Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post Reply
DoZeN

#901 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by DoZeN »

ultima_palabra wrote:Jasenovac, Turci i Kosovo su inače joker u Milijunašu... opravdavaju svaku moguću situaciju, bez obzira koliko je vremena prošlo :roll: Kakvu budućnost možeš graditi s nekim kome su Turci svaki dan na pameti?
Djelio si u komunizmu, a onda je pao Berlinski zid,Njemacka je ujedinjuje a Yuga se razjedinjuje
Ja nisam rekao da nisu krivi oni sto su isli na komsiju,a jesu krivi oni koji smijene za jedan dan 50 politicara iz RS, a nece da pomognu da Pretis ili Zrak prorade,ili Glinica?
o tome prica Besim
muniza

#902 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by muniza »

DoZeN wrote:
ultima_palabra wrote:
DoZeN wrote:Besim Spahic ne odgovara onima koji imaju svoju ideologiju,koja se zasniva na otupljivanju naroda.
U RS postoji jedna ideologija,a u Federaciji druga.....Spahici i Cenicka ne mogu proci kod takvih,jer njima trebaju Komsici i Dodik i Krug 99.
Izmedju njih je narod koji hebe majku pogresnim :roll:
Znači Komšić koji se borio da njega i njegovu porodicu sada ne nalaze po masovnim grobnicama ne valja, ali zato valja Cenićka koja je bila savjetnik Nikole Koljevića koji je osmislio te masovne grobnice :-)

Genocidaška logika...
Za tebe koji si bio na strani gdje i Komsic da,medjutim ne djelis BIH samo sa takvim,i neces je nikada ni djeliti samo sa onim kojim je Komsic idol.
Ti si primjer najbolji da ne razumijes Besima,cinicno se smijes taksistima iz BG i Srbije, a u BIH stanje grozno.
Ne treba ici u Beograd, treba otici u komsiluk i vidjeti one koji isto kazu da im se ne bi desio ponovo Jasenovac ili Turci da su morali da idu na komsiju,a onda potpisana RS i priznata BIH, zavisi ko cita jaro
Kazem ti ja ideologija :roll:
Aaaa pa sad mi je lakše, 20 godina lomim glavu, sjebajem se, patim od PTSP-a da bi sad konačno shvatio zašto su mi pobili pola familije, ti fini ideolozi s onu stranu, da im se ne bi ponovio Jasenovac, duše drage :S Ooo Besime gdje si bio ranije pa da mi to kažeš, jesu ono i stranci krivi, eee muko moja...
DoZeN

#903 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by DoZeN »

_mufljuz_ wrote:i tako ko nas bre zavadi,

jebo ti bosanca kad je glup.
Bosanci su i oni iz manjeg BiH entiteta,ne samo oni iz Federacije.
Ako su glupi? zajedno su glupi
jer ba sada Srbi koji su bili u VRS mogu da setaju i posjecuju crkve po Sarajevu, sta predlazes?
_mufljuz_

#904 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by _mufljuz_ »

DoZeN wrote:

jer ba sada Srbi koji su bili u VRS mogu da setaju i posjecuju crkve po Sarajevu, sta predlazes?
kad se otrijeznis napisi mi smisleno pitanje i nema problema dacu ti odgovor.
veze nemam sta si htio reci.
muniza

#905 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by muniza »

DoZeN wrote:

Da je bilo pravde svaki od njih bi odslužio kaznu ili završio na nekom novom Blajburgu, to je nešto u čemu se trebalo ogledati na Tita i antifašiste! Sve drugo je Besim Ghandi, bijela/dugine boje zastava, vazelin i šatro intelektuala
ultima_palabra

#906 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by ultima_palabra »

DoZeN wrote:
ultima_palabra wrote:Jasenovac, Turci i Kosovo su inače joker u Milijunašu... opravdavaju svaku moguću situaciju, bez obzira koliko je vremena prošlo :roll: Kakvu budućnost možeš graditi s nekim kome su Turci svaki dan na pameti?
Djelio si u komunizmu, a onda je pao Berlinski zid,Njemacka je ujedinjuje a Yuga se razjedinjuje
Ja nisam rekao da nisu krivi oni sto su isli na komsiju,a jesu krivi oni koji smijene za jedan dan 50 politicara iz RS, a nece da pomognu da Pretis ili Zrak prorade,ili Glinica?
o tome prica Besim
E pa taj što mu je pričao priče o Jasenovcu i dahijama i natjerao ga da krene na komšiju se nije zvao John, Hans, Pierre nego Slobodan, Radovan, Ratko... o tome Besim ne priča.
madner

#907 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by madner »

Zanimljivo kako se kritika vrsi ne nad onim sto je neko rekao, nego nad onim sto je neko zamislio da je neko rekao.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#908 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by A1fa »

juce rodjak posta na FB sliku "da zive srbi bosnjaci i hrvati u ljubavi"....

inace polukatolik polumusliman - zviznula mu ustaska i cetnicka granata blizu avlije.
Sto je glup?

