Dešavanja u Sandžaku
- lazni liberal
#901 Re: Dešavanja u Sandžaku
A imali su i Silvanu
-
Eöl Mornedhel
#902 Re: Dešavanja u Sandžaku
Erm, ček, valjda barem ti znaš šta implicira ova gestikulacija na fotografiji (nisam baš siguran da Iva zna)?CSKA wrote:Ajd makar dize dva prsta,a ne tri.
AjmeNije ni za nas neki gubitak ni za vas neki dobitak.
edit: sada sam skapirao, ovo je nastavak onog legendarnog topika o izdajnicima sa klase Južni Vetar. Izvinjavam se na smetnji, neću gi se mešam.
Last edited by Eöl Mornedhel on 31/05/2013 13:51, edited 1 time in total.
-
Bodkin
#903 Re: Dešavanja u Sandžaku
iz ove slike ne mozes nista od ovoga sto si ti napisala zakljucitiEminaSA wrote:Pa treba joj samo pogledati slike na fb da vidis o kakvoj je osobi rijec:
Turbofolkusa klasicna, ruzna.
i pazi ovo, ruzna je pa nema veze sto je sad "njihova"
- CSKA
#904 Re: Dešavanja u Sandžaku
Mislis da lize tepih,to jeste da igra za svoj tim.Sta znaju djeca sta znaci toEöl Mornedhel wrote:Erm, ček, valjda barem ti znaš šta implicira ova gestikulacija na fotografiji (nisam baš siguran da Iva zna)?CSKA wrote:Ajd makar dize dva prsta,a ne tri.
AjmeNije ni za nas neki gubitak ni za vas neki dobitak.
-
EminaSA
#905 Re: Dešavanja u Sandžaku
Ne, nego se vidi da je kulturna i duhovna neka ljepoticaBodkin wrote:
iz ove slike ne mozes nista od ovoga sto si ti napisala zakljuciti
@lazni liberal: nisu "imali" Silvanu, ona je uzela umjetnicko ime (Silvana nije srpsko nego talijansko) prije nego sto se udala. Jest da se udala za Srbina, ali to ne znaci da je postala Srpkinja. Sta cemo onda reci za sve Srpkinje koje su u braku sa Bosnjacima?
-
Bodkin
#907 Re: Dešavanja u Sandžaku
daj tvoju sliku da vidimo koji ce se zakljucci donijeti. cuj suditi o nekome na osnovu urodjenog. to je isto kao da autisticna turbofolkerka (i naravno sa slike se vidi da je turbofolkeraEminaSA wrote:Ne, nego se vidi da je kulturna i duhovna neka ljepoticaBodkin wrote:
iz ove slike ne mozes nista od ovoga sto si ti napisala zakljuciti![]()
-
radostan dan
#908 Re: Dešavanja u Sandžaku
čujem dunja ilić se odmah zaposlila na filozofskom u sarajevu, predaje etiku i moral...
-
EminaSA
#909 Re: Dešavanja u Sandžaku
Nije lijepa, nije kulturna. To su cinjenice. Razumijem da ste sretni sto je presla na vasu stranu ali treba biti realan.
-
radostan dan
#910 Re: Dešavanja u Sandžaku
kako nisam sretan, nije mi se dizO par mjeseci od tuge za dunjom, hvala bogu dalila me oporavi.
.ebale vas obadvije, o čemu vi raspravljate i šta sabirate...
.ebale vas obadvije, o čemu vi raspravljate i šta sabirate...
-
Eöl Mornedhel
#912 Re: Dešavanja u Sandžaku
Mada bi bilo interesantno da je. Naletao sam u više navrata na gej nacoše, ali svežekonvertovani bogoponizni gej nacoši su ipak novelty čak i za ovo vrelo sveg bizarnog.CSKA wrote: Sta znaju djeca sta znaci to
-
Bodkin
#913 Re: Dešavanja u Sandžaku
EminaSA wrote:Nije lijepa, nije kulturna. To su cinjenice. Razumijem da ste sretni sto je presla na vasu stranu ali treba biti realan.
