BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
BHF_Manijak

#901 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

I znaci definitivno ban, bas mi te je zao, arividerci, zao mi je sto neces moci palamudit ovdje nakon tekmi sa Luksom i Francuzima, ali sta je tu je, bice prilike... :wink: Cao cao vozdrica...
BHF_Manijak

#902 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Ne, inteligentniji su tvoji komentari da neciju inteligenciju procjenjujes po tome koliko poznaje nas jezik i kako ga prica, kao u slucaju Medunjanina, jako mudro i pametno, nema sta! :lol: :roll: Sad ces reci da je i to sarkazam bio, rece momku povrh svega "koliko je neinteligentan"... :roll: Bravo za tebe!
BHF_Manijak

#903 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Da, ja sam ego manijak a ti covjek sa kompleksima koji procjenjuje tudju inteligneciju na osnovu toga koliko poznaje maternji jezik iako godinama zivi van zemlje, a pored toga govori 3-4 strana jezika! :oops: Al' nije to bitno, bitno je da se ti nasladjujes...
just principe

#904 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by just principe »

Nocty

#905 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Nocty »

ako je hasagic tako dobar golamn zasto nikad nije branio u nekim jednako njemu prilagodjenim klubovima,npr neki osrednji klub u italiji ili neki klub iz championshipa u engleskoj...niko nije nikad bio ni zainteresovan za njeg,bar ja nisam nikad cit;o nista..ja da sam trener on bi meni sjeido na klupi,neces,dovidjenja...spahic namjesta tim? ako je to tako onda sta ce nam trener? nek on bude selektor fino.
Nocty

#906 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Nocty »

Vorwärts Steyr 21 (0)
1999–2001 Altay 42 (0)
2001 Rudar Kakanj 11 (0)
2002 Bosna Visoko 8 (0)
2002–2004 Željezničar 55 (0)
2004–2007 Gaziantepspor 76 (0)
2007– Istanbul BB 76 (0)

sta reci?
Corola

#907 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

Nocty wrote:Vorwärts Steyr 21 (0)
1999–2001 Altay 42 (0)
2001 Rudar Kakanj 11 (0)
2002 Bosna Visoko 8 (0)
2002–2004 Željezničar 55 (0)
2004–2007 Gaziantepspor 76 (0)
2007– Istanbul BB 76 (0)

sta reci?
Supericka,znaci jos pet godina kec.Vidim i ti se slazes,bas nam je drago :dance:
zavrzlama

#908 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by zavrzlama »

Prvo da mi dobijemo Lux...kasnije se mogu razradjivati kombinacije sa Francuzima....ebiga ,nesto kontam i da Albanija uzme bod u Francuskoj, a mi dobijemo Luksemburg,opet nam valja pobijediti francuze za prvu violinu u grupi...jebe nas onaj poraz od Francuza u Sarajevu,da smo tad izvukli remi danas bi bila druga pjesma....nego opet ,vise volim da moramo dobiti Francuze,nego da nam odgovara nerijeseno,pa da se bacimo u Francuskoj u bunker i primimo gol u zadnjih 5 minuta utakmice....izvinite ljudi malo ubijam dosadu :D
drugodtvogdruga

#909 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by drugodtvogdruga »

Begovic treba branit svaku utakmicu jer je u mamojebnoj formi i jedan je od boljih golmana u EPL-u. Svaka cast Hasagicu za sve sto je uradio za repku i bio je tu kad ga je najvise trebala i sve ali ovo je reprezentacija gdje se uvijek treba gledat da se stavi najbolji trenutni jebeni sastav a ne ko je sta uradio prije i ovo i ono, svaka cast za sve to ali to ne treba da igra nikakvu ulogu u odlukama selektora, niti sta je ko reko, ko ce se naljutit, i ovo i ono, nek jedu govna, Susic ko selektor tako mora razmisljati i igrat samo one koji trebaju da igraju tad tj. igrace u najboljoj formi i nista drugo.
Corola

#910 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

zavrzlama wrote:Prvo da mi dobijemo Lux...kasnije se mogu razradjivati kombinacije sa Francuzima....ebiga ,nesto kontam i da Albanija uzme bod u Francuskoj, a mi dobijemo Luksemburg,opet nam valja pobijediti francuze za prvu violinu u grupi...jebe nas onaj poraz od Francuza u Sarajevu,da smo tad izvukli remi danas bi bila druga pjesma....nego opet ,vise volim da moramo dobiti Francuze,nego da nam odgovara nerijeseno,pa da se bacimo u Francuskoj u bunker i primimo gol u zadnjih 5 minuta utakmice....izvinite ljudi malo ubijam dosadu :D
Nije tacno u tom slucaju smo sa remijem u Parizu prvi.A mi i bunker k'o nebo i zemlja.Francuska se mora u tom slucaju otvoriti,sto im se moze obiti o glavu.
U vezi Kene i Asmira narod tacno sluti da nas Asmir kosta i u Parizu a kasnije i u barazu.Koji vam je klinac. :-)
MyCore

