I nije im valjao Marjan???!!!
Moderator: anex
-
raznosac_pice
#901 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ne znate s kim imate posla!

- striker
- Cyrax
#903 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
"Nismo mi tvoj servis,sta se pravis zvijezda." - koja je to ljubomora i zavist
.Moj Mustafa za tebe nije ni jaja na pijaci da prodajes,idi se "oduzmi" trajno da te po necemu dobrom pamtimo.
- mrtva kokoš
#904 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
a inace su ovi sa FTV-a poznati po oduzimanju...Cyrax wrote:"Nismo mi tvoj servis,sta se pravis zvijezda." - koja je to ljubomora i zavist.Moj Mustafa za tebe nije ni jaja na pijaci da prodajes,idi se "oduzmi" trajno da te po necemu dobrom pamtimo.
- Cyrax
#905 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ha ja kono cuj nama "vlah" da dojde vodje i soli pamet.Nek smo ga ocerali zanavijek.sweet.balerina7 wrote:On izleda Bogom dat'. Pa dosao je ovdje, promijenio tri radna mjesta i nesto se zali. sta hoce...!?
Ima jako puno Bosanaca profesionalaca sto ne mogu naci posao. Kako li smo bez njega ranije zivjeli i gledali utakmice? Vala, nek' je otisao..
p.s. On je veci Bosanac nego ti i ti tvoji profesionalci
- Cyrax
#906 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Nisu ni oni orlova vijekaSplinter wrote:a inace su ovi sa FTV-a poznati po oduzimanju...Cyrax wrote:"Nismo mi tvoj servis,sta se pravis zvijezda." - koja je to ljubomora i zavist.Moj Mustafa za tebe nije ni jaja na pijaci da prodajes,idi se "oduzmi" trajno da te po necemu dobrom pamtimo.
![]()
-
mikelandjelo
#907 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
jos gori. ona dvojica sa rtrs-a su katastrofa. kristic - tecnije sam ja biologiju u srednjoj odgovarao. ahmetovicstrong69 wrote:Ako je Marjan iritantan, kakvi su Ahmetovic, Corsovic, Kristic i ovaj "Hadzijahic" sa RTRS sto je sinoc prenosio Italija-Paragvaj?mikelandjelo wrote:iritantni marijan - out
jos vuvuzele i mogu s mirom pratiti prvenstvo.
uglavnom suko meni licno nije los, a i marijan bi bio puno bolji da ne mora onoliko informacija da daje, i da ima malo umiljatiji glas.
- ryan
#908 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
striker wrote:
- vee-jay
#909 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
striker wrote:
- Trasimaco
#910 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
striker wrote:
"Zbog njega Furth citav zivot trune u cvajti."
"Nemoj se sekirati, mi cemo se ispaliti na OBN."
-
samo malo
#911 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Pa rekao sam ja jos prekjucer, lako je za ratare iz Banjaluke, gadno je sa ovim ratarima iz Sarajeva.
Najvaznije da je danas Velid vuvuzele zvao vuvuzuele, Strba je izgovarao kao Straba, golmana Pastona zove Petson, i da ne nabrajam dalje...
Najvaznije da je danas Velid vuvuzele zvao vuvuzuele, Strba je izgovarao kao Straba, golmana Pastona zove Petson, i da ne nabrajam dalje...
- Ridjobrki
#912 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ja se radujem njegovim kolumnama i člancima, ako će tako nastaviti karijeru. U printanim medijima je stanje gore nego u elektronskim, po meni je tu i potrebniji. Sportski komentatori na TV-u uvijek pušiona (eno i Englezi se uvijek sprdaju sa komentatorima SKY-ja i ITV-a) i nikad ni ne mogu valjati tako da mi teško da ćemo ikad imati boljih komentatora od ovih levata tipa Spahe, Ahmetovića i sličnih, sa tim se treba pomiriti. S druge strane u pisanim medijima je stanje dozlaboga zapušteno da nema nijednog relevantnog pera u tom polju! Nama očajnički trebaju dobri tekstovi o sportu i tu Marijan ima puno za učiniti a puno i može sudeći po par stvari koje sam čitao a koje je pisao. Lik ima onaj stari šmek ulice, sjećanja i podataka za jednu čitavu brijačnicu starih prdonja, a opet dinamičnost i zanimljiv način izražavanja naše generacije.
