Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zahvalan
#901 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
@jack pusil ga tebi tvoja zena ?
-
djetelina_
#902 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Six feet tall - 185-190
Muscly, toned and athletic - samo da nije mrsav
Brown eyes - svejedno
Short dark hair - svejedno
Smart dress sense - otprilike
A beer / lager drinker - pa htio ili ne popice sa mnom
Non smoker - smoker, i ja sam pa da mi ne mase rukama, bolje pusac
Wears smart jeans, shirt and a V-neck jumper -
Gets ready in 17 minutes -
koliko god mu treba
Wants a family - ja jos ne razmisljam o tome ali ok, moze
Earns £48,000 a year - a moze li mjesecno
Loves shopping - svejedno
Eats meat - naravno
Clean shaven - ili to ili ona skroz kratka.
Smooth chest - ako ih ima neka ih ima
Watches soaps - ma gubljenje vremena
Enjoys watching football - nek gleda, ko mu brani, pa i ja pretim fudbal
Drives an Audi - ma neka vozi sta zeli
Educated to degree level - i da je pismen
Earns more than you - kao da je bitno
Jokes around and has a laugh - veliki plus
Sensitive when you are upset - volim da se potucem sa nekim kada sam upset pa nek bude spreman na to
Tells you he loves you only when he means it - ma vala ja nesto ne volim to "volim te i ja tebe" i tako to...
Admits it when he looks at other women - ma jok!!!
Holds a driving licence - pa kako ce audija voziti?
Can swim - jao pitanja...
Can ride a bike - sve se da nauciti
Can change a tyre -
to znam i ja
Rings mum regularly - njegova stvar, ali bi trebao
Muscly, toned and athletic - samo da nije mrsav
Brown eyes - svejedno
Short dark hair - svejedno
Smart dress sense - otprilike
A beer / lager drinker - pa htio ili ne popice sa mnom
Non smoker - smoker, i ja sam pa da mi ne mase rukama, bolje pusac
Wears smart jeans, shirt and a V-neck jumper -
Gets ready in 17 minutes -
Wants a family - ja jos ne razmisljam o tome ali ok, moze
Earns £48,000 a year - a moze li mjesecno
Loves shopping - svejedno
Eats meat - naravno
Clean shaven - ili to ili ona skroz kratka.
Smooth chest - ako ih ima neka ih ima
Watches soaps - ma gubljenje vremena
Enjoys watching football - nek gleda, ko mu brani, pa i ja pretim fudbal
Drives an Audi - ma neka vozi sta zeli
Educated to degree level - i da je pismen
Earns more than you - kao da je bitno
Jokes around and has a laugh - veliki plus
Sensitive when you are upset - volim da se potucem sa nekim kada sam upset pa nek bude spreman na to
Tells you he loves you only when he means it - ma vala ja nesto ne volim to "volim te i ja tebe" i tako to...
Admits it when he looks at other women - ma jok!!!
Holds a driving licence - pa kako ce audija voziti?
Can swim - jao pitanja...
Can ride a bike - sve se da nauciti
Can change a tyre -
Rings mum regularly - njegova stvar, ali bi trebao
- burek_in_space
#903 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Da li biste pristale na brak u kojem nema pruzhanja oralnog zadovoljstva muzhu?! 
- Jack Be Nimble
#904 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nemam zenu, ali nemam nikakvih problema da ona meni, ja njoj.zahvalan wrote:@jack pusil ga tebi tvoja zena ?
-
spacebound
#905 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Never everburek_in_space wrote:Da li biste pristale na brak u kojem nema pruzhanja oralnog zadovoljstva muzhu?!
- bez_ideje
#906 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kakvi su vam to brakovi......ja bi vam ko katolicka crkva,sve to ponistila zbog nemogućnost ili odbijanje konzumiranja braka.

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#907 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Dragi rasporede, u zivotu ne postoje liste.
Jer da postoje ti valjda ne bi bio sam jel ako ispunjavas sve uslove sa liste ove gore za koju smo dokazali da je cisti bullshit.
Covjek moze cijeli zivot praviti liste i spiskove i nabrajati sta hoce a sta nece od partnera, a na kraju obicno zavrsi sa nekim ko nema veze sa tim listama.
Jedno je teorija a drugo praksa jel, tako da zivot nije lista nego realnost.
