All-Inclusive je skup i u Crnoj Gori, pogledaj pa ćeš vidjeti
Ne znam za Albaniju, baš ću sad da pogledam
Moderator: anex
All-Inclusive je skup i u Crnoj Gori, pogledaj pa ćeš vidjeti
Gledam ove sta nude sol azur, relax tours i tako, turska 7 dana 1200-1600KM po glavi, avion i all inclusive. Djeca dzabe. Znaci nas bi izaslo do 3000KM.
Antalya druze vjeruj mi, ovo je cirkus sta hrvati rade sa cijenama
Ja sam uvijek sam trazio sve, nesto mi merak
Poslat cu im zahtjev za ponudu. Solazur mi je poslao raspon od 3000-6000KM, ovisno o hotelu, sve all inclusive i direkt avion.
Puno jeste, ali po meni, i vrijedi.
Ma kakav crni Jadran, jedina prednost Jadrana je sto mogu sjesti u auto i za 2 sata sam tamo, vama malo duze. Hrana - losa, ljudi- katastrofa(iskljucujem KOrculu iz toga, tamo su bili fini), Hoteli - prosjek. Plaza- kamen. Hlad - cesto extrab_i_s wrote: ↑05/04/2022 11:46Puno jeste, ali po meni, i vrijedi.
Kada sam pravio poređenja sa ljetovanjem u okolnim zemljama u odnosu na Tursku, Turci su bili skuplji za nekih 500-700 KM, ali kad uzmem u obzir da letiš hiljadu i po kilometara, da imaš u svako doba dana/noći uslugu, ugođaj koji nije ni blizu onome što dobijemo na Jadranu, itekako se isplati.
Da se ne bi neko nadovezao i krenuo sa pričom "Ali, Jadran...", pričam o svom ličnom iskustvu i dojmu.![]()
Sad ne znam jesi li sarkasticanRaigor Stonehoof wrote: ↑05/04/2022 12:35 plaza kamen, dje si ti bio u hrvatskoj da mi je znat. da nije u turskoj plaza bolja![]()
![]()
Jeste sljunak, al rece kamen, meni je kamena plaza ovodr_Evil wrote: ↑05/04/2022 12:41Sad ne znam jesi li sarkasticanRaigor Stonehoof wrote: ↑05/04/2022 12:35 plaza kamen, dje si ti bio u hrvatskoj da mi je znat. da nije u turskoj plaza bolja![]()
![]()
![]()
ali u svakom slucaju, 99% plaza u Hrvatskoj su sljuncane.
Pjescane plaze u Hrvatskoj se mogu na prste prebrojati.

A dobro, na sljunak sam mislioRaigor Stonehoof wrote: ↑05/04/2022 12:44Jeste sljunak, al rece kamen, meni je kamena plaza ovo
onaj sitni pijesak sto u gace ulazi ne volim nikako, pretpostavljam da si ti na to mislio
Da se makar smanji na 4 radna dana eto jos godisnje 50 dana zivota. Ionako uz dobru motivaciju se moze tih prosjecno 2 sata dnevno brze odraditi i nadoknaditi posao ali imas onda cijeli dan free. Al dosta offtopica ybg tako je kako je. Mnogima je ocito okej, tako odrastes i naviknu te da je normalno.crveni_makovi wrote: ↑03/04/2022 21:39 @soha96
Ja se slažem s tobom za besmislenost ukalupljenosti u jaram fiksnih radnih sati. Ako sam te dobro shvatila.
Meni ne treba radno vrijeme da bi radila. Odavno mi niko ne treba govoriti sta da radim ni stvarati zadatke.
Imam dovoljno radnih navika, sposobnost, volju i poriv da stvaram, budem korisna sebi i drugima. I volim svoj prostor, mir i dovoljno odmora. Nije tu bitno more, ljudski zivot je jednostavno prekratak za stotine glupih sati provedenih u nekom zatvorenom radnom prostoru ako se radi o poslovima koji se obavljaju u kancelarijama. Gomila ljudi tu sate i sate beskorisno čeka, piskara po forumima i raznim sličnim platformama a život odjuri. Jasno mi je da ima puno poslova gdje je to neprimjenjivo - ali u ovim koji se mogu raditi bilo kad i bilo gdje radno vrijeme i ukalupljenost u radno vrijeme i čekanje slobodnih dana vikenda i godišnjeg su besmislica.
Akka Antedon je vrh, i plaža je poput hvaljenih hrvatskih. Ali malo je poskup pa provjeri.forumasica3 wrote: ↑09/04/2022 10:47 Da li neko moze preporuciti hotel u Turskoj (Kemer/Belek) za mladi par bez djece, 5*, All inclusive? Po mogucnosti iz licnog iskustva![]()
Bez djece možete i u Adam & Eve Hotel ... Hotel samo za odrasle... Bez dernjaveforumasica3 wrote: ↑09/04/2022 10:47 Da li neko moze preporuciti hotel u Turskoj (Kemer/Belek) za mladi par bez djece, 5*, All inclusive? Po mogucnosti iz licnog iskustva![]()
Kad odem na stranicu tog hotela dobijem neeke sumnje...parappa wrote: ↑10/04/2022 22:10Bez djece možete i u Adam & Eve Hotel ... Hotel samo za odrasle... Bez dernjaveforumasica3 wrote: ↑09/04/2022 10:47 Da li neko moze preporuciti hotel u Turskoj (Kemer/Belek) za mladi par bez djece, 5*, All inclusive? Po mogucnosti iz licnog iskustva![]()
![]()