Ali bi se vjerovatno on tako osjecaoplain vanilla wrote:naravno da ne bihhamalalija wrote:MoRe.plain vanilla wrote:
ko slaze nek ostane bez njega
Pa kako bi ti reagovala da ufatis cojka/momka/svalera u toj raobti, zar se ne bi osjecala prevarenom, zar ne bi bila ljubomorna na Desanku, zar mu ne bi rekla "zar pored mene zive i dalje sam dr..." ili "dam ti svaku noc i ti poet tako pa kako covjece odakle ti snaga" itd itd
Hajd priznaj
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MedenoSrce
#901 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#902 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kako?MedenoSrce wrote:Ali bi se vjerovatno on tako osjecaoplain vanilla wrote:naravno da ne bihhamalalija wrote:
MoRe.
Pa kako bi ti reagovala da ufatis cojka/momka/svalera u toj raobti, zar se ne bi osjecala prevarenom, zar ne bi bila ljubomorna na Desanku, zar mu ne bi rekla "zar pored mene zive i dalje sam dr..." ili "dam ti svaku noc i ti poet tako pa kako covjece odakle ti snaga" itd itd
Hajd priznaj
- VenomousV
#903 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sirijusli? sad je samozadovoljavanje prevara? 
- hamalalija
#904 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Hajde mante se drkanja pitajte nesta konkretno.
- plain vanilla
#905 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
evo i ja se ibretimVenomousV wrote:sirijusli? sad je samozadovoljavanje prevara?
- plain vanilla
#906 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pitaj ti nas na drugoj temihamalalija wrote:Hajde mante se drkanja pitajte nesta konkretno.
mensecini da bi moglo biti zanimljivo
- hamalalija
#907 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
joj opet vam valja sve nacrtati. Ako muskarac sam otresa hasima znaci da nesta nije u dure, osim ako je razlog otresanja tetka, bolest ili visoka trudonca. I kad tad ce doci do prave prevare.plain vanilla wrote:evo i ja se ibretimVenomousV wrote:sirijusli? sad je samozadovoljavanje prevara?
Isto tako vazi i za zene sto ce joj vibrator kada ima komad zivog mesa, znaci nesta ne sitma.
I naravno brcne obaveze se moraju uvijek obostrano ispunjavati, bez izvlacenja.
@vanilija sta da vas pitam
- plain vanilla
#908 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ja se ne slazem s timhamalalija wrote:joj opet vam valja sve nacrtati. Ako muskarac sam otresa hasima znaci da nesta nije u dure, osim ako je razlog otresanja tetka, bolest ili visoka trudonca. I kad tad ce doci do prave prevare.plain vanilla wrote:evo i ja se ibretimVenomousV wrote:sirijusli? sad je samozadovoljavanje prevara?
Isto tako vazi i za zene sto ce joj vibrator kada ima komad zivog mesa, znaci nesta ne sitma.
I naravno brcne obaveze se moraju uvijek obostrano ispunjavati, bez izvlacenja.
@vanilija sta da vas pitam
dok je druga strana zadovolj(e)na i nema sharanja, nek se..igra koliko hoce
- hamalalija
- MedenoSrce
#910 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
plain vanilla wrote:
kako?
Zato što je propustio real deal
- plain vanilla
#911 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nije sapun, samo nek ne dijeli po mahaliMedenoSrce wrote:plain vanilla wrote:
kako?
Zato što je propustio real dealOsim naravno ako može odmah da se baci na posao i mojoj avliji.
- fatamorgana
#912 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ote mi riječ iz usta,"plain vanilla"
- plain vanilla
#913 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
to ja da se ti ne mucis, samo citirasfatamorgana wrote:Ote mi riječ iz usta,"plain vanilla"
- fatamorgana
#914 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma nemaš pojma koliko si me ohrabrila, 
- plain vanilla
#915 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
fatamorgana wrote:Ma nemaš pojma koliko si me ohrabrila,
pa ti ne vjeruj u bajke
bjez da ne zachatavamo
- fatamorgana
#916 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ma kak'o začatavanje ovo je gola istina,plain vanilla wrote:fatamorgana wrote:Ma nemaš pojma koliko si me ohrabrila,![]()
![]()
i tako mish postade lav
pa ti ne vjeruj u bajke
bjez da ne zachatavamo
-
Asia
-
samina_swe
#918 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ppisala sam vec o ovom momku,uglavnom poslije svega on se meni ponovo prvi javio i cujemo se svaki dan(preko maila jer ne zivimo blizu),ali je nesto jako cudno.On se uvijek pred vikend pozdravi i onda se ne javlja do ponedjeljka
"provedi se i budi pametna ,lijep vikend ti zelim"...i ja njemu odgovorim na to i namjerno dodam pitanje ,ali on jos nije odgovorio(a u ponedjeljak ce odgovoriti 99%).Prvi put se susrecem s ovim,i ni on nije bio takav uvijek...dakle sta ja da radim? znam da ovo ne trebam tolerisat,moje pitanje je vise...koja reakcija je najbolja? da ga otvoreno pitam,da ja njemu sljedeci put kazem "pazi se i zelim ti super sedmicu"(kao sto je jedna prijateljica predlozila
) ili da kroz salu pitam za to nebi li saznala o cemu se radi?
