http://www.uskinfo.ba/m/vijest/uznemiru ... nici/65694
Ilegalni migranti u BiH
-
espn
#9001 Re: Migranti u BiH
UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: MIGRANT SILOVAO PSA U DVORIŠTU PORODIČNE KUĆE U BIHAĆU, NA SNIMKU I SLUČAJNI PROLAZNICI!

- Maraschino
- Fudo Bosna
#9003 Re: Migranti u BiH
Puna mi "neka stvar " ovih dusebriznika sto zale ove uhljebe, u najboljim godinama, zdrave, radno i vojno sposobne, koji dolaze npr iz; Maroka, Irana, Pakistana, Indije, itd; drzava koje vecinom rata ni vece ekonomske krize , nisu ni osjetile...
Kao, trebamo mi biti "humani" , pa covjece iz Maroka je mogao "preplivati" preko Griblatara u Spaniju, malo je dalje Italija, a oni ; predju cijelu Afriku, Bliski Istok, Tursku, Grcku, Albaniju, C.Goru ili Srbiju, pa u Bosnu? Iz zemlje koja je vjerovatno u boljem ekonomskom polozaju a sigurno i politicki stabilnija od BIH. Ili iz jednog Pakistana?
Pa covjece, zamisli da desetine hiljada nasih mladica od ; 25,27, 29 godina, krene prema Indoneziji, ali prije toga pobacaju sva dokumenta, a cilj im Australija?
I nas se kritikuje, i ima se obraza nama koji smo rintali citav zivot , proveli rat u Sarajevu, borili se i odbranili od agresije ili nasoj djeci koja rade cijeli raspust i uce jezike i
gledaju da zarade za fakultet za upis , ima se obraza neradniku od 25 - 29 godina, odrastao zdrav, da mi dodje pred Hose, BBI ili Bingo i da prosi da mu damo marku.
Ma mars...
P.S.
Odakle reis ul ulemi pravo da "uhljebe" proglasava muhadzirima, nama 90% dolazi 25 godisnja muskadija, u zelji za socijalom i lagodnim zivotom na zapadu, a zemlje iz kojih dolaze nisu ratna podrucja. Reise, prece je da od prikupljenog novca zekata pomognes nas narod a da sergije organizujes za siromasne u BIH.
Pogotovu za povratnike u entitet RS....
Kao, trebamo mi biti "humani" , pa covjece iz Maroka je mogao "preplivati" preko Griblatara u Spaniju, malo je dalje Italija, a oni ; predju cijelu Afriku, Bliski Istok, Tursku, Grcku, Albaniju, C.Goru ili Srbiju, pa u Bosnu? Iz zemlje koja je vjerovatno u boljem ekonomskom polozaju a sigurno i politicki stabilnija od BIH. Ili iz jednog Pakistana?
Pa covjece, zamisli da desetine hiljada nasih mladica od ; 25,27, 29 godina, krene prema Indoneziji, ali prije toga pobacaju sva dokumenta, a cilj im Australija?
I nas se kritikuje, i ima se obraza nama koji smo rintali citav zivot , proveli rat u Sarajevu, borili se i odbranili od agresije ili nasoj djeci koja rade cijeli raspust i uce jezike i
gledaju da zarade za fakultet za upis , ima se obraza neradniku od 25 - 29 godina, odrastao zdrav, da mi dodje pred Hose, BBI ili Bingo i da prosi da mu damo marku.
Ma mars...
P.S.
Odakle reis ul ulemi pravo da "uhljebe" proglasava muhadzirima, nama 90% dolazi 25 godisnja muskadija, u zelji za socijalom i lagodnim zivotom na zapadu, a zemlje iz kojih dolaze nisu ratna podrucja. Reise, prece je da od prikupljenog novca zekata pomognes nas narod a da sergije organizujes za siromasne u BIH.
- Hajvan
#9004 Re: Migranti u BiH
Doklen je viza?espn wrote:UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: MIGRANT SILOVAO PSA U DVORIŠTU PORODIČNE KUĆE U BIHAĆU, NA SNIMKU I SLUČAJNI PROLAZNICI!
Si stigao na red?
-
moonca
#9005 Re: Migranti u BiH
Na snimku je silueta muskarca--- . 
-
aerodinamika
#9006 Re: Migranti u BiH
nema nikakvog dokaza da je rijec o migrantu, mogao je to uraditi bilo ko...espn wrote:UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: MIGRANT SILOVAO PSA U DVORIŠTU PORODIČNE KUĆE U BIHAĆU, NA SNIMKU I SLUČAJNI PROLAZNICI!
sve religije u prvi plan stavljaju covjeka, bez obrzira na boju koze, etnicko ili politicko oipredjeljenje, boju kose, ociju itd. to je ono sto je rejs efendija naglaslio, osim toga u zemljama iz kojih dolaze ti nesretnici gost je SVETINJA, a nas sve, bez obzira bili hriscani, muslimani ili neko drugi, obavezuje se pomoci CIVJEKA u nevolji, i ako cemo iskreno mislim da niko od obicnih ljudi nije na tom nivou da bi sebi uzeon za pravo da kritikuje jednog ucenog covijeka, ima u ovoj zemlji dobrih ljudi, vjernika koji su i će nastaviti da pomazu sve nesretnike koji dolaze ili će dolaziti na putu za bolje sutra, ova zemlja je uvjek bila otvorena i gostprimljiva za sve, pa ako uzmemo i nasi preci su nekad dosli ovdje, ali to ne znaci da ce oni ostat, mozda neko i ostane ali mnogi idu dalje, ali ko god ostane dobrodosao je, i slaveni su se ovdje doselili, pa bilo je i drugih naroda uzmi u ozbir da postoje italijanske zajednice oko prnjavora ili p'rijedora, ima ceha i rusina i raznih etnickih grupa u bosni i hercegovini, top je to bogatstvo kultura i sarlikost kojoj se cijeli svijet diviFudo Bosna wrote: P.S.
