Sto se mozda ne upitas zasto sve tri,cetiri ili vise utakmica ne prenosi Bht,Ftv ...Ko da je Face tv duzna nekom objasniti zasto ne prenose utakmice,smijesno,ko da to neko placa tv pretplatu za Face tv pa oni moraju prenositi utakmice.P.S.Cudno mi nest,,banjalucki ,,Face tv a nisu prenosili Boracjuan wrote:nije ljubomora, da Bog da vazda prenosili rezimski klub.mirzarb wrote:Ljubomora...
al im je izgleda preskupo bilo 2500€ za zelju, stime su se jasno postavili na koju su stranu!
kako su mogli obje tekme prosle hefte prenositi??
nejse, kao sto rece jedan ovdje, neozbiljna TV, jos jedna u nizu....
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- luckylaka
#901 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
juan
#902 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne kontas ti to:
imas cetri tekme (2 zelje, 2 rezimski)
i prenosi samo tri? Jel je Zeljo malo vise zijanio od ovih drugih, pa necemo...
dje je logika?
naravno da su samo sami sebi odgovorni, al i zato i nisu ozbiljna TV, jer svaka ozbiljna TV je ogovorna svojim gledaocima!!!
ocekujes od BHT da kupi prava, a neznas koliko Milliona RTRS i FTV duguju drzavnoj TV?!
Nejse druga je to tema....
imas cetri tekme (2 zelje, 2 rezimski)
i prenosi samo tri? Jel je Zeljo malo vise zijanio od ovih drugih, pa necemo...
dje je logika?
naravno da su samo sami sebi odgovorni, al i zato i nisu ozbiljna TV, jer svaka ozbiljna TV je ogovorna svojim gledaocima!!!
ocekujes od BHT da kupi prava, a neznas koliko Milliona RTRS i FTV duguju drzavnoj TV?!
Nejse druga je to tema....
-
evo mene
#903 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zaista je nekorektno ponižavati potencijalne gledaoce. FACE TV je morala objasniti zašto nije prenosila Želju u revanšu. Amaterizam čisti.
-
legenda reala
#904 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Face TV nije prenosio Željezničar zato što oni nemaju kapacitet za produkciju utakmice, a ne što ga mrze ili slično.
Oni ne prenose ni Sarajevo nego to radi Bugarska televizija i oni od nje otkupljuju signal i prenose za gledaoce u BIH.
Tako su prenosili i utakmicu iz Bugarske i SLovenije, otkupljivali su prijenos, produkciju utakmice su radili Slovenci i Bugari.Šta vi mislite da je tako lahko raditi direktan prenos, da je do naših televizija ne bi mi na Sarajevo gledali jer BHT neda pare ostali ili nemaju pare ili im se ne isplati raditi produkcija itd.
Oni ne prenose ni Sarajevo nego to radi Bugarska televizija i oni od nje otkupljuju signal i prenose za gledaoce u BIH.
Tako su prenosili i utakmicu iz Bugarske i SLovenije, otkupljivali su prijenos, produkciju utakmice su radili Slovenci i Bugari.Šta vi mislite da je tako lahko raditi direktan prenos, da je do naših televizija ne bi mi na Sarajevo gledali jer BHT neda pare ostali ili nemaju pare ili im se ne isplati raditi produkcija itd.
- hary
#905 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To je to.legenda reala wrote:Face TV nije prenosio Željezničar zato što oni nemaju kapacitet za produkciju utakmice, a ne što ga mrze ili slično.
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#906 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zaista je nekorektno ponižavati potencijalne gledaoce. FACE TV je morala objasniti zašto nije prenosila Želju u revanšu. Amaterizam čisti.
-
juan
#907 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ovo moze bit!legenda reala wrote:Face TV nije prenosio Željezničar zato što oni nemaju kapacitet za produkciju utakmice, a ne što ga mrze ili slično.
samo bi ovo promijenio u: BHT NEMA para ostali nedaju pare....
- luckylaka
#908 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma i meni to upalo u oci,ko da je Senad duzan udovoljiti svakom navijacu.Zalite se onima kojima placate pretplatu a ne onima koji vas pocaste besplatnim prenosom pa vam i to malo.grunt wrote:sto se nasmijah,pa ispade da je FACE TV jedina televizija kod nas ili da su striktno samo oni morali da prenose
Zaista je nekorektno ponižavati potencijalne gledaoce. FACE TV je morala objasniti zašto nije prenosila Želju u revanšu. Amaterizam čisti.![]()
- Haris033
#909 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
O njoj će se tek pričati..............Lamija Al Hasan!!!

- holowey
#910 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
eto, tv vogosca ima kapacitet za prenos utakmica a facetv nema... hau jes noulegenda reala wrote:Face TV nije prenosio Željezničar zato što oni nemaju kapacitet za produkciju utakmice, a ne što ga mrze ili slično.
-
legenda reala
#911 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo je dovoljno koliko znaš, Vogošća prenosi u snimkama a to nije isto kao i direktan prijenos, za direktni prijenos ipak treba puno više i neka reportažna kola a to mislim da nema svakholowey wrote:eto, tv vogosca ima kapacitet za prenos utakmica a facetv nema... hau jes noulegenda reala wrote:Face TV nije prenosio Željezničar zato što oni nemaju kapacitet za produkciju utakmice, a ne što ga mrze ili slično.
Za ovo što radi Vogošća je dovoljna jedna kamera na koju snimiš na kasetu i doneseš u televiziju i pustiš gledateljima to može i Face TV.
