Zlatan Ibrahimović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bosn.om

#901 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by bosn.om »

smijesni_ste wrote:Mada opet postoji promil šanse da nije znao da su došli, možda su ljudi oko njega go*** koja mu nisu htjela javiti....ne znam, nisam pametan :(
Nema sanse da nije znao. Da ne moze do Sarajeva u sred sezone, to shvatam bez problema, ali ovako nema opravdanja - ne znam iz kojeg razloga nije mogao da sretne malog, je l' nesto sto mentalno ne voli raditi, ne znam, al' jednostavno nema smisla, i ispao je gore od svakog jada, gotova prica. Jako mi je zao sto malom nije idol neki normalniji tip iz BH tima.

Nije fudbaler iz Stutgarta, nego ova Thea - Naida, koja je posrijedovala toj vezi sa BH fudbalerom, je dosta dobra s Dzekom, pa eto, pogadjajte.
cvrčak_na_hedonizmu

#902 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Štakor balkansko-svedski.
zambaklija

#903 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by zambaklija »

nis'ti zlatan ti si gofno i pakšu :-x
Kontra__

#904 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Kontra__ »

Napisah neki dan neko kao opravdanje, te tenis u Parizu, iapk mu je to blizu itd.., ali nakon ovog teksta jebem mu sve po spisku ono odvratno!!!
Nema sanse da nije za malog znao, pa nisu valjda toliki debili u klubu! :twisted: :twisted: :twisted:
bospos

#905 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by bospos »

To sto je Zlatan bezosjecajan nema poveznicu sa ovim medijskim maltretiranjem djeteta...Pobogu roditelji, sto vam to treba :sad:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#906 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Admir_1984 »

bosn.om wrote:
smijesni_ste wrote:Mada opet postoji promil šanse da nije znao da su došli, možda su ljudi oko njega go*** koja mu nisu htjela javiti....ne znam, nisam pametan :(
Nema sanse da nije znao. Da ne moze do Sarajeva u sred sezone, to shvatam bez problema, ali ovako nema opravdanja - ne znam iz kojeg razloga nije mogao da sretne malog, je l' nesto sto mentalno ne voli raditi, ne znam, al' jednostavno nema smisla, i ispao je gore od svakog jada, gotova prica. Jako mi je zao sto malom nije idol neki normalniji tip iz BH tima.

Nije fudbaler iz Stutgarta, nego ova Thea - Naida, koja je posrijedovala toj vezi sa BH fudbalerom, je dosta dobra s Dzekom, pa eto, pogadjajte.
ma garant mu se bilo mrsko peglati, jer ako nije taj dan morao na trening, onda se garant uhvatio drugih stvari tipa tenis sa djokovicem i slicno. tipicno mi to i lici na njega, ako nešto baš ne mora taj to nece ni raditi. onda garant kontao ako upali auto i dodje da vidi malog, bice gužve do kampa, te maltretiranja sa navijacima i slicno
Better Man

#907 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Better Man »

Ovdje sad drvlje i kamenje na Zlatana zato što se nije susreo sa malim Hajrudinom,a u stvari da znate koji je hoštapler i probisvjet otac tog malog jadnog dječaka i koji zloupotrebljava tešku bolest vlastitog djeteta, drugačije bi ste pričali.
burek_in_space

#908 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by burek_in_space »

bospos wrote:To sto je Zlatan bezosjecajan nema poveznicu sa ovim medijskim maltretiranjem djeteta...Pobogu roditelji, sto vam to treba :sad:
:thumbup:
Partijaner

#909 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Partijaner »

Meni je oduvijek tu nesto smrdilo.
bosn.om

#910 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by bosn.om »

Better Man wrote:Ovdje sad drvlje i kamenje na Zlatana zato što se nije susreo sa malim Hajrudinom,a u stvari da znate koji je hoštapler i probisvjet otac tog malog jadnog dječaka i koji zloupotrebljava tešku bolest vlastitog djeteta, drugačije bi ste pričali.
Obzirom kako su dijete izlozili, mislim vec odavno da tu ima "cudnih" stvari u pozadini, ali to nema veze s djetetom i ne brani Zlatana nimalo.
fatality

#911 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by fatality »

EdinŠopović wrote:
fatality wrote:al najbolji dio teksta "anonimni fudbaler iz stuttgarta" :)
Ne piše da je iz Stuttgarta.