Jer da postoje ti valjda ne bi bio sam jel ako ispunjavas sve uslove sa liste ove gore za koju smo dokazali da je cisti bullshit.
Covjek moze cijeli zivot praviti liste i spiskove i nabrajati sta hoce a sta nece od partnera, a na kraju obicno zavrsi sa nekim ko nema veze sa tim listama.
Jedno je teorija a drugo praksa jel, tako da zivot nije lista nego realnost.
- fatamorgana
#908 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Isto inkvizicija, majke mi ....bez_ideje wrote:Kakvi su vam to brakovi......ja bi vam ko katolicka crkva,sve to ponistila zbog nemogućnost ili odbijanje konzumiranja braka.![]()
![]()
![]()
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#909 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Vozdrica, moj prvi post i to na veoma čudnoj temi rekao bih, ali iskreno registrovao sam se jer mi je potrebna pomoć ili barem neki koristan savjet...
Nalazim se u tipičnoj tinejdžerskoj situaciji rekao bih jer iako nisam vise u tom dobu osjećam se tako. Jbg mi muskarci kasnije sazrijevamo jel
Uglavnom ovako, imam prijateljicu za kojom patim, ali ono baš i je.bes mi mater prvi put u zivotu osjećam da sam zaljubljen. Uglavnom mislim da ona nije svjesna mojih osjećanja, a iskren da budem kako mi je razum pomutila nisam ni ja njih. Nisam tip koji ce barit curu i flertovat sa njom osim ako nije prethodno popio gajbu na prazan stomak i zanima me da li bi valjalo da je uhvatim nasamo i fino joj kazem i objasnim kako se osjećam uz neku finu ali i iskrenu priču jer nisam tip koji zna barit...i osjećam se prestaro za to iskreno, ali ako drugačije nemeRe (
) jbg onda...
Toliko za moj prvi post...srećan Vaskrs svima koji slave. Mir s vama!
Nalazim se u tipičnoj tinejdžerskoj situaciji rekao bih jer iako nisam vise u tom dobu osjećam se tako. Jbg mi muskarci kasnije sazrijevamo jel
Uglavnom ovako, imam prijateljicu za kojom patim, ali ono baš i je.bes mi mater prvi put u zivotu osjećam da sam zaljubljen. Uglavnom mislim da ona nije svjesna mojih osjećanja, a iskren da budem kako mi je razum pomutila nisam ni ja njih. Nisam tip koji ce barit curu i flertovat sa njom osim ako nije prethodno popio gajbu na prazan stomak i zanima me da li bi valjalo da je uhvatim nasamo i fino joj kazem i objasnim kako se osjećam uz neku finu ali i iskrenu priču jer nisam tip koji zna barit...i osjećam se prestaro za to iskreno, ali ako drugačije nemeRe (
- Industrialyzer
#910 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Lajkuj joj status na fejsu
- scorpion7
#911 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma druze tebi ne gine sljedeci potez... poderes se kakvom rakijom, progutas jedno dvije viagre po 50mg u intervalima od po dva sata....cisto ako stvari krenu kako treba da ne iznevjeris....odes negdje nasamo sa njom i skines se go.... ako sta bude dobro i jeste...ako ne bude vazda mozes reci jebi ga...bio pjanJimmy McNulty wrote:Vozdrica, moj prvi post i to na veoma čudnoj temi rekao bih, ali iskreno registrovao sam se jer mi je potrebna pomoć ili barem neki koristan savjet...
Nalazim se u tipičnoj tinejdžerskoj situaciji rekao bih jer iako nisam vise u tom dobu osjećam se tako. Jbg mi muskarci kasnije sazrijevamo jel![]()
Uglavnom ovako, imam prijateljicu za kojom patim, ali ono baš i je.bes mi mater prvi put u zivotu osjećam da sam zaljubljen. Uglavnom mislim da ona nije svjesna mojih osjećanja, a iskren da budem kako mi je razum pomutila nisam ni ja njih. Nisam tip koji ce barit curu i flertovat sa njom osim ako nije prethodno popio gajbu na prazan stomak i zanima me da li bi valjalo da je uhvatim nasamo i fino joj kazem i objasnim kako se osjećam uz neku finu ali i iskrenu priču jer nisam tip koji zna barit...i osjećam se prestaro za to iskreno, ali ako drugačije nemeRe () jbg onda...