Gluplje mi je ovo polumusliman i polukatolik? Sta to treba da znaci, izadje sa pola dzume i ostane do pola mise?? :?
zlata

#909 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by zlata »

ultima_palabra wrote:
DoZeN wrote:
o tome prica Besim
E pa taj što mu je pričao priče o Jasenovcu i dahijama i natjerao ga da krene na komšiju se nije zvao John, Hans, Pierre nego Slobodan, Radovan, Ratko... o tome Besim ne priča.
Da, ljudi pronalaze i odkopavaju jame
i vade mamificirane leseve
jos tragaju za mrtvacima

a on pjeva sansone i izigrava novog Titu

Moras bit' zbilja moralno "gluh"
pa ne cuti krikove zrtava i mrtvaca
i jecaj prezivjelih
koji se jos cuju diljem BH.

Gluho bilo da se nekom zamjeri.
_mufljuz_

#910 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by _mufljuz_ »

madner wrote:Zanimljivo kako se kritika vrsi ne nad onim sto je neko rekao, nego nad onim sto je neko zamislio da je neko rekao.
zanimljivo je kako neki ljudi mogu da prde oralno a da taj smrad bude jaci nego rektumski :mrgreen:
DoZeN

#911 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by DoZeN »

_mufljuz_ wrote:
DoZeN wrote:

kad se otrijeznis napisi mi smisleno pitanje i nema problema dacu ti odgovor.
veze nemam sta si htio reci.
razumio si me :)
ko nas bre zavadi?
jebo ti bosanca kad je glup
**********************************************************************************************************************

Ja ti rekoh: Bosanci su i oni koji koji ne govore "bre" ili mleko
i koji nesmetano idu iz Lukavice,Vojkovica,Sokolca,Mokrog u drugi entitet, jer vide da ovo nije 96/97
i da je sve vise ono:Ko nas ba zavadi? Pobjedio Memo i Gile,Merlin napunio 3 arene u Begisu.
a sta je alternativa?
madner

#912 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by madner »

_mufljuz_ wrote:
madner wrote:Zanimljivo kako se kritika vrsi ne nad onim sto je neko rekao, nego nad onim sto je neko zamislio da je neko rekao.
zanimljivo je kako neki ljudi mogu da prde oralno a da taj smrad bude jaci nego rektumski :mrgreen:
Znam, ali ne mogu ti pomoc.
_mufljuz_

#913 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by _mufljuz_ »

A1fa wrote:

inace polukatolik polumusliman - zviznula mu ustaska i cetnicka granata blizu avlije.
Sto je glup?

Gluplje mi je ovo polumusliman i polukatolik? Sta to treba da znaci, izadje sa pola dzume i ostane do pola mise?? :?
treba da znaci da je covjek iz mijesanog braka - zao mi je sto sam ovo morao da nacrtam mislio sam da je za nivo da se shvati izjava koju navedoh - nivo imbecila al eto da dozivim da i ovakve gluposti moram da pojasnjavam :mrgreen:

njegov jedan od najboljih ahbaba zavrsio u arkanovcima - je l sad malo jasnije sto je glup :mrgreen:
_mufljuz_

#914 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by _mufljuz_ »

madner wrote:
_mufljuz_ wrote:
ja je nisam ni trazio - ali tebi je nema sigurno :sad:
DoZeN

#915 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by DoZeN »

muniza wrote:
DoZeN wrote:

Da je bilo pravde svaki od njih bi odslužio kaznu ili završio na nekom novom Blajburgu, to je nešto u čemu se trebalo ogledati na Tita i antifašiste! Sve drugo je Besim Ghandi, bijela/dugine boje zastava, vazelin i šatro intelektuala
Tita su iskoristili zbor rusa, ali nije ovde tema
sve se to naplatilo 90-tih,posle Tita da ne kazem sta je dosla :shock:
Aspekt

#916 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Aspekt »

