Raskidi dugih veza...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
giovanni galli
#901 Re: Raskidi dugih veza...
treba treba, najgore je drzat u sebi. bice vrijeme i da se smjesi.
- eluna
#902 Re: Raskidi dugih veza...
kolegica me od jutros pita zašto sam TAKO SUPER raspoloženagiovanni galli wrote:treba treba, najgore je drzat u sebi. bice vrijeme i da se smjesi.
ali - okrećem na onu "udri brigu na veselje"
a šta da radim - to mi je jedino preostalo
-
giovanni galli
#903 Re: Raskidi dugih veza...
a sto raja pati, sta je ovo danas. nadajmo se sa ovim vedrijim vremenom koje dolazi i vedrijim promjenama u zivotu.
- eluna
#904 Re: Raskidi dugih veza...
ne pati sva rajagiovanni galli wrote:a sto raja pati, sta je ovo danas. nadajmo se sa ovim vedrijim vremenom koje dolazi i vedrijim promjenama u zivotu.
samo se ljudi sličnih interesovanja "nađu" na istom forumu
- eluna
#905 Re: Raskidi dugih veza...
Sad idem kući iz ovih stopa
Da stavim srce pod ključ
Jer kriovj riči u krivo doba
Treba joj stati na put
I nije tajna da te štedim
I uvjek preskačem stih iz kog se vidi
Da ne vrijedi na tebe računati
Iz kog se vidi da ne vrijedi
Teško te zaboravljam,
I kad mi dode stisnem zube,
Istu priču ponavljam,
Puštam sječanjima da me kupe,
Onda sam tvoj i sve po starom ostaje.
Oliver Dragojević
Da stavim srce pod ključ
Jer kriovj riči u krivo doba
Treba joj stati na put
I nije tajna da te štedim
I uvjek preskačem stih iz kog se vidi
Da ne vrijedi na tebe računati
Iz kog se vidi da ne vrijedi
Teško te zaboravljam,
I kad mi dode stisnem zube,
Istu priču ponavljam,
Puštam sječanjima da me kupe,
Onda sam tvoj i sve po starom ostaje.
Oliver Dragojević
-
giovanni galli
#906 Re: Raskidi dugih veza...
mani se pjesama, brze ce proci, ii udri nesto tehno i masi glavom.. hahaha
- eluna
#907 Re: Raskidi dugih veza...
joj ima jedna super uz koju plešemo bachatugiovanni galli wrote:mani se pjesama, brze ce proci, ii udri nesto tehno i masi glavom.. hahaha
sex on the beach, sex on the dance floor, sex ..... hahahahahahahhaha
-
sha_ba
#908 Re: Raskidi dugih veza...
draga eluna mescini krenulo te danaseluna wrote:joj ima jedna super uz koju plešemo bachatugiovanni galli wrote:mani se pjesama, brze ce proci, ii udri nesto tehno i masi glavom.. hahaha
sex on the beach, sex on the dance floor, sex ..... hahahahahahahhaha
- eluna
#909 Re: Raskidi dugih veza...
čekaj dok večeras ZAPARTIJAMsha_ba wrote:draga eluna mescini krenulo te danaseluna wrote:joj ima jedna super uz koju plešemo bachatugiovanni galli wrote:mani se pjesama, brze ce proci, ii udri nesto tehno i masi glavom.. hahaha
sex on the beach, sex on the dance floor, sex ..... hahahahahahahhaha![]()
-
sha_ba
#910 Re: Raskidi dugih veza...
blago tebi....
a ako mozes vala i zapartijaj

a ako mozes vala i zapartijaj
- eluna
#911 Re: Raskidi dugih veza...
i večeras, i sutra navečer, a vrlo vjerovatno i u subotusha_ba wrote:blago tebi....
a ako mozes vala i zapartijaj![]()
-
krater
#912 Re: Raskidi dugih veza...
eluna wrote:i večeras, i sutra navečer, a vrlo vjerovatno i u subotusha_ba wrote:blago tebi....
- insomnia78
#913 Re: Raskidi dugih veza...