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#912 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
A 93 je godište, koliko danas ta godišta imaju godina, 18-19...putnica_dunjalucka wrote:
Koliko ona ima godina (tebe necu pitati)? Da li je slobodna (ima li momka), zaljubljena? Ako te gleda bas kao prijatelja, mislim da tim pristupom neces mnogo postici - da joj sve priznas (mislit ce da moze sa tobom kako hoce), mozes samo pokvariti prijateljstvo (ako joj se ne dopadas), mozda malo da prvo ispitas situaciju - da li joj se imalo dopadas (jesi priblizno njen tip muskarca
) - ako je slobodna i nije zaljubljena u nekog drugog.
Momka nema, zaljubljena e pa to ne znam, prije nekoliko mjeseci izisla je iz veze duge 3 godine
Inače mislim da je zaljubljena i da voli tog bivšeg iako već, ne znam, nekih 6-7 mjeseci nisu zajedno... u međuvremenu imala je momka kojeg je ostavila zbog toga što još kao voli bivšeg..yebeno do zla boga. ali opet kad smo u drustvu stvarno zajedno uzivamo i ne znam visesam sta da radim. Sad sam isprepadan, mogu podnijet da me odbije, ne bi bio prvi put jel
scorpion7 wrote: Ma druze tebi ne gine sljedeci potez... poderes se kakvom rakijom, progutas jedno dvije viagre po 50mg u intervalima od po dva sata....cisto ako stvari krenu kako treba da ne iznevjeris....odes negdje nasamo sa njom i skines se go.... ako sta bude dobro i jeste...ako ne bude vazda mozes reci jebi ga...bio pjan
Ne baš koristan savjet, ali nasmijao sam se barem. Kontao sam da popijem i otvorim dusu, ali ne ide to, koja jos cura shvata pijanog momka
- Mis mekinjas
#913 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Six feet tall - Neću više da je iskompleksiran od moje visine u štiklama, hoću sad 188+
ovih 182cm kome je dovoljno nek mu bude
, mada u principu i nema veze
Muscly, toned and athletic - ma ako mi se svidi,može imati i viška na guzi
Brown eyes - može
Short dark hair - ne nužno
Smart dress sense - svejedno mi, može sa mnom i u kazalište u trenerci,ali nek NE NOSI KOŠULJE I NIŠTA SA DUGMIĆIMA
A beer / lager drinker - ovo ne znam,ne volim miris alkohola, ali ne bih branila, taman crkla
Non smoker - nek radi šta 'oće
Wears smart jeans, shirt and a V-neck jumper - V-neck, BLJAAAAAAAAK
, al' nek nosi ako voli
Gets ready in 17 minutes - ja sam ready za 5min,on mora biti brži
Stylish - ma to je svaki kraj mene
Wants a family - e jbga, ovo traži neko vrijeme, nije normalno pitanje ni konstatacija, ja bih rađe partnera da me ispunjava nego dječurlijus bilo kim
Earns £48,000 a year - nema potrebe,trenutno znam da se i bez love,sasvim uredno živi
Loves shopping - e ne LOVES vala
Eats meat - OVO JE NAJBITNIJE DA JEDE, I DA MI U RSTORANU NE NARUČUJE PILETINU
Clean shaven - pa zbog mene i mojekože je poželjno
Smooth chest - nije bitno
Watches soaps -
Enjoys watching football - VEĆ GA VOLIM
Drives an Audi - neću ništa reći
Educated to degree level - ne mora
Earns more than you - štame briga, pare nisu problem,para nema
Jokes around and has a laugh -
Sensitive when you are upset -
nisam upset često
Tells you he loves you only when he means it -
Admits it when he looks at other women - nek ih gleda,pa nek se divi meni
Holds a driving licence - ko to danas nema
Can swim - uplićaku je lakše,ali bolje mu je da pliva
Can ride a bike - ne mora
Can change a tyre - svejedno, nek razumljivo čita naglas uputstvo
Rings mum regularly - nek radi šta hoće
Muscly, toned and athletic - ma ako mi se svidi,može imati i viška na guzi
Brown eyes - može
Short dark hair - ne nužno
Smart dress sense - svejedno mi, može sa mnom i u kazalište u trenerci,ali nek NE NOSI KOŠULJE I NIŠTA SA DUGMIĆIMA
A beer / lager drinker - ovo ne znam,ne volim miris alkohola, ali ne bih branila, taman crkla
Non smoker - nek radi šta 'oće
Wears smart jeans, shirt and a V-neck jumper - V-neck, BLJAAAAAAAAK
Gets ready in 17 minutes - ja sam ready za 5min,on mora biti brži
Stylish - ma to je svaki kraj mene
Wants a family - e jbga, ovo traži neko vrijeme, nije normalno pitanje ni konstatacija, ja bih rađe partnera da me ispunjava nego dječurlijus bilo kim
