomahawk11 wrote:Ne znam sta neko ocekuje od Celticsa. Nikakve rotacije, klupa nula bodova, Pierce i Garnett ne mogu igrati svaku utakmicu na nivou, potrosili su se.
- n;hill
#9007 Re: NBA - National Basketball Association
Drug moj istu pjesmu slušam već tri četiri godine, pa nikako da vam se obistini, nekad hoće znam, ali do tad lijepo je bilo i lijepo jest biti navijač Celticsa, sve do kraja playoffa iz godine u godinuSvjetionik wrote:Ekipa sa starim igračima i bez pravog centra. Ne bi bilo čudo da ne ufate ni play off. Samo je pitanje kad će Garnett opet na odmor radi povrede ili Pierce. Da su na Zapadu garant ne bi ušli u završnicu.
- Svjetionik
#9008 Re: NBA - National Basketball Association
Dobro hajde, ti se nadaj da će se veteranska minutaža povećavat i da imaju šampionske ambicije. Pa njima da starog Šaka stave u ekipu, ne bi titulu osvojili u današnjoj ligi. To znaju oni, zna i svako drugi, samo ti sanjaš i nešto se kao sladiš... Veterani igraju da uzmu još koju dobru paru i to je sve.n;hill wrote:Drug moj istu pjesmu slušam već tri četiri godine, pa nikako da vam se obistini, nekad hoće znam, ali do tad lijepo je bilo i lijepo jest biti navijač Celticsa, sve do kraja playoffa iz godine u godinuSvjetionik wrote:Ekipa sa starim igračima i bez pravog centra. Ne bi bilo čudo da ne ufate ni play off. Samo je pitanje kad će Garnett opet na odmor radi povrede ili Pierce. Da su na Zapadu garant ne bi ušli u završnicu.
- madner
#9009 Re: NBA - National Basketball Association
Sto jest jest, a onda u 6. tekmi LeBron mora izvuc najbolju tekmu u playoffu da spasi zivu glavi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9010 Re: NBA - National Basketball Association
Dobro, Celticsi su prosle sezone izvukli maksimum i svaka im cast na tome. Ne sumnjam da mogu i ove sezone do play off-a. To sto se od njih ocekuje prvenstvo, hm, jedno je sta se ocekuje, a drugo sta je moguce. Veliki sam postovalac djela trojca KG, RA, PP, ali godine su pritisle, nije to vise to. Prosla su ta dobra vremena, treba biti malo realan.
Vrijeme je za totalnu rekonstrukciju, kad je vec imperativ trofeja.
- Svjetionik
#9011 Re: NBA - National Basketball Association
Ako je RA=Ray Allen, on ne igra više u Bostonu. Kad se saberu godine i kvalitet njihov najbolji igrač je danas Rondo.Tomahawk11 wrote:Dobro, Celticsi su prosle sezone izvukli maksimum i svaka im cast na tome. Ne sumnjam da mogu i ove sezone do play off-a. To sto se od njih ocekuje prvenstvo, hm, jedno je sta se ocekuje, a drugo sta je moguce. Veliki sam postovalac djela trojca KG, RA, PP, ali godine su pritisle, nije to vise to. Prosla su ta dobra vremena, treba biti malo realan.