-
espn
#9007 Re: Migranti u BiH
A što bi tebi vjerovali a ne nekom što tamo živi?aerodinamika wrote:nema nikakvog dokaza da je rijec o migrantu, mogao je to uraditi bilo ko...espn wrote:UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: MIGRANT SILOVAO PSA U DVORIŠTU PORODIČNE KUĆE U BIHAĆU, NA SNIMKU I SLUČAJNI PROLAZNICI!
sve religije u prvi plan stavljaju covjeka, bez obrzira na boju koze, etnicko ili politicko oipredjeljenje, boju kose, ociju itd. to je ono sto je rejs efendija naglaslio, osim toga u zemljama iz kojih dolaze ti nesretnici gost je SVETINJA, a nas sve, bez obzira bili hriscani, muslimani ili neko drugi, obavezuje se pomoci CIVJEKA u nevolji, i ako cemo iskreno mislim da niko od obicnih ljudi nije na tom nivou da bi sebi uzeon za pravo da kritikuje jednog ucenog covijeka, ima u ovoj zemlji dobrih ljudi, vjernika koji su i će nastaviti da pomazu sve nesretnike koji dolaze ili će dolaziti na putu za bolje sutra, ova zemlja je uvjek bila otvorena i gostprimljiva za sve, pa ako uzmemo i nasi preci su nekad dosli ovdje, ali to ne znaci da ce oni ostat, mozda neko i ostane ali mnogi idu dalje, ali ko god ostane dobrodosao je, i slaveni su se ovdje doselili, pa bilo je i drugih naroda uzmi u ozbir da postoje italijanske zajednice oko prnjavora ili p'rijedora, ima ceha i rusina i raznih etnickih grupa u bosni i hercegovini, top je to bogatstvo kultura i sarlikost kojoj se cijeli svijet diviFudo Bosna wrote: P.S.
- Thorgerson
#9008 Re: Migranti u BiH
A i kuja se šepuri gola.
Sama je tražila.
Sama je tražila.
-
howdy
#9009 Re: Migranti u BiH
Krajina se budi. Nece na dobro.
- Maraschino
-
biscanka2
- sinuhe
#9013 Re: Migranti u BiH
Migranti u izrazito emigrantskom kraju zemlje emigranata. 
Sto im ne naprave kakvo skloniste da mogu prenociti i oprati se?
-
biscanka2
#9014 Re: Migranti u BiH
Pitaj to ove nadlezne u Sarajevu.sinuhe wrote:Migranti u izrazito emigrantskom kraju zemlje emigranata.
-
espn
#9015 Re: Migranti u BiH
Mještani protiv otvaranja migrantskog centra u Ljubačama kod Tuzle, spremni i na proteste
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mjestan ... /191116082
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mjestan ... /191116082
- Janjicar
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#9019 Re: Migranti u BiH
Dosta smo se mi prilagodjavali, nek se oni nama prilagodjavaju. Eto ih Cericu, uspjeli smo.
- Maraschino
#9020 Re: Migranti u BiH

Pa nedajte da prolaze za Bosnu, zajebite Bakira.
-
zrakomlat
#9021 Re: Migranti u BiH
Matijevic_Vlado wrote: ↑17/11/2019 20:15 Dosta smo se mi prilagodjavali, nek se oni nama prilagodjavaju. Eto ih Cericu, uspjeli smo.
-
zrakomlat
-
emric
#9023 Re: Migranti u BiH
Da Hrvati imaju više pameti a manje kompleksa i umišljenosti da su "na braniku kršćanstva", provodili bi migrante na svoju zapadnu granicu i dalje, rješavajući tako vlastite probleme sa tuđim gostima. Ne shvataju da se bavimo tuđim brigama, jer mi niti smo napravili migrante od ovih ljudi niti su nama pošli.
Ali, po običaju, Hrvat služi tuđim interesima, umišljajući da je nekome bitan.
Ali, po običaju, Hrvat služi tuđim interesima, umišljajući da je nekome bitan.
- mayab
#9024 Re: Migranti u BiH
Ljudi moji,oni nisu migranti, nego ILEGALNI MIGRANTI, razlika je očita i ogromna!
Meni je stvarno žao što mediji ne prave tu razliku kod svojih izvjestavanja, nego zapravo šire laži i dezinformacije
Meni je stvarno žao što mediji ne prave tu razliku kod svojih izvjestavanja, nego zapravo šire laži i dezinformacije
-
TRANCE
#9025 Re: Migranti u BiH
Kakvo kršćanstvo i folovi, hoće Hrvati da uđu u Šengen da ne moraju čekati u redovima na granici kad ulaze u Sloveniju i Mađarsku, a Šengen podrazumijeva i određene standarde prilikom kontrole vanjske granice EU, u ovom slučaju granice sa BiH. Ko je nama kriv što i mi nismo u EU i Šengenu, pa ne bi onda imali taj problem s migrantima koji ne mogu preći granicu u pohodu na Hartz IV socijalu.emric wrote: ↑18/11/2019 06:07 Da Hrvati imaju više pameti a manje kompleksa i umišljenosti da su "na braniku kršćanstva", provodili bi migrante na svoju zapadnu granicu i dalje, rješavajući tako vlastite probleme sa tuđim gostima. Ne shvataju da se bavimo tuđim brigama, jer mi niti smo napravili migrante od ovih ljudi niti su nama pošli.
Ali, po običaju, Hrvat služi tuđim interesima, umišljajući da je nekome bitan.![]()