Earns £48,000 a year - nema potrebe,trenutno znam da se i bez love,sasvim uredno živi
Loves shopping - e ne LOVES vala
Eats meat - OVO JE NAJBITNIJE DA JEDE, I DA MI U RSTORANU NE NARUČUJE PILETINU
Clean shaven - pa zbog mene i mojekože je poželjno
Smooth chest - nije bitno
Watches soaps -
Enjoys watching football - VEĆ GA VOLIM
Drives an Audi - neću ništa reći
Educated to degree level - ne mora
Earns more than you - štame briga, pare nisu problem,para nema
Jokes around and has a laugh -
Sensitive when you are upset -
Tells you he loves you only when he means it -
Admits it when he looks at other women - nek ih gleda,pa nek se divi meni
Holds a driving licence - ko to danas nema
Can swim - uplićaku je lakše,ali bolje mu je da pliva
Can ride a bike - ne mora
Can change a tyre - svejedno, nek razumljivo čita naglas uputstvo
Rings mum regularly - nek radi šta hoće
- fatamorgana
#914 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
PotvrđIVAM,Raspored wrote: 1. Muško-ženska prijateljstva sa prikrivenim simpatijama su lako kvarljiva roba. Ili je prihvati kao prijateljicu ili nešto pokušaj. Čekanje je najgora opcija.
2. Iskrenost pali a ako ne upali uvijek znaš na čemu si. Najbolja stvar kod žena je to što ih ima 4 milijarde.
3. Izvedi je negdje, dobro se zabavljajte, pleši sa njom, popijte taman dovoljno i kada je budeš vodio kući sve joj reci. Ili ćeš je pred ulazom ljubiti ili ćeš znati sigurno na čemu si. Shvati to kao situaciju u kojoj ne možeš izgubiti.
Sretno
- p206
#915 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne mora značiti da voli tog bivšeg, može biti više da je navika, 3 godine nije mala stvar. Pogotovo što je još kao curetak krenula sa tim momkom, i sad vjerovatno ne zna šta bi dalje u životu, al jedino što je sigurno... ona će još neko vrijeme upoređivati druge momke sa tim bivšim, svjesno ili podsvjesno.Jimmy McNulty wrote:
Inače mislim da je zaljubljena i da voli tog bivšeg iako već, ne znam, nekih 6-7 mjeseci nisu zajedno... u međuvremenu imala je momka kojeg je ostavila zbog toga što još kao voli bivšeg..yebeno do zla boga. .
Druga važna stvar što momke kao ti, koji nisu baš neki tipovi koji znaju bariti(kao što kažeš), nenormalno privlače takve djevojke... koje su tek izašle iz veze, pa su nekako ranjive, kao srne u šumi
Da sam na tvom mjestu pokušao bih na način kao što je forumaš iznad lijepo objasnio, samo ne dozvoli sebi da joj budeš rehabilitacioni centar.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#916 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja se slazem sa putnicom narocito oko djela da ona sa 18-19 godina zaista nema pojma sta zeli u zivotu, a druga strana medalje je da je izasla iz veze u kojoj je bila 3 godine i to se ne moze u tim godinama tek tako ostaviti po strani i krenuti dalje, jos dugo ce se bar u mislima vracati bivsem i sve ce uporedjivati sa njim i nijedan nece biti dovoljno dobar kao on...tako da ako je ne zelis izgubiti kao drugaricu mozda bi bilo bolje za tebe da sutis bar za sada.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#917 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jao, jao kako ste dobra raja
navuć ćete me na ovaj forum
Nego hvala svima na savjetima, vjerujte da su izuzetno korisni
, nisam ni ja neki mu.donja odnosno nisam toliko stariji od nje koliko mozda mislite ali mislim da sam malo više "formiranija" ličnost nego ona. Uglavnom nije ni bitno to sad, ali odlučio sam da joj priznam sve jer je jako dobra i tolerantna osoba pa i ako me odbije neće to biti kraj svijeta....a znat cu da sam makar pokusao. Osjećam da je ovo prava djevojka za mene, djevojka zbog koje vrijedi živjet i kojoj se vrijedi posvetit, ako ona ne misli suprotno Bože moj. Pokušat cu da ostanemo prijatelji makar jer zaista mi je stalo do nje pa makar naškodio sebi jer nikad nisam bio ovoliko zaljubljen koliko sad. NIKAD...neki osjećaji mi se i po prvi put javljaju u zivotu, imao sam cura ali nikad mi do nijedne nije bilo stalo kao do nje, a nismo čak ni u vezi.