Ja sam izbjegavao utakmice koje Marijan komentariše izuzev reprezentativnih. Jednostavno i meni je malo previše internetskih podataka koje sipa i to nije višak informacija nego višak podataka - razlika je ogromna. Mene stvarno u polufinalu LP ne zanima koliko je Lloris branio utakmica za juniore Francuske i hrpa takvih podataka u 90 min tekme je stvarno gnjavaža, naročito kad ih sipa onim svojim tempom. Inače utakmice najviše volim gledati sam jer ne volim zapričavanja tokom igre od kojih se onda propusti pola tekme a Marijan mi je baš bio takav - kao da mi dosadni rođak sjedi na kauču i smara li smara nečim što me nimalo ne zanima. S druge strane, tekme reprezentacije uz Marjana...
Kad misliš da se ne možeš više naložiti na tekmu on ti digne adrenalin na nevjerovatan nivo i ne da ti ni da gricneš čips ni da cugneš pivu.
Glas mu je što jest-jest iritantan i ima onaj grleni izgovor ali to nikako nije opravdanje za one čobane sa PTPC-a: što im nije smetao vaktile Milojko Pantić onda sa svojim izgovorom ili što im ne smeta onaj sa atv-a što komentira Primeru? Fuj, da ti se stvarno život zgadi...
Ja bih ga sad trpio doživotno uz sve ono što me iritira jer me njegovo bombardovanje beskorisnim i bespotrebnim podacima i iritantni glas nikada ne mogu smetati ni hiljaditi dio koliko nepravda, licemjerje, šovinizam, primitivizam i zlo u (đe ću napisat' ljudima...) humanoidima koji nam kroje kapu...
Ja sam izbjegavao utakmice koje Marijan komentariše izuzev reprezentativnih. Jednostavno i meni je malo previše internetskih podataka koje sipa i to nije višak informacija nego višak podataka - razlika je ogromna. Mene stvarno u polufinalu LP ne zanima koliko je Lloris branio utakmica za juniore Francuske i hrpa takvih podataka u 90 min tekme je stvarno gnjavaža, naročito kad ih sipa onim svojim tempom. Inače utakmice najviše volim gledati sam jer ne volim zapričavanja tokom igre od kojih se onda propusti pola tekme a Marijan mi je baš bio takav - kao da mi dosadni rođak sjedi na kauču i smara li smara nečim što me nimalo ne zanima. S druge strane, tekme reprezentacije uz Marjana...
Glas mu je što jest-jest iritantan i ima onaj grleni izgovor ali to nikako nije opravdanje za one čobane sa PTPC-a: što im nije smetao vaktile Milojko Pantić onda sa svojim izgovorom ili što im ne smeta onaj sa atv-a što komentira Primeru? Fuj, da ti se stvarno život zgadi...
Ja bih ga sad trpio doživotno uz sve ono što me iritira jer me njegovo bombardovanje beskorisnim i bespotrebnim podacima i iritantni glas nikada ne mogu smetati ni hiljaditi dio koliko nepravda, licemjerje, šovinizam, primitivizam i zlo u (đe ću napisat' ljudima...) humanoidima koji nam kroje kapu...
- ultima_palabra
#913 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Slažem se sa svimRidjobrki wrote:Ja se radujem njegovim kolumnama i člancima, ako će tako nastaviti karijeru. U printanim medijima je stanje gore nego u elektronskim, po meni je tu i potrebniji. Sportski komentatori na TV-u uvijek pušiona (eno i Englezi se uvijek sprdaju sa komentatorima SKY-ja i ITV-a) i nikad ni ne mogu valjati tako da mi teško da ćemo ikad imati boljih komentatora od ovih levata tipa Spahe, Ahmetovića i sličnih, sa tim se treba pomiriti. S druge strane u pisanim medijima je stanje dozlaboga zapušteno da nema nijednog relevantnog pera u tom polju! Nama očajnički trebaju dobri tekstovi o sportu i tu Marijan ima puno za učiniti a puno i može sudeći po par stvari koje sam čitao a koje je pisao. Lik ima onaj stari šmek ulice, sjećanja i podataka za jednu čitavu brijačnicu starih prdonja, a opet dinamičnost i zanimljiv način izražavanja naše generacije.