- lazni liberal
#914 Re: Dešavanja u Sandžaku
Ja sam cuo da je promijenila vjeru ako nije onda nista dosta im je i Lepa BrenaEminaSA wrote:Ne, nego se vidi da je kulturna i duhovna neka ljepoticaBodkin wrote:
iz ove slike ne mozes nista od ovoga sto si ti napisala zakljuciti
@lazni liberal: nisu "imali" Silvanu, ona je uzela umjetnicko ime (Silvana nije srpsko nego talijansko) prije nego sto se udala. Jest da se udala za Srbina, ali to ne znaci da je postala Srpkinja. Sta cemo onda reci za sve Srpkinje koje su u braku sa Bosnjacima?
-
EminaSA
#915 Re: Dešavanja u Sandžaku
Da, nikako je ne branite zato sto je primila pravoslavlje vec sto je tako divna i kulturna intelektualna gromada od djevojke. Mislim, procitajte samo
Toliko tema,a ne znam cega da se prvo dotaknem! Zivim u jako lepom gradu,sa tako divnim ljudima,ti ljudi su toliko jaki i mocni,zamislite stvaraju drzavu u vec postojecoj drzavi.
SAndzak,lepog li imena. No,ono sto mene zanima,jeste,znaju li te osobe sta je zapravo Sandzak??? Ako ne znaju,evo da ih naucim. Taj naziv su izmislili Turci,inace jako divan narod,ziveli su sa nama oko 500 god. Elem,to je bila njihova teritorija,mesto koje je nastanila njihova vojksa. Sada,koliko znam Turci vise nisu sama,i cemu Sandzak? I da,kakvo je to opredeljenje,musliman-bosnjak pa jos iz Srbije...? Ma daj! Svi smo mi Srbi. Dobro,ako neko ne zeli da se deklarise tako,to je stvar njegovog savrsenog mozga. Da ne dodje do zabune u gornjim recenicama bila sam sarkasticna! Kakav bre sandzak jbt? WTF??? Gde to postoji? Na kojoj mapi sveta? Na kojoj geografskoj karti? Zivimo u Republici Srbiji,demokratskoj zemlji,i ako neko ne voli Srbiju (mada ne vidim zasto ne bi!) moze slobodno da odleprsa u Tadzikistan,Bosnu ili Tursku! Necemo da se bunimo
... Zapravo,Srbija bi izgledala mnogo bolje,kad bi jedan deo stanovnistva,samo onako nestao! BUM! Ali,nazalost ja to ne mogu da ucinim. Sta,smesno je kada dodju Zvezdini ili Partizanovi navijaci,i skandiraju se neke grozne reci i pesme?! Smesno je sto mozemo najvecu Srpsku Svetinju da izgubimo ( msm na KOSOVO),to je smesno jel da? Pa stidite se vi lazni narode,jer ono sto vi ne volite i sto vam je smesno,to je NASE,mi to volimo,i to je veliko i jako!!! Za razliku od te vase ''drzve'' za koju ste samo vi culi! Jel' suvisno da dodam i to da ne postoji???
Debilizam jako daleko moze da ode. A ja sam uradila jedno,otkrila sam istinu o tome sta je to sto vi nazivate ''sandzak''! Svi ste vi Srbi bili,dok se niste poturcili! Zivela Srbija! Zivelo PRAVOSLAVLJE! <3 <3 <3
Toliko tema,a ne znam cega da se prvo dotaknem! Zivim u jako lepom gradu,sa tako divnim ljudima,ti ljudi su toliko jaki i mocni,zamislite stvaraju drzavu u vec postojecoj drzavi.
Last edited by EminaSA on 31/05/2013 14:25, edited 1 time in total.