" ...platio je I troškove smještaja. Dodatne troškove, svoj dolazak iz Stuttgarta kao i ... "

edit : a sorry vidjoh sad, samo sam preletio tekst bio :)
Last edited by fatality on 10/11/2013 23:41, edited 1 time in total.
smijesni_ste

#912 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by smijesni_ste »

Ova Thea je valjda iz Stuttgarta, ali nebitno svakako...
Last edited by smijesni_ste on 10/11/2013 23:41, edited 1 time in total.
bosn.om

#913 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by bosn.om »

Puna recenica je ova:

"Odmah je organizirao karte za utakmicu PSG-a, pomogao je i financijski kupivši četiri karte za Pariz, platio je I troškove smještaja. Dodatne troškove, svoj dolazak iz Stuttgarta kao i troškove boravka u Parizu preuzela je Thea."

Sto znaci da je Thea platila dolazak iz Stutgarta sama sebi. BH fudbaler nije bio prisutan u putu, samo posrednica, Naida Srnja.
fatality

#914 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by fatality »

ma nema smisla nikako. Ko ga je onda tjerao onaj video da snima ako nema vremena (u sustini se ovdje radi o volji a ne vremenu) da dodje i obidje malo koji je dosao zbog njega u pariz.
Mustang1

#915 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Mustang1 »

Trebali su ostati jos par dana pogotovo zato sto se znalo da ima utakmicu lige prvaka i mogli su to sacekati kad su vec bili tu a sumnjam da je i love falilo ..

I jos nesto .. Kad je objavljeno da mu je ostalo jos najvise mjesec dana zivota ? Cini mi se da je proslo vise od mjesec i da mali na slikama odlicno izgleda hvala Bogu .. Jebo i Zlatana i sve ne mora ga nikad ni vidjeti ako ce pozivjeti jos puno duze nego sto je receno .. Nek aBd za 20 godina upozna Zlatana :thumbup:
Kanotic

#916 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Kanotic »

Bitno naglasiti iz teksta:

"Molila bih sve citatelje da ne osuduju unaprijed Zlatana ! Nama do danas nije poznato da li Zlatan zna za ovo ili ne !"

S obzirom da još ništa od Zlatana nismo čuli, nit su oni, ova Thea je trebala do kraja ispoštovati dogovor da ne bude medijske pompe dok se direktno sa Zlatanom ne vidi šta je bilo i gdje je iskrslo. A ljudi ko ljudi odma pišaju kako vjetar puše, u početku su govorili da je govno, pa onda legenda poslje klipa, pa sad opet govno. Znači kad se čuje komentar Zlatana o svemu, onda se može nešto komentarisati i donositi zaključke. Do tada stoji činjenica da mu je od sve bolesne djece na svijetu koja žele sa njim da se upoznaju, napravio klip sa video porukom gdje jasno kaže da misli na malog, poslao mu potpisane dresove i izvinjava se što ne može doći u BiH. Logično je da kad bi znao da je mali došao u Pariz da bi ga došao vidjeti.