Ja sam izbjegavao utakmice koje Marijan komentariše izuzev reprezentativnih. Jednostavno i meni je malo previše internetskih podataka koje sipa i to nije višak informacija nego višak podataka - razlika je ogromna. Mene stvarno u polufinalu LP ne zanima koliko je Lloris branio utakmica za juniore Francuske i hrpa takvih podataka u 90 min tekme je stvarno gnjavaža, naročito kad ih sipa onim svojim tempom. Inače utakmice najviše volim gledati sam jer ne volim zapričavanja tokom igre od kojih se onda propusti pola tekme a Marijan mi je baš bio takav - kao da mi dosadni rođak sjedi na kauču i smara li smara nečim što me nimalo ne zanima. S druge strane, tekme reprezentacije uz Marjana...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad misliš da se ne možeš više naložiti na tekmu on ti digne adrenalin na nevjerovatan nivo i ne da ti ni da gricneš čips ni da cugneš pivu.
![]()
![]()
![]()
- Trasimaco
#914 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
U novinama bar nece biti problem taj njegov iritantni glas. Međutim, vjerujem da se mozemo pouzdati u urednistvo nasih listova. Vec ce oni naci neki "valjan" razlog da ga zajebu.
-
Bušman
#915 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Dobar komentator (bilo cega) mora imati dobar glas za tu priliku (dakle, ne treba mi neki grub muski glas za Eurosong), odlicnu dikciju i poznavanje jezika, mora biti zanimljiv i mora poznavati ono sto komentarise. Evo sad sam odgledao utakmicu O.Slonovace - Portugal i malo je reci da sam umro od dosade. Komentator ima losu dikciju, a o poznavanju gramatike i bogatosti rjecnika bolje da ne govorim.
Marjan nije savrsen, daleko od toga, ali covjek ima solidnu dikciju (i pored takvog glasa covjek savrseno izgovara rijeci), ne pravi gramaticke greske (vrlo rijetko pogrijesi) i stvarno poznaje ono sto komentarise (osim tog slucaja ofsajd iz prve utakmice, ali ko radi taj i grijesi). A glas ima kakav ima, neki imaju i gori.
Marjan nije savrsen, daleko od toga, ali covjek ima solidnu dikciju (i pored takvog glasa covjek savrseno izgovara rijeci), ne pravi gramaticke greske (vrlo rijetko pogrijesi) i stvarno poznaje ono sto komentarise (osim tog slucaja ofsajd iz prve utakmice, ali ko radi taj i grijesi). A glas ima kakav ima, neki imaju i gori.
- bosanski
#916 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
upravo takoRidjobrki wrote:Ja se radujem njegovim kolumnama i člancima, ako će tako nastaviti karijeru. U printanim medijima je stanje gore nego u elektronskim, po meni je tu i potrebniji. Sportski komentatori na TV-u uvijek pušiona (eno i Englezi se uvijek sprdaju sa komentatorima SKY-ja i ITV-a) i nikad ni ne mogu valjati tako da mi teško da ćemo ikad imati boljih komentatora od ovih levata tipa Spahe, Ahmetovića i sličnih, sa tim se treba pomiriti. S druge strane u pisanim medijima je stanje dozlaboga zapušteno da nema nijednog relevantnog pera u tom polju! Nama očajnički trebaju dobri tekstovi o sportu i tu Marijan ima puno za učiniti a puno i može sudeći po par stvari koje sam čitao a koje je pisao. Lik ima onaj stari šmek ulice, sjećanja i podataka za jednu čitavu brijačnicu starih prdonja, a opet dinamičnost i zanimljiv način izražavanja naše generacije.