-
EminaSA
#916 Re: Dešavanja u Sandžaku
Nije promijenila vjeru.lazni liberal wrote: Ja sam cuo da je promijenila vjeru ako nije onda nista dosta im je i Lepa Brena
-
BatoS
#917 Re: Dešavanja u Sandžaku
Na svaku muslimanku koja predje na pravoslavlje dodje najmanje pet pravoslavki koje prime islam.
A problem sa ovom fuksom nije sto je promijenila religiju nego sto siri mrznju protiv svog naroda i sto poziva na genocid.
A problem sa ovom fuksom nije sto je promijenila religiju nego sto siri mrznju protiv svog naroda i sto poziva na genocid.
- CSKA
#918 Re: Dešavanja u Sandžaku
Gej nacos da,ima jedan lik u Bg,seseljevac okoreli,ali gay.Radi nocnu u jednoj trafici,i glavni fetis mu je da masturbira u kesu,i da li ce ga neko uloviti.Do tog saznanja sam dosao prije par godina,bolje da nisam dosaoEöl Mornedhel wrote:Mada bi bilo interesantno da je. Naletao sam u više navrata na gej nacoše, ali svežekonvertovani bogoponizni gej nacoši su ipak novelty čak i za ovo vrelo sveg bizarnog.CSKA wrote: Sta znaju djeca sta znaci to
Ali okrenuta gore i gay,hmmmm....ja ipak mislim da je ovo neznanje,da je ona mislila nesto u stilu rokenrola,Kiss itd...
-
Bodkin
#919 Re: Dešavanja u Sandžaku
jel ti toplo oko srcaBatoS wrote:Na svaku muslimanku koja predje na pravoslavlje dodje najmanje pet pravoslavki koje prime islam.
-
BatoS
#920 Re: Dešavanja u Sandžaku
Vala jeste.Bodkin wrote:jel ti toplo oko srca![]()
-
EminaSA
#921 Re: Dešavanja u Sandžaku
Nemojmo sad pretjerivati. Radi se o jednoj mladoj, glupoj djevojci koja imitira ponasanje srpske omladine zato sto se sa njima vjerovatno najvise druzi. Ko misli da je ona istinska pravoslavka nek samo vidi njene slike i statuse po fejsbuku.BatoS wrote:Na svaku muslimanku koja predje na pravoslavlje dodje najmanje pet pravoslavki koje prime islam.
-
vivace
#922 Re: Dešavanja u Sandžaku
. mozda joj je neko platio.
- lazni liberal
#923 Re: Dešavanja u Sandžaku
Ovo je najrealnije objasnjenje i komentar samo sto to sto pise nisu naivne i bezazlene stvari pa i ne moze sad da se na to gleda kao nesto nevazno.EminaSA wrote:Nemojmo sad pretjerivati. Radi se o jednoj mladoj, glupoj djevojci koja imitira ponasanje srpske omladine zato sto se sa njima vjerovatno najvise druzi. Ko misli da je ona istinska pravoslavka nek samo vidi njene slike i statuse po fejsbuku.BatoS wrote:Na svaku muslimanku koja predje na pravoslavlje dodje najmanje pet pravoslavki koje prime islam.
-
BatoS
#924 Re: Dešavanja u Sandžaku
Zamisli neka Sarajka da predje na pravoslavlje, stavi kokardu na glavu i krene sa pricom kako je Sarajevo srpski grad, kako je bolje da Bosnjaci nestanu itd... i to u sred SarajevaEminaSA wrote:Nemojmo sad pretjerivati. Radi se o jednoj mladoj, glupoj djevojci koja imitira ponasanje srpske omladine zato sto se sa njima vjerovatno najvise druzi. Ko misli da je ona istinska pravoslavka nek samo vidi njene slike i statuse po fejsbuku.
Sumnjam da ce ova kuravela nastaviti da zivi u Pazaru.
-
EminaSA
#925 Re: Dešavanja u Sandžaku
Ipak mislim da dajete previse paznje ovoj nakazi.
Mislim, vidite je na sta lici
Mislim, vidite je na sta lici