Čekam pogodan trenutak kad budemo sami i krećem u priču, valjda neću zamucat ili povratit.
Obavijesticu vas kad se isprsim. Pozz!

Nego hvala svima na savjetima, vjerujte da su izuzetno korisni
Čekam pogodan trenutak kad budemo sami i krećem u priču, valjda neću zamucat ili povratit.
- Sunrise00
#918 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
cuj ove od 18-19 nista ne znaju

reci joj
reci joj
-
oridjidji
#919 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jao savjeta jao momenata 
-
blesa_mala
#920 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sirovi muskarac

- Filter
#921 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
druga ba, fali ti malo prakse.Jimmy McNulty wrote: Čekam pogodan trenutak kad budemo sami i krećem u priču, valjda neću zamucat ili povratit.Obavijesticu vas kad se isprsim. Pozz!
prvo treniraj sedam dana, pokupi par pedala kod nevaznih osoba i vidi kako to hoda.
ako se i pored treninga obaljestis ispred nje, kazi da vjezbas za ulogu u predstavi kosovka djevojka
- hamalalija
#922 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
1. Trazi jojRaspored wrote:Evo ti par principa od starijeg muškarca koji je prošao dovoljno i ako ga poslušaš možeš sebe poštediti gubitka vremena:Jimmy McNulty wrote:Vozdrica, moj prvi post i to na veoma čudnoj temi rekao bih, ali iskreno registrovao sam se jer mi je potrebna pomoć ili barem neki koristan savjet...
Nalazim se u tipičnoj tinejdžerskoj situaciji rekao bih jer iako nisam vise u tom dobu osjećam se tako. Jbg mi muskarci kasnije sazrijevamo jel![]()
Uglavnom ovako, imam prijateljicu za kojom patim, ali ono baš i je.bes mi mater prvi put u zivotu osjećam da sam zaljubljen. Uglavnom mislim da ona nije svjesna mojih osjećanja, a iskren da budem kako mi je razum pomutila nisam ni ja njih. Nisam tip koji ce barit curu i flertovat sa njom osim ako nije prethodno popio gajbu na prazan stomak i zanima me da li bi valjalo da je uhvatim nasamo i fino joj kazem i objasnim kako se osjećam uz neku finu ali i iskrenu priču jer nisam tip koji zna barit...i osjećam se prestaro za to iskreno, ali ako drugačije nemeRe () jbg onda...
1. Muško-ženska prijateljstva sa prikrivenim simpatijama su lako kvarljiva roba. Ili je prihvati kao prijateljicu ili nešto pokušaj. Čekanje je najgora opcija.
2. Iskrenost pali a ako ne upali uvijek znaš na čemu si. Najbolja stvar kod žena je to što ih ima 4 milijarde.
3. Izvedi je negdje, dobro se zabavljajte, pleši sa njom, popijte taman dovoljno i kada je budeš vodio kući sve joj reci. Ili ćeš je pred ulazom ljubiti ili ćeš znati sigurno na čemu si. Shvati to kao situaciju u kojoj ne možeš izgubiti.
Sretno
2. Trazi joj
3. U moj vakat je bio zmajevac ne znam gdje se sada ide ako se nama stana
- rumFo
#923 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Imal' neka sa njeznim rukama? godila bi mi masaza 
-
oridjidji
#924 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
rumFo wrote:Imal' neka sa njeznim rukama? godila bi mi masaza
-
todd_smith
#925 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mene zanima samo sta vi mislite o visini muskarca i koja je to najbolja ili najgora visina