-
Mr. Brightside
#9012 Re: NBA - National Basketball Association
a Boston ove sezone ima puno jaču ekipu nego prošle tu je Teri, Đef Grin, Lii, Barbosa
i da se nekim čudom Lebron povrijedi, hladno bi uzeli istok
ups, i Niksi su simpa
ups, i Niksi su simpa
- Svjetionik
#9013 Re: NBA - National Basketball Association
Ostatak ekipe je bolji, ali su Garnett i Pierce stariji i gori. Mnogo veća šansa da će se njih oba povrijediti nego Lebron.Mr. Brightside wrote:a Boston ove sezone ima puno jaču ekipu nego prošle tu je Teri, Đef Grin, Lii, Barbosa![]()
ups, i Niksi su simpa
- n;hill
#9014 Re: NBA - National Basketball Association
Rekonstrukcija je skoro završena, Rondo, Lee, Sullinger, Melo, Green su tu naredne 4 god, Garnett, Bass, JET, Bradley 3 godine..Drako već otišo..Ostje dakle Pierce, Barbosa, Wilcox, Collins da se vidi šta s njima, ako ovaj roster ne funkcioniro, ide Pierce s nekim iz njegove ove grupe s nekim pickom najvjerovatnije za neko pojačanjeTomahawk11 wrote:Vrijeme je za totalnu rekonstrukciju, kad je vec imperativ trofeja.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9015 Re: NBA - National Basketball Association
OK, od ovih nabrojanih, Rondo je klasa, ovo ostalo.....mislim na ove podmlatke, Barbosa to nije, on je vec u NBA i nije neki igrac za velike bitke. Dobar jeste, ali ovo su Celticsi, razumijes me sta pricam.n;hill wrote:Rekonstrukcija je skoro završena, Rondo, Lee, Sullinger, Melo, Green su tu naredne 4 god, Garnett, Bass, JET, Bradley 3 godine..Drako već otišo..Ostje dakle Pierce, Barbosa, Wilcox, Collins da se vidi šta s njima, ako ovaj roster ne funkcioniro, ide Pierce s nekim iz njegove ove grupe s nekim pickom najvjerovatnije za neko pojačanjeTomahawk11 wrote:Vrijeme je za totalnu rekonstrukciju, kad je vec imperativ trofeja.
Pierce i Garnett su stari, isluzeni, ne mogu vise provoditi vremena na parketu kao prije. Kad sam rekao rekonstrukciju, prije svega je potrebno neko zvucno ime da uklapa sa Rondom, a ja ne vidim ni jedno kad je trenutni roster u pitanju.
@Svjetionik, znam da Ray ne igra vise u Celticsima, ali evo kolega @n;hill to sigurno zna, ovo je ekipa kojoj je njena dusa bila zasnovana na ovom trojcu, kasnije je i Rondo dosao kao pojacanje. Puno je to za nadomjestiti odjednom. Svojim odlaskom, Ray je najavio kraj jedne sjajne generacije Celticsa. Treba sad vremena da stvari isplivaju na povrsinu.
- MaroonBrigade
- hrastov žižak
#9017 Re: NBA - National Basketball Association
According to Houston Chronicle reporter Jonathan Feigen, Harden left Monday night's game with "upper respiratory distress":
Jonathan Feigen @Jonathan_Feigen
Now official. Harden out with upper respiratory distress.
20 Nov 12
Reply
Retweet
Favorite
We knew entering the game that Harden was dealing with this issue (via Feigen), but it obviously hasn't gone away.
- just principe
#9018 Re: NBA - National Basketball Association
kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.mondo.rs/s267531/Kolumne/Kol ... llenu.html
nema sta pravi profesionalac. Sportista od glave do pete. Jedina mrlja odlazak u Bostonov mrski rival
"Ray je potpuno lud. Jednom sam promašio zakucavanje na zagrijavanju pred meč i on je od mene tražio da na svakom sledećem zagrijavanju promašim kucanje na takav isti način. Drugi put je tražio da sjednem na svoje mjesto u avionu jer promjenom mjesta narušavam harmoniju. Da svaki dan radim iste stvari kao on - ja bih se ubio". P.Pierce
- hrastov žižak
#9019 Re: NBA - National Basketball Association
meni je opo u očima kad sam u nekom intervjuu pročito da mu je omiljena knjiga alhemičar i da je dijeli raji
nervira ta njegova dosadna rutina. al zato ga je milina gledati. onako će ljudi u dženetu šutat na basketu 
- just principe
#9020 Re: NBA - National Basketball Association
hrastov žižak wrote:meni je opo u očima kad sam u nekom intervjuu pročito da mu je omiljena knjiga alhemičar i da je dijeli rajinervira ta njegova dosadna rutina. al zato ga je milina gledati. onako će ljudi u dženetu šutat na basketu
- hrastov žižak
#9021 Re: NBA - National Basketball Association
just principe wrote:![]()
![]()
hrastov žižak wrote:meni je opo u očima kad sam u nekom intervjuu pročito da mu je omiljena knjiga alhemičar i da je dijeli rajinervira ta njegova dosadna rutina. al zato ga je milina gledati. onako će ljudi u dženetu šutat na basketu
-
Mr. Brightside
#9022 Re: NBA - National Basketball Association
Rej šuta nogama, i mislim bukvalno ovo 
- MaroonBrigade
- just principe
#9024 Re: NBA - National Basketball Association
LA masina se zahuktava.. 
-
Mustang1