Super nesto, za pohvalit se.
K'o s' lanca
s' moje sokocalo
K'o s' lanca
s' moje sokocalo
- eluna
#914 Re: Raskidi dugih veza...
eejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pet i pol godina sam provela u 4 zida kao baba od 70 godinainsomnia78 wrote:Super nesto, za pohvalit se.
K'o s' lanca
s' moje sokocalo
valja sve nadoknaditi
osim toga - praznik je zemlje koju volim (samo neka razloga za slavlje
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#915 Re: Raskidi dugih veza...
eluna wrote:eejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pet i pol godina sam provela u 4 zida kao baba od 70 godina
-
sha_ba
#916 Re: Raskidi dugih veza...
eluna wrote:i večeras, i sutra navečer, a vrlo vjerovatno i u subotusha_ba wrote:blago tebi....
pusti insomniju, penzic pravi
- AlienBiH
#917 Re: Raskidi dugih veza...
mullersmichael wrote:Sarajevo1946 wrote:Najbolje ti je da se poštediš agonije i odmah se rokneš. Imat ćeš dana, ono sjediš kući, jedva čekaš da odeš iz kuće. I sjedeš sa jaranima na kafu, jedva čekaš da odeš s kafe kući. Naveče ćeš sanjati tu damu po pet puta. Smršat ćeš 10-15 kila. Biće ti muka od pomisli i na ćevape, ej ba, ćevape. Raja će te prati na ruke, a pogađat će te i najjadnije pjesme. Kafana će ti postati drugi dom, a ciroza jetre uža specijalnost. I tako jedno sedam mjeseci. Ovo smo analizirali samo bez onog faktora javljanja i moljenja dotične da se pomirite. Tu ćeš se spustiti na nivo najvećeg jade u historiji, i svi će toga biti svjesni, samo ćeš ti sebi govoriti da nemaju pojma. Eh, nakon tih sedam mjeseci ćeš shvatiti da je ona sebična kuja i najgore žensko u historiji čovječanstva. To će se shvatanje malo promijeniti nakon još par mjeseci, onda će ona i sve žene osim tvoje majke postati u tvojim očima sebične kuje i najgore žene u historiji čovječanstva. Onda ćeš početi da ganjaš da povališ sve što hoda, a pošto ćeš imati jedno vrijeme previše stidljiv pristup koji neće prolaziti, nakon par odbijanja ćeš se dodatno iznervirati, pa ćeš imati bezobrazan pristup koji također neće prolaziti. Tad ćeš shvatiti da su muškarci općenito bolji ljudi od žena, i ti i tvoji jarani ćete se početi smijati tvojoj bivšoj što hoda sa najufuranijim kretenom u gradu. Da je bilo koga našla, ali baš njega. I počet ćeš Bogu zahvaljivati što je ispalo kako je ispalo.
Navaljah svakakvih gluposti, ali normalno da ću kad te ljudi sažalijevaju. Nema žaljenja, budi jak ba, dokaži sebi da je pogriješila, ako već ne želiš njoj dokazivati. Ako postupiš kao u ovom gore opisu, totalno je bila u pravu što te otkačila. Ako postaneš sebi bitniji i sebe počneš više cijeniti, onda ćeš biti zahvalan i Bogu i njoj što si imao takvo jedno iskustvo da te oblikuje.
e svaka ti dala
ja sam stao ovde... (Onda ćeš početi da ganjaš da povališ sve što hoda)... hahah
jadan sam poslije.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#918 Re: Raskidi dugih veza...
NEgo slusaj sad!
Znaci pravac teretana pa tako sljedecu godinu, moras promjeniti posao, napraviti ozbiljnu lovu, ako treba Afganistan, Afganistan, da kupis tog BMW-a,nek pička zna sta je izgubila !

Znaci pravac teretana pa tako sljedecu godinu, moras promjeniti posao, napraviti ozbiljnu lovu, ako treba Afganistan, Afganistan, da kupis tog BMW-a,nek pička zna sta je izgubila !
-
krater
#919 Re: Raskidi dugih veza...