Krushna mrva wrote:
Aspekt wrote:
Tesla10 wrote:Ovaj profesor Besim Spahić je legenda :bih: .
po cemu
Po tome sto nacionalistima u brk govori kakvi su i na kojoj razin. Radi ono sto nacionaliste najvise nervira, rastavlja im logiku na sastavne dijelove
Kao npr ovdje
Nema šanse da je Mladić odlučio i projektovao Srebrenicu. Taj ko to misli neka se odmah javi neuropsihijatru. Samo onaj ko Srbe mrzi sa dna kace mogao bi uraditi Srbima ono što im se uradilo. Svi su svoje uloge dobili i samo su igrali po njima. Slobo ti ćeš biti katil dželat, Alija ti ćeš isto to biti, ako preživiš fala bogu imaćete i vi svoj deo i imaćeš svoju naciju, ali ne možete biti muslimanska nacija jer to nigde ne postoji. Franjo pošto niste sačuvali katoličanstvo na Drini dobićeš ovu enklavu u Hercegovini, ali morate pravoslavce isterati. To je dogovor po diktatu izvana
gdje ti vidis bilo kakvu logiku ovdje ? Takodje gdje ovdje vidis da je on nekom rastavio logiku
madner

#917 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by madner »

_mufljuz_ wrote:
madner wrote:
_mufljuz_ wrote: zanimljivo je kako neki ljudi mogu da prde oralno a da taj smrad bude jaci nego rektumski :mrgreen:
ja je nisam ni trazio - ali tebi je nema sigurno :sad:
Znaci prihvatio si da budes smrad. Trebas teziti tome da postanes manji, ne da se ponosis time i pravis se da si svjetsko cudo.
Aspekt

#918 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Aspekt »

A1fa wrote:

Sto je glup?

nije da ga branim , trapavo je napisano ali nije tesko skontati sta hoce da kaze . Kad se barem malo potrudis i ako nisi malodusan .
_mufljuz_

#919 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by _mufljuz_ »

madner wrote:
Znaci prihvatio si da budes smrad. Trebas teziti tome da postanes manji, ne da se ponosis time i pravis se da si svjetsko cudo.
te tvoje djecje seljacko-suknimuga semanticke igrice od kojih ti zivis svoj mizerni forumski zivot sam ja davno prevazis'o burazeru.

i nesto nemam puno energije za taj idiotski pingpong, uglavnom si shvatio porukicu i sto se tice beske a i samog sebe :wink:
muniza

#920 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by muniza »

DoZeN wrote:
muniza wrote:
DoZeN wrote:
Tita su iskoristili zbor rusa, ali nije ovde tema
sve se to naplatilo 90-tih,posle Tita da ne kazem sta je dosla :shock:
O čemu ti čovječe? Ja ovdje pričam o fašizmu iz devedesetih koji nije kažnjen, fašizam koji i dan danas živi u obliku genocidne tvorevine koju bi mi po tebi i Besimu trebali razumjeti, nipošto kazniti. I ko je onda ovdje fašista, pitam se na kraju :run:
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#921 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by A1fa »

_mufljuz_ wrote:
A1fa wrote:

Sto je glup?

treba da znaci da je covjek iz mijesanog braka - zao mi je sto sam ovo morao da nacrtam mislio sam da je za nivo da se shvati izjava koju navedoh - nivo imbecila al eto da dozivim da i ovakve gluposti moram da pojasnjavam :mrgreen:

njegov jedan od najboljih ahbaba zavrsio u arkanovcima - je l sad malo jasnije sto je glup :mrgreen:
Ne, jer ako ne podrzavas njegovu izjavu ono sto je kontra nje nije nikako zdravo ni pametno, tako da je tu neko drugi glup...
madner

#922 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by madner »

_mufljuz_ wrote:
madner wrote:
te tvoje djecje seljacko-suknimuga semanticke igrice od kojih ti zivis svoj mizerni forumski zivot sam ja davno prevazis'o burazeru.

i nesto nemam puno energije za taj idiotski pingpong, uglavnom si shvatio porukicu i sto se tice beske a i samog sebe :wink:
Zamisli sada sta je bio tvoj suk ako je ping pong toga djecako seljacki.

Uglavnom shvatio sam da nemas nista konkretno da kazes, pa si probao na nizem nivou da repliciras, no i tu nisi nesto potkovan. Sasvim je to ok, ne mozemo svi biti pametni i elokventni, neko mora biti i ponosni smrad.
_mufljuz_

#923 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by _mufljuz_ »

ti sto si umislio da si elokventan je samo od toga sto ti mislis da si elokventan.
madner

#924 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by madner »

Dok kod tebe ne postoje nikakve sumnje, ponavljas isti pojam u recenici.

Nego da probas nesto o temi reci, ovako samo tones.
_mufljuz_

#925 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by _mufljuz_ »

madner wrote:Dok kod tebe ne postoje nikakve sumnje, ponavljas isti pojam u recenici.

Nego da probas nesto o temi reci, ovako samo tones.
gdje tonem? u sta tonem? :lol: :mrgreen: jesi l ti to negdje na vrhu? na vrhu cega si umislio da jesi iskompleksirani covjece :lol:
Post Reply