-
samina_swe
#919 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jel bas niko ne zna dati savjeti neki?samina_swe wrote:Ppisala sam vec o ovom momku,uglavnom poslije svega on se meni ponovo prvi javio i cujemo se svaki dan(preko maila jer ne zivimo blizu),ali je nesto jako cudno.On se uvijek pred vikend pozdravi i onda se ne javlja do ponedjeljka"provedi se i budi pametna ,lijep vikend ti zelim"...i ja njemu odgovorim na to i namjerno dodam pitanje ,ali on jos nije odgovorio(a u ponedjeljak ce odgovoriti 99%).Prvi put se susrecem s ovim,i ni on nije bio takav uvijek...dakle sta ja da radim? znam da ovo ne trebam tolerisat,moje pitanje je vise...koja reakcija je najbolja? da ga otvoreno pitam,da ja njemu sljedeci put kazem "pazi se i zelim ti super sedmicu"(kao sto je jedna prijateljica predlozila
-
salle_eh1986
#920 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a šta ustvari tebe zanimasamina_swe wrote:jel bas niko ne zna dati savjeti neki?samina_swe wrote:Ppisala sam vec o ovom momku,uglavnom poslije svega on se meni ponovo prvi javio i cujemo se svaki dan(preko maila jer ne zivimo blizu),ali je nesto jako cudno.On se uvijek pred vikend pozdravi i onda se ne javlja do ponedjeljka"provedi se i budi pametna ,lijep vikend ti zelim"...i ja njemu odgovorim na to i namjerno dodam pitanje ,ali on jos nije odgovorio(a u ponedjeljak ce odgovoriti 99%).Prvi put se susrecem s ovim,i ni on nije bio takav uvijek...dakle sta ja da radim? znam da ovo ne trebam tolerisat,moje pitanje je vise...koja reakcija je najbolja? da ga otvoreno pitam,da ja njemu sljedeci put kazem "pazi se i zelim ti super sedmicu"(kao sto je jedna prijateljica predlozila
- Not My Idea
#921 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Meni se cini da je zanima da li se i nama cini da se on njoj javlja samo kad mu je dosadno/dok je na poslu.salle_eh1986 wrote: a šta ustvari tebe zanima
- fatamorgana
#922 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma co'ek vjerovatno
vikendom k'o sav normalan svijet ....
-
todd_smith
#923 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ocigledno je da ti se svidja, pa se preopterecujes sa glupostima i malim detaljimasamina_swe wrote:jel bas niko ne zna dati savjeti neki?samina_swe wrote:Ppisala sam vec o ovom momku,uglavnom poslije svega on se meni ponovo prvi javio i cujemo se svaki dan(preko maila jer ne zivimo blizu),ali je nesto jako cudno.On se uvijek pred vikend pozdravi i onda se ne javlja do ponedjeljka"provedi se i budi pametna ,lijep vikend ti zelim"...i ja njemu odgovorim na to i namjerno dodam pitanje ,ali on jos nije odgovorio(a u ponedjeljak ce odgovoriti 99%).Prvi put se susrecem s ovim,i ni on nije bio takav uvijek...dakle sta ja da radim? znam da ovo ne trebam tolerisat,moje pitanje je vise...koja reakcija je najbolja? da ga otvoreno pitam,da ja njemu sljedeci put kazem "pazi se i zelim ti super sedmicu"(kao sto je jedna prijateljica predlozila
ako hoces da znas sta, pitaj ga sta nagadjas
-
samina_swe
#924 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pa procitaj kraj poruke i znat cessalle_eh1986 wrote:a šta ustvari tebe zanimasamina_swe wrote:jel bas niko ne zna dati savjeti neki?samina_swe wrote:Ppisala sam vec o ovom momku,uglavnom poslije svega on se meni ponovo prvi javio i cujemo se svaki dan(preko maila jer ne zivimo blizu),ali je nesto jako cudno.On se uvijek pred vikend pozdravi i onda se ne javlja do ponedjeljka"provedi se i budi pametna ,lijep vikend ti zelim"...i ja njemu odgovorim na to i namjerno dodam pitanje ,ali on jos nije odgovorio(a u ponedjeljak ce odgovoriti 99%).Prvi put se susrecem s ovim,i ni on nije bio takav uvijek...dakle sta ja da radim? znam da ovo ne trebam tolerisat,moje pitanje je vise...koja reakcija je najbolja? da ga otvoreno pitam,da ja njemu sljedeci put kazem "pazi se i zelim ti super sedmicu"(kao sto je jedna prijateljica predlozila
-
samina_swe
#925 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Eto vidis moze i to da je u pitanju,ali mene je vise zanimalo..sta ja da njemu sad napravim? mislim,dal da ga otvoreno pitam ili staNot My Idea wrote:Meni se cini da je zanima da li se i nama cini da se on njoj javlja samo kad mu je dosadno/dok je na poslu.salle_eh1986 wrote: a šta ustvari tebe zanima