#911 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by MyCore »

Bojim se da veceras u Zenici opet ne bude neka ubacena grupa koja bi pravila probleme. Nadam se da ce policija raditi svoj posao za razliku od Sarajeva juce..
Balkanski_sindrom

#912 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Balkanski_sindrom »

MyCore wrote:Bojim se da veceras u Zenici opet ne bude neka ubacena grupa koja bi pravila probleme. Nadam se da ce policija raditi svoj posao za razliku od Sarajeva juce..
ma samo pendrekom u glavu udarati, da im odmah mozak otekne....
Balkanski_sindrom

#913 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

veceras cemo dobiti 4-1 a u utorak cemo dobiti 2-1 i idemo na EP gdje cemo dobiti tesku grupu
mikogoago

#914 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by mikogoago »

Balkanski_sindrom wrote:veceras cemo dobiti 4-1 a u utorak cemo dobiti 2-1 i idemo na EP gdje cemo dobiti tesku grupu
Jel to da nam se osvete sto smo se plasirali :mrgreen:
Nego glede Hasagica i Begovica.Ako je Hasagicu,a i Begovicu stalo do repke i rezultata onda treba da budu posteni(u ovom slucaju Hasagic) i da prepuste mjesto onom koji je spremniji.Jer ovo je i Hasagicu posljednja prilika da ode na neko evropsko,a ako igramo nerjeseno ili izgubimo tesko cemo do tamo. :bih:
Last edited by mikogoago on 07/10/2011 09:20, edited 1 time in total.
mikogoago

#915 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by mikogoago »

MyCore wrote:Bojim se da veceras u Zenici opet ne bude neka ubacena grupa koja bi pravila probleme. Nadam se da ce policija raditi svoj posao za razliku od Sarajeva juce..
Mislim da ce sve biti kako treba. Policija je odradila onoliko dobro koliko je mogla u onim okolnostima(pokrivali cjeli grad i sire sto je razlog njihove zakasnjele akcije),a ujedino ono nije sinoc bilo ni lose da vide svi da se ne mogu zajebavati kako hoce kod nas.Kao gost koji se ljepo ponasa dobrodosao,a sve ostalo odjebi.Ovi koji veceras budu na stadionu neka malo prate(i pravovremenom reakcijom) jer i oni mogu pripomoci da ne dodje do belaja(bacanja baklji i drugih predmeta,ako neko pokusava izazvati tucu odmaci se sto vise od njega ili ga smiriti dok se ne vidi.
Mada ja sam siguran da ce sve biti ok.Ali sto kazes treba biti budan.
zlajapravaraja

#916 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by zlajapravaraja »

Zna li iko jesu li (pojedini) igraci sinoc bili na Grbavici ?
Stari

#917 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Stari »

Vala evo osvanu i taj petak ... tmuran , kisovit , prohladan .... u dubini mracnih skandinavskih borovo-jelovih suma ...sjedi jedan ubogi starac i pokusava obzbjediti , pronaci ...nekako nabaviti ...nekakav link za vecerasnju utakmicu .... kako ovdje na SA-xu jos uvijek zacijelo ima zlatnih djecaka i djevojcica koji su u tom trazenju linkova puno spretniji i vjestiji od tog starog izhlapjelog mumificiranog metuzalema ....to se on jadan nada da ce neko zakucati ovdje pokoji link ...link- koji bi ovdje , gdje sobovi i irvasi kolo vode, ...znacio puno ... znacio bi da se u mracnim sumskim bespucima prolomi uzvik radosti ...urlik - koji bi mogao po svojoj intonaciji zbuniti i ponekog - iz Sibira i Finske zalutalog - vuka ...usklik ushicenja , ne spolnog naravski, nego ushicenja kao izraza fudbalskog orgazma (kad je vec za onaj stvarni pristigao dockan cas) ....

Huh, sto me krenula ova proza ...

hajte lijepi moji .... dajte malo linkova za veceras.
Frankyee

#918 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Frankyee »

Stari wrote:Vala evo osvanu i taj petak ... tmuran , kisovit , prohladan .... u dubini mracnih skandinavskih borovo-jelovih suma ...sjedi jedan ubogi starac i pokusava obzbjediti , pronaci ...nekako nabaviti ...nekakav link za vecerasnju utakmicu .... kako ovdje na SA-xu jos uvijek zacijelo ima zlatnih djecaka i djevojcica koji su u tom trazenju linkova puno spretniji i vjestiji od tog starog izhlapjelog mumificiranog metuzalema ....to se on jadan nada da ce neko zakucati ovdje pokoji link ...link- koji bi ovdje , gdje sobovi i irvasi kolo vode, ...znacio puno ... znacio bi da se u mracnim sumskim bespucima prolomi uzvik radosti ...urlik - koji bi mogao po svojoj intonaciji zbuniti i ponekog - iz Sibira i Finske zalutalog - vuka ...usklik ushicenja , ne spolnog naravski, nego ushicenja kao izraza fudbalskog orgazma (kad je vec za onaj stvarni pristigao dockan cas) ....

bice linkova valjda i meni treba nego da li se spremas da iz te mrake odes u grad svijetlosti i pomognes nasim zmajevima u Utorak ?