Ja sam izbjegavao utakmice koje Marijan komentariše izuzev reprezentativnih. Jednostavno i meni je malo previše internetskih podataka koje sipa i to nije višak informacija nego višak podataka - razlika je ogromna. Mene stvarno u polufinalu LP ne zanima koliko je Lloris branio utakmica za juniore Francuske i hrpa takvih podataka u 90 min tekme je stvarno gnjavaža, naročito kad ih sipa onim svojim tempom. Inače utakmice najviše volim gledati sam jer ne volim zapričavanja tokom igre od kojih se onda propusti pola tekme a Marijan mi je baš bio takav - kao da mi dosadni rođak sjedi na kauču i smara li smara nečim što me nimalo ne zanima. S druge strane, tekme reprezentacije uz Marjana...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
GOLFER
#917 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
A evo meni je drago cuti te informacije, jer ako me ne interesuju i neslusam ih a ako me interesuju cak i pojacam da bolje cujem. Posao komentatora bi trebao biti malo vise od opisa trebina koje svaki debil vidi i price na cijoj je polovici lopta a kad se dodje do imena igraca koji su u kontaktu sa loptom onda vec nastaju problemi... Koliko sam upratio Marjan nam daje informacije onda kada se nista ne desava na terenu a ostali komentatori u tim trenutcima ili sute ili se provaljuju i pokazuju svoje neznanje...Ady88 wrote:Dobar je Mijajlovic ali budimo iskreni, koga qrac boli u kojoj je godini SVAKI igrac poceo igrati, kad se hebo prvi put, koliko djece ima, sta mu roditelji rade, iz kakve je porodice. Pretjeruje u svakom slucaju sa viskom informacija, pusti nas da gledamo i uzivamo.I kad god se lopta uputi prema golmanu pocne se derati, kao eto to je neka prilika, ma bjaziiiii![]()
Bio bi dobar da smanji ove dodatne informacije i deranje na svaku loptu koja ide prema golu bez obzira na udaljenost![]()
Jedino mi moze proci kad BIH igra jer tad ni ne obracam paznju na komentare i odgovara mi onda jer sam u euforiji, a ovako dok gledam smiren utakmicu strasno mi smeta sve gore nabrojano
-
mikelandjelo
#918 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
meni je milojko pantic bas dobar komentatorRidjobrki wrote:Ja se radujem njegovim kolumnama i člancima, ako će tako nastaviti karijeru. U printanim medijima je stanje gore nego u elektronskim, po meni je tu i potrebniji. Sportski komentatori na TV-u uvijek pušiona (eno i Englezi se uvijek sprdaju sa komentatorima SKY-ja i ITV-a) i nikad ni ne mogu valjati tako da mi teško da ćemo ikad imati boljih komentatora od ovih levata tipa Spahe, Ahmetovića i sličnih, sa tim se treba pomiriti. S druge strane u pisanim medijima je stanje dozlaboga zapušteno da nema nijednog relevantnog pera u tom polju! Nama očajnički trebaju dobri tekstovi o sportu i tu Marijan ima puno za učiniti a puno i može sudeći po par stvari koje sam čitao a koje je pisao. Lik ima onaj stari šmek ulice, sjećanja i podataka za jednu čitavu brijačnicu starih prdonja, a opet dinamičnost i zanimljiv način izražavanja naše generacije.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- General_Jackson
#919 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
@Ridjobrki
U potpunosti podržavam tvoj stav prema ovoj situaciji sa Marijanom, ali kao neko ko prati fudbal već skoro 40 godina, ne slažem se sa mišljenjem o njegovom komentaru, pošto sam odrastao uz komentatore kao što su pokojni Mladen Delić, Boris Mutić, (gledao utakmicu SFRJ-DDR gdje isto već pokojni legendarni Vladanko Stojaković nije vidio gol DDR-a i nastavio mrtav hladan prenositi) mogu ti reći da su za mene Marijan i Baho dostigli ove pomenute i samo iz poštovanja prema pokojnicima neću reći i prestigli. Za mene bar, jako je bitan komentator koji se tako uživi u utakmicu a bitno mi je i da znam podatke o igračima (dobro ne baš sada ko je tetka od Ronalda ali gdje je igrao i statistiku svakako).
@samo malo
je rekao o Spahi sve što je trebalo i što sam i sam napisao već 100 puta na ovom forumu, zbog njega sam prestao skoro gledati sve prenose na BHT-u, ali teška srca moram priznati da mi je danas i njegov gnjecavi komentar zvučao kao fina muzika u poređenju sa onim pećinskim ljudima/komentatorima sa PTPC-a.
U potpunosti podržavam tvoj stav prema ovoj situaciji sa Marijanom, ali kao neko ko prati fudbal već skoro 40 godina, ne slažem se sa mišljenjem o njegovom komentaru, pošto sam odrastao uz komentatore kao što su pokojni Mladen Delić, Boris Mutić, (gledao utakmicu SFRJ-DDR gdje isto već pokojni legendarni Vladanko Stojaković nije vidio gol DDR-a i nastavio mrtav hladan prenositi) mogu ti reći da su za mene Marijan i Baho dostigli ove pomenute i samo iz poštovanja prema pokojnicima neću reći i prestigli. Za mene bar, jako je bitan komentator koji se tako uživi u utakmicu a bitno mi je i da znam podatke o igračima (dobro ne baš sada ko je tetka od Ronalda ali gdje je igrao i statistiku svakako).