Smatram da je dotična Thea napravila niz grešaka, prvo se trebala čuti sa Zlatanom i dogovoriti, a ne sa PSG-om, zatim sada srati i dizati medijsku pompu. Pokušavati ga uhvatiti od stadiona, svlačionice, treninga, aeorodroma, citiram "nastavile smo da mastamo :.. mozda nije dosao zato sto je kasno , mozda ujutro, kad podjemo prema Aerodromu, Zlatan ga iznenadi"... znači van svakih pameti je ovo šta je uradila. To se zna kako ide, direktno se još prije puta trebala čuti sa Zlatanom i dogovoriti, tad i tad, tu i tu, a ne preko trećih ljudi nešto dogovarati i onda ga pokušavati "uhvatiti", ne vjerujem šta je uradila. Ne kažem da nije imala dobre namjere, ali ne može se glavom kroz zid upadati, te još sada sve objaviti u medijima iako se ni jednom nije čula sa Zlatanom, znači amaterizam, poganluk i krkanluk naš pravi, đaba joj europejski alias kad krkansku ćud ne može promjeniti. Uvjeren sam da će Ibra nakon ovoga direktno doći u BiH, te da će dotična naučiti kako se rade neke stvari.
Last edited by Kanotic on 11/11/2013 04:01, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#917 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Velkoski »

kol'ko medijskog natezanja oko ovoga, odron.
ultima_palabra

#918 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by ultima_palabra »

leet wrote:kol'ko medijskog natezanja oko ovoga, odron.
Nije Zlatan neka cvjećka, ali šta roditelji rade od svog bolesnog djeteta i čemu ga izlažu... još samo da ga u kakav reality show gurnu :-)
Labirint

#919 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Labirint »

Kad vidim da je u to sve upetljan onaj odron sa cetnicke televizije, kojim
cudom ne znam, sve mi je tu sumnjivo, debelo sumnjivo. Jos samo fali
da Dzeko putem "tvitera" iztvita i da misljenje povodom svega.
mali_balon

#920 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by mali_balon »

Ja dinastije tito drago sta je ovo, sto neko rece ima tu svega, mislim crnjak je sva prica oko malog, ali brate dragi mali je vec razumno dijete kojem mozes objasniti "sine nece Zlatan da te vidi, ne moze da te vidi itd itd". Znam da je bolestan i da je tu zelja i emocije roditelja ali.... malo dostojanstva u svemu tome ne bi skodilo. sto rekoste jos malo pa dfa mali udje u farmu ili onaj x faktor.

Sto neko rece toliko se insistria na tom susretu da mi je to sve sumnjivo.
sinuhe

#921 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by sinuhe »

Strasno sta roditelji rade svome djetetu.
Hoce li ih iko zaustaviti?
omega369

#922 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by omega369 »

Ovdje izgleda najmanje roditelja :cry:

da su mu ne znam ko roditelji...tesko bolesno dijete ti dolazi NA NOGE, u lozu stadiona na kojem igras, pa majka mu stara dosao bi na koljenima....nevjerovatno kakav SUPAK, ne mogu da vjerujem!?!?

ronaldo pisao sudiji molbu da ne kazni navijaca koji je usao u teren da ga zagrli a ovaj jad...nemam rijeci...umro je za mene
Pismonosa

#923 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Pismonosa »

sinuhe wrote:Strasno sta roditelji rade svome djetetu.
Pokušavaju ispuniti posljednju želju dijetetu koje umire. Bore se, muče se, blamiraju se, jesu, ali pokušavaju mu ispuniti zadnju jebenu želju! I trebaju da se bore. Ako ne žele da žive kasnije ko zadnje pičke i razmišljaju do kraja svog života kako nisu ni probali ništa uraditi da jadno dijete vidi tog usranog nosonju.
leo karan

#924 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by leo karan »

Pismonosa wrote:
Pokušavaju ispuniti posljednju želju dijetetu koje umire. Bore se, muče se, blamiraju se, jesu, ali pokušavaju mu ispuniti zadnju jebenu želju! I trebaju da se bore. Ako ne žele da žive kasnije ko zadnje pičke i razmišljaju do kraja svog života kako nisu ni probali ništa uraditi da jadno dijete vidi tog usranog nosonju.
Sve je to uredu, al medijska hajka izaziva povracanje.
flexibila

#925 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by flexibila »

Pismonosa wrote:
Respekt. :thumbup: :thumbup:
Post Reply