Evo ja se vec pakujem lagano
Balkanski_sindrom

#919 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Stari wrote:Vala evo osvanu i taj petak ... tmuran , kisovit , prohladan .... u dubini mracnih skandinavskih borovo-jelovih suma ...sjedi jedan ubogi starac i pokusava obzbjediti , pronaci ...nekako nabaviti ...nekakav link za vecerasnju utakmicu .... kako ovdje na SA-xu jos uvijek zacijelo ima zlatnih djecaka i djevojcica koji su u tom trazenju linkova puno spretniji i vjestiji od tog starog izhlapjelog mumificiranog metuzalema ....to se on jadan nada da ce neko zakucati ovdje pokoji link ...link- koji bi ovdje , gdje sobovi i irvasi kolo vode, ...znacio puno ... znacio bi da se u mracnim sumskim bespucima prolomi uzvik radosti ...urlik - koji bi mogao po svojoj intonaciji zbuniti i ponekog - iz Sibira i Finske zalutalog - vuka ...usklik ushicenja , ne spolnog naravski, nego ushicenja kao izraza fudbalskog orgazma (kad je vec za onaj stvarni pristigao dockan cas) ....

stari ne filozofiraj nego idi na bet365 kladionicu, lijepo se uclani i registruj i imat ces super link za tekmu na njihovoj stranici a mozes gledati i more drugih utakmica....
Stari

#920 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Stari »

jesam ...mislim probao sam ...al nece... traze mi da im dam broj bankovne kartice ...sad ili je kartica losa (a to i nije daleko od istine) ...ili sam ja nesto zeznuo u svemu tome ....kako god, taj kladionicarski link me nece primiti ...

stari ne filozofiraj nego idi na bet365 kladionicu, lijepo se uclani i registruj i imat ces super link za tekmu na njihovoj stranici a mozes gledati i more drugih utakmica....
FnatiC

#921 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by FnatiC »

ako ko krene praviti sranja na tekmi odmah nek se navijaci koji se nalaze oko te grupe udruze i oplode im mame :D

Sto bi onaj policajac u BG rekao:Moj Beograd si dosao da rusis
Ajatolah_

#922 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Ajatolah_ »

Imaš na lshunter.tv stalno utakmice, stavi si u bookmarks.
zlajapravaraja

#923 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by zlajapravaraja »

Stari wrote:jesam ...mislim probao sam ...al nece... traze mi da im dam broj bankovne kartice ...sad ili je kartica losa (a to i nije daleko od istine) ...ili sam ja nesto zeznuo u svemu tome ....kako god, taj kladionicarski link me nece primiti ...

Ne treba ti kreditna kartica ba stari :mrgreen:

Odes do benzinske ili gdje li vec, i kupis jednu "paysafecard" od 10 Eura i uplatis tako. Mozes ovdje provjeriti http://paysafecard.com gdje ima kupiti u tvojoj blizini - da nam ne setas dugo po ovoj zimi :mrgreen:

Hajde javi jesi li uspio, pa cu ti dati jos koji savjet za optimalan uzitak :mrgreen:
Stari

#924 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Stari »

Frankyee wrote:

bice linkova valjda i meni treba nego da li se spremas da iz te mrake odes u grad svijetlosti i pomognes nasim zmajevima u Utorak ?

Evo ja se vec pakujem lagano
Slabo Frankie...slabo ...ne idem nikud iz raznih , ponajvise zdravstvenih, razloga
zlajapravaraja

#925 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by zlajapravaraja »

FnatiC wrote:ako ko krene praviti sranja na tekmi odmah nek se navijaci koji se nalaze oko te grupe udruze i oplode im mame :D

Sto bi onaj policajac u BG rekao:Moj Beograd si dosao da rusis
Bas maloprije na tog drota mislim kad sam vidio sta ovi divljaci rade u mom komsiluku...

A slazem se za reakciju kao odgovor na bilo kakve ispade - kako u Zenici, tako i u Parizu.

Pariza se najvise bojim nekako - bojim se da sve ovo zadnjih sedmica nekako ne kulminira u Parizu, gdje bi nas sa ogromnom medijskom zalihom nedavnih "ispada" mogli ocrniti i u Evropi i UEFA-i. :skoljka:
Locked