@samo malo
je rekao o Spahi sve što je trebalo i što sam i sam napisao već 100 puta na ovom forumu, zbog njega sam prestao skoro gledati sve prenose na BHT-u, ali teška srca moram priznati da mi je danas i njegov gnjecavi komentar zvučao kao fina muzika u poređenju sa onim pećinskim ljudima/komentatorima sa PTPC-a.
-
radostan dan
#920 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Meni je Sabahudin 3 x bolji od Marjana.
I još nešto,ne udarajte na Milojka instituciju, takav se nije niti će se roditi
(jedino što Čak Noris nije uspio je da Milojku otme mikrofon)
Milojko Pantic
* (Zvezda - Partizan) "Ide Drulić, Drulić, Drulić, Drulić, Drulić, a ne, ipak je to bio Pjanović."
* (nekim je cudom prenosio utakmicu odbojkaske reprezentacije Jugoslavije. Kamera polako izostrava sliku sa vrha dvorane, iz pticje perspektive se vide igraci kako se zagrejavaju i on ce):
"Dobro vece prijatelji FUDBALA!"
(i tada nastaje pauza od dobrih 10-15 sekundi i nastavlja):
" ...i ostalih sportova."
* "Tribine se žute - sve je u narandžastom"
* "I nema Zidana da zida zidove na sredini terena"
* (Svajcarac je osvojio zlatnu u necemu i pise na ekranu Switzerland):
" I ta mala zemlja SVAZILEND je uspela da osvoji.."
* (Farska Ostrva - Jugoslavija, 1997) "Savo Milosevic je postigao gol, to je 12 pogodak Save Milosevica za Saveznu Republiku Nemacku"
* (400m u Atlanti) "U stazi cetiri je glavni favorit, Majkl Dzekson... Pardon, Majkl Dzordan." (Nedeljko Kovinjalo se tu ubacuje i kaze): "Da, kolega Pantic zeli da kaze da je Majkl Dzonson u Americi popularan kao njih dvojica."
* "Šraf u našoj fudbalskoj mašini o
* ve večeri" (fudbal Jugoslavija – Slovenija, 2002)
"Košarkaškim zahvatom je sprečio najgore"
"Prava fudbalska bitka koju vode plavi momci u plavim dresovima"
* (Španija - Jugoslavija): "I gospodine Pedersen, zaista zaslužujete takvo prezime"
* (Jugoslavija - Č
* eška, 1997): "Aut za Holandiju." (Crvena Zvezda - Bajern, 1991):
"Gospodine Galer, imate li casovnik?"
"Ovaj sudija je poznat po tome sto kartone deli kao novogodisnje konfete"
* (Jugoslavija - Iran, SP Francuska '98):
"I evo izlaze Peruanci na teren..."
"Nasi nikako ne mogu da probiju njihovu odbranu, jer im je sesnaesterac prepun Peruanaca."
"Danas nije viden lep fudbal jer su se Peruanci uglavnom branili."
* (Crvena Zvezda - Partizan) "Izlaze Partizanovi igraci... a evo i nasih."
* (Arsenal – Ajaks): Berkamp izlazi iz igre u 22. minutu zbog povrede , ulazi Patrik Vijera. Na ekranu se ispisuje sledece:
22. minutes
10. Bergkamp out
Komentar Milojka Pantica:
"U igru se sprema iskusni Minutes s brojem 22!"
* "Siniša, Siniša, dokazao si da si Siniša..."
* "Na terenu su dva Stankovica, Dejan Stankovic i Dejan Govedarica"
* (krupan kadar na protivnickog igraca): "Ovo je covek koji je napao naseg Dejana - sa ledja"
* "U stazi sedam je Sandej Bada iz Nigerije. Dakle, Nedeljko Bada, staza sedam."
* "Ovaj sudija je poznat po tome sto kartone deli kao novogodisnje konfete."
* "Prodato je 30000 gledalaca...pardon ulaznica!"
* "Evo nas na stadionu pod Bistricom."
* "Sakrio je Savicevic loptu i izgleda da nema nameru da je vrati protivnickim igracima"
I još nešto,ne udarajte na Milojka instituciju, takav se nije niti će se roditi
Milojko Pantic
* (Zvezda - Partizan) "Ide Drulić, Drulić, Drulić, Drulić, Drulić, a ne, ipak je to bio Pjanović."