Prokontaj malo i skontaćeš da nije isto snimak i direktan prijenos i kolko treba kamera za jedno kolko za drugo itd.
- holowey
#912 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sto onda ne bi zelje bar u snimku? nema kapaciteta ni za to?legenda reala wrote:Ovo je dovoljno koliko znaš, Vogošća prenosi u snimkama a to nije isto kao i direktan prijenos, za direktni prijenos ipak treba puno više i neka reportažna kola a to mislim da nema svakholowey wrote:eto, tv vogosca ima kapacitet za prenos utakmica a facetv nema... hau jes noulegenda reala wrote:Face TV nije prenosio Željezničar zato što oni nemaju kapacitet za produkciju utakmice, a ne što ga mrze ili slično.![]()
Za ovo što radi Vogošća je dovoljna jedna kamera na koju snimiš na kasetu i doneseš u televiziju i pustiš gledateljima to može i Face TV.
Prokontaj malo i skontaćeš da nije isto snimak i direktan prijenos i kolko treba kamera za jedno kolko za drugo itd.
jeli to bht1 i ftv kad prenose utakmice koriste 20+ kamera kao sto to radi recimo espn?
postenije je reci "nismo htjeli" a ne izvlaciti se na manjak kapaciteta
-
Chuckie
#913 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma neka gamad sa BHTa i FTVa prenose Siroki ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
StupskaBitanga
#914 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nakon "karijere" na FTV u emisiji Zyon i ovog namrgodjenog stava na FaceTV ne zam što bi ona bila wowO njoj će se tek pričati..............Lamija Al Hasan!!!
Eto ona Dunja je dala otkaz i otišla u zemlju kengura
-
legenda reala
#915 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Odakle ću ja znati što nije bilo u snimku, valjda su odlučili da im se to ne isplati, da ne bi bilo gledano itd. ko ti ga zna.holowey wrote:sto onda ne bi zelje bar u snimku? nema kapaciteta ni za to?
jeli to bht1 i ftv kad prenose utakmice koriste 20+ kamera kao sto to radi recimo espn?
Ne koriste 20+, ali koriste bar 7-8 kamera, ali kamere su nebitne u ovoj priči glavni razlog su ta reportažna kola koja ovi u Face TV nemaju i zato i ne mogu raditi direktne prenose
Da su u Želju pristali na ponudu SLovenaca za prenos ovi bi vjerovatno i prenosili ovako nije bilo do njih, više je do BHT koji ima kapacitet i do SLovenaca, Face TV samo otkupi što neko drugi proizvede.
Kao što su evo i Sarajevo a signal proizvode Bugari koji su došli sa svojom produkcijom u Sarajevo
Tek su nastali prije par mjeseci imaju jedan studio i vi bi očekivali da oni odma mogu raditi i direktne prenose e pa ne može
- afannedim
#916 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zašto bi oni objašnjavali, valjda klub treba da se oglasi zašto i ko nije htio.evo mene wrote:Zaista je nekorektno ponižavati potencijalne gledaoce. FACE TV je morala objasniti zašto nije prenosila Želju u revanšu. Amaterizam čisti.
-
UltraMatematicar
#917 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
afannedim wrote:Zašto bi oni objašnjavali, valjda klub treba da se oglasi zašto i ko nije htio.evo mene wrote:Zaista je nekorektno ponižavati potencijalne gledaoce. FACE TV je morala objasniti zašto nije prenosila Želju u revanšu. Amaterizam čisti.
Nema potrebe da objašnjavaju, koliko sam cuo Željo nije dao prijenos, a i da oni nisu htjeli opet nemaju potrebu objasnjavati jer to je njihov posao u kojem mogu raditi sta zele!
-
bosnjo89
#918 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sto ti nisi radio direktan prijenos utakmice?holowey wrote:
sto onda ne bi zelje bar u snimku? nema kapaciteta ni za to?
-
Chuckie
#919 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koji ku...c drzavna tv prenosi jeb..ni Siroki brijeg a ne prenosi ni jednu utakmicu Sarajeva ili Zelje?!?
- karanana
#920 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
hajmo brzinski neki link za tekmu veceras.
- luckylaka
#921 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sa malim zakasnjenjem jebi ga ja sad iz druge smjene bio ti prenos na Face tvkaranana wrote:hajmo brzinski neki link za tekmu veceras.
-
mrkalj
#922 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kome oni prodaju mu.a za bubrege.Gledate tekmu u visokoj HD rezoluciji.Sinoć je samo onaj znak na ekranu što piše FACE TV HD bio u visokoj rezoluciji.Ustvari zna li se ko je proizvodio signal,koja tv kuća.
- holowey
#923 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
bio sam zauzetbosnjo89 wrote:sto ti nisi radio direktan prijenos utakmice?holowey wrote:
sto onda ne bi zelje bar u snimku? nema kapaciteta ni za to?
-
Chuckie
#924 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa uvijek je samo znak u HDu, bar na satelitu, slika je SD to sam vec pisao. Ne znam da li na kablovskim pustaju HD signal, jer fakat prodaju muda za bubrege.mrkalj wrote:Kome oni prodaju mu.a za bubrege.Gledate tekmu u visokoj HD rezoluciji.Sinoć je samo onaj znak na ekranu što piše FACE TV HD bio u visokoj rezoluciji.Ustvari zna li se ko je proizvodio signal,koja tv kuća.
-
Terenc
#925 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Na kablovskim konkretno na telamach-u je u HD paketu bez problema,naravno sa tv hd podrskom.svaka čast za face tv