Samo ti guslaj u ublehari, nista ti nisi demantovao ni na kojoj temi, samo pises SOFT verziju...onoga sto sam ja postavio, citas li ti sebe?salik79 wrote:
Here we go again(pogledati temu o Iranu)
O kakvoj malicioznoj psihopatoloskoj iskvarenoj osobi je rijec, dovoljno svjedoci i to da sam vec vise puta demantovao ovu ublehu, na raznim temama, a postavljac je uvijek bio ovaj lik...Pa, nece mi to biti tesko ni na ovoj temi - Mahmud Asgari i Ajaz Marhoni su osudjeni na smrt zbog silovanja 13-godisnjeg djecaka, a jedna britanska homoaktivisticka organizacija plasirala je laz da se radi o homoseksualcima. Nedugo potom direktorica IGLHRC-a, jedne od najvecih svjetskih LGBT organizacija, negira da se radi o homoseksualnom slucaju. Ipak, londonski homoaktivist ostao je pri svojoj verziji price, tako da je stvar otisla toliko daleko da je dvojici pedofila posvecen i jedan album Pet-Shop Boysa, najavljuju snimanje filmova, itd, itd...
Ostale slike ne zelim ni komentirati, jer je sve jasno, posto se radi o istoj matrici...samo mogu reci, da iako znam od koga je, previse je!
A ove ublehe o "gazenju ljudskih prava" Iranci svake godine uredno demantuju na vise milionskim skupovima obiljezavanja godisnjice Islamske revolucije.
Demokratski je i tebe saslusati...ali kakit po Isilu tj, FSA ili kako god ...a predstavljati Iran kao neku moralnu vertikalu je stvarno zabavno i lako dokazivo
...sad sto ti se nesvidja...