* (nekim je cudom prenosio utakmicu odbojkaske reprezentacije Jugoslavije. Kamera polako izostrava sliku sa vrha dvorane, iz pticje perspektive se vide igraci kako se zagrejavaju i on ce):
"Dobro vece prijatelji FUDBALA!"
(i tada nastaje pauza od dobrih 10-15 sekundi i nastavlja):
" ...i ostalih sportova."
* "Tribine se žute - sve je u narandžastom"
* "I nema Zidana da zida zidove na sredini terena"
* (Svajcarac je osvojio zlatnu u necemu i pise na ekranu Switzerland):
" I ta mala zemlja SVAZILEND je uspela da osvoji.."
* (Farska Ostrva - Jugoslavija, 1997) "Savo Milosevic je postigao gol, to je 12 pogodak Save Milosevica za Saveznu Republiku Nemacku"
* (400m u Atlanti) "U stazi cetiri je glavni favorit, Majkl Dzekson... Pardon, Majkl Dzordan." (Nedeljko Kovinjalo se tu ubacuje i kaze): "Da, kolega Pantic zeli da kaze da je Majkl Dzonson u Americi popularan kao njih dvojica."
* "Šraf u našoj fudbalskoj mašini o
* ve večeri" (fudbal Jugoslavija – Slovenija, 2002)
"Košarkaškim zahvatom je sprečio najgore"
"Prava fudbalska bitka koju vode plavi momci u plavim dresovima"
* (Španija - Jugoslavija): "I gospodine Pedersen, zaista zaslužujete takvo prezime"
* (Jugoslavija - Č
* eška, 1997): "Aut za Holandiju." (Crvena Zvezda - Bajern, 1991):
"Gospodine Galer, imate li casovnik?"
"Ovaj sudija je poznat po tome sto kartone deli kao novogodisnje konfete"
* (Jugoslavija - Iran, SP Francuska '98):
"I evo izlaze Peruanci na teren..."
"Nasi nikako ne mogu da probiju njihovu odbranu, jer im je sesnaesterac prepun Peruanaca."
"Danas nije viden lep fudbal jer su se Peruanci uglavnom branili."
* (Crvena Zvezda - Partizan) "Izlaze Partizanovi igraci... a evo i nasih."
* (Arsenal – Ajaks): Berkamp izlazi iz igre u 22. minutu zbog povrede , ulazi Patrik Vijera. Na ekranu se ispisuje sledece:
22. minutes
10. Bergkamp out
Komentar Milojka Pantica:
"U igru se sprema iskusni Minutes s brojem 22!"
* "Siniša, Siniša, dokazao si da si Siniša..."
* "Na terenu su dva Stankovica, Dejan Stankovic i Dejan Govedarica"
* (krupan kadar na protivnickog igraca): "Ovo je covek koji je napao naseg Dejana - sa ledja"
* "U stazi sedam je Sandej Bada iz Nigerije. Dakle, Nedeljko Bada, staza sedam."
* "Ovaj sudija je poznat po tome sto kartone deli kao novogodisnje konfete."
* "Prodato je 30000 gledalaca...pardon ulaznica!"
* "Evo nas na stadionu pod Bistricom."
* "Sakrio je Savicevic loptu i izgleda da nema nameru da je vrati protivnickim igracima"
-
vemus
#921 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Suko mi je veceras odlican 
- le piaf
#922 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Standardno dobarvemus wrote:Suko mi je veceras odlican
-
vemus
#923 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Stvarno se ne salim, ne smara, lucidan je, simpatican, najbolji je bio kad je vidio sastav Sjeverne Koreje i nemoguca imena i hoce da ih cita pa kaze:le piaf wrote:Standardno dobarvemus wrote:Suko mi je veceras odlican
Evo i sastava Sjeverne Koreje, hajmo sad polako redom....."
- le piaf
#924 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
vemus wrote:Stvarno se ne salim, ne smara, lucidan je, simpatican, najbolji je bio kad je vidio sastav Sjeverne Koreje i nemoguca imena i hoce da ih cita pa kaze:le piaf wrote:Standardno dobarvemus wrote:Suko mi je veceras odlican
Evo i sastava Sjeverne Koreje, hajmo sad polako redom....."![]()
Ne salim se ni ja, on je uvijek korektno prenosio tekme.
- bosanski
#925 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
fino on prenosi nakon pola sata dok pročita sve što je skino s interneta