Dobra je i NjemackaSlo Burner wrote:NEgo slusaj sad!
![]()
-
FreakyStyley
#921 Re: Raskidi dugih veza...
I ja isto razmisljam, mame mieluna wrote:eejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pet i pol godina sam provela u 4 zida kao baba od 70 godinainsomnia78 wrote:Super nesto, za pohvalit se.
K'o s' lanca
s' moje sokocalo
valja sve nadoknaditi![]()
osim toga - praznik je zemlje koju volim (samo neka razloga za slavlje![]()
![]()
)
- Zatamnjena stakla
#922 Re: Raskidi dugih veza...
TačnoSarajevo1946 wrote:Najbolje ti je da se poštediš agonije i odmah se rokneš. Imat ćeš dana, ono sjediš kući, jedva čekaš da odeš iz kuće. I sjedeš sa jaranima na kafu, jedva čekaš da odeš s kafe kući. Naveče ćeš sanjati tu damu po pet puta. Smršat ćeš 10-15 kila. Biće ti muka od pomisli i na ćevape, ej ba, ćevape. Raja će te prati na ruke, a pogađat će te i najjadnije pjesme. Kafana će ti postati drugi dom, a ciroza jetre uža specijalnost. I tako jedno sedam mjeseci. Ovo smo analizirali samo bez onog faktora javljanja i moljenja dotične da se pomirite. Tu ćeš se spustiti na nivo najvećeg jade u historiji, i svi će toga biti svjesni, samo ćeš ti sebi govoriti da nemaju pojma. Eh, nakon tih sedam mjeseci ćeš shvatiti da je ona sebična kuja i najgore žensko u historiji čovječanstva. To će se shvatanje malo promijeniti nakon još par mjeseci, onda će ona i sve žene osim tvoje majke postati u tvojim očima sebične kuje i najgore žene u historiji čovječanstva. Onda ćeš početi da ganjaš da povališ sve što hoda, a pošto ćeš imati jedno vrijeme previše stidljiv pristup koji neće prolaziti, nakon par odbijanja ćeš se dodatno iznervirati, pa ćeš imati bezobrazan pristup koji također neće prolaziti. Tad ćeš shvatiti da su muškarci općenito bolji ljudi od žena, i ti i tvoji jarani ćete se početi smijati tvojoj bivšoj što hoda sa najufuranijim kretenom u gradu. Da je bilo koga našla, ali baš njega. I počet ćeš Bogu zahvaljivati što je ispalo kako je ispalo.
Navaljah svakakvih gluposti, ali normalno da ću kad te ljudi sažalijevaju. Nema žaljenja, budi jak ba, dokaži sebi da je pogriješila, ako već ne želiš njoj dokazivati. Ako postupiš kao u ovom gore opisu, totalno je bila u pravu što te otkačila. Ako postaneš sebi bitniji i sebe počneš više cijeniti, onda ćeš biti zahvalan i Bogu i njoj što si imao takvo jedno iskustvo da te oblikuje.
-
giovanni galli
#923 Re: Raskidi dugih veza...
ovo je jedan od onih dana, kad se borim da je ne okrenem na telefon, nego ajde ima li kakav lijek za to, kad padne na pamet da ostavim i pomisao za to aaaa sta pitam hahahaha sta cu moram..
- dusa_raskopuša
#924 Re: Raskidi dugih veza...
@giovanni
Pa sto se niste uzeli? Msm 6,5 godina nije malo.
Pa sto se niste uzeli? Msm 6,5 godina nije malo.
-
giovanni galli
#925 Re: Raskidi dugih veza...
a klela se da hoce da joj je to najveci san, da ce me ubit ako je ostavim, al ja nisam imao posla, pa se nisam odlucio na taj korak, prekid se desio prije pola godine, poslije toga ja dobijem dobar posao, napravim kucu i sve, ali eto sad ona nece da bude samnom, ali najcudnije prije par dana, ajmo zajedno za osmi mart, ok, nakon dana, ej ja sam pocela sa jednim da se vidjam.